edis konser takvimi / Edis Ankara Konseri • LaKonser

Edis Konser Takvimi

edis konser takvimi

Edis

WEB SİTESİ AYDINLATMA METNİ

IRMAK DIŞ TİC. ORG. BİLG. VE ELEKT. SİST. SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. (Bundan böyle “Etkinlika” olarak anılacaktır)olarak sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda tanımlı veri sorumlusu sıfatıyla işlediğimiz kişisel verilerinizin güvenliğine önem veriyoruz. Bu nedenle sizleri kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak bilgilendirmek isteriz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMACI VE HUKUKİ SEBEBİ

 Bu kapsamda kişisel verileriniz sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemelere uygun olarak aşağıda belirtilen amaçlar ve hukuki sebepler çerçevesinde işlenmektedir:

Bu kapsamda etkinlika.

“Anket sorularına verdiğiniz yanıtlar” kapsamındaki kişisel verileriniz hizmetin sunulması sonrasında memnuniyet durumunuzun ölçülmesi, tarafınıza daha nitelikli hizmetin sunulması için değerlendirmeler yapılması amacıyla sayılı kanunun 5/2-f maddesindeki meşru menfaat hukuki sebebine ve

sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında tarafınızdan onay alınmak suretiyle tarafınıza uygun satış kampanyaları hakkında bilgi verilmesi, tarafınıza tanıtıcı ve açıklayıcı nitelikte bilgi ve ilanlar gönderilmesi, hizmet, özel teklif ve kampanyalara ilişkin pazarlama iletişimi faaliyetlerinin yapılması ve bu amaçlar doğrultusunda benzer davet, tanıtım, kutlama ve anket uygulamaları da dâhil olmak üzere her türlü ticari elektronik iletinin gönderilmesi sayılı kanunun 5/2-a maddesindeki kanunlarda öngörülmüş olma hukuki sebebine dayalı olarak işlenecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

ETKİNLİKA, yukarıdaki amaçlar ve hukuki sebepler doğrultusunda işlenen kişisel verilerinizi Sosyal Medya Tedarikçisi Şirketler, Çağrı Merkezi Hizmet Tedarikçisi Şirketler, Elektronik Pazarlama Şirketleri, Etkinlika’ya kayıtlı organizasyon şirketleri (Organizatör),   ile Yurt içinde ve/veya Yurt Dışında Ortak ve İştirakleriyle (ve/veya işin yerine getirilmesi için paylaşılması gereken üçüncü kişi iş ortaklarıyla) veya Kanunen Yetkili Kamu ve Özel Kurumlardan talep edilmesi durumunda sayılı kanunun 5/2-ç maddesi uyarınca kişisel verilerinizi paylaşılabilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ

ETKİNLİKA kişisel verilerinizi, web sitesinde bulunan “Çevrimiçi” uygulaması üzerinden bilgilerinizi iletmeniz veya yönlendirilen formu doldurmanız ve/veya çağrı merkezimiz ile yapacağınız görüşme ile tarafımızla iletişim kurarak sözlü olarak bilgilerinizi iletmeniz suretiyle temin etmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI

Kişisel verileriniz yukarıda belirtilen amaç ve hukuki sebepler doğrultusunda sınırlı süre muhafaza edilecek ve süresi sonunda imha edilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN HAKLARINIZ

Veri sahibi olarak Etkinlika‘ya başvurarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kanunu’ un 7. maddesinde yer alan şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini ya da yok edilmesini isteme, yapılan düzeltme, silme ya da yok etme işlemlerinin kişisel verilerin paylaşıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.


Yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de öngörülen başvuru usullerine uygun olarak Etkinlika ‘ya iletmeniz durumunda Etkinlika talebinizi niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Etkinlika Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücreti talep edebilecektir.

Detaylı bilgi için “seafoodplus.info” adresinde bulunan Kişisel Verilerin Korunması Politikamızı inceleyerek öğrenebilirsiniz.

  • ETKİNLİKA tarafından kişisel verilerimin işlenmesi ve aktarılması süreçlerine ilişkin yöntem, amaç ve hukuki sebepler ile sahip olduğum haklar konusunda bilgilendirildim.

Aydınlatma Metni doğrultusunda, IRMAK DIŞ TİC. ORG. BİLG. VE ELEKT. SİST. SAN VE TİC. LTD. ŞTİ., tarafından sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında yukarıda yer alan iletişim bilgilerime reklam, kampanya, pazarlama, bilgilendirme, promosyon gibi amaçlarla ticari elektronik ileti gönderilmesini, kişisel verilerimin bu amaçla işlenmesini, hizmet alınan tedarikçiler ve iş ortaklarıyla paylaşılmasını;

  • Kabul Ediyorum.
  • Kabul Etmiyorum.

Edis konserleri, konser takvimi ve bilet fiyatları

Son olarak Konuşanlar'ın sezon finali ile sevenlerinin karşısına çıkacak Edis, konserleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü şarkıcının geçen yaz yer aldığı sahnelerde söylediği şarkılar binlerce kişiyi coşturmuş ve zaman zaman da hüzünlendirmişti. Genç kızların sevgilisi olan başarılı ismi bu yıl da yine birbirinden hit parçalarını söyleyerek akşamları renklendirecek ve doyumsuz müzik şöleni sunacak. Kendisini dinlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak tarihler ve bilet fiyatları hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Edis konserleri, konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


Edis konserleri nerede ve ne zaman?

Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgiyle takip edilen ve dinlenen Edis için konserlerinin nerede ve ne zaman olduğu konusunda sıkça sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Başarılı popçunun katılacağı etkinlikler listesi aşağıda sıralanmıştır;

  • Edis 14 Temmuz İstanbul Konseri: YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı İstanbul
  • Edis 1 Ağustos İstanbul Konseri: Festival Park Yenikapı İstanbul

Edis 14 Temmuz İstanbul Konseri: YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı İstanbul

- (PROTOKOL kategorisi hariç) yaş yanlarında ebeveynleri olmak kaydıyla ücrete tabi değildir. 13 yaş ve üzeri herkes bilete tabidir.
- Sadece PROTOKOL kategorisi numaralı oturma düseafoodplus.infoğer kategorilerin tamamı numarasızdır.
- Konser alanına dışardan yiyecek alınmayacaktır.
- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

Bilet fiyatları
1. Kategori - TL
2. Kategori - TL
VIP - TL
Protokol - TL


Edis 1 Ağustos İstanbul Konseri: Festival Park Yenikapı İstanbul

- Kapı açılış saati
- Konser düzeni ayaktadır.
- 7 yaş ve üzeri ziyaretçiler bilete tabidir.
- Kullanıcı satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
- Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli iadesi ve/ veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için talepte bulunulamaz.
- Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser sahneleri düzeninde ve planında uygun gördüğü durumlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Çocuk atölyelerine katılım ücretsizdir. Atölyelerin kaydı festival alanında yapılmaktadır. Seçtiğiniz atölyeye doluluk oranına göre sıra alarak katılım sağlayabilirsiniz.
- Çocuk atölyeleri dışındaki çocuk oyun alanları ücretlidir. Çocuk oyun alanlarına festival alanında giriş ücretini ödeyerek katılım sağlayabilirsiniz.
- Gençlik alanında yer alacak olan Espor turnuvalarına katılım ücretsizdir. Turnuva kayıtları festival alanında yapılmaktadır. Seçtiğiniz turnuvaya doluluk oranına göre sıra alarak katılım sağlayabilirsiniz.
- Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır. Yiyecek içecek ihtiyaçlarınızı festival alanındaki kafe, restoran vb. satış noktalarından satın alarak temin edebilirsiniz.

Bilet fiyatları
Sahne Önü: ₺,50

jpgjpeg

Edis Görgülü (Edis) kimdir?

Kral Müzik'te yer alan bilgilere göre Edis Görgülü'nün biyografisi şu şekildedir; Edis Görgülü, 28 Kasım ’da Londra’da doğdu. İzmir'de büyüdü. Asıl adı Edis Görgülü’dür.

Edis’in annesi İngiltere’de bir kafede işletmecilik yaparken babası BBC Radio'da çalışmaktaydı. Edis iki yaşındayken ailesi Türkiye’ye dönüş yaparak İzmir’e yerleşti. 4 yaşında piyano dersleri alan Edis her zaman şarkı söylemek istemiştir.

Liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. 'de bu okuldayken Expo adayı olan İzmir'in tanıtılması için yapılan çalışmalarda yer aldı. Ayrıca İzmir Kent Orkestrası'nda solistlik yaptı.
Müzisyen olma isteğine destek veren ailesi yine de üniversite mezunu olmasını istedi. Bunun üzerine Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazanarak İstanbul'a yerleşti. Galatasaray Üniversitesi'ndeyken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı da kazanarak bu bölüme de başladı. Ancak iki okulu birden aynı anda okumakta zorlandığı için İstanbul Üniversitesi'ni bıraktı.

İstanbul'a geldiğinde albüm çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine oyunculuk yapmaya başladı. ’de FOX'ta yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde Barış karakterini canlandırdıktan sonra, 'de Star TV'de yayınlanan Hayatımın Rolü dizisinde Uygar rolüyle yer aldı.

Oyunculuk yaptığı yıllarda arkadaşlarıyla gittiği bir karaoke bar hayatını değiştirdi. Eğlenmek için şarkı söylerken menajerinden müzisyen olması yönünde teklif aldı. Menajeri Şebnem Özberk aracılığıyla ilk kez Kenan Doğulu'yla tanışarak çeşitli demolar kaydetti. Ardından Ozan Çolakoğlu ve Soner Sarıkabadayı ile tanıştı.


Soner Sarıkabadayı ile tanıştığı ilk gün anlaşan Edis, PDND Müzik ile albüm anlaşması imzaladı.
Çolakoğlu ve Sarıkabadayı'ya hazırladığı pek çok şarkıyı dinletti. Bu şarkıların arasından "Benim Ol"un Edis'in çıkış şarkısı olması kararlaştırıldı.

Söz yazarlığını ve besteciliğini Edis'in yaptığı "Benim Ol", 1 Aralık 'te PDND Müzik aracılığıyla single olarak yayımlandı. "Benim Ol"un klibinde Hepsi üyesi Cemre Kemer, Edis'e eşlik etti.

Şarkı, Türkiye'deki radyo ve televizyonda çalınma verileri esas alınarak oluşturulan MusicTopTR Resmî Listesi'nde üç hafta üst üste iki numarada yer aldı.

30 Mart-6 Nisan haftasında Türkiye'nin Google'da en çok aradığı isimlerden biri oldu.

Edis, 31 Mart-1 Nisan'da Kansersiz Yaşam Derneği tarafından yapılan Alışveriş Yaşatır etkinliğine bazı özel eşyalarını bağışlayarak destek oldu. Bu eşyaların satılmasından elde edilen gelir, kanser hastası çocukların tedavisine destek olmak üzere kullanıldı. Şarkıcı, 2 Mayıs'ta Soner Sarıkabadayı ile birlikte Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıkarak ilk konserini verdi.

10 Temmuz'da ikinci single'ı "Olmamış mı?"yı yayımladı.

Ocak 'da Her Şey Aşktan filmi için kaydettiği "Vay" ve Ağustos'ta Türkiye'de iki numaraya kadar yükselen "Dudak" single'ını satışa sundu.

Ekim'de giyim perakendecisi Defacto'nun bir reklam filminde oynadı. Yıl sonunda DMC ile kayıt anlaşması imzaladı, bunun üzerine hâlen PDND ile anlaşmasının sürdüğünü belirten şirketin sahibi Soner Sarıkabadayı tarafından kendisine ?30 bin tl değerinde tazminat davası açıldı.

Edis, Haziran 'de beşinci single'ı "Çok Çok"u DMC ve Felix etiketiyle piyasaya sürdü. Şarkı, Türkiye'de iki numaraya kadar yükseldi ve Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Klip ile Yılın Şarkısı kategorilerinde aday gösterildi. Aralık'ta ilk kez canlı dijital konser verdi, bu konserde kendisine Fatma Turgut ile Ozan Çolakoğlu da eşlik etti.

Edis, gitar ve piyano çalabilmektedir. İlk şarkısını 10 yaşında yazar Edis; Freddie Mercury, Michael Jackson, Sezen Aksu ve Tarkan hayranıdır. Çocukluğunu Barış Manço, Britney Spears ve Justin Timberlake dinleyerek geçirdi. Manço için "Çocukluğumda büyük etkisi var. Unutamadım onu." dedi. Ayrıca Sting'in "Desert Rose"da yaptığı gibi, batı ve doğu müziğini birleştirmeyi hedeflemektedir.

Edis

Etkinlik Kuralları

- H-K-L-M-N-G- Blok Ek Kontenjan bileti alan misafirlerimiz mekana saat 'te giriş yapacak olup, YER GÖSTERİCİ ekip tarafından uygun olan ilgili bloklara yönlendirilecektir.
- MERDİVEN BÖLÜMÜNE OTURMAK YASAKTIR.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-CovidHakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.

- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.
- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.
- 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir.
- Konser alanına ateşli, kesici ve patlayıcı silahların/aletlerin alınması yasaktır.
- Kapılar, konser başladıktan 1 saat sonra kapanacaktır.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
- Etkinlik, Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.
- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.
- Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir