destan 8.bölüm izle / Destan 8. Bölüm - Dailymotion Video

Destan 8.bölüm Izle

destan 8.bölüm izle

Destan 8. Bölüm

Batuga, Dağ ve Gök'ü birleştirebilecek mi?

Akkız ve Batuga, iyileşmesi için Alpagu Han'ı Dağ'a götürür. Kün Ata yarasına şifa olurken Alpagu Han da ruhuna şifa arar. Bu şifa yolculuğu, Alpagu Han ile Akkız'ı bir yandan yakınlaştırırken, bir yandan da açığa çıkan sırlarla çok sancılı bir süreç başlar. Alpagu'nun iyileşebilmek için yurdu terk etmesini fırsat bilen Balamir, bir gece baskınıyla sarayı ve yönetimi ele geçirir. Batuga ise, daha Çift Başlı Kurt olma yolculuğunun başındayken Dağ ile Gök'ü ortak bir amaç etrafında birleştirmeyi başarır. Ancak Balamir'e karşı yaptığı pamuk ipliğine bağlı planın başarılı olabilmesi için çok büyük bir taviz vermek zorunda kalacaktır.

Dağ ve Gök, Balamir'e karşı var güçleriyle mücadele ederken, asıl büyük tehlike yavaş yavaş yaklaşmaktadır: Çin!

DEVAMI

Destan son bölüm izle tek parça! ATV ile Destan 8 bölüm full izle kesintisiz HD! (25 Ocak)

Destan son bölüm izle tek parça! ATV ile Destan 8 bölüm full izle kesintisiz HD! (25 Ocak).. ATV'nin yeni sezonda yayına aldığı Destan dizisi 8. bölüm izleyicilerinin merak ettiği olaylara kısaca göz atacak olursak; Akkız ve Batuga, iyileşmesi için Alpagu Han'ı Dağ'a götürüyor. Kün Ata yarasına şifa olurken Alpagu Han da ruhuna şifa aramaktadır. Bu şifa yolculuğu, Alpagu Han ile Akkız'ı bir yandan yakınlaştırırken, bir yandan da son derece sancılı bir süreci başlatacaktır. Alpagu'nun iyileşebilmek için yurdu terk etmesini fırsat bilen Balamir, bir gece baskınıyla sarayı ve yönetimi ele geçirecektir. Her salı saat 'de ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Destan yeni bölümde neler oldu? Öğrenmek için Destan son bölüm izle tek parça! ATV ile Destan 8 bölüm full izle kesintisiz HD! (25 Ocak) bilgileri yazımızın devamında

Destan son bölüm izle tek parça! ATV ile Destan 8 bölüm full izle kesintisiz HD! (25 Ocak)

Destan yenib ölümde Akkız ve Batuga, iyileşmesi için Alpagu Han'ı Dağ'a götürür.

Kün Ata yarasına şifa olurken Alpagu Han da ruhuna şifa arar.

Bu şifa yolculuğu, Alpagu Han ile Akkız'ı bir yandan yakınlaştırırken, bir yandan da açığa çıkan sırlarla çok sancılı bir süreç başlar.

Alpagu'nun iyileşebilmek için yurdu terk etmesini fırsat bilen Balamir, bir gece baskınıyla sarayı ve yönetimi ele geçirir.

Batuga ise, daha Çift Başlı Kurt olma yolculuğunun başındayken Dağ ile Gök'ü ortak bir amaç etrafında birleştirmeyi başarır.

Ancak Balamir'e karşı yaptığı pamuk ipliğine bağlı planın başarılı olabilmesi için çok büyük bir taviz vermek zorunda kalacaktır.

Dağ ve Gök, Balamir'e karşı var güçleriyle mücadele ederken, asıl büyük tehlike yavaş yavaş yaklaşmaktadır: Çin!

#Yeni, Karşı

Destan 8. Bölüm izle Full

Destan 8. bölüm full izlenmek için yayında. 25 Ocak Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Destan son bölümünde; Akkız ve Batuga, iyileşmesi için Alpagu Han''ı Dağ''a götürür.

Kün Ata yarasına şifa olurken Alpagu Han da ruhuna şifa arar. Bu şifa yolculuğu, Alpagu Han ile Akkız''ı bir yandan yakınlaştırırken, bir yandan da açığa çıkan sırlarla çok sancılı bir süreç başlar. Alpagu''nun iyileşebilmek için yurdu terk etmesini fırsat bilen Balamir, bir gece baskınıyla sarayı ve yönetimi ele geçirir. Batuga ise, daha Çift Başlı Kurt olma yolculuğunun başındayken Dağ ile Gök''ü ortak bir amaç etrafında birleştirmeyi başarır. Ancak Balamir''e karşı yaptığı pamuk ipliğine bağlı planın başarılı olabilmesi için çok büyük bir taviz vermek zorunda kalacaktır.

Balamir''in kan dökeceğini ve suçu Pençe''nin üzerine atacağını öğrenen Akkız, saraya döner. Alpagu Han''ın yarasını iyileştirmesi için Kün Ata''yı da yanında getirmiştir. Canına karşılık ise elinde iki koz vardır; Çolpah Hatun''un elindeki iki tutsak tegin. Oğullarını geri almak için gerekirse savaşmaya kararlı olan Alpagu Han''ın zırhını giymek isteyince fark ettiği şey, Akkız''ı ölümle karşı karşıya bırakır.

Alpagu Han''la tutsak teginler için fidye pazarlığı yapan Çolpan Han, Dağ ile Gök''ün ilişkilerinin yeni bir döneme girmesini sağlar ama anlaşma şartları, Temur''u da Günseli''yi de kahreder. Temur gemileri yakmaya kalkar. Günseli''nin hiç umulmadık birinden aldığı yardım teklifi ise Gök Hanlığı''nın başını çok büyük belaya sokar.

Akkız ile Batuga çok sarsıcı şeyler öğrendikleri bu süreçte birbirlerine iyice kenetlenir. Batuga bir yandan Akkız''ın canını kurtarmaya çalışırken bir yandan Akkız''la birlikte Balamir''i suçüstü yakalamak için bir plan yapar. Ancak Balamir bu sefer büyük oynamıştır ve herkesin hayatını değiştirecek planı mükemmel bir şekilde işlemektedir.

Adnan Bey'i kim öldürdü?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir