samandıra binicilik / seafoodplus.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Samandıra Binicilik

samandıra binicilik

Samandıra Kenanbey Binicilik Kulübü'nde, Serpme Köy Kahvaltısı ve At İle Gezinti Keyfi 1 Kişi İçin 70 TL Yerine 40 TL!

Sizde Kenanbey Binicilik Kulübü'nün yemyeşil ve bol oksijenli atmosferinde güne lezzetli ve renkli bir kahvaltı ile başlayıp, deneyimli ekibi eşliğinde at üzerinde gezintiye çıkarak harika bir biniş deneyimi yaşayabilirsiniz

yılında faaliyete başlayan Kenan Bey Binicilik ile keyfin yanı sıra güveni de hissedeceksiniz. Binicilik deneyiminiz yoksa eğitmen eşliğinde eğitim, binicilik deneyiminiz varsa atınızla beraber keyifli bir tur sizleri bekliyor! 
Hava koşulları sizi etkilemiyor! Kapalı manejde yapılacak bu tur ile hiçbir hava koşulundan etkilenmeden keyifli vakit geçirebilirsiniz

Ata binmenin keyfini henüz yaşamadıysanız bu dost canlısı ve uysal canlılarla tanışmanın tam zamanı!

Üstelik Kenan Bey Binicilik'te atla gezinin yanında nefis bir köy kahvaltısı da sizi bekliyor olacak!

Kahvaltı Menüsü:

Trakya Beyaz Peynir
Kaşar Peynir
Köy Peyniri Çeşitleri
Yeşil Zeytin
Siyah Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşillik Çeşitleri
Organik Yumurta
Ev Yapımı Börekler
Köy Ekmeği
Sosis
Salam
Tereyağı
Bal
Ev Reçelleri
Tahin Pekmez
2 Fincan Çay

Kenanbey Binicilik Kulübü

yılında açılan Kenanbey Binicilik Klübü, profesyonel kadrosuyla her seviyede binicilik eğitimi vermektedir. Kulübün atları son derece kaliteli, uysal ve eğitimlidir. Acemi binicilerin güvenliği ön planda tutulur gerekli tüm tedbirler alınarak binicilik eğitimine başlanır ve kısa sürede olumlu sonuçlar alınır. Eğitimler için 20x40 m kapalı, 30x60 m açık manej vardır. Mevsim şartlarına göre arazı binişleri, günübirlik at safarileri düzenlenir. Binişler mutlaka eğitmen nezaretinde ve direktifleri altında yapılır.

Z Dergi Mobil Uygulamasını
ÜCRETSİZ HEMEN İNDİRİN!

Binicilik sporu ülkemizde engel atlama, at terbiyesi (dresaj), atlı dayanıklılık, pony ve üç günlük yarışma olmak üzere 5 ana disiplin çerçevesinde yapılmaktadır. Bu disiplinlerde; yıldızlar, gençler, genç yetişkinler, kadınlar ve ustalar kategorilerinde müsâbakalar düzenlenmektedir. Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF), Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde kendi ana statüsü ve Uluslararası Binicilik Federasyonu (FEI) kuralları çerçevesinde faâliyetlerini sürdürmektedir. TBF yarışmaların kurallar çerçevesinde düzenlenmesi için gereken denetimleri yapar ve sportmence geçmesini sağlar. Binici, antrenör, hakem, veteriner, nalbant gibi atlı sporların aslî unsurlarının eğitilip yetiştirilmesini temin eder. Binicilik sporunu ülke çapında sevdirmek, gençler arasında yaygınlaşmasını sağlamak ve at sevgisini kültürel zenginliğimizin bir parçası olarak yaşatmak konusunda da binicilik kulüplerinin faâliyetlerine destek olur. Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan biniciler bu kulüplerde yetişmektedir.

Hâlen TBF’ye bağlı binicilik kulüpleri şunlardır:

İSTANBUL Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü (SOBK), İstanbul Binicilik Kulübü (İBK), İstanbul Atlıspor Kulübü (İASK), Galatasaray Spor Kulübü Binicilik Şubesi (GS), Kemer Country Club (KCC), İstanbul Avrasya Spor Kulübü Derneği (İsAVAS), Samandıra Atlıspor Kulübü (SASK), At Köyü Binicilik Spor Kulübü (AKBSK), Dila Atlıspor Kulübü (DASK), Doğa Koleji Spor Kulübü (DKSK), Göllü Binicilik (GÖLLÜ), Gürman Binicilik Spor Kulübü (GBSK), Kenan Bey Binicilik Atlıspor Gençlik Kulübü (KBAGK), Melisa Binicilik Spor Kulübü Derneği (SIEC), Ömerli Binicilik Atlı Spor Gençlik Kulübü Derneği (ÖBEM), Tulya Kurtulan Atlıspor Kulübü (TASK), Yıldırımspor Gençlik ve Kültür Kulübü Derneği (YSK)

ANKARA Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü Binicilik Ekibi (TSKSG), Ankara Binicilik İhtisas Kulübü (ABİK), Ankara Atlıspor Kulübü (AASK), Başkent Binicilik Kulübü (BBK) 

DİĞER İLLER Bursa Binicilik İhtisas Kulübü (BBİK), Bursa Atlıspor Kulübü (BASK), Tabiat Binicilik Kulübü (TABİAT), Uludağ Üniversitesi Spor Kulübü (USK), Ege Atlıspor Kulübü (EGE ASK), İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü (İzASK), Eskişehir Atlıspor Kulübü (EASK), Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (ESOGÜ), Antalya Binicilik ve Atlı Spor Kulübü (ABAK), Orfe Atlıspor Kulübü (OASK),

Adana Atlıspor Kulübü (AdASK), Kocaeli Atlıspor Kulübü (KASK), Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Binicilik Kulübü (SÜBK), Mersin Atlıspor Kulübü (MASK), Ataköy Padok Atlı Spor Kulübü (PASK), Kapadokya Meslek Yüksekokulu Gençlik ve Spor Kulübü (KAPADOKYA MYO), Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü (SBASK)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir