bilinmeyen kelimeleri bulma / Aradığınız kelimeyi bulmanızı sağlayan yerli uygulama: SearchCam - Webrazzi

Bilinmeyen Kelimeleri Bulma

bilinmeyen kelimeleri bulma

Aradığınız kelimeyi bulmanızı sağlayan yerli uygulama: SearchCam

Bir görüntü üzerindeki metinleri tanıyabilen SearchCam, söz konusu metinler arasında istediğiniz kelimeleri bulmanıza olanak tanıyor. İlk olarak geçtiğimiz Kasım ayında kullanıma sunulan SearchCam, ÖmerFarukÖztürk tarafından yaklaşık 1 hafta içinde geliştirildi.

Metinleri tanıyabilmek için Firebase platformunun TextRecognition kütüphanesini kullanan SearchCam, dijital ortamda yapılabilen (ctrl+f) arama fonksiyonunu gerçek ortamda, basılı metinler için de yapabilmesine imkanı sağlamış oluyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan SearchCam, metinler üzerinde kelime araması yapan kullanıcıların imdadına yetişiyor.

Android versiyonu yolda

Sadece iOS platformu için kullanıma sunulan SearchCam'in Android versiyonu üzerinde çalışıldığını da ekleyelim. Hem iPhone hem de iPad modellerinde rahatlıkla kullanılabilen SearchCam, şu ana kadar toplamda 4 bini aşkın defa indirildi. Günlük ortalama kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan SearchCam, Android platformunda yer alan "Find It - Document Search" uygulaması ile benzer bir çözüm sunuyor.

İlerleyen süreçte SearchCam'e kullanımını kolaylaştıracak ve zenginleştirecek ek özellikler ekleneceğini de belirtelim. Dilerseniz SearchCam: Ctrl+F for life uygulamasını iOS için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

6 kelimeyi 50 saniye içinde görebilenler süper zeka! Bulmacadaki gizli kelimeleri bulabilir misin?

Kelime Arama Bulmacaları internetteki en popüler aktivite biçimlerinden biridir. Gizli kelimeleri verilen sürede bulmaya çalışmak boş zamanınızı değerlendirmenin ve zekanızı test etmenin harika bir yoludur. Harflerden oluşan bu tabloda anlamlı 6 kelime yer alıyor. Bu kelimeler soldan sağa ve yukarıdan aşağıya olmak üzere yerleştirilmiş durumda. Tüm kelimeleri bulanların süper zeka kategorisine girdiği bu bulmacada zekanızı test etmek için resimdeki tüm gizli kelimeleri 50 saniye içinde bulun.

Kelime oyunları; Konsantrasyonunuzu artırarak, gözlem becerilerinizi geliştirmek için eğlenceli bir yoldur. Ustaca hazırlanan bu kelime bulma oyununun amacı, bir harf ızgarasında gizli kelimeleri görmeye dayanır.

50 SANİYEDE 6 KELİMEYİ BUL

Bu kelime arama bulmacasını çözmenin en iyi yolu, harfleri ararken yukarıdan aşağıya ve sağdan sola inceleyerek anlamlı kelimeler aramaktır.

Hemen şimdi siz de zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmek için bu kelime arama bulmacasını deneyin.

Kelime arama bulmacaları, gözlem becerilerini test etmenin yanı sıra bir bireyin zekasını da test edebilir.

Yukarıda paylaşılan resimde 6 farklı kelime yer almaktadır. Bulmacada harf dizilimleri bir şekilde birleşerek 7 anlamlı kelime oluşturuyor ve zor olan kısım, bu ızgaradan 6 kelimeyi 50 saniye içinde bulmak.

Şimdi kronometreyi çalıştırın ve resme dikkatlice bakın.

Bulmacadaki harflerin düzenlenme şekli, kelimelerin ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırıyor.

Görüntüyü dikkatlice gözlemleyin ve onlardan anlamlı kelimeler çıkarmaya çalışın.

Bu kelime bulma oyunu, orta düzeyde bir zeka testidir ve ancak iyi gözlem becerisine sahip zeki kişiler zaman sınırı içinde 6 kelimenin tamamını bulabilirler.

KAÇ KELİME GÖREBİLDİNİZ?

En az kelime bulabilenler iyi derecede bir zekaya sahip olduklarını kabul edebilirler.

6 kelimenin tümünü 50 saniyede görenler ise üstün zekalı kategorisinde kabul ediliyor.

İŞTE BULMACADAKİ 6 GİZLİ KELİME

1. Böyle

2. Önemli

3. Manifesto

4. Uyku

5. Yeşil

6. Yıldız

Star Gazetesi

Henüz gören olmadı! Ormandaki kurbağayı 9 saniyede bulabilenler zeki olmanın da ötesinde!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır