kocaeli barajlar doluluk oranı / Barajlarda doluluk rekor seviyeye ulaştı - Kocaeli Haberleri

Kocaeli Barajlar Doluluk Oranı

kocaeli barajlar doluluk oranı

Yuvacık Barajı&#;nda doluluk oranı yüzde 98&#;e çıktı

Yuvacık Barajı&#;nda doluluk oranı yüzde 98&#;e çıktımask

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'nin su ihtiyacının büyük  bir bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı'nın doluluk oranı yüzleri güldürdü.

Bugün itibariyle Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 98’e ulaştı. 51 milyon metreküp kapasiteli Yuvacık Barajı’nda 50 milyon bin metreküp su bulunuyor. Havaların ısındığı şu günlerde tamamen dolu olan Yuvacık Barajı sayesinde Kocaeli’de su sıkıntısının yaşanması beklenmiyor. Kocaeli’nin bir diğer barajı olan Namazgah Barajında ise su seviyesi de yüzde 69 seviyesinde.

Barajdaki su miktarı ise 15 milyon bin metreküp olarak ölçüldü.

#Yuvacık barajı, Yuvacık Barajı su seviyesi, yuvacık barajı doluluk oranı, kocaeli haberleri, sondakika, kocaeli gazete, Kocaeli haberler, son dakika kocaeli, kocaeli, son dakika haber, kocaeli sondakika, gündem, kocaeli güncel haberler, Kocaeli gazetesi, kocaeli son dakika haber, kocaeli sondakika haberleri, kocaeli son dakika, kocaeli haber, güncel haberler, kocaeli son dakika haberleri, kocaeli gündem, kocaeli gazeteleri, kocaeli güncel haberleri, kocaeli güncel, bir

Kocaeli'de barajlar doluyor: Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 79 oldu

Artı Gerçek - Kocaeli Başiskele ilçesinde bulunan, kentin içme suyu ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Yuvacık Barajı'nda içme suyu seviyesi, yakın dönemde yağan kar ve yağmurların ardından yüzde 79'a yükseldi.

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin resmi internet sitesindeki verilere göre, 17 Mart'ta yapılan ölçümlerde, Yuvacık Barajı'nda su seviyesi, yüzde 79 olarak ölçüldü. 51 milyon metreküp kapasiteli barajda, 40 milyon bin metreküp su bulunuyor.

seafoodplus.info

SENE BAŞINDA SU SEVİYESİ YÜZDE 20'YDİ

Barajdaki su seviyesi, yılına girildiği dönemde yüzde 20 seviyelerinde ölçülmüştü. Bu oranla su seviyesi geçmiş yıllara göre, beklenen seviyenin altında kalmıştı. (DHA)

Büyükçekmece Baraj Gölü'nde doluluk oranı yüzde 30'a düştüBüyükçekmece Baraj Gölü'nde doluluk oranı yüzde 30'a düştü

Bursa'nın içme suyu kaynaklarından Nilüfer Barajı kuruduBursa'nın içme suyu kaynaklarından Nilüfer Barajı kurudu

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde Bir bölümünde sular tamamen çekildiYuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde Bir bölümünde sular tamamen çekildi

İstanbul'un barajlarında su seviyesi yüzde 35,08 olarak ölçüldüİstanbul'un barajlarında su seviyesi yüzde 35,08 olarak ölçüldü

Baraj doluluk oranları! Barajlardaki doluluk oranı ne kadar oldu? 17 Mayıs İstanbul barajlarında son durum

İstanbul’da gece etkisini gösteren yağış Boğaz ve Anadolu Yakası’nda etkili oldu.  Yurttaşlar yağışın barajlara etkisini araştırmaya başladı.

Marmara Bölgesi'nde nisan ayı yağış miktarının uzun yıllar ortalaması 51,9 milimetre olarak gerçekleşti. Bölgeye geçen yıl nisanda 49,6, bu yılın aynı döneminde ise 94,5 milimetre yağış düştü. Nisanda, Trakya ve Balıkesir'de yağışlar yüzde 'den fazla artış gösterdi. Ayrıca Kırklareli'nde son 63 yılın, Edirne ise son 41 yılın en yüksek nisan ayı yağışı kayıtlara geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, barajlardaki su seviyesi bu yıl yüzde 28,75'e kadar düştü. Geçen yıl ocak ayında yüzde 55,25 olan barajlardaki doluluk oranı 23 Ocak itibarıyla yüzde 29,96'ya düşmüştü. Barajlardaki su seviyesi, kar yağışlarının ardından yükselerek 23 Şubat'ta yüzde 35,08 seviyesine çıktı.

BARAJ DOLULUK ORANI ARTTI MI?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 16 milyon nüfusa sahip İstanbul'da son günlerde etkili olan yağışların ardından ölçülen son bir haftaki değişimin yüzde oldu. Kentte barajlardaki toplam doluluk oranı ise yüzde 'e yükseldi.

17 MAYIS İSTANBUL'DAKİ BARAJLARIN DOLULUK ORANI

ÖMERLİ BARAJI:

DARLIK:

ISTRANCALAR:

ELMALI: 44

SAZLIDERE:

TERKOS:

B.ÇEKMECE:

ALİBEY:

PABUÇDERE:

KAZANDERE:


İstanbulBarajyağışyağmur

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir