dogan slx arka stop lambası fiyatları / Tofaş Doğan - Şahin - Kartal Arka Stop Lambası

Dogan Slx Arka Stop Lambası Fiyatları

dogan slx arka stop lambası fiyatları

ESER Tofaş Doğan Slx Stop Lambası Sağ Sol 2 Adet

Araba kullanırken dikkatli olmak, can ve mal kaybına sebebiyet vermemek için çok önemlidir. Bu nedenle beli durumlar için kullanılabilecek uyarı sistemleri bulunur. İstenmeyen durumların yaşanmaması için kurallara uyulmalı ve araç bakımı düzenli olarak yaptırılmalıdır. Özellikle bakılması gereken parçalardan biri de stop lambasıdır. Stop lambası, sağ ve solda olmak üzere arabaların arka tarafında bulunur. Düzgün çalışması, ani gelişecek durumlardan sizi korur. Trafikte seyir halindeyken durmanız gerekebilir. Durduğunuz zaman arkanızdaki aracın size çarpmaması ve dikkatli olması için uyarılmasını sağlayan bir lambadır. Frene basıldığı anda kendiliğinden yanar ve sürücüleri uyarır. Eser Tofaş Doğan SLX stop lambası sağ sol 2 adet şeklinde gelir ve uygun araçlara taktığınızda güvenli ve konforlu bir sürüş sağlar.

  • Sağ ve sol taraflara uygun
  • Duysuz model
  • Kolay kuruluma sahip

Eser Tofaş Doğan SLX Stop Lambası Özellikleri

Eser Tofaş Doğan SLX Stop Lambası Özellikleri

Eser SLX stop lambası, sağ ve sol olmak üzere 2 adettir. Ürün, takım halinde gelir. Ürün, duysuz bir modeldir. Tofaş, Doğan ve SLX için kullanıma uygundur. Stop lambası çalışmayan araçlar, can güvenliğinizi tehlikeye atar. Bu nedenle bozulduğu zaman yenisini takmak gerekir. Aracınızı durdurmak için frene bastığınız zaman anında yanar. Bu sayede arkanızdan gelen araçlar için bir uyarı oluşturur. Trafikte istenmeyen durumlardan sizi koruyan bir mekanizmadır. Aracınızın sağ ve sol arka tarafına yerleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolay kullanıma sahiptir. Sürücülerin güvenliği için stop lambalarının çalışması önemlidir. Ürün takım halinde gelmesi sayesinde ayrı ayrı lamba alma derdinden sizi kurtarır. Güvenli sürüşler için olmazsa olmaz denilen bir araç parçasıdır. Eser Tofaş Doğan SLX stop lambası sağ sol 2 adet yorumları göz önüne alınarak uygun modellerde kullanılabilir.

Tofaş Doğan SLX İçin Eser Stop Lambası Kullanımı

Tofaş Doğan SLX İçin Eser Stop Lambası Kullanımı

Eser stop lambası, Tofaş, Doğan, SLX araçların modelleri için kullanıma uygundur. Arabaların arka yüzeyinde 2 adet lamba bulunur. Bunlar fren lambasıdır. En çok kullanılan ismi ise stop lambasıdır. Eser stop lambası, takılan aracın fren yapması durumunda yanmaya başlar. Bu sayede arkadan gelen araba sizin durduğunuzu anlar ve dikkatli olur. Can ve mal kaybının yaşanmaması için en önemli unsurlardan biridir. Trafikte seyir halindeyken, duracak bir arabanın stop lambası çalışmıyorsa istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Bu nedenle uygun araçlarınız için Eser stop lambası tercih ederek kendinizi ve aracınızı korumuş olursunuz. Takılması kolay bir üründür. Ürün, takım olarak sunulur. Kırılan veya çalışmayan parçaları değiştirerek güvenli sürüşlerinize devam edebilirsiniz. Eser Tofaş Doğan SLX stop lambası sağ sol 2 adet kullananlar üründen memnun kalır.

Uygun Eser Tofaş Doğan SLX Stop Lambası Fiyatı

Uygun Eser Tofaş Doğan SLX Stop Lambası Fiyatı

Araç parçalarının düzgün çalışması trafikteyken sizi güvende tutar. Aniden gelişen frenleme sonucu arkanızdan gelen araç size çarpabilir. Bu nedenle stop lambaları önemli bir noktadır. Stop lambasının fren yapınca yanması arkadan gelenler için bir uyarıdır. Takım halinde geldiği için sağ ve sol için ayrı ayrı lamba almanıza gerek yoktur. SLX, Tofaş, Doğan gibi araçların modellerine uygun bir üründür. Talimatlara uyarak kolayca takabilirsiniz. Aracınızın frenine bastığınızda anında yanar. Güvenli sürüşler için önemli bir unsurdur. Trafikte seyir halindeyken dikkatli olmak gerekir. Bu nedenle aracınızın parçalarının doğru bir şekilde çalışıyor olması önemlidir. Eser stop lambasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz de Eser Tofaş Doğan SLX stop lambası sağ sol 2 adet fiyat avantajları için Trendyol’dan yararlanarak hızlı bir şekilde ürünü temin edebilirsiniz.

STOP LAMBASI KOMPLE DUYLU , SAG DOGAN SLX ORJINAL OPAR YEDEK PARCA ,

AçıklamaYorumlar (1)Taksit Seçenekleri

STOP LAMBASI KOMPLE DUYLU , SAG DOGAN SLX ORJINAL OPAR YEDEK PARÇA ,

AyTaksit Tutar&#;Toplam Tutar
Tek Çekim,75 TL
2,74 TL,49 TL
3,95 TL,86 TL
4,06 TL,23 TL
5,32 TL,59 TL
6,16 TL,96 TL
796,48 TL,33 TL
886,21 TL,70 TL
978,23 TL,07 TL
1071,84 TL,44 TL
1166,62 TL,81 TL
1262,26 TL,18 TL
AyTaksit Tutar&#;Toplam Tutar
Tek Çekim,75 TL
2,74 TL,49 TL
3,95 TL,86 TL
4,06 TL,23 TL
5,32 TL,59 TL
6,16 TL,96 TL
796,48 TL,33 TL
886,21 TL,70 TL
978,23 TL,07 TL
1071,84 TL,44 TL
1166,62 TL,81 TL
1262,26 TL,18 TL
AyTaksit Tutar&#;Toplam Tutar
Tek Çekim,75 TL


Etiketler:sag dogan slx orjinal opar, stop lambasi komple duylu

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır