morphvox pro kurulum / MorphVOX Pro - İndir İşte

Morphvox Pro Kurulum

morphvox pro kurulum

MorphVOX Pro Windows XP (32/64 bit)

MorphVOX Pro Windows XP

MorphVOX Pro Windows XP - Sesin sesini gerçek zamanlı olarak değiştirmek için bir araç. Uygulama, ekolayzır ayarlama, çoğaltma etkisi, tonu ve bozulmayı ayarlama yeteneği ile kurulum profilleri oluşturmanızı sağlar, bir dizi sesle arka plan gürültüsü eklemenizi ve birleştirmenizi sağlar.

Program ses dönüştürme için tematik şablonlar içerir, daha sonra mp3 formatına dönüştürme ile ses kaydedebilir, herhangi bir haberci ve oyunda çalışabilir. Yardımcı program bir mikrofon bağladığında çalışabilir, modüler bir arabirime sahip, bas-konuş ve üçüncü taraf filtrelerini indirmeyi destekler. Yapabilirsin ücretsiz indir MorphVOX Pro son resmi sürümünü Windows XP Türkçe.

Teknik bilgi MorphVOX Pro

ÜCRETSIZ İNDIRME
  • Yazılım lisansı: FreeWare
  • Diller: Türkçe (tr), Ingilizce
  • Yayıncı Yazılımı: Screaming Bee LLC
  • Gadgets: Masaüstü PC, Ultrabook, Dizüstü Bilgisayar
  • İşletim sistemi: Windows XP Professional Edition / Home Edition / bit Edition / Zver / PC Edition / Starter Edition / Service Pack 1 / SP2 / SP3 (32/64 bit), x86
  • MorphVOX Pro yeni tam sürüm (Full)
Ekran görüntüsü MorphVOX Pro Windows XPİlgili Yazılım
  1. TeamSpeakTeamSpeak
  2. MSI AfterburnerMSI Afterburner
  3. Addictive DrumsAddictive Drums
  4. HearHear
  5. SteamSteam
  6. XpadderXpadder
Yorumlar

MorphVOX Pro: programı nasıl kullanacağınızı ve kurulum sırasında neye bakacağınızı

Birçok kullanıcı uygulamaları kullanırkenİnternet üzerinden sesli veya görüntülü sohbet için, bazen tanınmayan bir muhatap olmak için veya konuşmayı şaka haline getirmek için seslerini değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için, birisi morphVOX Pro popüler programı olan, ses harf denilen sözcükler için programlar kullanabilirsiniz. Bu uygulamayı nasıl kullanacağınız aşağıda gösterilecektir. Bir beraberlik programı olarak, Skype'ı veya başka herhangi bir sesli istemci kullanabilirsiniz.

MorphVOX Pro nedir?

İlk olarak, neyin gerekli olduğuna dair birkaç kelimebu yardımcı program ve nasıl çalıştığını. Aslında en basit yorumlanmasında uygulamanın adı var hangi geçişin kavramı, "gerçek zamanlı ses değişikliği" anlamına gelir.

morphvox pro nasıl kullanılır?

Bunu yapmak için programda birkaç hazır ürün varŞablonlar, arzu edilirse listeleri önemli ölçüde genişletilebilir. Buna ek olarak, burada, arka planda çoğaltılan çeşitli efektler veya seslerin eklenmesiyle değiştirilmiş sesi ince ayar yapabilirsiniz (buna Arka Plan denir). Uygulamayla daha ileri çalışmalar yapmak için ayrıntılı bir talimat verilir (ilk aşamada MorphVOX Pro, ses bileşenlerini etkinleştirmek üzere ayarlanmalıdır). Çok fazla parametre yok, ancak her bölüm, yardımcı programın beklendiği gibi çalışması için yakın dikkat göstermelidir.

MorphVOX Pro nasıl kullanılır: Hazır Ayarlar

Yani, uygulamanın yüklendiğini varsayarız (genellikle bu problem ortaya çıkmaz). Skype'ın veya benzeri başka bir uygulamanın ilk yapılandırması o kadar da zor değildir.

morphvox pro nasıl kullanılır?

Prog MorphVOX Pro nasıl kullanılır? Daha kolay bir şey yok. Yardımcı programı çalıştırın ve üst panelde aynı ada sahip olan bölüme tıklayın, ardından Tercihler menüsünü seçin. Menünün sol tarafında, kullandığınız cihazın parametrelerini seçin (Cihaz Ayarları) ve daha sonra Mikrofon Ses Seviyesi düğmesini kullanın.

morphvox pro talimatı

Ardından,Standart Windows ses ayarları, burada kayıt sekmesindeki listeden Arı Sesi Çığlığı adlı bir aygıt seçmeniz ve ardından bu mikrofonu açmanız ve varsayılan kullanımını bir iletişim aracı olarak ayarlamanız gerekir. Ana mikrofon (örneğin, Realtek High Definition Audio) için yalnızca varsayılan kullanım parametresi ayarlanır.

prog morphvox pro nasıl kullanılır

Temel ayar tamamlandı. Şimdi Skype'ta MorphVOX Pro'yu nasıl kullanacağımızı görelim. Skype'ı başlatın, çağrı menüsünü kullanın ve ses ayarını seçin, ardından ana pencerenin sağ tarafında, aşağı açılır listeden aynı Screaming Bee Audio mikrofonunu seçin. Şimdi, konuştuğunuzda, muhatap orijinal sesinizi duymayacak, ancak seçilen şablonlardan birine göre değişecektir.

Değişim sektörü ve dinleme sektörü

MorphVOX Pro'nun nasıl kullanılacağı hakkında konuşmak,hemen arayüzü anlamak gerekir. Çok fazla parametre yok. Soldaki oyların ilk sektörüne dikkat edin. Mevcut sadece iki ana düğme vardır - Morph ve Dinle.

morphvox pro programı

Varsayılan ayarlarda, yanacaklaryeşil, sadece değiştirilmiş sese dinlemeye karşılık gelir. İlk tuşa basılması, sesinizi kulaklıkta değişiklik yapmadan duymanızı sağlar, ikincisi - kulaklıktaki temiz bir sesin kapalı olması gerçeği.

Sesleri ayarlamak için sektör

MorphVOX Pro'nun nasıl kullanılacağı sorusunda, sesinizin yerine geçecek şablon seçim bölümüne dikkatlice bakmanız gerekir (bunlar listeden seçilebilir).

Diğer Sesleri Al düğmesini tıklatırsanız, Internet'ten programa tümleşik olan ve sonra kullanıma açık olan ek sesler indirilebilir.

Ses değişimi sektörü

Sonraki bölüm sesi manuel olarak değiştirmek için kullanılır. Burada, üç fader (kaydırıcılar) ayar için kullanılır:

  • Pitch Shift - adımı değiştirin;
  • Timbre Shift - tını kontrol eder;
  • Tını Güçü, sesin gücünde bir değişikliktir.

Kaydırıcıların konumunu değiştirmek için, bir şablon seçmeden veya önceden belirlenmiş oyları kendi takdirinize göre özelleştirmeden bile orijinal seste bir değişiklik yapabilirsiniz.

Mikrofon parametreleri

Bu sektör gösterge göstermeye hizmet ediyorMikrofon ve Sessiz düğmesi, geçici olarak kapatmanızı veya tekrar açmanızı sağlar. Karmaşık bir şey yok, ancak bu işlev, muhatabın bir süredir sizi duymadığından emin olmanız gerektiğinde çok faydalıdır.

Efektler ve EQ

Son olarak, üç bölüm daha. Bunlardan birinde, kendi sesinin ya da ikame için seçilen şablonun frekans karakteristiklerini ayarlamaya izin veren bir ekolayzer bulunur.

Bir sonraki sektörde kullanıcı davet edildirenk ekleyebilecek birkaç temel etki: faz değişimi, koro veya monoton ses, eko (yankı ve gecikme) vb. Her etki ayrı ayrı veya kombinasyonlar oluşturarak, benzersiz kombinasyonlar oluşturarak kullanılabilir.

Üçüncü bölümde bir dizi ses parçası seafoodplus.infoşma sırasında duyulacak bir arka plan oluşturmak için (alarm sesi, yol veya süpermarket çevresi, ineğin mooingi, ereksiyon ve çok daha fazlası).

Sonuç

Gördüğünüz gibi, bu yardımcı programı kullanma sorunubu yüzden karmaşık. Bununla birlikte, ses değişikliğinin olası tüm varyasyonlarını test etmek için, bilimsel "poke" yöntemiyle (özellikle ayarların yapılmasına izin verdiği için) hareket etmeniz gerekir.

Ancak, en önemli sorun, ne yüzündenProgram çalışmaya mümkün olmayabilir, bu ilk kurulum kayıt cihazları ve bağlantıları (mikrofon) doğru seçim yapmak için kesinlikle gerekli olduğudur. Diğerlerinde, teoride, özel zorluklar ortaya çıkmamalıdır. Ve aynı Skype programı ile ilgili olarak uygulamanın etkinleştirilmesi MorphVOX Pro uygulamasına şablonlar kullanır şu anda söz değil, sadece uygun cihazın seçiminde yine çok basit görünüyor ve olduğunu.

</ p>
sevdim:

0

Nasıl kullanılacağına dair ayrıntılı talimatlar

"Android" de Gamekiller nasıl kullanılır?

SopCast programı. Nasıl kullanılır

"Sınıf arkadaşları": nasıl kurulur ve

Tarayıcının "Opera" temel ayarı

Cheat Engine nasıl kullanılır

TeamViewer. Programı nasıl kullanacaksınız?

Furmark: nasıl kullanılır? eleştiri,

Neden bir PowerPoint aracına ihtiyacım var?

MorphVOX Pro - Voice Changer Windows için

Softonic olarak, cihazınıza gelebilecek tüm olası zararları değerlendirmek ve önlemek amacıyla platformumuzda yer alan tüm dosyaları tarıyoruz. Ekibimiz her yeni dosya yüklendiğinde kontroller gerçekleştirir ve dosyaları durumlarını doğrulamak veya güncellemek için periyodik olarak gözden geçirir. Bu kapsamlı süreç, aşağıdaki gösterildiği gibi, bize tüm indirilebilir dosyalar için durum belirleme olanağı sağlar:

Temiz

Bu yazılım programı son derece yüksek ihtimalle temiz.

Bu ne anlama geliyor?

Bu yazılım programıyla ilişkili dosyayı ve URL'leri dünyanın önde gelen 50 anti-virüs servisinde inceledik ve herhangi bir muhtemel tehlike saptanmadı.

Uyarı

Bu yazılım programı muhtemelen kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım içerebilir.

Bu yazılım programı neden hala mevcut?

Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen gerçek pozitif olduğunu belirledik.

Gerçek pozitif nedir?

Bir anti-virüs programında fazla geniş bir saptama imzası veya algoritması kullanılması nedeniyle yanlışlıkla zararlı olarak işaretlenmiş olan zararsız bir program anlamına gelir.

Engellendi

Bu yazılım programı büyük ihtimalle kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım içeriyor.

Bu yazılım programı neden Kataloğumuzda artık mevcut değil?

Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen gerçek pozitifler olduğunu belirledik.

Bazen kötü niyetli olma potansiyeli bulunan bir yazılımı gözden kaçırabileceğimizi hatırlatmak isteriz. Ekibimiz size kötü amaçlı yazılımdan arınmış bir program ve uygulamalar kataloğu sunmaya devam edebilmek amacıyla, her katalog sayfasına geri bildiriminizi bize geri yönlendiren bir Rapor Yazılımı özelliği entegre etti.

Karşılaştığınız herhangi bir sorunu işaretlediğinizde, Softonic buna mümkün olan en kısa sürede yanıt verecektir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir