internetsiz telefondan tv izleme / TV+ izlemek için internete nasıl bağlanmalıyım? - TURKCELL SUPERONLINE

Internetsiz Telefondan Tv Izleme

internetsiz telefondan tv izleme

Android Telefonda İnternetsiz Tv Programı.

4g ile bu t&#;r yayınların eskiden , gibi kanallardan aldığımız spor ve konum yayınları gibi broadcast olarak alınabileceğini okudum.

Broadcast,ağlar arası iletişimde, g&#;nderilen bilgi paketinin &#;oklu erişime bağlı t&#;m cihazlar tarafından alınmasının istendiğini belirten &#;zel bir adrestir. Bilgisayarların broadcast adresine g&#;nderilen mesaj spesifik olarak tek bir bilgisayar tarafından alınmaz, mesaj ağa bağlı t&#;m bilgisayarlar tarafından alınır.

Yani tek bir yayın yapılıp kontrol edilmediği i&#;in aşırı veri bağlantısı olmadan (radyo yayını gibi) b&#;yle bir kolaylık m&#;mk&#;n hale gelebilir. Tabii bizimkiler gene paralı yapar da ucuz olur.

Teknik bilgim &#;ok yok, sadece sizin gibi biraz ilgiliyim

İnternetsiz TV uygulaması

– ücretsiz uygulama televizyonu mobil cihazlara yayınlamak. Aşağıdaki özelliklere sahiptir, ilki herhangi bir reklamın tamamen yokluğu, ikincisi ise çok sayıda kullanılabilir TV kanalları. Bütün bunlar, uygulamanın birçok kullanıcının mobil cihazının hafızasında kalmasını sağlar. Basit bir tasarıma sahiptir ve programları izlemekten dikkati dağıtacak gereksiz bir şey yoktur. Bu nedenle, çoğu bu programda görüntülemeyi tercih ediyor.

Programın ana penceresi çok basittir, izlenebilecek tüm TV kanallarını listeler. Bireysel bir logoları var ve bunun altında şu anda yayınlanmakta olan TV şovunun veya filmin adının bulunduğu bir bilgi satırı var. Mümkün olan tüm TV programlarını izlemek daha uygun olacaktır, ancak bu uygulamanın amacı İnternet üzerinden televizyon yayını yapmaktır, bu nedenle mütevazıdır. Can sıkıcı reklamların olmaması genellikle göze hoş gelir, çünkü benzer uygulamalar güçlü ve esaslı bunlarla doludur.


Uygulama, yüklü herhangi bir video oynatıcı aracılığıyla video akışını oynatır. Sadece listeden seçin, ardından program her zaman TV'yi otomatik olarak açacaktır. Programın sahip olması gerekmediğinden bu da bir artı olarak kabul edilebilir. büyük beden yükleyici. Günümüzde internet üzerinden televizyon izlemek popüler hale geldi. Bu, televizyonun kendisini sağlama hizmetlerine ve ilgili ekipmana para harcamamanızı sağlar. Örneğin, elimizde Tablet bilgisayar, ve bir ağ bağlantısı olan her yerde programları izlemek için kullanabilirsiniz.


Ekran görüntülerinden de görebileceğiniz gibi, mevcut TV programlarının sayısı çok geniştir. BDT'de yayın yapan hemen hemen tüm kanallar burada toplanır. Böyle bir miktarın toplandığı tek uygulama bu diyebiliriz. Geri kalan her şeyde, onlardan çok daha az sayıda var ve her türlü reklamla dolular.


Özetlemek gerekirse, internet üzerinden TV izlemek için mükemmel bir uygulamadır. Arayüz basit ve anlaşılır, reklamlar ve diğer can sıkıcı şeyler yok. yüklemek için çekinmeyin bu başvuru web sitemizden ve her gün kullanın.

- Televizyon programları izlemeden hayatınızı hayal edemiyorsanız tam da ihtiyacınız olan Android uygulaması bu. Bu uygulama ile parklarda yürümekten, kır gezilerinden veya doğa gezilerinden vazgeçmek zorunda kalmayacaksınız. Android cihazınıza Online TV uygulamasını indirmeniz yeterlidir ve 50 Rus ve diğer Avrupa TV kanallarının çevrimiçi yayınlarına erişebilirsiniz.

Online TV'nin ekran görüntüleri →

Çevrimiçi TV uygulamasının özellikleri

  • TV kanallarının kapsamlı bir çevrimiçi yayın listesi - sadece Rusça değil, aynı zamanda birçok Ukraynalı, Amerikan, Türk ve diğer kanallar mevcuttur.
  • Basit ve kullanıcı dostu arayüz - bir çocuk bile uygulamayı kullanabilir.
  • TV şovlarını izleme yeteneği çeşitli formatlar tam ekran dahil olmak üzere görüntüler.
  • Ek codec bileşenleri aramaya ve yüklemeye gerek yok.
  • Çoğu kanal için kararlı bağlantı.
  • İyi video kalitesi.
  • Uygulama bir SD karta aktarılabilir.
  • Yeni TV kanallarının düzenli olarak eklenmesi.

Basit bir arayüz gereksiz ayarlar içermez - listeden istediğiniz TV kanalını seçmeniz yeterlidir. Uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz, ancak reklamların görüntülenmesine katlanmak zorunda kalacaksınız. Online TV ile internet erişiminizin olduğu her yerde en sevdiğiniz TV programlarının keyfini çıkarabilirsiniz. Bunun için senin mobil cihaz Android sürüm veya üzeri ve kurulumdan sonra en az 12 MB boş belleğe sahip olmalıdır. Android için Online TV'yi indirmek için bu makaledeki aşağıdaki bağlantıyı izleyin.

Popüler Rus kanallarını iyi kalitede ve can sıkıcı reklamlar olmadan görüntüleyin.


Giriiş:

Çevrimiçi TV izlemek için başvuruları değerlendirmeye devam ediyoruz ve bu sefer uygulama yerli geliştiricilerimiz tarafından piyasaya sürüldü ve benim için büyük bir sürprizle hala destekliyor ve ortaya çıkan hataları düzeltiyorlar. Uygulama oldukça basit olarak adlandırılır -. Veritabanı, Rus ve yabancı televizyonun yaklaşık çalışma kanalını (geliştiricilerin kendilerinin dediği gibi) içerir. En azından bir tür kanal sıralamanın olması da çok sevindiricidir, bu da geliştiricilerin yığına attığı kanalları değil (çoğu benzer uygulamada yapıldığı gibi) tam olarak izlemek istediğiniz kanalları seçmenize izin verir. ).



Arayüz ve işlevsellik:


Uygulamayı başlattıktan sonra listedeki ilk kanalın oynatılması hemen başlar, bu nedenle Mobil İnternet Sınırlı trafikle, buna önceden hazırlanın. Solda kanal listesini filtreleyebileceğiniz 3 düğme vardır - bu ülke seçimi, yayın dili ve kategorisi seçimidir. Solda kanalların bir listesi ile favori kanalları görüntülemek ve yönetmeye yardımcı olmak için bir düğme bulunur. Bu arada, yardım sadece metin şeklinde değil, resimler şeklinde de tasarlanmıştır, bu sayede kontrollerle uğraşmak herhangi bir özel problem olmayacaktır. Favori listenize bir kanal eklemek için adına iki kez dokunmanız yeterlidir. Favoriler listesinden çıkarmak için aynı adımları uygulamanız gerekir. Bazen video akışı kalitesi çok düşük olan kanallar olsa da, video akışı kalitesi oldukça iyidir. Ancak geliştiricilerin bazı güçlü sunucular ve benzeri donanımlar yardımıyla kendi başlarına yayın yapmadığını unutmayın. Sadece akışların genel bağlantılarını kullanırlar ve bunları uygulamada görebileceğiniz şekilde size verirler. Videoları hem dikey hem de yatay yönde izleyebilirsiniz, mevcut ekran yönüne bağlı olarak görüntü otomatik olarak dönecektir. Ne yazık ki, uygulamanın bu sürümünde oynatmayı duraklatmak mümkün değil, ancak geliştiriciler zaten böyle bir işlev üzerinde çalıştıklarını bildirdi, bu yüzden bizi izlemeye devam edin. Google Oyun her zaman güncel olmak En son güncellemeler. Özetlemek gerekirse: - bu, Google Play'deki benzer uygulamaların çoğuna mükemmel bir rakiptir, çünkü belirtilen kanal sayısını gerçekten destekler ve ayrıca geliştiriciler tarafından sürekli olarak güncellenir. Bu projenin kaderine kayıtsız değilseniz ve onu desteklemek istiyorsanız, olumlu puanlarınızı ve yorumlarınızı bırakın. Mutlu kullanım!

BluTV

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

laptopChromebook

tvTV

Furkan EKER

Uygulamanın player'ı çok kötü, 10 saniye ileri-geri atlama gelmeli, 1,25x ve 1,5x' de izleme seçenekleri gelmeli, uygulama içinde parlaklık ve ses ayarı yapma özelliği gelmeli. Ayrıca, birkaç gündür indirdiğim hiçbir şeyi izleyemiyorum. Ne indirsem "indirdiğiniz içeriğin yayınlanma süresi dolmuştur" diye hata veriyor, lütfen bu sorunumu çözün

Bunu yararlı buldunuz mu?

Merhaba, BluTV'ye olan ilginiz için teşekkür ederiz, talebiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Yaşamış olduğunuz deneyimi öğrenmek ve size yardımcı olmak isteriz. Dilerseniz; bize [email protected] mail adresi üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Hasan Batuhan Şahin

Üye olurken 12 taksit seçeneği seçiliydi. Ancak kart kaydı yaptıktan sonra üyeliği yaptığımda yıllık seçeneği seçili gözüktü. Resmen dolandırıcılık yapıyorsunuz. Hiçbir şey izlenmiyor. Hata verip duruyor. Sistem çöküyor. Rezillik. Ciddi anlamda bir şey izlenmiyor. İndirmeyin.

3 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Merhaba, BluTV aylık üyelik ücreti 69,90 TL, yıllık üyelik ücreti ise ,80 TL kredi kartı ile 12 ay taksit seçeneği ile ayda 39,90 TL’dir. Yalnızca kredi kartlarına taksit imkanı sunulmakta olup, sistemde banka kartınızı girdiğinizde sizlere taksit seçeneği kapatılmaktadır.

Google Kullanıcısı

Banka uygulaması üzerinden 12 ay hediye edildiği için zaman zaman kullanıyorum. Toplam 10 kez civarında kullandım. İçerikler maalesef bana hitap etmiyor, öncelikle içerik dublajları yeterli değil. 'lerden kalma dünyaca ünlü ve televizyonda bile dublaj ile yayınlanmış filmlerin Türkçe dublajlı yok. Para verip almazdım kesinlikle. Hepsiburada premium yanında da hediye veriliyor, bankadan verilen hediye bitince oradan devam ederim ama ekstra para verip almam. Gelişmesi gerekli.

Bunu yararlı buldunuz mu?

Merhaba, BluTV'ye olan ilginiz için teşekkür ederiz, görüşlerinizi önemsiyoruz. Talebiniz ilgili birimler ile paylaşılmıştır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir