vodafone numara nasıl değiştirilir / Vodafone Numara Değiştirme Nasıl Yapılır? - ErkeklerSoruyor

Vodafone Numara Nasıl Değiştirilir

vodafone numara nasıl değiştirilir

Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim?

Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim?

Mobil hat kullanıcıları, belirli dönemlerde telefon numarası değiştirme ihtiyacı duyabiliyor. Numara değiştirmenin iki yöntemi mevcuttur. Bunlardan biri yeni hat alarak yeni bir numara edinmek. Diğer bir yöntem ise fiziksel olarak hat değişimine gerek kalmadan mevcut SIM kart üzerine yeni bir numara tanımlatmak. Kullanıcıların merak ettiği numaramı nasıl değiştirebilirim konusunu gelin detaylı inceleyelim. 

 

Numara Değişikliği Nasıl Yapılır?

Mobil hatlar, SIM kart adı verilen küçük kartlar aracılığı ile kullanıcıların arama yapabilmesi ve internete erişebilmesi için mobil ağlara bağlanmalarını sağlayan kartlardır. Cep telefonu numaraları bu kartların üzerine tanımlanmıştır. Vodafone müşterileri için telefon numarası değiştirmek oldukça kolay bir işlemdir. Kullanıcıların çoğu telefon numarası değiştirmek için uzun süren işlemler olduğundan endişe ederler ancak numara değişikliği kısa süren bir işlemdir. Telefon numaramı nasıl değiştirebilirim diyen kullanıcılar için ilk yöntem yeni bir hat alarak yeni bir numara edinmek. Faturalı hat sahipleri yeni bir SIM kart başvurusu yapmak için Vodafone online kanalları olan seafoodplus.info ve Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden ya da Vodafone mağazalarını ziyaret ederek yeni hat başvurusu yapabilirler.  Böylece Vodafone’un birbirinden avantajlı faturalı tarife içeriklerinden dilediklerini seçerek yeni numaralarını kısa süre içerisinde alabilirler. Bunun dışında yeni bir hat başvurusu yapmadan da mevcut SIM kart üzerinden yalnızca numara değişikliği talebi ile de numara değiştirmek mümkündür. Hattınıza ait numaranızı herhangi bir SIM kart değişikliği yapmadan, numara değişiklik talebi ile değişiklik sağlayabilirsiniz. SIM kart değişikliği yapmadan numara değiştirmek yeni hat edinmeye göre daha avantajlı bir seçenektir. Faturasız hat kullanıcıları da numara değişikliği nasıl yapılır konusunu merak ediyor. Faturalı ya da faturasız hat sahipleri herhangi bir fark olmaksızın aynı şekilde numara değişikliği işlemlerini gerçekleştirebilirler.

 

Yeni bir hat aldığınızda mevcut hattınız üzerindeki haklarınız ve bakiyenizi yeni hattınıza aktarmanız mümkün değildir. Bu nedenle yeni bir hat aldığınızda yeni bir tarife seçmeniz gerekir. Bu noktada Vodafone’un Süper Uyumlu Tarife seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Süper Uyumlu Tarife sayesinde, her fatura döneminde değişen ihtiyaçlarınıza göre kullanımlarınızı değiştirebilirsiniz. Daha geniş kapsamlı ve avantajlı tarifeler arıyorsanız Red'in avantajlı dünyasını değerlendirebilirsiniz. Eğer taahhütlü tarifeleri kullanmak istemiyorsanız yine Vodafone’un taahhütsüz mobil tarife seçeneklerini gözden geçirebilirsiniz.

 

Yeni bir hat almadan mevcut numaranız üzerindeki tüm haklarınızı ve bakiyenizi yeni numaranıza taşımanın bir diğer yolu ise SIM kart değişikliği yapmadan numara değiştirmek. Bu yöntem için yine Vodafone web sitesi üzerinden başvuru yapabilir ya da Vodafone şubelerine giderek yeni numaranızı seçebilirsiniz. Bu yöntemle mevcut SIM kartınız değişmeden yeni numaranız mevcut SIM kartınız üzerine tanımlanır. Bu işlem yeni bir hat almaktan daha uygun fiyatlıdır ve ayrıca mevcut haklarınızı kaybetmediğiniz için de daha avantajlıdır. Numara değiştirme ücreti, faturalı hatlarda bir sonraki faturaya yansıtılır. Faturasız hatlarda ise mevcut bakiyeden düşülerek tahsil edilir. Bu da numara değiştirmenin avantajlarından biridir.

 

numara tasima

Vodafone Numara Değiştirme
Ülkemizde ve dünyada en büyük gsm şirketlerinde olan firmalardan biriside bildiğiniz gibi Vodafone gsm firmasıdır. Vodafone özellikle diğer firmalara göre daha avantajlı olduğunu görebiliyoruz. Eğer sizde Vodafone kullanıyorsanız ve numaranızı değiştirmek istiyorsanız bu işlemi yeni numara almadan sadece belirli numaraları değiştirerek numara değiştirme işlemini yeni hat ücreti vermeden 3de 1 fiyatına yapabilirsiniz.
Numara değişiklik işlemi ücreti 18,9 TL&#;dir.
Numara değişikliği yaparak mevcut tüm haklarınızı yeni numaranıza aktarabilirsiniz. Yeni hat aldığınızda mevcut haklarınız ve bakiyeniz aktarılamazken numara değişikliğinde mevcut haklarınız ve bakiyeniz yeni numaranıza aktarılır, hiçbir kayıp yaşamadan yeni numaranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

1-GSM numarası değişikliği ile ilgili aboneye değişikliğe dair bilgi sms iletilir.
2-MNT ile numarasını taşıyan aboneler için gsm numara değişikliği işlemi yapılmamaktadır.
3-Numara değişikliğinde alan kodunun ilk iki rakamı olan “54” sabit kalacak şekilde, geri kalan numaraları değiştirebilirsiniz.

Hasan Fehmi

seafoodplus.info

Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir