icra ile satılık evler / Bankadan Nazilli Cumhuriyet Mahallesi Satılık Daire Fiyatları ve İlanları

Icra Ile Satılık Evler

icra ile satılık evler

28Kas

Kesan-Bankadan-satilik-daire-icradan-satılık-ev

Keşan&#;da İcradan Satılık Daireler

  • Kategori: Genel, Uncategorized
  • Yorum Yok

Keşan&#;da İcralık yada Bankadan Satılık daireler dönem dönem gündeme gelmektedir.

Alacak Borç Mahkemelerinden Kaynaklandığı gibi Hisse Paylaşımı yapılamayan yerlerde Satış yoluyla oraklığı ayırma yoluna gidilmektedir.

Keşan&#;daki Güncel Satılık Gayrimenkulleri Aşağıdaki Link ve Edevlet Uyap Üzerinden Takip Edebilirsiniz

seafoodplus.info?q=ke%C5%9Fan&currentPage=0

UYAP’IN SİTESİ NASIL KULLANILIR?

UYAP’ın e-satış sistemine ücretsiz üye olduktan sonra taşınır, taşınmaz, taşıt gibi seçenekleri seçip istenilen adreslerde ya da istenilen özelliklerdeki taşınmazlara bakılabilir. İhaleye ilişkin tüm bilgileri detaylarına bakarak görüntülenebiliyor.

İHALEDE SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Keşan İcra Müdürlüğü İhale açılmadan önce evin rayiç bedelinin değerlemesi yaptırır. Örnek olarak bin liralık rayici olan daire bin liradan ihaleye açılır. İlk ihalede evin muhammen bedelinden yüzde 50 düşük teklif gelirse satış yapılmaz ve ihale ikinci defa 10 gün sonra aynı icra dairesi tarafından tekrarlanır.

İHALEYİ KAZANDIKTAN SONRA NE YAPILMASI GEREKİYOR?

İhale sona erdi ve hayalinizdeki evi aldınız. Ancak her şey bitmiş olmuyor. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsanız 10 gün içerisinde evin ihale değerinin tamamının yatırılması gerekiyor. Evin ödemesini yaparken KDV de karşınıza çıkacaktır. KDV tutarı metrekareye kadar olan evlerde yüzde 1 ,üstündeki evlerde ise yüzde 18 olarak belirlenmiştir. Tüm ödemeler yapıldıktan sonra icra dairesi, ilgili tapu dairesine tescil işlemleri için yazı yazar ve tapu ihaleyi kazanana verilir.

Aradığınız gayrimenkulü bulamadınız mı ?

Telefonunuzu bırakın sizi arayalım. Aradığınız gayrimenkulü size kısa sürede bulalım.

seafoodplus.info ( Tüm Hakları Saklıdır)

Bu site, WordPress Emlak Teması Paket Sistemi ile hazırlanmıştır

Ev almak isteyenlerin yüzünüzü güldürecek haber! Hacizli evleri yarı fiyatına satın alabilirsiniz

Birinin evini ipotek ettirerek bankadan borç almas&#; ancak ödemelerini yapamamas&#; durumunda banka eve el koyar ve icra takibi ba&#;lat&#;r. &#;cral&#;k olan ev, banka taraf&#;ndan borcu tahsil etmek için sat&#;&#;a sunulur. Peki, bankadan sat&#;l&#;k hacizli ev nas&#;l al&#;n&#;r? Fiyatlar avantajl&#; m&#;? Gelin, bu sorular&#; yan&#;tlayal&#;m.

 

Bankadan Hacizli Ev Alman&#;n Avantaj&#; Nedir?

Bankadan hacizli ev alman&#;n temel avantaj&#; bu evlerin ucuz olmas&#;d&#;r. As&#;l de&#;eri TL olan bir evi banka sat&#;&#;&#; arac&#;l&#;&#;&#;yla %40 indirimle 'ye almak bile mümkün. Baz&#; evler, bu örnekte de oldu&#;u gibi, %60 de&#;erde sat&#;l&#;rken talebi fazla olan evler kendi de&#;erinde veya de&#;erinin üstünde sat&#;labilir. Hacizli evin kendi de&#;erinde veya de&#;erinin üstünde sat&#;lmas&#;n&#;n sebebi ise genellikle bu evin iyi bir yat&#;r&#;m arac&#; olmas&#;d&#;r.

Bankadan hacizli ev alman&#;n baz&#; avantajlar&#; &#;u &#;ekilde s&#;ralanabilir:

- KDV ödemezsiniz: Bankalar KDV ödemekle yükümlü olmad&#;klar&#; için bankadan ev sat&#;n al&#;rken KDV ödemezsiniz.

- Emlakç&#;ya komisyon ödemenize gerek kalmaz: Konutu do&#;rudan bankadan sat&#;n ald&#;&#;&#;n&#;z için komisyon ödemezsiniz.

- Evin gerçek de&#;erini ödersiniz: Bankalar, mevcut piyasa ko&#;ullar&#;na göre evin en çabuk sat&#;laca&#;&#; de&#;er üzerinden sat&#;&#; yapar. Bu nedenle banka sat&#;&#;lar&#;nda &#;i&#;irilmi&#; ev fiyatlar&#; ile kar&#;&#;la&#;mazs&#;n&#;z.

- Evin özellikleri objektif olarak belirtilir: Bankalar&#;n satt&#;&#;&#; evlerin ilanlar&#;nda evin gerçek bilgilerini görürsünüz. Yüz ölçümü, konumu ve evin durumu gibi bilgiler al&#;c&#;ya objektif olarak iletilir.

Bankadan Hacizli Ev Nas&#;l Al&#;n&#;r?

Bankalar&#;n el koydu&#;u hacizli evler ihale yoluyla sat&#;l&#;r. UYAP'&#;n web sitesi, bankadan hacizli ev sat&#;&#; ihalelerini takip edebilece&#;iniz adreslerden biri. &#;hale online yap&#;lacaksa UYAP üzerinden ihaleye kat&#;labilir ve teklif verebilirsiniz. &#;hale online olarak yap&#;lmayacaksa sizin veya vekâlet verdi&#;iniz ki&#;inin ihale salonunda bulunmas&#; gerekir. Genellikle ilk ihalede evin de&#;erinin %40'&#;na yak&#;n teklifler yap&#;l&#;r ancak sat&#;&#; yap&#;lamazsa bir ihale daha gerçekle&#;tirilir ve banka, evi en iyi teklif verene satar.

Bankadan Hacizli Ev Örnekleri

Hacizli ev ile di&#;er evleri fiyat aç&#;s&#;ndan kar&#;&#;la&#;t&#;rmak gerekirse Antalya Manavgat'taki bir evin fiyat&#; TL'yken ayn&#; özelliklere sahip hacizlik evin banka taraf&#;ndan TL'ye sat&#;&#;a sunulmas&#;n&#; örnek gösterebiliriz. Bu durumda benzer evlerin bankadan yakla&#;&#;k %20 indirimle sat&#;labildi&#;ini görüyoruz.

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir

UYAP Bilişim Sistemi Sisteme Giriş Seçenekleri

Mobil İmza Nedir?

Cep telefonu ve GSM SIM kart kullanılarak sayılı Elektronik İmza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak ıslak imza niteliğinde güvenli bir biçimde elektronik imza işlemi yapılmasına imkân sağlayan uygulamadır.

UYAP Bilişim Sistemi mobil imza kullanımı için herhangi bir ücret talep edilmezken, GSM operatörleri tarafından bir ücretlendirme mevcuttur. Mobil İmza ücretlendirmesi hakkında Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarından bilgi edinebilirsiniz.

Mobil İmza Nasıl Alınır?

Mobil elektronik imza GSM işletmecileri tarafından sunulan bir hizmettir. Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarına başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Vodafone Mobil İmza
Turkcell Mobil İmza
Türk Telekom Mobil İmza

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir