arabama reklam almak istiyorum / Araba Reklam Almak

Arabama Reklam Almak Istiyorum

arabama reklam almak istiyorum

40 km

Özel arabalara reklam vererek
hergün sürücüleri ile markanızı duyurun ve etkileşimler oluşturun.

Her sürücü günde ortalama 40 km mesafe alır

Kurumsal hayatta çalışan insanların 6/10 'u işine arabalarıyla gidip gelmektedir

Yoldaki insanlar ve sürücüler günde 4 saatini trafikte diğer arabaların kapılarına ve camlarına bakarak geçirirler

Nasıl Çalışır?

Geniş ve ayrıcalıklı iş ağımızdan marka portföyünüze uygun sürücüler seçilir. Araba markaları, modelleri , sürücülerin işe gidip gelme guzergahları, sürüş alışkanlıkları arasından bir eleme yapılarak liste oluşturulur.

Markaların pazarlama departmanları ve Araba Lira yaratıcı reklam tasarım ekibi arasında iletişime geçilip arabalara uygun tasarımlar ve kampanyalar oluşturulur.

Araba Lira işe sadece reklam yapmakta kalmazsınız, kendi markanız için elçiler kazanırsınız. Biz sürücülerimizin sevdiği ve taşımaktan mutluluk duyduğu reklamlarla çalıştıklarından emin oluyoruz.

Kapsama

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyük şehirlerden sistemimize kayıt olmuş binlerce araç ve sürücü markalarıyla buluşmayı beklemekte ve eşleşen sürücüler markalarını severek taşımaktadır.

Markanızı duyurmak istediğiniz noktalardaki seyahat eden sürücüler belirlenir ve istediğiniz kriterlere uyan arabalara reklam giydirilir.

1- Reklam kampanyalarına ve amacına uygun araba sayısı ve sürücüler belirlenir, sonrasında reklamların aktifliği ve verimliliği üzerine datalar toplanır.

2- Seçilen spesifik noktalardaki sürücülere ulaşılır ve anlaşma sağlanır.

3- Araçların ne kadar yol aldığı ve ne gibi yerlerde park halinde bulunduğu Araba Lira'nın teknoloji platformundan izlenir.

Bir marka ya da reklam ajansı iseniz, fiyatlandırma ve bilgilendirme ile ilgilenen ekibimizle iletişime geçiniz.

[email protected]

Bizi Arayın 0537 596 52 98

Arabanızla düzenli olarak seyahat ediyorsanız bunu bir fırsata çevirmeye ne dersiniz? Arabınızı hareketli bir reklam panosuna çevirerek bundan para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Arabınızı bir şirketin reklamıyla kaplatarak ayda 300 ila 700 TL kazanabilirsiniz ancak bunun için bazı şartları yerine getirmeniz gerekli. Özellikle kalabalık yerlerde veya büyük şehirlerde araba kullanıyor ve her ay belirli bir kilometre yapıyorsanız arabanıza reklam almak, sizin için harika bir ek gelir kaynağı olabilir.

Arabanıza reklam alarak para kazanma konusunda istekliyseniz yazımızı okumaya devam edin.

 

Arabaya reklam nasıl alınır?

Kayıt

Arabaya reklam almanın ilk adımı bulunduğunuz bölgedeki reklam şirketlerine kayıt olmaktır. Online olarak da bir sürü şirket bulabilirsiniz ancak giydirmeyi yapacak ve sözleşme sonunda giydirmeyi sökecek şirketin yakınlarınızda olması gerekir. Şirketler reklam kampanyalarına göre farklı şeyler beklese de karar sürecinin en önemli aşaması sürüş alışkanlıklarınızdır. Kayıt esnasında arabanızın fotoğrafını ve sizinle ilgili ilave bilgiler isteyebilirler.

 

Arabanızla ilgili gereklilikler

Birçok durumda, reklam almak için belirli bir türde arabanızın olmasına gerek yoktur ancak bazı şirketler verecekleri mesajın önemine bağlı olarak sadece belirli türdeki arabaları kabul edebilirler. Arabaların temiz olması ve boyanın iyi olması gerekir. Hasarın olmaması ve çalışma sisteminin iyi olması gerekir. Giydirme temiz arabanın üstüne uygulanır. Yani hem arabanın hem de reklamın iyi görünmesi için arabanızı sürekli olarak temiz tutmalısınız. Giydirme genellikle arabaya zarar vermez ancak arabanız eskiyse veya boyasında sıkıntı varsa giydirme yapılmadan önce bu konuyla ilgili bilgi vermelisiniz. Bazı durumlarda, giydirme çıkartıldığında hasar oluşabilir.

arabaya-reklam-almakSözleşme

Reklamını alacağınız şirketle yaptığınız sözleşmeyi dikkatli bir biçimde okuyun. Reklam şirketinin her ay kaç kilometre yapmanız, nerelerde gezmeniz, hangi koşullarda arabanızı bakıma sokmanız ve arabanızı nereye park etmeniz gerektiğine ilişkin kuralları olabilir. Arabalara reklam veren şirketlerin birçoğu nerelere gittiğinizi ve kaç kilometre yaptığınızı kaydetmek için arabaya küresel konum belirleme sistemi veya diğer sistemlerden kurmak ister. Her ay ödeme almadan önce şirket temsilcisi GPS verilerini kontrol eder.

 

Sürücüler

Reklam veren şirketler genellikle ürünlerinin güvenli şekilde kullanılan arabalarda kullanılmasını ister. Ehliyet sahibi olmak ve sürüş kaydının temiz olması en önemli gerekliliklerdendir. Ayrıca reklam veren şirket araabanızın sigorta kapsamının da olmasını isteyebilir.

 

Arabaya reklam almak için

Dilerseniz sizi reklam vermek isteyen şirketler ile bu yazımız sayesinde buluşturabiliriz. Arabanızın modeli, nerelerde ve kaç km yol katettiğinizle ilgili bilgileri yazımıza yorum olarak bırakabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaç sahibi şirketler bizim yönlendirmemiz sayesinde size ulaşabileceklerdir. Yorumunuzu yaparken size ulaşabilecekleri bir mail adresi ve telefon bırakmayı da unutmayın.

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzmanlarımız size en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir