şok 22 nisan 2021 kataloğu / ŞOK 22 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok 22 Nisan 2021 Kataloğu

şok 22 nisan 2021 kataloğu

ŞOK 23 NİSAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Şok 23 Nisan Aktüel Ürünler Kataloğu ile yeni dönemde geçerli muhteşem fırsat Ürünlerini yayınlayan Şok Market Aman Kaçırma etiketi ile Cuma gününden itibaren geçerli; 23 Nisan Şok Aktüel Kataloğu tüm detayları sayfamızda&#;

Şok 23 Nisan Aktüel Kataloğu ile müşteri talep ve beklentilerine cevap verecek olan Şok Market Bu Hafta harika ürünleri bir araya getiriyor. İşte Aman Kaçırma etiketi ile hazırlanan Şok Kampanya avantajları ile Türkiye geneli Şok Market mağazalarında geçerli olacak merakla beklediğiniz; Bu hafta Şok&#;ta İndirimde neler var?

  • Şok Aktüel 23 Nisan Kataloğu kampanyalı ürünleri nelerden oluşuyor?
  • 23 Nisan Şok Kataloğu ile kampanya avantajlarında neler sunulacaktır?
  • Şok 23 Nisan Ürünleri için uygulanan indirimler fiyatlara nasıl yansıyacak?
  • Şok Aktüel Kataloğu ile 23 Nisan  Cuma gününden itibaren geçerli olacak kampanyalı ürünleri hangi tarihe kadar Şok Market mağazaları indirim reyonlarında yer alacaklar? İşte tüm bu soruların merak ettiğiniz cevapları yazımız devamında&#;

BİM 27 NİSAN KATALOĞU YAYINLANDI

ŞOKTA BU HAFTA İNDİRİMDE NELER VAR?

Şok Aktüel 23 Nisan Cuma tarihli yeni dönem kampanya kataloğu içerisinde yer alan indirimli fırsat ürünlerini incelediğimizde Aman Kaçırma etiketi ile otomobil ve araç sahibi müşterilerin büyük ilgi göstereceği ürünler 23 Nisan Şok Aktüel Kataloğu ile reyonlara taşınıyor. İşte büyük indirimler ve Şok Kampanya avantajları ile sizlerin tercihine sunulacak olan ücretsiz kargo ile teslimat avantajı ile alabileceğiniz GOODYEAR markası ile yılı yerli üretim teknolojisi ile optimize edilmiş yenilikçi hamur, güçlendirilmiş yanakları ile muhteşem performans sunacak olan Goodyear Eagle Sport /55R16 Oto Lastik TL. EVEREST markası ile Full HD park kameralı, derece geniş açılı, hareket algılama fonksiyonlu sürekli kayıt özelliği ile 2 yıl garantili Everest Araç Yol Kayıt Kamerası TL. Analog Basınç göstergeli, PSI basınç sağlayan güçlü motorlu, 3 metre kablo, 1 metre hortum, 3 ayrı şişirme ucu ile birlikte satışa sunulacak olan 2 yıl garantili Kompresör 99,90 TL. Bijon Anahtarı 36,95 TL. Metal Sibop Kapağı 4&#;lü Set 7,99 TL. Lasik Tamir Kiti 14,95 TL. indirimli fırsat ürünlerini yine Şok Aktüel kampanya avantajı ile kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit ile alabileceksiniz. Şokta Bu Hafta ilk sayfada yer alan kampanyalı fırsat ürünleri devamında Teknoloji grubunda HYTECH markası ile hızlı şarj özellikli, dayanıklı metal gövdeli, korumalı kumaş sargılı Hytech 3A Metal Hızlı Şarj Kablosu 14,95 TL. Telefonla konuşma yüksek kaliteli stereo ses ile Hytech Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık 14,95 TL. LENOVO markası ile çağrı ve müzik başlatma ve durdurma fonksiyonlu Lenovo Kablolu Kulaklık 34,95 TL. ASONİC markası kalite güvencesi ile 2 yıl garantili olarak satışa sunulacak olan ürünler ise; Dokunma algılama özellikli Araç İçi Sensörlü Telefon Tutucu 59,90 TL. Asonic HDMI Kablo 14,95 TL. Çift USB girişli Araç Çakmak Şarjı 12,95 TL. Hızlı Şarj özelliği ile Kablosuz Şarj Aleti 34,95 TL. Araç İçi Vantuzlu Mıknatıslı Telefon Tutucu 24,95 TL. Ayarlanabilir Telefon Tutucu 9,99 TL. Mıknatıslı Araç Tutacağı 9,99 TL. Bluetooth Aux Araç Kiti 19,95 TL. indirimli fiyatları ile 30 Nisan tarihine kadar alabileceğiniz 23 Nisan ilk sayfasında yer alanŞok Aktüel Ürünleri diyebiliriz.

ŞOK HAFTAYA GELECEK ÜRÜNLER NELERDİR?

Şok Aktüel Nisan dönem kampanya dönemi içerisinde yer alacak; Şok 30 Nisan Aktüel Kataloğu içerisinde görmek istediğiniz kampanyalı ürünler ile alakalı talep ve önerilerinizi bizlere yorum bölümünde yazabilirsiniz.

Şok 30 Nisan  tarihine kadar geçerli kampanyalarının yer aldığı; Şok 23 Nisan Aktüel Kataloğu ürünleri görsel detayları şöyle…

şok 23 nisan aktuel katalogu

>>

ŞOK 21 Nisan Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok 21 Nisan kataloğu ilk izlenimleriyle gün yüzüne çıktı. Merak edilen Şok aktüel çarşamba kataloglarının yeni sayısı 21 Nisan kataloğunda bulunan 3 sayfalık dev indirim başlıyor. Peki ne var bu hafta Şok&#;ta? Gelen ürünler, kampanyalar ve haberleri ile incelememiz başlıyor.

ŞOK aktüel 21 Nisan kataloğunda yeni sayfalar yayınlandı. Bu sayfalarda bir çok önemli indirim ve kampanya Şok&#;ta yer aldı. Oyuncu ürünleri, çocuklarınız için birbirinden güzel 23 Nisan hediyeleri, oyuncaklar, mutfak ürünleri, Sleepy ürünleri, temizlik ve bakım ürünleri, gıda ürünleri gibi pek çok alanda indirim sunan Şok bu haftayı önce &#;Aman Kaçırma&#; sonra ise &#;Evin İhtiyaçları&#; için özel fırsatlar ile dolduruyor. İşte merak edilen o Şok aktüel katalogları:

ŞOK 21 Nisan Aktüel Ürün Kataloğunda Neler Var?

Şok 21 Nisan kataloglarında &#;Aman Kaçırma&#; ürünleri 3 internet görseli şeklinde sizlerle. Birbirinden özel kampanyaların yer aldığı bu listeye yakından bakıyoruz. İlk ürün Rampage RM 24&#; oyuncu monitörü bu hafta ,00 TL fiyatıyla Şok&#;ta. 2 yıl garantili olan üründe 1 MS tepkime süresi, Hz yenileme hızı var. IPS ekrana sahip ürün oyuncular için oldukça ideal sonuçlar ortaya koyabilir. Diğer kampanyalı üründe Rampage gökkuşağı aydınlatmalı oyuncu klavyesi ,00 TL&#;den sizlerle. 2 yıl garantili olan ürün KB-R57 X-Jammer modeli ile geliyor. Bu hafta Şok 21 Nisan kataloglarında yer alacak diğer bir üründe Rampage oyuncu koltuğu KL-R88 yer almakta&#; ,00 TL fiyata sahip olan üründe tam yatar mekanizma, PU deri ve kafa yastığı ile bel desteği de var. Çok kaliteli olan bu ürün tercih edilebilir güzel bir ürün! Ayrıca tasarımı ile harika görünen oyuncu mouse ürünü de 99 TL fiyatıyla sizlerle olacak. Bu hafta gelecek olan bir diğer oyuncu ürünü ise mousepad&#; 29,95 TL fiyatıyla satılması beklenen bu ürün ile tüm oyuncu Gamer ürünleri bitmiş gibi görünüyor. Ancak şunu bilmelisiniz ki Şok aktüel 21 Nisan kataloğunda görülen bu fırsatlar süreli bir kampanya dönemine ait. 21 Nisan &#; 27 Nisan tarihleri arasında sizlerle olacak olan bu indirimli listeleri incelemeye devam edelim. Asonic markalı oyun kolu sunan Şok Market bu ürünü 24,95 TL&#;den sunuyor. Bu hafta gelmesi beklenen Şok ürünlerinde bisikletler, karaoke mikrofonlar, kulaklıklar ve bluetooth hoarlörler de var. Ayrıca scooter, başta olmak üzere envai çeşit oyuncak Şok 21 Nisan kataloğunda yer alıyor. LOL Suprise, Barbie, Hot Wheels, Frozen gibi lisanslı ürünlerde de pek çok farklı ürün Şok&#;ta bulunuyor. İçerisinde eğitici ürünlerin, cam ürünlerin de yer aldığı bu lisanslı ürünleriŞok aktüel sayfasından bakmanızı tavsiye ederiz.

Şok 21 Nisan aktüel ürünler kataloğu sayfasında tüm fırsatlar bunlarla sınırlı değil. Bu hafta içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı dolayısı ile sıkça satın alınan gıda ürünlerinde de indirimler var. Sadece Şok&#;ta satılan Anadolu Mutfağı markalı olarak gelen: baldo pirinç, esmer pilavluk bulgur, nohut ve pilavlık bulgur ürünleri farklı fiyatları ve üstün lezzetleri ile geliyor. Ayrıca yine Sadece Şok&#;ta yer alan Piyale markalı olarak gelen tam buğday unu, mor buğday unu, Nesquik ürünleri de sizlerle. 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde büyük indirimlerin yer aldığı sayfada evin ihtiyaçları Şok ile ucuza gelecek gibi görünüyor. Tüm bu kampanyalı ürünlerin yanı sıra Unicorn/Yacht parfüm ürünleri 16,95 TL&#;den, Colgate çocuk diş macunu 19,95 TL&#;den, Bioblas botanicoils şampuan 16,95 TL&#;den sizlerle. numara bebek bezi Sleepy ürünlerinde ise 74,90 TL fiyat yine Şok markette sizlerle. Bingo&#;dan avantajlı deneme paketleri, Fairy&#;den özel seri bulaşık makinesi tableti ile Palmolive duş jelleri Şok 21 Nisan kataloğunda sizlerle. Dahası, fazlası ve tüm detayları için Şok Market&#;e uğramayı veya resmi bağlantı sokmarket. com. tr &#;yi ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. Bol indirimli ve sağlıklı günler dileriz.

21 Nisan Şok Aktüel Kataloğunda Neler var?

Katalogları, ürünleri, stok durumlarını, indirim tarihlerini v.s. katalog sahibi marketin resmi web sitesinden teyit ediniz.

Güncel Kataloglar

Bim aktüel - A aktüel - Şok aktüel için incelemelerimiz bağlayıcı değildir. İlgili marketin websitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

ŞOK 22 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğu

Anasayfa / Şok Aktüel / ŞOK 22 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Market 22 Eylül aktüel indirim kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 22 Eylül Çarşamba günü satışa çıkacak ürünler belli oldu. 22 Eylül ŞOK Aktüel kampanyasında yer alacak ürünlere hemen göz atalım.

ŞOK 22 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK 22 Eylül aktüel indirim kampanyası yayınlandı. ŞOK Marketlerde bu hafta 22 Eylül Çarşamba günü aktüel ürün sepetlerinde yer alacak ürünler belli oldu. 22 Eylül ŞOK Market aktüel ürünler kampanyasında hangi ürünler olacak hemen göz atalım.

ŞOK Aktüel Ürünler yeni hafta kampanyasında öne çıkan aktüel ürün Büyük Boy Valiz oluyor. ŞOK 22 Eylül kampanyasında Büyük Boy Valiz için TL fiyat yer alıyor. 22 Eylül ŞOK Market kampanyasında öne çıkan diğer aktüel ürünlere de hemen göz atalım.

22 Eylül ŞOK Kataloğu ile bu hafta LAVA Tava, Parla Dekoratif Avize, Banker Masa Lambası ve Erkek Çapraz Omuz Çantası gibi aktüel ürünler de satışa sunulacak. ŞOK 22 Eylül Aktüel Kataloğu ile satışa sunulacak tüm aktüel ürünlere sayfamızın devamından ulaşabiirsiniz.

ŞOK'ta bu hafta 22 - 28 Eylül tarihleri arasında yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde ml Cif Tüm Yüzeyler Jel için 26,90 TL yerine 17 TL ve gram Ülker Çikolata için ise 22,15 TL yerine 15 TL indirimli fiyat olacak.

Şimdi ŞOK 22 Eylül Aktüel Ürünler Kataloğu ile satışa sunulacak aktüel ürünleri ve bu ürünlerin fiyatlarını listeleyelim;

  • Paşabahçe Kapaklı Kase cc 2'li 12,95 TL
  • Paşabahçe Chef Karıştırma ve Saklama Kabı cc 24,95 TL
  • Paşabahçe City Su Bardağı cc 3'lü 12,95 TL
  • Paşabahçe Çay Bardağı cc 6'lı 16,95 TL
  • Paşabahçe Çayımın Demi Çay Seti 29,95 TL
  • Dikdörtgen Borcam cc 29,95 TL
  • Borcam Kare Tencere cc 29,95 TL
  • Kare / Dikdörtgen Kırmızı Kapaklı Midi Borcam 19,95 TL
  • LAVA Tava 24 cm TL
  • Büyük Boy Valiz TL
  • Orta Boy Valiz TL
  • Kabin Boy Valiz 89,90 TL
  • Erkek Kemer 9,99 TL
  • Erkek Çapraz Omuz Çantası 22,95 TL
  • Parla Dekoratif Avize 69,90 TL
  • Demeter Dekoratif Avize 49,95 TL
  • Banker Masa Lambası TL
  • GoKidy Oyuncak Ütü Masası 14,95 TL
  • Halka Atma Oyuncağı 27,95 TL
  • Oyuncak Süpürge 24,95 TL
  • Cif Tüm Yüzeyler Jel ml 17 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir)
  • Ülker Çikolata gr 15 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir)

Böylelikle ŞOK 22 Eylül Aktüel Kataloğu incelememizi tamamladık. 22 Eylül ile 28 Eylül tarihleri arasında tüm ŞOK Market şubelerinde geçerli olacak bu kampanyaya ait fiyatlar yukarıda gördüğünüz gibi olacak. Broşür resimleri hemen aşağıda yer alıyor. Gelecek hafta Çarşamba gününe ait ŞOK 29 Eylül Aktüel Kataloğu ve hafta sonu için ŞOK 25 Eylül Hafta Sonu Fırsatları incelemelerine de sitemizden ulaşabilirsiniz.

ŞOK 22 Eylül Aktüel Kataloğu - 1ŞOK 22 Eylül Aktüel Kataloğu - 2

Reklam

En Yeni Kampanyalar

ŞOK 21 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUŞOK 17 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUŞOK 14 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUŞOK 10 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Paylaş

Ürünlerini halk ile buluştururken ucuzluğu ve kaliteyi amaç edinen BİM, haftalık olarak her Cuma günü müşterilerine Aktüel Ürünler adında çıkarmış olduğu konsept dışı ve içi bir takım ürünleri perakende olarak sunmaktadır. Bu ürünler yoğurtlardan elektronik aletlere, BIM’in kendi özel ürünlerinden diğer birçok markaya kadar birçok çeşit bulunmaktadır.

BİM, farklı kategorilerle sizlerle.

JucyPortakal Suyundan,Dost marka süt ürünlerine; Singer El Dikiş Makinesinden, çocuklar için kırtasiye araçlarına kadar aradığınız her ürüne,en uygun fiyat yelpazesiyle ulaşıyor olacaksınız.

BİM, fabrikadan halka ürünleriyle özel kataloglar oluşturmaya devam ediyor.. Özel Teklifler broşürüyle, seçili ürünlerine en uygun fiyatlarla ulaşabileceksiniz. Fabrikadan halka, en uygun indirim ve en yüksek kalitede ürünlere ulaşmak artık bir tık uzağınızda BIM Katalog Salı kataloğuna bir göz gezdirin ve fırsat ürünleri sakın kaçırmayın!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır