scirocco modelleri / İkinci El Volkswagen Scirocco Modelleri ve Fiyatları - seafoodplus.info

Scirocco Modelleri

scirocco modelleri

Scirocco

Scirocco’nun Özel Model Serileri

Scirocco GTS safkan sportif kişiliği, etkileyici tasarımı ve TSI PS DSG motoru ile unutulmayacak bir özel model serisidir. Gövde üzerinde yer alan karakteristik yarış şeritleri, R-line ön ve arka tamponlar, R-line tavan spoyleri, parlak siyah çift egzoz çıkışı, karartılmış arka stop lambaları ve kırmızı dış dikiz aynaları modelin sportifliğini yansıtan ögelerden sadece birkaçıdır.

Ayrıca yine GTS’e özel koltuk döşemeleri, parlak siyah dekoratif iç kaplamalar, kırmızı şeritli paspaslar ve özel olarak tasarlanmış vites topuzu gibi farklı ekipmanlar, Scirocco GTS’in sportif olduğu kadar seçkin bir otomobil olduğunu vurgulamak için en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü kanıtlar.

Sadece performansıyla değil, donanımıyla da o dönemin en önde gelen modellerinden olan Scirocco Allstar, fark yaratan tasarım detaylarıyla da dikkat çeker.

Panoramik cam tavan, 18" "Talladega" alüminyum alaşımlı jantlar ve LED Gündüz Sürüş Farlarına sahip Bi-Xenon farlar ile birlikte sunulan Scirocco Allstar, bugün bile çokça aranan ve arzu edilen bir spor otomobildir.

Sıradan bir yolda bile yarış pistindeymiş gibi hissettiren Scirocco R, motor sporlarının adrenalin tutkusunu yollara taşır. TSI motorun ürettiği azami PS’lik güç, Çift Kavramalı Şanzıman “DSG” ve yarış pistleri için optimize edilmiş şasisi ile bu model, tüyleri diken diken eden bir performans sunar.

Ön tamponu kaplayan kendine özgü geniş hava girişleri, sportif R süspansiyonları, "R" logosunun yer aldığı parlak siyah radyatör ızgarası ve krom kaplamalı yan aynalar Yarışçı ruhunu ortaya çıkaran tüm özellikleriyle yalnızca en önde olmayı kabul edenler için mükemmel bir model.

  1. mitula

  2.   >  
  3. volkswagen

  4.   >  volkswagen scirocco
araba ilanı bulundu
Volkswagen scirocco benzin model duz volkswagen scirocco
Açıklama aracın tüm agır bakımları yapılmıştır stage 1 yazılım, yüklü ses sistemi, çelik jant, blow of vs vs vs vs. Genel bakış araç durumu: 2. El kasa tipi
2 gün, 18 saat önce - Kktc Arabam
Volkswagen scirocco benzin model duz volkswagen scirocco
Açıklama manuel tsi bin km i̇lk sahibinden kazasız artesa’dan alındı, tüm bakımı ve servisi artesa’dan yapıldı. İhtiyaçtan acil, masrafsız, servis
Volkswagen scirocco benzin volkswagen scirocco 1 4 tsi sportline
Volkswagenscirocco tsi sportline kilometre: satis fiyati: tl
Volkswagen scirocco benzin volkswagen scirocco 1 4 tsi
i̇lan detayi volkswagenscirocco tsi fiyat fiyat yok durum i̇kinci Merkezi kilit alarm sis fari i̇lan özelli̇kleri̇ volkswagenscirocco tsi
14 May - KibrisAraba
Volkswagen scirocco benzin volkswagen scirocco 1 4 tsi
i̇lan detayi volkswagenscirocco tsi araç fiyatı: tl Benzin tarih motor cc i̇lan no i̇lan açiklamasi volkswagen
16 Nis - KibrisAraba
Volkswagen scirocco benzin volkswagen scirocco 1 4 tsi sportline
Volkswagenscirocco tsi sportline kilometre: satis fiyati: tl

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir