kadıköy yenikapı vapur / İstanbul Kadıköy-Yenikapı İskeleleri Arasında Şehirhattı Vapur Seferleri Yapılması Önerisi

Kadıköy Yenikapı Vapur

kadıköy yenikapı vapur

İDO Kadıköy İskelesi’nden Yapılan Seferler

İDO Kadıköy İskelesi’nden yapılan seferler, iç hatlar ve dış hatlar olarak ikiye ayrılıyor.

Dış Hatlar Seferleri;

  • Kadıköy – Yenikapı – Bursa
  • Kadıköy – Yenikapı – Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Kumla – Bursa

İDO, Marmara Bölgesi’nde yer alan iskeleler arası düzenlenen seferleri ile yolcularına fiyat, yakıt ve zaman avantajı sunarak Marmara Denizi’nin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlıyor. Haftanın her günü gerçekleştirilen dış hat seferleri için, siz de kolayca bilet alarak İDO konforu ile seyahat edebilirsiniz.

İç Hat Seferleri;

● Bostancı - Kadıköy - Yenikapı - Bakırköy

İDO iç hatlar seferleri için bilet almanıza gerek yok. İstanbulkart ile İDO’nun İstanbul içi seferlerinden faydalanabilirsiniz.

İDO Kadıköy İskelesi Tarihçesi

yılında hizmete açılan Kadıköy İskelesi’nin arazisi ile üzerindeki iskele ve terminal binasının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne aittir. Betonarme karkas yapı tarzında olan binanın yerleri granit seramik döşelidir. Asma tavanlar ise ithal taş yünüdür.

’lı yıllarda Karaköy, Bakırköy ve Yenikapı’ya karşılıklı seferler başlatılmıştır. Aynı yılın yaz sezonunda da Büyükada seferleri yapılmıştır.

Şu anda Kadıköy İDO İskelesi’nden iç hatlarda Yenikapı, Bakırköy, Bostancı ile dış hatlarda Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Kumla ve Bursa seferleri düzenlenmektedir.

İDO Kadıköy İskelesi Nerede?

İDO Kadıköy İskelesi, konum olarak Caferağa mahallesinde yer alıyor. Ancak tarif etmek için ise genellikle tarihi balon kullanılmaktadır. Kadıköy’ün eski simgelerinden olan balonun yanında bulunan İDO Kadıköy Terminali’ne, merkezi konumu sayesinde rahatça ulaşılabilir.

İDO Kadıköy İskelesi Haritası

İDO Kadıköy İskelesi Yol Tarifi

İDO Kadıköy İskeles’ine ulaşmak için pek çok yol tarifi vardır. Şehrin en merkezi noktalarından birinde yer alan iskeleye ulaşabilmek için birbirinden farklı alternatifleri tercih edebilirsiniz.

Vapur ile İDO Kadıköy İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

İstanbul’da seyahat etmenin en güzel yollarından biri olan şehir vapurları ile hem panaromik bir İstanbul turu yapabilir hem de boğazın sonsuz maviliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Kadıköy İskelesi’ne yapılan vapur seferleri ise şu şekildedir:

● Beşiktaş - Kadıköy

● Karaköy - Kadıköy

● Kadıköy - Eminönü

● Kadıköy - Sarıyer

● Adalar

hatları için düzenlenen seferler ile rahatlıkla İDO Kadıköy İskelesine ulaşabilirsiniz.

Metro ile İDO Kadıköy İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

İDO Kadıköy İskelesi’ne ulaşmak için tercih edebileceğiniz bir diğer ulaşım aracı ise metro. M4 Kadıköy - Tavşantepe metro hattı ile rahatlıkla Kadıköy’e gidebilirsiniz. İDO Kadıköy İskelesi’ne ulaşmak için Kadıköy Metro istasyonunun 1 numaralı çıkışından sonra yaklaşık 2 dakika yürümeniz gerekiyor.

Tramvay ile İDO Kadıköy İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

İstanbul’un nostaljik tramvay hatlarından biri olan T3 Kadıköy - Moda tramvay hattı ile ilçenin tarihi dokusunu da içinize çekebilirsiniz. İskele Cami durağından kalkan tramvayın son durağı İDO Kadıköy İskelesi’dir.

Tramvay ile İDO Kadıköy İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

Otobüs ile İDO Kadıköy İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

İDO Kadıköy İskelesi için diğer seçenek, özellikle Anadolu Yakası’ndan ulaşım için sıklıkla kullanılan şehir içi otobüs hatları olabilir. Ayrıca, Avrupa Yakası’ndan da kalkan bazı otobüs hatlarıyla da Kadıköy’e ulaşabilir ve birkaç dakikalık yürüme ile İstanbul Deniz Otobüsleri Kadıköy İskelesi’ne varabilirsiniz.

Minibüs (Dolmuş) ile İDO Kadıköy İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

Şehrin farklı noktalarından kalkan sarı minibüsler (dolmuşlar) İDO Kadıköy Deniz Otobüsü İskelesine gitmeniz için kullanabileceğiniz ulaşım araçlarından biridir.

Marmaray ile İDO Kadıköy İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

Son dönemde İstanbul’da en sık kullanılan toplu taşıma araçlarından biri olan Marmaray ile de Kadıköy Deniz Otobüsü İskelesi’ne ulaşabilirsiniz. Marmaray ile Ayrılıkçeşmesi durağına gelerek M4 Kadıköy - Tavşantepe Metro hattına aktarma yapmanız gerekiyor. Aktarma yaptıktan bir durak sonra da Kadıköy’e varabilirsiniz. İDO Kadıköy İskelesi, Kadıköy Metro istasyonunun 1 numaralı çıkışından sonra yaklaşık 2 dakika yürüme mesafesindedir.

Kadıköy’de Nerelerde Vakit Geçirebilirsiniz?

İstanbul’un en hareketli noktalarından birisi olan Kadıköy, vakit geçirmek konusunda oldukça keyif alacağınız bir yer. Onlarca farklı konsepte sahip kafeler ile renkli bir görüntü çizen Kadıköy, ilçenin güzellikleri ile de farklı opsiyonlar sunmayı başarıyor. Birçok tarihi mimari eseri de bünyesinde barındıran Kadıköy’de görmeniz gereken yerlerin başında seafoodplus.infoülhamit döneminden kalma ve İstanbul’un simgesi haline gelmiş yerlerden biri olan Haydarpaşa Garı bulunuyor. Ayrıca, İstanbul’da insanların en sık buluştuğu yerlerden birisi olan ve İstanbul’un eşsiz simgelerinden biri olan Boğa Heykeli de görülmesi gereken yerler arasındadır.

Kültür sanat etkinlikleri konusunda da geniş alternatiflere sahip olan Kadıköy, içerisinde barındırdığı Sürreya Operası, Haldun Taner Sahnesi ve Barış Manço Evi Müzesi ile ziyaretçilerine güzel vakit geçirme imkanı sunuyor. Ayrıca, yine Kadıköy’de bulunan Ayia Efimia Rum Ortodoks Kilisesi de etkileyici mimarisi ile görülmeye değer noktalar arasındadır.

Eğer Kadıköy’de geçireceğiniz zamanı daha çok parklarda, yürüyüş yollarında ya da ünlü caddelerde geçirmek istiyorsanız, Moda sahilinde masmavi denizin keyfini çıkarıp hoş bir yürüyüş yapabilir, Özgürlük Parkı’nda ise şehrin içindeki yeşilliğin huzurunu hissedebilirsiniz. Bununla birlikte Türkiye’nin en ünlü caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi üzerinde de hoş bir gezinti yaparak çeşitli butik kafelerin ve mağazaların tadını çıkarabilirsiniz.

Kısacası, İstanbul’un hayat damarlarından birisi olarak ön plana çıkan Kadıköy, güzel ve keyifli bir gün için sizleri bekliyor.

İDO Kadıköy İskelesi İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 44 36 - 44 36

kaynağı değiştir]

İstanbul'da her geçen gün artan trafik sorununa alternatif arayan İ.B.B. ve yıllarında Norveç'ten satın alınan yolcu kapasiteli 10 adet deniz otobüsü ile hizmete başlamıştır. Bugün toplam 22 deniz otobüsü ile hizmet veren İDO yılında Avustralya'dan satın alınan 2 adet Monohull tipi yolcu kapasiteli deniz otobüsü ile 10 olan gemi adedini 12'ye çıkarmıştır (Akşemseddin & Ertuğrul Gazi).

10 gemilik bir projenin ilk 2 adedi olan ve yılında teslim edilen Avustralya yapımı catamaran tipi yolcu kapasiteli deniz otobüsleriyle (Sinan Paşa & Piyale Paşa) ile bu sayı 14'ü bulurken, Norveç yapımı kişilik 3 gemi ve kişilik 2 gemi ve yine ilk defa Türkiye Gemi Sanayi Pendik Tersanesi'nde imal edilen kişilik 1 gemi ile sayı 20'ye yükselmiştir. yılında Yalova - Yenikapı arasında çalıştırılmak üzere yolcu, 94 araç kapasiteli arabalı feribot Avustralya'da inşa ettirilmiştir. yılında Yenikapı - Bandırma arasında karşılıklı çalıştırmak üzere yine aynı tersaneden Austal Ships firmasından yolcu kapasiteli araçlık arabalı 2 feribot inşa ettirilmiştir (Turgut Özal & Adnan Menderes). Bu iki feribot 36 deniz mili hıza ulaşabiliyor. 12 Aralık 'te yine Austal firmasıyla kontratı imzalanan ve 'de teslim edilen 2 yeni feribotla yine Bursa-Yenikapı arasında ulaşım kolaylaşmıştır. Her biri yolcu ve araç kapasiteli katamaran tipi bu gemiler 35 deniz mili hıza sahip olup mesafeyi 75 dakikaya indirmiştir. Ayrıca yılında Hollandalı Damen Shipyards'tan 5 adet 30 deniz mili hız, yolcu kapasiteli deniz otobüsü alınmıştır.

yılının Nisan ayında Akşemseddin ve Ertuğrul Gazi deniz otobüsleri İDO'dan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmiştir.

İDO, Şubat ayında ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) ile bir protokol yaparak Türkiye Şehir Hatları İşletmesini devralma iradesini ortaya koymuştur. Devralma işlemleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına İDO tarafından yürütülmüştür. Devralma işlemiyle birlikte İstanbul’da deniz ulaşımından sorumlu tek otorite İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmuş ve bu otorite de büyük ölçüde İDO’ya devredilmiştir.

İDO filosu; Toplam 33 hatta, 25 Deniz Otobüsü, 10 Hızlı Feribot, 18 Araba Vapuru, 35 Şehirhatları Yolcu Vapuru, 10 Deniz Taksi ve Mavi Marmara Yolcu Gemisi ile 88 noktaya hizmet götürmektedir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (İDO) yüzde oranındaki hissesinin özelleştirilmesi ihalesinin nihai pazarlık sonucu ihaleyi, milyon dolarlık teklifle Tepe-Akfen-Souter-Sera Ortak Girişim Grubu kazandı.[1]

İstanbul - Bursa seferlerinde 'te hizmete başlayan Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) şirketi yolculara bir seçenek daha sunmaktadır.

yılı Haziran ayı itibari ile Bandırma-İstanbul arasında yapılan arabalı vapur seferleri İDO tarafından iptal edildiği ve gemilerin İBB'ye iade edildiği açıklandı. Bu seferler yılı Kasım ayında tekrardan başlamıştır.[2][3]

Ulaşım[değiştir

Kadikoy-Yenikapi Vapuru, Kadıköy, nerede, Otobüs, Vapur, Metro, Tren veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Uygulamada yol tarifi al

Kadıköy bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Kadikoy-Yenikapi Vapuru adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Aşağıdaki toplu taşıma hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru - yakınından geçiyor

Otobüs ile Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Otobüs güzergahına tıklayın.

Tren ile Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Tren güzergahına tıklayın.

Metro ile Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Metro güzergahına tıklayın.

Durak adıMesafe
Rihtim - Ibrahimaga Yönü2 dk yürüme
Kadiköy - Rihtim1 Peron Yönü3 dk yürüme
İskele - Peron Yönü3 dk yürüme
Kadiköy - Rihtim2 Peron Yönü4 dk yürüme
Durak adıMesafe
Kadıköy (Turyol)4 dk yürüme
Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş)5 dk yürüme
Durak adıMesafe
Kadıköy5 dk yürüme
Durak adıMesafe
Damga Sokak6 dk yürüme
Durak adıMesafe
Kadıköy8 dk yürüme
  • Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna gitmek için en yakın duraklar nerede?

    Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın duraklar:

    • Rihtim - Ibrahimaga Yönü 85 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadiköy - Rihtim1 Peron Yönü metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadıköy (Turyol) metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.
    • İskele - Peron Yönü metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadiköy - Rihtim2 Peron Yönü metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş) metre uzaklıkta, 5 dk yürüme mesafesinde.
    • Kadıköy metre uzaklıkta, 5 dk yürüme mesafesinde.
    • Damga Sokak metre uzaklıkta, 6 dk yürüme mesafesinde.
  • Hangi Otobüs hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor?

    Bu Otobüs hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor, 14ES, 14K, 14ŞB, 15F, 19F, 19S, 4

  • Hangi Tren hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor?

    Bu Tren hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK), MARMARAY (HALKALI - GEBZE)

  • Hangi Metro hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor?

    Bu Metro hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor:M4

  • Hangi Minibüs / Dolmuş hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor?

    Bu Minibüs / Dolmuş hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor:DOLMUŞ: D

  • Hangi Vapur hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor?

    Bu Vapur hatları Kadikoy-Yenikapi Vapuru yakınından geçiyor:KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ, KADIKÖY (METRO DURAĞI) - BEŞIKTAŞ

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru, tramvay durak ne kadar uzaklıktadır?

    Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın tramvay durak 6 dk yürüme mesafesindedir.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın tramvay durak hangisidir?

    Damga Sokak durak, Kadıköy içindeki Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakındır.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru, metro durak ne kadar uzaklıktadır?

    Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın metro durak 5 dk yürüme mesafesindedir.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın metro durak hangisidir?

    Kadıköy durak, Kadıköy içindeki Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakındır.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru, otobüs durak ne kadar uzaklıktadır?

    Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın otobüs durak 2 dk yürüme mesafesindedir.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın otobüs durak hangisidir?

    Rihtim - Ibrahimaga Yönü durak, Kadıköy içindeki Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakındır.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru, vapur durak ne kadar uzaklıktadır?

    Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın vapur durak 4 dk yürüme mesafesindedir.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın vapur durak hangisidir?

    Kadıköy (Turyol) durak, Kadıköy içindeki Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakındır.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru, minibüs / dolmuş durak ne kadar uzaklıktadır?

    Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak 8 dk yürüme mesafesindedir.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak hangisidir?

    Kadıköy durak, Kadıköy içindeki Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna en yakındır.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan ilk Tramvay saat kaçta geçer?

    T3, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan geçen ilk Tramvay aracıdır. civarında geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna son Tramvay saat kaçta gider?

    T3, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna giden son Tramvay aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan ilk Metro saat kaçta geçer?

    M4, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan geçen ilk Metro aracıdır. civarında geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna son Metro saat kaçta gider?

    M4, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna giden son Metro aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan ilk Otobüs saat kaçta geçer?

    19S, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır. civarında geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna son Otobüs saat kaçta gider?

    A, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna giden son Otobüs aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan ilk Vapur saat kaçta geçer?

    KADIKÖY - KARAKÖY - BEŞIKTAŞ (GECE SEFERI), Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan geçen ilk Vapur aracıdır. civarında geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna son Vapur saat kaçta gider?

    KADIKÖY - KARAKÖY - BEŞIKTAŞ (GECE SEFERI), Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna giden son Vapur aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan ilk Minibüs / Dolmuş saat kaçta geçer?

    DOLMUŞ: D, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumundan geçen ilk Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında geçer.

  • Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna son Minibüs / Dolmuş saat kaçta gider?

    DOLMUŞ: D, Kadıköy bölgesinde bulunan Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Otobüsücreti ne kadar?

    Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Otobüs ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

  • Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Minibüs / Dolmuşücreti ne kadar?

    Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Minibüs / Dolmuş ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

  • Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Vapurücreti ne kadar?

    Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Vapur ücreti yaklaşık ₺ tutar.

  • Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Metroücreti ne kadar?

    Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Metro ücreti yaklaşık ₺ tutar.

Uygulamada yol tarifi al

Kadıköy şehrinde Kadikoy-Yenikapi Vapuru konumuna Toplu Taşıma

Kadıköy, Türkiye'deki Kadikoy-Yenikapi Vapuru adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Kadikoy-Yenikapi Vapuru adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Kadikoy-Yenikapi Vapuru adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Kadikoy-Yenikapi Vapuru için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Rihtim - Ibrahimaga Yönü; Kadiköy - Rihtim1 Peron Yönü; Kadıköy (Turyol); İskele - Peron Yönü; Kadiköy - Rihtim2 Peron Yönü; Kadıköy (Şehir Hatları Beşiktaş); Kadıköy; Damga Sokak.

OtobüsES14K14ŞB15F19F19S4Tren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M4Minibüs / Dolmuş:DOLMUŞ: DVapur:KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜKADIKÖY (METRO DURAĞI) - BEŞIKTAŞ

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Kadikoy-Yenikapi Vapuru için yol tarifi alın.

Kadikoy-Yenikapi Vapuru adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Kadıköy konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Kadikoy-Yenikapi Vapuru için Otobüs, Vapur, Metro, Tren ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Kadıköy, İstanbul

Kadikoy-Yenikapi Vapuru, Kadıköy

Kadikoy-Yenikapi Vapuru, çevresindeki popüler yerler

En popüler yerlere toplu taşıma ile nasıl gidilir - Kadıköy

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir