gito dağ evi fiyat / Gito Yaylası Otelleri - Organica Tour

Gito Dağ Evi Fiyat

gito dağ evi fiyat

Yesil Kackar Turizm

Mail

 

Adres

Çamlıhemşin, Turkey

Konumu

Lat: Lng:

Harita

Gito Yaylasi Kackar Dag Evi Harita - Rize - Camlihemsin

Ne bu otel dışında diğerleri setleri:

Saat Açık ResepsiyonSaat Açık Resepsiyon Paylaşılan loungePaylaşılan lounge TerasTeras


İmkanlar:

Yangın söndürücüler, saat açık resepsiyon, Kahvaltı seçenekleri, Açık hava mobilyaları, 24 saat güvenlik, Çikolata veya kurabiye, Mevye, Bahçe, Özel sigara içilir alan, Transfer servisi (ücretli), Ortak salon/TV alanı, Restoran, Tesis genelinde sigara içmek yasaktır, Canlı müzik/gösteri, Günlük temizlik hizmeti, Güvenli otopark, Akşam eğlencesi, Oda servisi, Teras, Güneşlenme terası, Yürüyüş turları, Sigara içilmeyen odalar, Transfer servisi, Araba kiralama,

gito konak (Pansiyonlar)

gito konak

' Dan başlayan fiyatlar: USD ( EUR) Fiyat kontrol: booking



Şimdi kayıt »

Gito konak Açıklaması

Kısa açıklama

Gito konak is located in Çamlıhemşin and offers a garden and a terrace. The property is 40 km from Ayder Yaylasi and free private parking is provided. A buffet breakfast is available daily at the homestay.

Türkiye Seyahat planlarken, konaklama çok önemli bir şey olduğunu. gito konak çamlıhemşin meydanköyü gito yaylası içinde yer alır ve o kalmak için güzel bir yer. Gibi konaklama hakkında daha fazla bilgi edinin: Oda yer, tesis veya traveler's derecelendirme.

Mahallede en ucuz konaklama: Gito Dağ Evi (EUR) içinde

Gito konak çevresinde en pahalı konaklama olduğunu.

Bu bölgede ortalama otel Fiyatı: EUR

Yakın yerler:Sanat Galerisi, Spor salonu, Cafe, Müze, Gece kulübü, Park, Restoran, Hayvanat Bahçesi, Casino, Eğlence Parkı, Akvaryum, Daha fazla bilgi » Rezervasyon »

In partnership with booking

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır