karaisalı koop dolmuş saatleri / Karaisalı-Çifteminare Otobüs Saatleri |

Karaisalı Koop Dolmuş Saatleri

karaisalı koop dolmuş saatleri

Minibüs

otobüs durumu, otobüs gecikmeleri, otobüs güzergahındaki değişiklikler, durak değişiklikleri ve tüm hizmet değişiklikleri hakkında gerçek zamanlı bilgiler için lütfen Minibüs servis bildirimlerini Moovit'ten kontrol edin.

Minibüs Adana - Mersin şehrinde Otobüs toplu taşıma sağlayıcısıdır.

Adana - Mersin şehrinde, Minibüs şirketine ait, Otobüs durak ile 12 Otobüs hattı bulunmaktadır.

Otobüs hatları Sakıp Sabancı Parkı-2 durağından İtimat Son Durak durağına ve Kurttepe Sınır Sokak -6 durağından Özen Son Durak durağına kadar olan alanı kapsamaktadır.

Minibüs, Adana - Mersin genelinde bu bölgeleri de kapsayan Otobüs hatlarına sahip: Yüreğir.

Minibüs şirketine ait en uzun hat: CEMALPAŞA 2. Bu Otobüs hattı, Şambayat Toki 4b durağından başlıyor ve Eski Vilayet - Ulus Parkı durağında sona eriyor. 21 km'lik alanı kapsıyor ve 55 durağı bulunuyor.

En kısa hat: ŞAKİRPAŞA. Bu Otobüs hattı, Seyhan Caddesi 1. Durak Taşköprü durağından başlayıp Onur Mahallesi -4 durağında sona eriyor. 28 durakla 8 km'lik alanı kapsıyor.

Moovit Insights'a göre, Minibüs için en popüler hatlar .

Farklı bilet türlerinin maliyetleri ve fiyatları çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ayrı hatların otobüs ücretlerini görmek için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin. Yolculuk ücretleri hakkında daha fazla bilgi ve çevrimiçi otobüs bileti satın almak için lütfen Minibüs'ın resmi sitesini ziyaret edin.

Minibüs şirketinin genel merkezi Adana adresinde bulunur.

Belirli bir Minibüs Otobüs saatini mi arıyorsunuz? Adana - Mersin için tüm Minibüs hatlarını ve saatlerini, Moovit Uygulaması'nda bulabilirsiniz. Moovit, Minibüs için size en iyi güzergahları gösterir ve adım yol tarifi ile yardımcı olur.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir