maltepe raydolap / Ray Dolap İç Dizayn 6 | Dolap, Ev için, Ev dekorasyonu

Maltepe Raydolap

maltepe raydolap

Maltepe

Maltepe Sakinleri Ray Dolap Mağazamız Kalitesiyle göz Kamaştırıyor

Maltepe, eski ve yeni mimarinin harmanlandığı İstanbul’un en güzel sahillerinden birine sahiptir. Maltepe’ de zaman değiştikçe doğal olarak ihtiyaçlar da değişmektedir. Ray dolap, tv ünitesi ve evinizde akla gelebilecek tüm mobilya çözümleri için Maltepe ray dolap mağazamızda sizleri bekliyoruz. Mağazamızdaki Land Riviera Homes tarzı mobilyalarımız, yaşadığınız sahil havasını evinize kadar taşıyacak ve göz zevkinizi baştan sona tamamlayacaktır. Mağazalarımızdaki uzman ekibimiz güler yüzlü yaklaşımıyla evinizi en kullanışlı hale seafoodplus.infoe Sakinleri ray dolap mağazamızdan memnun ayrılmanızı sağlayacaklardır.

Maltepe Sakinleri ray dolap mağazamızda görmekten büyük bir mutluluk duyarız. Maltepe Sakinleri ray dolap mağazamızda ve diğer mağazalarımızda ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Bundan dolayı yaptığınız alışveriş sırasında eğlenceli vakit geçireceksiniz. Ayrıca ürün çeşitliliği sayesinde istediğiniz her ürüne kavuşabileceksiniz. Ürünlerimizin dışında isteklerinize göre özel tasarımlarda mevcuttur. Maltepe Sakinleri ray dolap mağazamıza gelerek bizlerle ve ürünlerimizle tanıştığınızda bizlerden daha da emin olacaksınız. Çünkü mağazalarımızın herhangi birine geldiğinizde, güler yüzlü ekibimiz ve ortamımız size evinizdeki huzuru hissettirecektir.

Sürgülü kapaklara sahip ray dolapların gövdeleri genellikle suntalam ve MDF'lerden üretilmektedir. Bu ürünlerin kalınlığı yaklaşık on sekiz milimetredir. Kapakların oluşturulması için levhalar sıkıştırılır ve üzerine melamine kaplaması yapılır. Böylelikle istenen kapak modeli elde edilebilir. İster parlak ister mat yüzeylerin tercih edilebileceği ray dolaplar, ahşap ve düz renk seçenekleri de vardır. Kapakların kenarlarında kullanılan malzemeler mat ve parlak alüminyum profillerdir. Alüminyum profillere ve ahşap kapaklara sahip olan bir ray dolap modelleri Maltepe koyu renk ahşap sevenlerin dikkatini çekip, tercih etmesini sağlayabilir.

Dolap Geneli

Geniş ve derin tasarlanmış dolapta, koyu ahşap rengi kullanılmıştır. Acı kahveye dönük renk, dolabın modern çizgisini korumasını sağlamaktadır. İki ahşap kapaktan ve ahşap gövdeden oluşturulmuş dolap oldukça geniş bir iç hacme sahiptir. Böylelikle dolabın en verimli şekilde kullanılması amaçlanmıştır. Dolapta kullanılan gri renkte detaylar mevcuttur. Her iki ahşap kapağı dört eşit parçaya bölen üç ince gri çizgi vardır. Dolabın ayna profil çerçevesinde ve kulplardaki gri detaylarla benzerlik gösteren bu gri çizgiler, dolaba hareket katmıştır. Dolabın kapakları, dolabın birkaç santimetre içinden başlamaktadır. Dolap kapaklarında ayrıca fren sistemi kullanılmış, kapakların hızlı kapatılması önlenmiştir.

Aksesuarlar

Ayna, dolapların kapaklarının ortasına yerleştirilmiştir. Bütün bir ayna olarak tercih edilmiş, görüntü kesilmemiştir. Büyük aynalar yatak odalarında giyinirken kıyafetlere bakmak için oldukça uygundur. Tasarımcılar büyük aynaları sadece insanların kıyafetlerine bakmaları için tercih etmemektedir. Aynı zamanda ortamı olduğundan geniş gösteren büyük aynalar, dolaplarda modern havanın korunmasını sağlamaktadır. Aynanın etrafı alüminyum profil ile kaplanmıştır. Böylelikle olası bir kesilme kazasının önüne geçilmiş, modern hava devam ettirilmiştir. Dolaplarda silindir uzun metal kulplar kullanılmıştır. Gri diğer aksesuarlara uygun olarak tercih edilmiştir.

Facebook Twitter Google

Firmamız Albero Ray Dolap, yılından bu yana İstanbul’da ray dolaplar üzerine faaliyet göstermektedir.. Firmamızın genel olarak vizyonu müşterilerine en iyi tasarımları ve kullanıcı deneyimini sunarak ray dolapları en iyi şekilde kullanmalarını sağlamak, geniş çeşitlilik yelpazesiyle her zevke ve renge uygun ray dolap modellerini beğeniye sunmak, müşterilerin hayallerini ve isteklerini ray dolap tasarımlarına uygulamak ve hayallerini gerçekleştirmek üzerinedir. Teslimi yapılan projeleri, özel çözümleri ve tasarım-işlevsellik arasındaki bağı kuvvetlendirmesi ile her kullanıcının isteklerini karşılamaya hazır bir yapıya sahiptir. Sağlıklı dolap malzemeleri ile birlikte AB standartlarına uygun bir üretim anlayışı, satış öncesi ve satış sonrası destekleri ile müşteri odaklı bir gelenekle hizmetlerini sürdürmektedir. Ray dolap fiyatları ve ray dolap modelleri için sayfamızı inceleyiniz. Ray Dolap

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir