finansevim yenibosna / Finansevim Şubeleri | Projede Fırsat

Finansevim Yenibosna

finansevim yenibosna

Haberin Gündemi - Son Dakika Haberler ve Gündem Haberleri

Faizsiz gayrimenkul alımında yeni bir dönemi başlatan Finansevim, faizsiz vade farksız konut sahibi olmak isteyenleri kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla ev sahibi yapacağını açıkladı.

_finansevim_

TASARRUFA DAYALI FİNANS SİSTEMİ

Türkiye'ye özel yeni bir kredi finansman modelini hayata geçirdiklerini belirten Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, “dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bu sistemi ülkemiz insanlarının da hizmetine sunmak için çıktığımız bu yolda, ilk hedefimiz insanlarımızın alım gücünü nasıl kolaylaştırmak oldu.

0 FAİZLE AY TAKSİT

 

Bu hedefimizi belirlerken ilk sorumuz insanlarımızın en uygun ve avantajlı yollarla faiz ödemeden, evden araba, arsadan ofise ve hatta evlilikten eğitim ihtiyaçlarına kadar tüm ihtiyaçlarını nasıl karşılarız oldu ve dünyada uygulanan ‘Tasarrufa Dayalı Finans Sistemi'ni uygulamaya başladık” dedi.

EV HAYALİ UZAK DEĞİL

Emre Özkaya konuşmasını şöyle sürdürdü: "Uyguladığımız ve birçok yeniliği içinde barındıran Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi ile insanlarımız hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeler yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de yine Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistem olarak 60 ay vadeye bölerek kendi belirleyeceği taksit miktarlarıyla kendisinin belirleyeceği vade aralığıyla ev sahibi olabilecek. Geliştirmiş olduğumuz ve Türkiye'de ilk defa uyguladığımız bu sistemde sadece ev değil, isteyen otomobil isteyen arsı, eğitim, iş kurma gibi tüm ihtiyaçlarını sistemimizde mevcut olan paketlerimizle karşılayabilecekler”.

TAKSİTLERİ SEN BELİRLE

"İlk etapta Merkez Anadolu şubesi, Gebze, Konya ve Yenibosna şubeleriyle faaliyete başlamış bulunmaktayız. Hepsi sektörün deneyimli isimlerinden oluşan çalışma arkadaşlarıyla başladığımız bu yolda, yılsonu itibariyle 20 şube hedefimiz bulunmaktadır. Bunlardan öncelikli olanlarımız, İstanbul Ümraniye, Ankara, Bursa, Gaziantep ve İzmir'dir diğer illerimiz ve İstanbul şubelerimiz de bunları izleyecektir. İlk yılımız için 10 milyon TL'lik bir yatırım planımız bulunmaktadır."

Finansevim evde taksidi aya çıkardı

Türkiye'nin en yeni faizsiz ev edindirme sistemi Finansevim, 'Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi' ile orta ve dar gelirli vatandaşlara aya varan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuyor. Alınacak evin bedelini, ödenecek peşinat ve taksit tutarı ile vade süresini tüketicinin belirlediği bu sistemde, ay vade ile konut sahibi olmak isteyenler bile en geç ay içinde evlerine kavuşuyor. Relax Ödeme Fonu, Vade Ortası Fonu ve Çekiliş Fonu olmak üzere üç ayrı modelin uygulandığı sisteme peşinatsız girmek de mümkün. Ödenecek taksit tutarını liraya kadar indirmenin mümkün olduğu Finansevim'de ayrıca otomobil, arsa, eğitim, iş kurma gibi ihtiyaçlara yönelik farklı paketler de bulunuyor.

20 ŞUBE HEDEFİ

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, sistemin dünyanın birçok ülkesinde uygulandığını belirterek, "Tasarrufa Dayalı Finans Sistemi ile vatandaşlar, peşinat ödemeden, kira yardımı gibi ek ödemeler yapmadan, hatta fon katılım ücreti 60 ay vadeye bölerek ve kendi belirleyecekleri taksit miktarı ve vadelerle ev sahibi olabilecek" dedi. Finansevim Genel Müdürü Serdar Kolo ise ilk etapta Merkez Anadolu şubesinin yanı sıra Gebze, Konya ve Yenibosna şubeleriyle faaliyete başladıklarını belirterek sonu itibariyle 20 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Öncelikli olarak İstanbul Ümraniye, Ankara, Bursa, Gaziantep ve İzmir'de şube açmak istediklerini anlatan Özkaya, "Diğer illerimiz ve İstanbul şubelerimiz de bunları izleyecektir. İlk yılımız için 10 milyon liralık bir yatırım planımız bulunuyor" diye konuştu.

Finasevim Genel Koordinatörü Sadık Sağol da Türkiye'de işçi ve memur gibi alt ve orta gelir gurubundan vatandaşların ilgi gösterdiği faizsiz konut edinme sisteminde Anadolu'da bin lira, İstanbul'da ise bin liralık evlerin ilgi gördüğünü söyledi.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Relax Ödeme Fonu: Hangi ay ne kadar taksit ödeyeceğini katılımcının belirleyeceği bu modelde ödemelerin yüzde 50'sini tamamlayanlar teslimata hak kazanıyor. Teslimattan sonda ise taksitler yine katılımcının belirleyeceği bir vadeye sabitleniyor.

Bu modelde mola verme hakkı da bulunuyor.

Vade Ortası Fonu: Bu modelde katılımcı almak istediği evin fiyatına karar verip peşinatlı ya da peşinatsız olarak sisteme dahil olabiliyor.

Taksit miktarını da katılımcının belirlediği Vade Ortası Fonu'nda, sözleşme yapıldığı anda teslimat tarihi katılımcıya bildiriliyor ve ödemeler teslimattan önce ve sonra sabit miktarlarla ödeniyor.

Mola imkanı bulunan bu sistemde borcu erken kapatmak da mümkün.

Çekiliş Fonu: Yine ev miktarı, taksit tutarı katılımcı tarafından belirlenen Çekiliş Fonu'na peşinatlı ya da peşinatsız olarak girilebiliyor.

Daha sonra 12 kişiden kişiye kadar değişen gruplardan biri seçiliyor. Teslimat tarihi ise bu grup arasında, noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirleniyor. Fon teslimatı yapıldıktan sonra taksitler sabitleniyor.

Cikikci İsmail

Doktor Sedat Karaosmanoğlu
Istanbul, Turkey

Ahmet Rasim Küçükusta Muayenehanesi
Fındıkzade, Istanbul, Turkey

MediOzon
Batı Ataşehir Barbaros Mah Mor Sümbül Sok Teknik Yapı Deluxia Palace D: , Istanbul, Turkey
(seafoodplus.info)

Dermatolog seafoodplus.info Demir
Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. Deluxia Palace K: 14 D: Batı Alaşehir / İstanbul, Istanbul, Turkey

Op. Dr. Sennur Zorer
Ataköy Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad., Ataköy Towers No: / 2 B Blok Ofis 80, Bakırköy, Istanbul, Turkey

American Chiropractic Center
Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No: 2, Beşiktaş/ İstanbul, Istanbul, Turkey
(seafoodplus.info)

Plastik-Rekonstrüktif Cerrah H.Ömer Sağır Kliniği
Istanbul, Turkey

seafoodplus.info Tezel Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Mim Kemal Öke Cad. 19/ 6, Istanbul, Turkey

seafoodplus.infoGüncel Öztürk - Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi
Dikilitaş Mah., Istanbul, Turkey

Dr. Ali Duman Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Levazim Mah. Koru Sok. Zorlu Center Teras Evler No: , Istanbul, Turkey

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir