mekansal muhtar girişi / ADRES İLE İLGİLİ KONULARDA - ppt indir

Mekansal Muhtar Girişi

mekansal muhtar girişi

Muhtarların daha kaliteli ve etkin bir hizmet sunması için geliştirilen Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasında kolayca talep, öneri ve şikayetler iletilebiliyor.

Volkan Yılmaz

Volkan Yılmaz -

Muhtar olarak görev yapıyorsanız, iOS cihazlarınıza indireceğiniz Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasıyla talep, öneri ve şikayetlerinizi kolayca iletebilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen ve aktif görevde bulunan muhtarların işini kolaylaştırmayı amaçlayan Muhtar Bilgi Sistemi uygulaması, muhtarların çeşitli talep, öneri ve şikayetlerini elektronik ortamdan iletebilmelerini sağlıyor.

Halihazırda görev yapan 50 bini aşkın muhtar bulunan ülkemizde, muhtarların daha kaliteli ve etkin bir şekilde kamu hizmetlerini yürütebileceği Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasına giriş yapıldıktan sonra göndermek istediğiniz talep, öneri ve şikayetlerinizi oluşturmaya başlayabiliyorsunuz. Bunun yanında, gönderdiğiniz taleplerin durumunu da sorgulayabileceğiniz uygulamada yeni talepler oluşturmaya da devam edebilirsiniz. Taleplerinizi öncelikli olarak işleme alan ve gerekli birimlere ileten Muhtar Bilgi Sistemi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Kulalı muhtarlara tanıtıldı

  Kula'da sözel veri tabanının coğrafi bilgi teknolojisinin sağladığı imkânlarla harita tabanlı mekânsal yapıya dönüştürüldüğü sistem olan Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Muhtar modülü eğitim semineri düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı talimatları doğrultusunda İller İdaresi Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünce yürütülen projede amacın Muhtar Bilgi Sistemi ve MAKS Muhtar Modülünün etkin kullanımı ve muhtarlara tanıtımı amaçlandı. Bu amaç doğrultusunda İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'nce, Kulalı muhtarlara seminer düzenlendi.

İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdür vekili Yasemin Ekici tarafından verilen seminerde Sözel nitelikteki adres bileşenlerinin koordinat değerleriyle tanımlandığı, sözel veri tabanının coğrafi bilgi teknolojisinin sağladığı imkânlarla harita tabanlı mekânsal yapıya dönüştürüldüğü sistem olan Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Muhtar modülü uygulamalı olarak tanıtıldı.

/11/jpg/11/jpg/11/jpg/11/jpg/11/jpg

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir