batuhanın kazandı araba / Survivor araba ödülü hangi marka? Survivor 2022 araba ödülünü kim kazandı?

Batuhanın Kazandı Araba

batuhanın kazandı araba

Survivor Batuhan araba kazandığına pişman oldu! Hediye arabası servete mal oldu deposu bile dolmuyor

Ekranların en sevilen yarışma programları arasında gösterilen Survivor, yarışmacılar arasında yaşanan tartışmaların yanı sıra parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerle de gündemi karıştırmaya devam ediyordu. Her bölümü keyifle takip edilen programda araba ödülü için oynanan oyun sırasında Batuhan Karacakaya ve Nisa Bölükbaşı finale kalmıştı.

Atışlarıyla arabanın sahibi olmaya hak kazanan Survivor Batuhan, 2.5 milyon lira değerinde bir otomobil sahibi olmuştu. Fakat ödülü kazanan Batuhan’ın aracın deposunu doldurabilmek için bir servet harcaması gerektiği de ortaya çıktı. İşte, Batuhan Karacakaya’nın kazandığı astarı yüzünden pahalıya gelen hediye otomobiline dair merak edilen tüm detaylar.

Survivor Batuhan’ın aracının deposunu doldurabilmek için ne kadar para harcaması gerektiği ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasında otomobil ödülünü kazandığı bilinen Batuhan Karacakaya için yakıt tartışmaları ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ünlü yarışmacının aracının deposunu ne kadara doldurabileceği gözler önüne serildi.

Bugünden itibaren yapılan bir hesaba göre Batuhan’ın 75 litrelik aracının deposunu doldurabilmek için 2.025 lira ödeme yapması gerekiyor. Deponun her hafta doldurulması gerektiği hesap edilirse ünlü yarışmacının ayda en az 8 bin lira ödeme yapması gerecek. Fakat benzin fiyatları her geçen gün arttığından ve şu anda 30 lira seviyelerine yaklaştığından Batuhan’ın ayda en az 10 – 15 bin lirayı gözden çıkarması gerektiği ortaya çıktı. Üstelik ünlü isim, arabayı alırken vergiler ve sigortalar dahil olmak üzere en az 60 – 70 bin liralık ekstradan bir ödeme daha yapmak zorunda kalacak.

Sosyal medya Batuhan’ın aracı için ödemesi gereken miktarla adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da oldukça sık takip edildiği bilinen Survivor yarışması, şimdilerde Batuhan’ın kazandığı aracın benzin masrafıyla herkesi şoke etmiş durumda. Bazı kullanıcılar, ortaya çıkan benzin maliyetinin Batuhan Karacakaya’yı zorlamayacağını ifade ederken bazıları ünlü yarışmacının bile bu masrafa yetişemeyeceğini ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Survivor Batuhan’ın araç masrafı hakkında ortaya çıkan iddialara dair nasıl bir yorum yapacağını dört gözle beklemeye başladı.  

Etiketler:survivor, batuhan karacakaya

Batuhan’ın Survivor’dan Kazandığı Araba Verilmedi Mi? Demet Akalın Tek Bir Soruyla Ortalığı Karıştırdı! Bomba iddia! Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya mahkemelik oldu

Survivor 2022 All Star programı 30 Haziran akşamında ekranlara gelen final bölümünün ardından yerini TV 8 ekranlarında MasterChef Türkiye 2022 programına bıraktı. Sevilen yarışma programı Ocak – Haziran ayları arasında izleyici karşısına çıktı ve program aylarca reytinglerde peş peşe çok iyi sonuçlar almayı başardı. Programın sonunda Nisa Bölükbaşı şampiyon olurken, yarışmanın iddialı isimlerinden Batuhan Karacakaya da yarışmayla ilgili dile getirdiği eleştirilerle sık sık gündeme geldi. Batuhan bu kez de kazandığı arabayı alamadığı iddialarıyla gündemdeyken sosyal medyada olay yaratan bir paylaşım geldi. Demet Akalın da iddiaların tam ortasındaki yerini aldı…

Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

02 Ağu 2022 - 19:00-Magazin--- Okunma Yazdır

Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 30.249.690 gösterim gerçekleşti.





Survivor araba ödülü hangi marka? Survivor 2022 araba ödülünü kim kazandı?

Survivor All Star'da dün akşam yarışmacılar otomobil oyunu için kıyasıya mücadele verdi. Survivor'da haftanın ödül oyununu kazanan aday Lüx bir otomobil sahibi oldu. TV8 ekranları başında programı izeyenler Survivor araba ödülünün hangi marka olduğunu merak etti. Peki Survivor 2022 Araba ödülünü kim kazandı?

SURVİVOR 2022 ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da dün akşam araba heyecanı yaşandı. Yarışmacılar bu kez araba ödülü için mücadele verdi. Bu sezonun ilk araba oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bireysel olarak yarıştı.

Survivor araba oyununun ilk sayısını Nagihan alırken, Adem ile olan karşılaşmasında da oyundan elendi.

Yarı final karşılaşmasında Nisa - Hikmet, Adem - Batuhan mücadelesi kıran kırana yarışa sahne oldu.

Ayşe'yi eleyerek üst tura çıkan Hikmet Nisa ile parkurda zorlanırken, oyununun sonunda Nisa Hikmet'i eledi.

Atışları ile göz dolduran Batuhan ise Adem'i eleyerek Nisa'nın rakibi oldu.

Final etabında ise Nisa ve Batuhan karşı karşıya geldi. 3-3 devam eden karşılaşmada Nisa talihsiz sakatlık geçirdi. Son turda Batuhan'ın aldığı son sayı ile Nisa araba ödülüne veda etti. Böylece Batuhan 4-3'lük skorla Survivor lüks araba ödülünün sahibi oldu.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜ HANGİ MARKA?

Survivor'ın büyük ödülü Lexus NX oldu. Hibrit ve PHEV yani şarj edilebilir hibrit versiyonlara sahip Lexus NX fiyatları 1.650.000 TL'den başlıyor.

Lexus Nx fiyatları aşağıdaki gibidir:

NX 350h 4x4 Business 1.650.000 TL

NX 350h 4x4 Business 1.650.000 TL

NX 350h 4x4 Business Plus 1.900.000 TL

NX 350h 4x4 Executive 2.100.000 TL

NX 350h 4x4 F Sport 2.300.000 TL

NX 350h 4x4 Exclusive 2.300.000 TL

NX 450h+ 4x4 Exclusive 2.375.000 TL

NX 450h+ F Sport 2.575.000 TL

NX 450h+ Exclusive 2.575.000 TL

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır