içimde suwen var nedir / Melisa Aslı Pamuk'un reklam yüzü olduğu Suwen'e 'afiş' tepkisi: 'Arabistan mı burası?'

Içimde Suwen Var Nedir

içimde suwen var nedir

Sosyal Medyayı Birbirine Katan 'İçimde Suwen Var' Reklamı Hakkında Şirketten Açıklama Geldi

Geçtiğimiz günlerde ünlü bir iç giyim markası olan Suwen yeni reklamı ile çok konuşulmuş; reklam, sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü. İstanbul merkezli markanın “İçimde Suwen var” sloganıyla yayımladığı reklam afişinin etkileri hala daha sürerken şirket, gelen eleştirilere dair yeni açıklamalarda bulundu.

Independent Türkçe’ye konulan Suwen Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Can Dilek, genç oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un yüzü olduğu reklamın sosyal medyadaki yankılarını yakından takip etmekte olduklarını ifade etti. Bu gelişmelerin beklenmedik bir durum olduğunu belirten Dilek, reklama gelen tepkilerin büyük bir kısmının ‘olumlu’ yönde olduğunu kaydetti. 

"Suwen olarak kadınları rahat, şık ve güçlü hissettirmek için çalışıyoruz"

Suwen

Konuya dair yaptığı açıklamada, yapılan analizlerde reklama gelen geri dönüşlerin yüzde 98 oranında marka açısından olumlu olduğunun tespit edildiğini aktaran Dilek, “Reklam ve iletişim açısından bakarsak başarılı, akılda kalıcı, dillere pelesenk olabilecek bir slogan bulduğumuzu görüyoruz" şeklinde belirtti.

Bununla birlikte Dilek, kampanyanın asıl hedefinden de bahsetti. Klişeleşmiş kalıplardan uzak durmaya çalıştıklarına dikkat çeken Dilek, “Farklı beden tiplerinde ve farklı yaşam tarzlarına sahip kadınları bir arada yansıtmaya özen gösterdik" şeklinde kaydetti. Ayrıca misyon olarak iç giyim kategorisinin dış giyimden farklı olduğuna inandıklarını belirten Dilek, "Özellikle uzmanı olduğumuz sutyen ürününün kadınların yaşamında önemli bir unsur olduğuna inanıyoruz. Bu manada reklam filmimizin sonunda yinelediğimiz vaadimize sıkı sıkıya bağlıyız. Suwen olarak kadınları rahat, şık ve güçlü hissettirmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Suwen, 'İçimde Suwen Var" sloganının farklı bir versiyonunu başka bir kategori için kullanacak

Suwen

Öte yandan Dilek, dış giyim ürünlerinin aksine herkes tarafından görülmeyen iç giyim ürünlerinin satın alınmasında farklı faktörlerin rol oynadığını ve insanların evlenmek, iş görüşmesine gitmek, arkadaşlarla buluşmak ve doktora gitmek gibi durumlarda özel olarak iç çamaşırı satın alımına dikkat ettiğini belirtti. Bu konuda “Bu etkinliklerin içerisinde kendimizi rahat/konforlu ve özel hissetmek, şık ve kaliteli görünmek gibi önceliklerimiz oluyor" ifadelerini kullanan Dilek, açıklamasının devamında işe şu şekilde kaydetti: 

“Biz de ajansımız Rafineri ile birlikte buradan yola çıkarak “selfwear” konumlandırması üzerine çalıştık. Gerçekleştirdiğimiz araştırmalarda, görüşme ve analizlerde etrafımızda Suwen kullanan ama bunun farkında olmayan bir kitle olduğunu tespit ettik. Bu keşfetme yolculuğunda Suwen markasının bize sağladığı en önemli rekabet avantajlarından birisi kalitesi ve tavsiye skoru oldu. İç giyimde yüzde 94’lük bir tavsiye skoruna sahibiz. Tüm bu sürecin neticesinde içerisinde pek çok anlamı aynı anda barındırdığına inandığımız, fonetiğine güvendiğimiz sloganımız #içimdesuwenvar’ın üzerine iletişim stratejimizi inşa etmeye karar verdik. Hatta yakın zamanda bu sloganın daha farklı bir göndermesi olan bir varyantını farklı bir kategorimiz için de kullanmaya başlayacağız.” 

Kaynak : https://www.indyturk.com/node/497361/haber/i%CC%87%C3%A7-giyim-firmas%C4%B1-suwenin-genel-m%C3%BCd%C3%BCr-yard%C4%B1mc%C4%B1s%C4%B1-dilek-ele%C5%9Ftirilen-reklam-hakk%C4%B1nda

İç Çamaşırı Markasının Tartışma Yaratan ‘İç Çamaşırsız Reklamı’ Sosyal Medyada Akıma Dönüştü: “İçimde Suwen Var”

Türkiye, son günlerde çeşitli iç çamaşırı markalarının Türk yüzleriyle çektiği reklamların tartışmalarına yer veriyor. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Esra Bilgiç’in dünyaca ünlü iç çamaşırı markasının reklamında iç çamaşırları yerine ceket ağırlıklı gözükmesi bir tür sansür uygulanmışçasına yorumlara yer verirken, bugün bu reklamlar arasına bir yenisi daha katıldı.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, reklam yüzü olduğu iç çamaşırı markasının mağazasına astığı reklam afişiyle gündeme geldi. Suwen isimli markanın mağazasına astığı bu reklamda herhangi bir iç çamaşırı gözükmüyor, bunun yerine normal kıyafetler yer alıyordu. Reklamın üzerinde yazan metindeyse “İçimde Suwen var.” ifadeleri yer alıyordu.

Suwen'in tepki çeken reklamı:

suwen

Sosyal medya, reklamı farklı açılardan yorumladı:

Şirketin aslında uzunca süredir benimsediği aynı sloganlı kampanyasına ait olan bu reklam, sosyal medyada birçok kişi tarafından yeniden bir tür sansür olarak yorumlandı ve tepki çekti. Gelen tepkilerin yanı sıra birçok kullanıcı da Suwen’in reklamını tiye alan paylaşımlarda bulundu. Bazı kullanıcılarsa Suwen’in neden bu reklam dilini seçtiğini mantıklı bir şekilde açıklamaya çalıştı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekildeydi:

Gelen olumsuz tepkiler birbirine benzerdi:

suwen

suwen

suwen

suwen

Reklamın amacını anlatmaya çalışanlar da vardı:

suwen

suwen

Tabii tüm bunlardan bağımsız, reklamın sloganı bir akıma da dönüştürüldü:

suwen

suwen

suwen

suwen

suwen

suwen tweet

Suwen, daha önce reklam kampanyasıyla ilgili açıklama yapmıştı:

Suwen, Mayıs 2021'de aynı sloganı taşıyan reklamını yayımladığında bir açıklamaya da yer vermişti. Şirketin açıklaması şu şekildeydi:

"İlk reklam filmimiz olan “İçimde Suwen Var” kampanyamızla yine kendi değerlerimizi ön planda tutarak, içindeki gücün farkında olan tüm kadınlara seslendik.

Klişe kalıplardan uzaklaştık ve herkese kadınların her anlarında özgürce davranarak, özgüvenli bir şekilde yaşayabileceklerini gösterdik. Kurulduğumuz ilk günden beri kadınları rahat, şık ve güçlü hissettirmek için var olduğumuzu hatırlattık.

Her zaman tüm kadınların en büyük destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kendine güvenen kadınlarımızı özgün biçimde temsil eden markamızın yolculuğunda önemli bir adımı atmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Emoji İle Tepki Ver

100

Twitter'da bugün itibariyle gündem olan suwen esprisi nedir, içimde suwen var esprisi nedir? Twitter'da gündeme oturan Suwen espirisi ile ilgili milyonlarca tweetler atıldı. Suwen Nedir? İçimde Suwen Nedir? Twitter'da Gündem Olan Suwen Esprisi Nereden Çıktı?

Twitter'da bugün itibariyle gündem olan suwen esprisi nedir, içimde suwen var esprisi nedir? Twitter'da gündeme oturan Suwen espirisi ile ilgili milyonlarca tweetler atıldı. Sosyal medya kullanıcıların sık sık esprisini gördüğü suwen ile ilgili paylaşımlar saatler geçtikçe artıyor. Kullanıcılar ise esprinin nereden çıktığını anlamaya çalışırken gursesgazetesi.com editörleri değerli okuyucularına esprinin çıkış hikayesini aktarıyor. İşte detaylar haberde yer alıyor.

SUWEN ESPRİSİ NEDİR?

Bir iç giyim, ev giyim markalarından birisi olan Suwen ile ilgili sosyal medyada paylaşımların sayısı saatler geçtikçe artıyor. Kullanıcılar sosyal medyaya düşen bir fotoğraf sonrasında Suwen akımı başlattı. İşte bu akım sonrasında ise Twitter'da paylaşımların ardı arkası kesilmiyor. 

icimde-suwen-var

TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU!

Reklam afişinde Melisa Aslı Pamuk'un oynadığı Suwen markası ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrasında kullanıcılar esprinin nereden çıktığı ile ilgili araştırmalarda bulunuyor.

"İçimde suwen var" esprisi o kadar sık paylaşılıyor olacak ki Twitter gündemine girdi.

suwen-tt

Son saatlerde Suwen ile ilgili 12,8 bin tweet atılırken 11 Nisan gününde en fazla trafik alan paylaşımlar arasında kendine yer buldu.

Vatandaşların "İçimde suwen var" afişine gösterdiği ilgi sonrasında espriler ve goygoy paylaşımların sayısı her dakika artmaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

 

İşte "İçimde suwen var" espirisi ile ilgili en fazla etkileşim alan paylaşımlar..

suwen-esprisi-2suwen-esprisi-3suwen-esprisi

suwensuwen nediriçimde suwen var nedirsuwen halk arzsuwen bikiniiçimde suwen varconsus enerji halka arzsuwen halka arz ne zamansuwen bikini takımıhalka arzg lingeringsuwen reklamsuwen kiminsuwen ne demeksuwen twittersuwen ekşisuwen reklamsuwen esprisisuwen olayı nedirsuwen muhabbeti nedirsuwansuwen ne demek twittersuwen halka arz eşit miicimde suwen varsuwen nedir sosyal medyasuwen anlamı nedirsuven

Melisa Aslı Pamuk'un reklam yüzü olduğu Suwen'e 'afiş' tepkisi: 'Arabistan mı burası?'

Son günlerde çeşitli iç çamaşırı markalarının Türk yüzleriyle çektiği reklamlar gündemde. Geçen haftalarda oyuncu Esra Bilgiç’in dünyaca ünlü bir iç çamaşırı markasının reklamında, iç çamaşırları yerine 'ceket' ağırlıklı gözükmesi, 'sansür' eleştirilerini beraberinde getirirken, son olarak bu reklamlar arasına bir yenisi daha katıldı.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, reklam yüzü olduğu iç çamaşırı markasının, mağazasına astığı reklam afişiyle gündeme geldi. Suwen isimli markanın mağazasına astığı bu reklamda herhangi bir iç çamaşırı gözükmüyor, bunun yerine normal kıyafetler yer alıyordu. Reklamın üzerinde yazan metindeyse “İçimde Suwen var”ifadeleri yer alıyordu.

İşte Suwen'in sosyal medyada tepki çeken reklamı:

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU: 'ARABİSTAN MI BURASI?'

Şirketin uzunca süredir benimsediği aynı sloganlı kampanyasına ait olan bu reklam, sosyal medyada birçok kişi tarafından yeniden bir tür sansür olarak yorumlandı ve tepki çekti. 

Gelen tepkilerin yanı sıra birçok kullanıcı da Suwen’in reklamını tiye alan paylaşımlarda bulundu. Bazı kullanıcılar ise Suwen’in neden bu reklam dilini seçtiğini mantıklı bir şekilde açıklamaya çalıştı. 

Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

SUWEN, DAHA ÖNCE REKLAM KAMPANYASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Suwen, Mayıs 2021'de aynı sloganı taşıyan reklamını yayımladığında bir açıklamaya da yer vermişti. Şirketin açıklaması şu şekildeydi:

"İlk reklam filmimiz olan 'İçimde Suwen Var' kampanyamızla yine kendi değerlerimizi ön planda tutarak, içindeki gücün farkında olan tüm kadınlara seslendik.

Klişe kalıplardan uzaklaştık ve herkese kadınların her anlarında özgürce davranarak, özgüvenli bir şekilde yaşayabileceklerini gösterdik. Kurulduğumuz ilk günden beri kadınları rahat, şık ve güçlü hissettirmek için var olduğumuzu hatırlattık.

Her zaman tüm kadınların en büyük destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kendine güvenen kadınlarımızı özgün biçimde temsil eden markamızın yolculuğunda önemli bir adımı atmanın mutluluğunu yaşıyoruz."


nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır