çocuktan al haberi başvurusu / Yeni Kimlik Kartı Başvuruları

Çocuktan Al Haberi Başvurusu

çocuktan al haberi başvurusu

Show TV ekranlarının en çok sevilen ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan Çocuktan Al Haberi yarışma programı başvuru formu nereden doldurulur? Başvuru yapmak için şartlar nelerdir? İşte sizlere tüm detaylarıyla Çocuktan Al Haberi yarışma programının bilgileri…

Çocuktan Al Haberi Programı Başvuru Şartları

Doğa Rutkay sunumuyla ayrı bir eğlenceye sahip olan yarışma programının katılım şartları çok ağır değil. Doğa Rutkay, Çocuktan Al Haberi programı için daha öncesinde programının katılım şartlarını açıklayacak şekilde bir paylaşımı Instagram üzerinden yapmıştı fakat biz yine de sizlere burada detaylı olarak aktarmak istiyoruz.

  • Yarışma programının adından da anlaşılacağı üzere program çocuklarla alakalı ve çocukların seviyesinde hazırlanan sorularla yönetilmekte. Doğa Rutkay’ın yönetmenliğini yaptığı bu programa başvuru yapabilmek için çocuğunuzun 3 – 6 yaş arasında olması gerekmektedir. Aynı zamanda 18 yaş altı bir program olduğu için çocuğunuzun bu programa katılabilmesi için ıslak imzalı onayınız gerekmektedir. 3 ve 6 yaş arasındaki çocuğunuzun videosunu Show TV’nin Whatsapp numaralarına gönderirseniz başvuru için ilk adımı atmış olursunuz. Çocuğunuzla beraber çekeceğiniz videolar nasıl olmalı? İlk önce video içerisine kendinizi değil çocuğunuzu ön planda tutarak çekmelisiniz. Video içerisinde çocuğunuz hayallerini anlatabilir, şaşırtıcı sözler söyleyebilir veya birkaç özel yetenek gösterebilir. Çocuğunuzun yetenekli ve hayal gücünün geniş olduğunu düşünüyorsanız mutlaka vereceğimiz Whatsapp numaraları üzerinden başvuru yapınız. Başvuru sonrasında çocuğunuzun başvurusu ile ilgilenilecek ve detaylı bir şekilde size geri dönüş yapılacaktır. Videonuzun ilginç olması da ayrı bir avantaj sağlayacaktır. Bunun haricinde bu programa katılarak çocuğunuzun bir yıldız gibi parlamasını sağlayabilirsiniz. Doğa Rutkay, çocuklarınızın en ilginç videolarını Whatsapp üzerinden bekliyor olacak. Yarışma programına en uygun ve en parlak çocuğu seçerek program yönetimi ekranlara çıkartacaktır.

Çocuktan Al Haberi Hangi Günlerde Yayınlanıyor?

Çocuktan Al Haberi programı sadece Show TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Her cumartesi ve Pazar günleri saat 17:00’da Show TV ekranlarında izleyicilerine servis edilir.

Çocuktan Al Haberi Sunucusu Kimdir?

Çocuktan Al Haberi programının sunucusu eskiden Evrim Akın idi fakat yeni gelen ve aktif bir şekilde programın sunuculuğu yapan kişi Doğa Rutkay Kamal’dır.

Çocuktan Al Haberi Başvuru Formu3

Çocuktan Al Haberi Kazananına Kaç Para Ödül Veriliyor?

Program para kazandırmaya yönelik değildir. Daha çok çocuklarınızın eğlenmesi ve gelişmesine yönelik çalışmalar yürütür. Aynı zamanda program herhangi bir para ödülü vermez fakat çocuklarınız ne kadar bilgiliyse programdaki yarışmalar sonucu puanlar toplayarak çeşitli ödüller ile ödüllendirilirler.

Çocuktan Al Haberi Başvuru Telefonu

Doğa Rutkay yönetimiyle sunulan yarışma programına başvurularınızı Whatsapp üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru yapılabilecek başvuru numarası; ‘’0532 453 53 81’dir.’’

Çocuktan Al Haberi Başvuru Formu2

Çocuktan Al Haberi Başvuru Formu

Bu yarışma programı para kazandırmak için değil dediğimiz gibi belki de bu programa başvuru yaparak para kazanmaktan öte çocuğunuzun ünlü olmasını veya fenomen olmasını sağlayabilirsiniz. Küçük yaşlarda çocuğunuzun kariyer planlamasını doğru bir şekilde yapabilmesi için ilk destekçileri sizler olacaksınız. Çocuğunuzun kariyerini şekillendirmek için veya daha iyi bir geleceğe sahip olmasını sağlamak için bu yarışma programına başvuru yapabilirsiniz. Başvurular yine dediğimiz gibi Whatsapp üzerinden gerçekleştirilmekte. Whatsapp’dan başvuru yaptıktan sonra size geri dönüşü beklemeniz gerekecektir. Eğer başvurunuz olumlu bir şekilde sonuçlanır ve çocuğunuz programa uygun ise size detaylı olarak her şeyi anlatacak şekilde geri dönüş sağlanacaktır.

Whatsapp dışında nasıl başvuru yapılır diyen kullanıcılarımız için internet üzerinden https://showtv.com.tr/basvuru/cocuktan-al-haberi-cocuk linkine tıklayarak başvuru formu doldurabilirsiniz.

Durum" width="200">Doğa Rutkay
 Çocuktan Al Haberi - Evrim Akın - Ayrıldı <div><h2>Çocuktan Al Haberi Başlıyor!</h2><div><div><img src=
Miniklerin yarışması Çocuktan Al Haberi yeni bölümleri ile yeniden Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Çocuktan Al Haberi ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarının sevilen çocuk programı Çocuktan Al Haberi, yeniden izleyenlerini güldürmeye geliyor. Çocuktan Al Haberi ne zaman başlayacak? Çocuktan Al Haberi sunucusu kim olacak? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Çocuktan Al Haberi yeniden ekranlarda!

Miniklerin sevimli programı Çocuktan Al Haberi kaldığı yerden devam ediyor. Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı Çocuktan Al Haberi programı yeni bölümleri ile yeniden Show TV ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Miniklerin hayal dünyası ve eğlenceli soru cevaplarını ekranlara getiren Çocuktan Al Haberi programı izleyenleri kahkaya boğacak. Geçen sezonlarda da yayınlanan Çocuktan Al Haberi, yine en çok izlenen çocuk programları arasında ilk sıraya yerleşmeyi hedefliyor. Güzel sunucu Evrim Akın'ın sorduğu sorulara acayip cevaplar veren çocuklar hız kesmeden ekranlara gelecek. Yetişkinlerin yanı sıra çocuklarında ilgi ile izlediği program sevenlerini heyecanlandırdı. 'Çocuktan Al Haberi geri dönüyor!' haberlerinin ortaya çıkması ile birlikte izleyiciler 'Çocuktan Al Haberi ne zaman başlıyor?', 'Çocuktan Al Haberi programı kim sunacak?', 'Çocuktan Al Haberi hangi kanalda yayınlanacak?' gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı. İşte Çocuktan Al Haberi meraklılıların merak ettiği tüm soruların cevabı..

Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği Çocuktan Al Haberi'nin sunuculuğunu her sezon olduğu gibi bu sezonda güzel sunucu Evrim Akın yapacak. Her yeni bölümde 3 yarışmacı çocukların verdiği cevapları tahmin etmeye çalışacak. 7 Temmuz 2019 Pazar akşamından itibaren Show Tv ekranlarında olacak. Pazar akşamlarını şenlendirmeye hazırlanan Çocuktan Al Haberi programı bakalım reytinglerde nasıl bir başarı gösterecek. Geçtiğimiz iki sezon ekranlara gelen Çocuktan Al Haberi reytinglerde büyük başarılar elde etmişti. Peki üçüncü sezonu ile ekranlara gelecek olan Çocuktan Al Haberi'ne nasıl başvuru yapılır? İşte sizler için araştırdığımız başvuru formu..

Çocuktan Al Haberi başvuru formu

Sevilen program Çocuktan Al Haberi'ne başvuruda bulunmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Başvuru için Show Tv kanalının web sitesine girerek, anasayfasında bulunan başvurular butonuna tıklayın. Başvurular kısmında açılan pencere de bulunan Çocuktan Al Haberi programını seçin. Ardından önünüze çıkan başvuru formunu doldurun. Doldurduğunuz başvurunu formunda yer alan kısımlara kendinizde ait bilgileri girmeniz gerekiyor. Gönderdiğiniz başvuru formu yapılan incelemenin ardından size bilgi mesajı verilecektir.

 

29-06-2019 Yazar Hakkında
Merve Temel
Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı..mail

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır