mteks hisse ne zaman işlem görecek / MTRKS Hisse Senedi Fiyatı ve Grafiği — BIST:MTRKS — TradingView

Mteks Hisse Ne Zaman Işlem Görecek

mteks hisse ne zaman işlem görecek

Taahhütler

Şirket, payların Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamasından itibaren gün boyunca bedelli sermaye artırımı yapılmayacağını ve yeni iktisap olunan paylar da dahil olmak üzere dolaşımdaki pay miktarının artmasına sebep olmayacağını; Dursun Bayrak dışındaki pay sahipleri 2 yıl süreyle borsada satılmayacağını, Borsa'da veya Borsa dışında halka arza konu edilmeyeceğini; bu doğrultuda bir karar alınmayacağını; Halka arz eden pay sahibi dışındaki tek pay sahibi Banu Bahadır Gülerman, 2 yıl süreyle borsada satmayacağını, Borsa'da veya Borsa dışında halka arza konu etmeyeceğini; bu doğrultuda bir karar almayacağını; Halka arz eden pay sahibi dışındaki tek pay sahibi Banu Bahadır Gülerman Şirket paylarının Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladığı tarihten itibaren iki yıl boyunca maliki oldukları Şirket paylarını halka arz fiyatının altındaki bir fiyattan borsada satmayacağını, bu payların halka arz fiyatının altında borsada satılması sonucunu doğuracak şekilde herhangi bir işleme tabi tutmayacağını taahhüt etmiştir. Halka arz sonrası 22 işlem günü paylarını elde tutan yatırımcılar, bu sürenin sonunda paylarını halka arz fiyatından geri satabilecektir. Halka arz işlemi sırasında sattıkları payların toplam halka arz edilen pay adedine oranı dahilinde ilave pay taahhüdünde bulunulmaktadır. Halka arz eden pay sahibi dışındaki tek pay sahibi Banu Bahadır Gülerman Şirket paylarının Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladığı tarihten itibaren iki yıl boyunca maliki oldukları Şirket paylarını halka arz fiyatının altındaki bir fiyattan borsada satmayacağını, bu payların halka arz fiyatının altında borsada satılması sonucunu doğuracak şekilde herhangi bir işleme tabi tutmayacağını taahhüt etmiştir.

KAP ***MTRKS*** MATRİKS BİLGİ DAĞITIM HİZMETLERİ A.Ş.( &#;zel Durum A&#;ıklaması (Genel)


***MTRKS*** MATRİKS BİLGİ DAĞITIM HİZMETLERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

 tarihinde yapmış olduğumuz KAP açıklamasında Şirketimiz Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.'nin halka arz izahnamesinin 'inci sayfasına göre paylarını halka arz ederek satan ortakların yıl sonu finansal tablolarına göre FAVÖK tutarının TL'nin üzerinde fakat TL'nin altında olması durumunda halka arz edilen adet payın % 10'una tekabül eden  adet ilave payı ortaklara bedelsiz olarak vermeyi taahhüt etmiş olduklarını, halka arzdan sonra şirketimizin sermayesi TL'den TL'ye bedelsiz olarak % 37,44 oranında artırıldığı için taahhüt edilen pay tutarının ,6 adet olacağı kamuoyu ile paylaşılmıştı.
Yine yapmış olduğumuz KAP açıklamasında halka arz izahnamesine göre FAVÖK tutarına bağlı olarak belirlenecek ilave pay oranının, Şirket tarafından KAP'ta ilan edilmesini takip eden 2. işgünü sonu itibarıyla gün sonu bakiyesinde Matriks payı olan yatırımcıların ilave pay almaya hak kazanacakları, dolayısıyla ilave pay oranının açıklanmasını izleyen 2. işgünü Salı günü olduğu için  günkü işlemler sonucunun takas günü olan Salı günü MKK nezdinde hesabında Matriks payı bulunan yatırımcıların ilave pay almaya hak kazanmış olacakları kamuoyuna açıklanmıştı.
İlave pay dağıtımını gerçekleştirecek olan ortaklarımız, yine izahnamede belirtilen taahhüt çerçevesinde dağıtımdan herhangi bir pay almayacakları için  tarihinde hesabında Matriks payı bulunan diğer tüm ortaklarımıza pay dağıtımı yapılacak olup, MKK tarafından tüm paylar Perşembe günü hesaplara intikal ettirilecektir.
Bir kez daha vurgulamak gerekirse ortaklarımıza ilave pay dağıtımı temettü ödemesi veya bedelsiz pay dağıtımı olmayıp, söz konusu pay dağıtımı nedeniyle Borsa İstanbul'da işlem gören pay fiyatımızda herhangi bir bölünme/değişiklik olmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.





monash.pw


BIST

Matriks halka arz ne zaman işlem görecek? Matriks halka arz borsa kodu ve hisse fiyatı

Kurulduğu yılından bu yana finansal teknoloji sektöründe hizmet veren Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.'nin halka arz talebi kabul edildi. SPK'dan onay alan Matriks halka arz talep toplama Mart tarihlerinde gerçekleşti. Matriks’in halka arzında, 7 milyon bin TL nominal değerli sermayenin yüzde 38,05’ine karşılık gelen paylar halka arz edildi Peki, Matriks halka arzborsa kodu nedir? İşte Matriks halka arz izahnamesi, hisse fiyatı

MATRİKS HALKA ARZ EDİLDİ

Bankacılık ve finans alanında faaliyet gösteren kişi, kurum ve kuruluşların; piyasalara ilişkin veri, haber, analiz, emir iletimi ve portföy izleme ihtiyaçlarına yönelik çözümler ile bu firmaların altyapı ihtiyaçlarına ilişkin yazılımlar üreten Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş., halka arz edilmesinin ardından borsada işlem görmeye başlayacak.

MATRİKS HALKA ARZ İZAHNAME TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sermaye Piyasası Kurulu onayı sonrası açıklama yapan Matriks Genel Müdür Yardımcısı Cem Tutar, ilk kez bir finansal teknoloji firmasının halka arz olacağını vurgulayarak, “18 yıl önce kurulduğumuz ilk gün, borsada kendi verimizi yayınlamayı hayal etmiştik. Şimdi bu hayalimizi gerçekleştirirken halka arz ile birlikte artık sermaye piyasasının da güçlü bir oyuncusu olacağız” dedi.

Tutar, halka arz sonrası yüzde 38,05’i Borsa İstanbul’da işlem görecek olan Matriks’in işlem görmeye başlama tarihinden itibaren halka arzdan satın aldıkları payları 22 işlem günü boyunca ellerinde tutan yatırımcılara, isterlerse ellerindeki payları geri alım garantisi verdiklerini, şirket ortaklarının iki yıl süreyle borsada satış yapmayacağını ve ile yıllarında şirketin hedeflenen Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kâr’a (FAVÖK) ulaşamaması durumunda yatırımcıya bedelsiz hisse taahhüdünde bulunulduğunu söyledi.

MATRİKS HALKA ARZ BORSA KODU

Yatırımcılar, Mart tarihlerinde Garanti BBVA Yatırım ve tüm aracı kuruluşlardan ‘monash.pw’ koduyla talepte bulundu.

MATRİKS HALKA ARZ HİSSE FİYATI

Mart tarihlerinde talep toplanacak halka arzda, pay başına satış fiyatı 28 TL olarak belirlendi.
Matriks’in halka arzında, 7 milyon bin TL nominal değerli sermayenin yüzde 38,05’ine karşılık gelen paylar halka arz edildi.

MATRİKS HALKA ARZ SONUCU

Borsa İstanbul'da gerçekleşen halka arz talep toplama sürecinde eşit dağıtım ile 11 lot dağıtıldığı öğrenildi. Matriks halka arz talep toplama sürecinde TL ve üzeri yatırım yapan tüm yatırımcıların halka arza katıldığı kabul edildi. Matriks halka arzı kapsamında adet pay satıldı.

Borsa İstanbul tarafından açıklanan verilere göre Matriks halka arzatoplamda bin adet yatırımcı katıldı. Matriks'in Borsa'da işlem görmeye başlayacağı tarih için Borsa İstanbul'dan açıklama bekleniyor.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır