kyani omega 3 nasıl kullanılır / Omega 3 ve Balık Yağı

Kyani Omega 3 Nasıl Kullanılır

kyani omega 3 nasıl kullanılır

color:%c0c0c&#; use_theme_fonts=&#;yes&#; css=&#;.vc_custom_{padding-right: 15px !important;}&#;][vc_empty_space height=&#;15px&#;][vc_empty_space height=&#;25px&#;][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=&#;&#; img_size=&#;full&#; alignment=&#;center&#;][vc_empty_space height=&#;15px&#;][vc_column_text]

Kyani Sağlık Üçgeni/Kyani Plus Sağlık Üçgeni, Kyani Sunrise, Kyani Sunset ve Kyani Nitro FX/Plus, en iyi sağlığınızı korumak, onarmak ve korumak için sinerjik bir şekilde çalışır. Aşağıdaki kullanım talimatı Kyani ürünlerini daha iyi kullanıp daha fazla fayda sağlamanızı sağlayacaktır.

► Kyani Sunrise ‘dan önce Kyani Nitro FX/Plus‘ i 20 damla alın. Kyani Nitro FX/Plus düzgün kan akışını teşvik eder ve vücudun her yerine en uygun besin öğelerinin verilmesine yardımcı olur.

Gerekli vitaminleri, az miktarda mineralleri ve anti-oksidanları sağlamak için sabah Kyani Sunrise‘ı 1 poşet için.

► Öğleden sonra Kyani Nitro FX/Plus’ i 20 damla alın, sabah rutininizden yaklaşık saat sonra ekstra bir enerji artışı sağlayın.

► Kyani Sunset ‘dan önce Kyani Nitro FX/Plus‘ i 20 damla alın, ve Kyani Sunset için vücudunuzu hazırlayın.

► En iyi absorbe etme ve güçlü Tocotrienoller ve Omega-3’lerin uyku esnasında vücudunuzu restore etmesine yardımcı olmak için akşam yemeğinde Kyani Sunset (3 adet jel kapsül) alın.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Sunrise

Kyani Sunrise içerdiği; 11 adet kırmızı,mor meyve, aloe vera, noni meyvesi ve bee polenin sayesinde vücudumuzun kendini yenilemesi için ihtiyaç duyduğu temel elementlerin sağlanmasına yardımcı olur.

Kyani Sunrise’ın ihtiva ettiği A, C, E, D3, B1, B2, B3, B5, B6, B12, Biotin, Kolin, Para Amino Benzoik Asit ve Folik asit gibi vitaminler yaşam için gerekli amin yapısında besinler demektir. Organik kimyasal bileşenler olan vitaminler, vücudumuzdaki her türlü biyokimyasal ve fizyolojik süreci kolaylaştırır ve düzenlerler.

Sunset

En yüksek oranda Omega 3 içeren balık yağları soğuk denizlerdeki balıklardan elde edilmektedir.
Kyani Sunset Alaska ‘Sockeye Somonu’ndan elde edilen bir Omega 3 ‘tür.

Omega 3 vücudun üretemediği, sağlıklı yaşam sürebilmek için dışarıdan alınması zorunlu bir yağ asitidir.

Omega 3 ün hayvansal kaynaktan elde edilen EPA, DHA yağ asitleri vücutta tam kullanım kapasitesine sahiptir.

Nitro Plus

Nitro Fx’in içine Coenzim Q10,B1 Vitamini, B3 Vitamini, Çinko ve Magnezyum Klorür eklenmesi ile spor yapanların ve yoğun çalışma hayatı olan kişilerin vücutlarına vitamin ve mineral takviyeleri yapmaları hedeflenmiştir.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Kyani Ürünleri Nasıl Kullanılır?

[vc_row css=&#;.vc_custom_{background-image: url(seafoodplus.info?id=) !important;}&#;][vc_column width=&#;1/2&#;][vc_empty_space height=&#;px&#;][/vc_column][vc_column width=&#;1/2&#;][vc_empty_space height=&#;px&#;][vc_custom_heading source=&#;post_title&#; font_container=&#;tag:h2

KYÄNI SUNSET

DENGELİ YAŞAM İÇİN ANTİOKSİDAN SÜPER GIDALAR

Kyäni Sunset, vahşi balık yağlarından (diğer yabani balıkların yanı sıra Yabani Alaska Somonu dahil), A vitamini, E vitamini ve temel D vitamininden türetilen EPA ve DHA'nın tescilli bir kombinasyonudur. Kyäni Sunset, 3. neslinde Omega-3 (EPA ve DHA), güçlü A ve D vitaminleri ve E vitamini kaynağı olarak balık yağını içerir. Beta-Karoten, daha büyük karotenoidler grubuna girer. Karotenoidler en yaygın doğal pigmentlerdir. Çoğunlukla meyve ve sebzelerde görülürler. Beta karoten, provitamin A karakterine sahip 50 karotene aittir ve vücut tarafından A vitaminine dönüştürülebilir. Dunaliella Salina, şekil olarak çok değişkendir ve yoğun ışık ve tuz konsantrasyonlarının olduğu alanlarda; - yüksek miktarda Beta Karoten yani kuru ağırlığın % 5 ila 14'ü arasında - diğer cins türlerinden ayırt edilebilir. Kolekalsiferol, muhtemelen insanlar için D vitamininin en önemli formudur. Vücutta UVB ışınları yardımıyla ciltte üretilebilir. Yemeklerde ve özellikle yağlı balıklarda bulunur.

Kyani Sunrise
Kyani Sunrise

Beslenme şeklimiz değişebildiği için her gün gerekli besinleri alıp almadığımızı bilmek zordur. Bazı besinler doğada kolay bulunmaz ve bulunduklarında ise az miktarlarda bulunur. Omega-3, balıklarda bulunan önemli bir besindir ama haftada iki kez balık tüketmek, her zaman mümkün olmayabilir. Kyäni Sunset, E Vitamini, Omega-3 yağ asitleri, Astaksantin, A Vitamini, D3 Vitamini gibi beslenme rutinlerimizde çoğu kez bulunmayan doğal, lipid - çözülen besinleri bir araya getiren bir karışıma sahiptir. Bu besinler, vücudumuzun genç ve canlı hissedebilmesi ve doğru işlev görebilmesi için pek çok fayda sağlarlar. Gelin bu besinlere bir bakalım: - Omega-3 yağ asitleri, vücut tarafından üretilemeyen güçlü besinlerdir ve bu nedenle takviyeler yoluyla edinilmelidir. Vücuda (günlük porsiyonunuzu aldığınızda) EPA ve DHA formu ile kalp sağlığından bilişsel sağlığa pek çok konuda destek verirler. Kyäni, Sunset’te bulunan Omega-3’ü, Vahşi Alaska Somonu’nun da dahil olduğu vahşi balıklardan yani en doğal kaynaktan alır. - Ayrıca Sunset, bağışıklık sisteminin önemli yapı taşlarından olan D3 Vitamini ve A Vitamini beta karotenleri içerir. Bir adım öteye gidersek, Sunrise’da bulunan suda çözülen besinler, Kyäni Sunset’te bulunan lipid - çözülen besinleri tamamlar ve ayrıca maksimum emilimi sağlamak için Kyäni Nitro ile ahenk içinde çalışır. Kyäni Sunset ile vücudunuzun işlevselliği için gerekli besin takviyelerini alın. İyi Yaşam için sinerjik besin takviyesi sağlayan KYÄNI WELLNESS Üçgeni’nin üç adımlı sisteminin önemli bir parçasıdır.

UNUTMAYIN! KYÄNI SUNRISE

KYÄNI WELLNESS ÜÇGENİNİN İLK ADIMIDIR.

İYİ YAŞAM İÇİN SİNERJİK GIDA TAKVİYELERİ

Modern yaşam, doğru beslenmeyi daha da zorlaştıran ve önemli kılan zorluklarla doludur. İyi Yaşam, vücudumuza aldığımız besinlerle başlar ama asla o nokta ile sınırlı kalmaz.

Tükettiğimiz gıdalardaki vitamin ve minerallerin emilimi, bağırsak sağlığı ile beraber besinlerden aldığımız faydayı belirler. Kanımız, vücuttaki tüm hücrelere bu besinleri taşır. Bu besinlerin, hücrelere ulaşması çoğu kez unutulan ama çok önemli bir süreçtir.

Kyäni Wellness Üçgeni, üç adımlı bir sistem olup hem gerekli besinleri hem de bu besinlerin vücut tarafından emilmesini sağlayan bilimi içerir.

Kyani Wellness Üçgeni

Hedef

Antioksidan meyvelerle maksimum destek, lipid - çözülen besinler, Nitrik Oksit üretimi gibi yollarla vücutlarına gereken besinleri en uygun ve pratik şekilde katmaya çalışan sağlık bilinci taşıyan yetişkinler.

İhtiyaç

Beslenme şeklimiz, alabildiğimiz besinler kadar iyidir. Hafta boyu çoğu kez gerekli olan sebze veya balıklar menümüzde olmayabilir. Doğru besinleri almak kolay değildir.

Çözüm

Beslenme tarzınızı doğru besinlerle doğru miktarlarda takviye etmek sağlıklı yaşam için çok önemlidir. Beslenme şekliniz, emilimi sağlanan besinler kadar iyidir. Çok sağlıklı bir besin dengemiz olsa bile aldığımız besinlerin emilimi sağlanamayabilir. Neyse ki bilim bizi kurtarıyor ve besinlerin emilimini Nitrik Oksit vasıtasıyla artırıyor.

Kyäni’ye Neden Güveniyoruz!

Kyäni'nin misyonu, “sağlık ve fırsat sağlayarak umut olmak, daha iyi bir yaşam sözü vermektir”. Misyonu iki şeyden ötürü yerine getirmeyi başarabiliyor: Harika ürünleri ve sıkı bir çalışma

Doğal ve Bilimsel

Ürünlerin en iyi teknoloji ve doğal içeriklerle hazırlandığını savunuyorlar

Ürünlerin birinci sınıf olduğu, doğanın ve bilimin sunabilecekleri arasından en iyisini temsil ettiği konusunda ısrarcılar

Sertifikasyon

Kyäni ürünleri ve/veya tedarikçileri dünyada 50’den fazla ülkede ilgili bakanlıklar tarafından onaylı ve helal sertifikası olan bir portföy

Değerlere Sahip

Kyäni'nin kurucu ailelerinden doğal olarak gelen; dürüstlük, çalışkanlık ve sadakat değerlerinin başarılı bir işletme oluşturmak için son derece önemli olduğu konusunda ısrarcılar

Siz de Kyäni ürünlerini kullanmak ve ek kariyer fırsatları yakalamak istiyor musunuz?

Sadece ürünlerle mi, yoksa hem ürünlerle hem de iş fırsatı ile mi ilgileniyorsunuz?

İlgili formu doldurun, size en kısa zamanda dönüş sağlayalım.

Kyani Fitness

Spor-Wellness İlgilileri 

Spor Öğretmenleri

Sağlık Mentorları

Kyani Ev Hanımları

İş Kurmak İsteyenler

Kyani Business

İşini Büyütenler

Profesyonel İş İnsanları

Finansörler

Kyani Sağlık

Sağlık Çalışanları

Doktorlar, Hemşireler, Eczacılar, Diyetisyenler

KyaniTR grubuna katılmak ister misiniz?

Biz, Kyäni ürünlerini uzun süredir kullanan ve/veya pazarlayan  kişilerden oluşan bir grubuz. Hem Kyäni ürünlerini kullanarak sağlığımıza nasıl takviye yaptığımızı etrafımızdakilere aktarıyoruz, hem de bu şekilde kendine ek gelir elde etmek isteyenlere iş fırsatlarını anlatıyoruz.

Siz de aşağıdaki hedeflerden en az birine sahipseniz bizle iletişime geçmekten çekinmeyin. "Bana Ulaşın" formunu doldurun size geri dönüş sağlayalım.

Vücudumu daha sağlıklı beslemeye çalışıyorum

Enerjimi yükseltmek istiyorum

Kilo kontrolümde destek arıyorum

Kendime ek gelir sağlayacak fırsatlara bakıyorum

Hem sağlıklı ürünler kullanmak hem de para kazanmak istiyorum

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir