lms eba gov tr uzaktan eğitim / Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu (Uzaktan Eğitim) - Ordu Sosyal Bilimler Lisesi

Lms Eba Gov Tr Uzaktan Eğitim

lms eba gov tr uzaktan eğitim

Hizmetiçi uzaktan eğitim sistemi dikkat edilecek hususlar

* Eğitim içeriklerinin ve sınavların çeşitli araçlarla kayıt edilerek yayınlanmasının ve paylaşılmasının suç olduğunu unutmayınız. Aksi şekilde davrananlar eğitim içeriklerinin hazırlanma maliyetlerini ve uygulanacak cezai işlemi peşinen kabul etmiş sayılacaklardır.

* Sınav, eğitimler izlendikten sonra otomatik olarak açılacaktır. Sınavlara tek giriş hakkınız bulunmaktadır. Sınava başlamadan önce; internet bağlantısı, bilgisayarınızın şarjı, vb. durumlar ile ilgili önlemleri almak kendi sorumluluğunuzdadır.

* Eğitimleri tamamlayıp başarılı olan kursiyerlere basılı sertifika verilmeyecektir. Eğitimlerin başarı durumları, eğitimin tamamlanmasını müteakip MEBBİS'e işlenecektir.

* Eğitimlerin izlenmesinde sorun yaşamamak için "Chrome" tarayıcısını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Tarayıcıdan seafoodplus.info adresine girilerek Giriş'e tıklanır.

Ardından açılan EBA GİRİŞ sayfasından Eba kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapılır. (Eba şifreniz yoksa MEBBİS girişi sekmesinden Eba şifresi oluşturulmalıdır.)

e-Eğitim Platformunda bulunan e-Eğitimlerim sekmesine tıklanır.

e-Eğitimlerim sayfasından Eğitim Programı Adı başlığı altında açılan eğitimlere tıklayarak eğitime katılabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

EBA UZEM Şifreli Giriş

EBA UZEM Kullanıcı Girişi için Buraya Tıklayınız

Giriş Yapacağınız Adres : seafoodplus.info

Giriş Yapacağınız Uygulaman : EBA LMS

*** EBA UZEM Ana Sayfasına Ulaşmak için Buraya Tıklayınız

EBA UZEM İletişim

Tel: 0 () 94 00 Dahili
E-Mail: [email protected]

* Yukarıdaki telefon numarası sadece İl Eğitim Koordinatörleri ile iletişim içindir. Lütfen okulunuzdaki problem ve önerilerinizi İlçe Eğitim Koordinatörünüze bildiriniz.

SİSTEM GİRİŞİ HAKKINDA AÇIKLAMA

"Eğitim Bilişim Ağı öğretmen ve öğrencilerimiz için geliştirilen sosyal bir eğitim platformudur. Hâlen test aşamasında olan ve içerik ekleme çalışmaları devam eden platformun üyelik hizmetlerine bağlı hizmet veren kısımları şu an için sadece Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenlere açıktır.

İleride tüm öğretmen, öğrenci ve velilere açılması planlanan EBA’dan üye olmaksızın da faydalanabilir, öğretici videolar izleyip görselleri tarayabilirsiniz. Dergi indirip okuyabilir, ses dosyalarını dinleyip haberlerinizi görebilirsiniz. E-içerik kısmındaki 'öğretmenler için' bölümü hariç EBA’nın her dosyasına ulaşabilir, bilginizi arttırıp öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz."

  • Facebook
  • Google

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir