deniz zeyrek eşi esra zeyrek / Deniz Zeyrek nereli? Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek kimdir, Alevi mi, evli mi, eşi kim? - Son Haberler

Deniz Zeyrek Eşi Esra Zeyrek

deniz zeyrek eşi esra zeyrek

Şırnak'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

Şırnak'ta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe, Şırnak Vali Yardımcıları Yasin Özcan'ının eşi Olcay Özcan, Deniz Zeyrek'in eşi Esra Zeyrek, İhsan Baydaş'ın eşi Zeynep Baydaş, il Emniyet Müdürü'nün eşi Suzan Usta, Şırnak Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ve aile destek merkezi müdiresi Bedia Tutumlu katıldı. Programda konuşan Olcay Özcan bu topraklarda din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın her kadının değerli olduğunu söyledi. Özcan, "Değerli kadınlarımız ve sevgili arkadaşlarımız kendimizi özel hissedeceğimiz bugüne hoş geldiniz. Eşimin mesleğinden dolayı Anadolu'nun birçok yerini görme imkanım oldu. Doğu'da kadının tanımak beni çok etkiledi yaptığımız ev ziyaretlerinde kumayı kabullenen yine de fedakar olan çocuklarımın arkasında duran aynı kaderi paylaşmak için kızım okumalı diyen analar tanıdım. Sınıfıma girdiğimde hocam birisi daha okulu bıraktı dediklerinde boğazıma bir şeyler düğümleniyor. Bir kez daha yaşayarak anladım kız çocuklarının mutlaka okuması gerektiğini eğitim töre adına yapılan yanlışları, çocuk gelinleri, ikinci evliliklerini çözümü olduğunu inanıyorum ve sizindi inanmanızı istiyorum. İlk defa kendi adıma ezber bozan konuşma yapıyorum ilçelerde konuşma metnimi hazırlarken kadınlar günü ile ilgili eşitlik, özgürlük gibi kelimeler kullanırdım. Önce bir yerde kadının değeri olmalı ki sonra eşitlikten, medeniyetten özgürlükten bahsedebilesin bu topraklarda din, dil, ırk yapmaksızın her kadının değerlidir. Kadın olduğu için anne olduğu için sevgiyi barışı yarınlarımıza öğrettiği için değerlidir. Kadına yönelik şiddeti de lanetliyorum ve şiddetin önüne geçmeyi biz kadınlarımızın duyarlığı sayesinde aşılacağına inanıyorum. Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anı varlıklarıyla onurlandıran bizi biz yapan değerli kadılarımızın dünya kadınlar gününü yürekten kutluyorum. Sizlere öğrencilerimizin bana öğrettiği cümleyle konuşmamı bitirmek istiyorum. Ez we pir hezdikim, sizi seviyorum" dedi.

Program düzenlen kokteyle sona erdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika›Yerel›Şırnak'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Deniz Zeyrek nereli? Sözcü Yazarı Deniz Zeyrek kimdir, Alevi mi, evli mi, eşi kim?

Deniz Zeyrek'in nereli, kim olduğu soruları merakla soruluyor. Ankara'daki gazeteciler arasında deneyim sahibi isimlerden birisi olan Deniz Zeyrek kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir? Yaptığı ilginç yorumlar ve tespitleriyle dikkatleri üzerine çeken Zeyrek, dünya görüşü olarak CHP siyasi düşüncesine daha yakın bir noktada duruyor.

DENİZ ZEYREK KİMDİR?

Deniz Zeyrek, Sözcü Gazetesinde yazarlık yapmanın yanında aynı zamanda Sözcü TV'de de sabah saatlerinde yorumculuk yapmaktadır.

Deniz Zeyrek kimdir, nerelidir, Alevi mi, hasta mı, hastalığı nedir?

 

Yazarlık yaptığı Sözcü gazetesi de CHP'nin yayın organı gibi faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin CNN Türk ekranlarından tanıdığı, Sözcü Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek kimdir, nerelidir, Alevi mi, hasta mı, hastalığı nedir?İşte Deniz Zeyrek biyografisi ve özgeçmişi ile ilgili merak edilen bilgilerden bazıları: 

47 yaşında olan Deniz Zeyrek aslen Gürcistan kökenli Terekeme bir ailenin bireyidir. 

Asıl mesleği gazeteciliktir.

İşte Deniz Zeyrek'ın biyografisi: 

Deniz Zeyrek yılında Kars'ın Susuz ilçesinde doğdu.

Deniz Zeyrek aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

 

Zeyrek, gazetecilik hayatına Evrenselgazetesinde başladı.

Daha sonra Radikal gazetesine geçti. 

Radikal'in Ankara temsilciliğini yaptı. 

Diplomasi muhabirliği üzerine uzmanlaştı. 

Yaptığı iki haberden dolayı yılında Sedat Simavi Ödülleri'nin övgü ödülüne layık görülmüştür.

Radikal kapatıldıktan sonra 'te Hürriyetgazetesine geçerek Ankara temsilciliği yapan Zeyrek, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından CNN Türk'te yayınlanan Parametre programındaki görevine, iki hafta sonra da Hürriyet'teki köşesine son verilmiştir.

yılında Sözcü gazetesine geçmiş olup yazılarına burada devam etmektedir.


 

Deniz Zeyrek

Deniz Zeyrek kimdir? Deniz Zetrek nereli? Deniz Zeyrek evli mi?

Gazeteci, yazar, köşeyazarı Deniz Zeyrek nereli? Deniz Zeyrek evli mi? Merak edilen tüm soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

DENİZ ZEYREK KİMDİR?

Deniz Zeyrek, Gürcistan göçmeni Terekeme kökenli bir ailede dünyaya gelmiştir. Gazetecilik yaşamına yılında Evrensel'de başlamış, ardından yılında Radikal'de haber müdürlüğü, Ankara temsilciliği, Ankara istihbarat şefliği ve diplomasi muhabirliği görevlerinde bulunmuştur. Yaptığı iki haberden dolayı yılında Sedat Simavi Ödülleri'nin övgü ödülüne layık görülmüştür. Radikal kapatıldıktan sonra 'te Hürriyet gazetesine geçerek Ankara temsilciliği yapan Zeyrek, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından CNN Türk'te yayınlanan Parametre programındaki görevine, iki hafta sonra da Hürriyet'teki köşesine son verilmiştir. yılında Sözcü gazetesine geçmiş olup yazılarına burada devam etmektedir.

Deniz Zeyrek kimdir? Deniz Zetrek nereli? Deniz Zeyrek evli mi?

DENİZ ZEYREK EVLİ Mİ?

Sedat Simavi Gazetecilik Ödülü sahibi olan Deniz Zeyrek, evli ve 1 çocuk seafoodplus.info Zeyrek, Radikal'in kapanmasından sonra Hürriyet'te köşe yazarı olarak devam etmeye başladı.Doğan Medya Grubu'nun mart ayında Demirören Holding'e satılmasının ardından Hürriyet gazetesinde başlayan işten çıkarma süreci başladı. Gazeteden ayrılan son isim, bir dönem Ankara Temsilciliği de yapan Deniz Zeyrek oldu. Ankara Temsilciliği görevinden alınmasının ardından haftada iki gün yazdığı köşe yazılarıyla Hürriyet'e devam eden Deniz Zeyrek, gazeteden ayrıldı. Deniz Zeyrek 19 Kasım itibariyle Sözcü'de köşe yazarı olarak devam etmeye başladı.

Deniz Zeyrek kimdir? Deniz Zetrek nereli? Deniz Zeyrek evli mi?

seafoodplus.info - Gündem

Doğan Medya GrubuGürcistanHürriyetAnkaraGündemGüncelHaberler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir