ailenin yeni üyesi bosna hersek / Ailenin Yeni Üyesi Bölüm İzle

Ailenin Yeni Üyesi Bosna Hersek

ailenin yeni üyesi bosna hersek

TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programını hazırlayıp sunan Reshad Strik hakkındaki detaylar araştırılmaya devam ediyor. Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik nereli, Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik Türkçe biliyor mu, Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik dini nedir Müslüman mı, Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik eşi kim? sorularının yanıtları merak ediliyor. Aktör, sunucu ve yapımcı olan Reshad Strik ilk olarak yılında Ejder Topu Futon adlı kısa bir filmde rol almıştır.

yılında Avustralya’da yayınlanan Blue Heelers adlı dizide oynayan, aynı yıl ve yılında HeadLand adlı yapımda kameralar karşısına geçen Reşat Strik, kısa film, reklam filmi ve müzik klipleri ile belgesellerde de yıllar içinde yer almaya devam etmiştir. Aynı zamanda Amerika’da da Don't Look Up adlı Hollywood filminde rol alan, yılında yayınlanan ve büyük ilgi gören Dig adlı dizide oynayan Strik, ülkemizde yayınlanan Filinta ve Diriliş Ertuğrul adlı dizilerde de rol almıştır.

Son olarak, TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi adlı belgesel programını hazırlayıp sunan Reşat Strik, Afrika’dan Orta Doğu’ya, Asya’dan Avrupa’ya farklı coğrafyalarda çekimler yapmaya devam etmektedir. Dünyaca ünlü Spartakus adlı diziden de başrol teklifi alan ancak çok fazla çıplaklık olduğundan bu teklifi reddeden Reshad Strik’in yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı. TRT Belgesel Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reşat Strik hayatı, aslen nereli, dini, eşi ve Türkçe biliyor mu sorularının yanıtları haberimizde betlogi yer alıyor.

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik nereli?

Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reşat Strik aslen Avustralyalıdır. Babası Boşnak, annesi Avustralyalı olan Reshad Strik 22 Haziran tarihinde Avustralya’da dünyaya gelmiştir. Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimleri alan ve yıllar içinde Avustralya, Amerika, Bosna Hersek ve Türkiye’de birçok yapımda rol alan Reshad Strik, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik Türkçe biliyor mu?

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reshad Strik Türkçe biliyor. yılında ailesi ile birlikte Türkiye’ye taşınan oyuncu, 1 yıl boyunca Türkçe dersleri almış ve ardından Diriliş Ertuğrul ile Filinta dizilerinde oynamıştır. Oyuncu ve sunucu Reşat Strik, Türkçe dil bilgisini geliştirmeye betlogi giriş devam etmektedir.

Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik dini nedir Müslüman mı?

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reshad Strik’in dini İslam’dır ve oyuncu Reşat Strik Müslümandır. Müslüman Boşnak baba ve Avustralyalı Katolik bir annenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Annesi İslam dinini öğrenmiş ve Müslüman olmuştur.

Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik eşi kim?

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reshad Strik’in eşi Sabina Pitic’dir. Sabina Pitic Saraybosna doğumludur. Çiftin 2 çocukları var.

Reşad Strik: Batılı bir Müslüman'ım ama köküm Osmanlı

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da kafe işleten, Boşnak kökenli 41 yaşındaki Avustralya doğumlu aktör ve sunucu Strik, Türkiye sevgisini ve yakın zamanda hayata geçecek projesini AA muhabiriyle paylaştı.

Strik, "Avustralya'da doğdum, eğitimimi orada aldım ve üniversiteyi orada bitirdim. Oyunculuk ve sinema bölümünü bitirdim. Sonrasında, Avustralya'da dizi ve filmlerde çalıştım ve Hollywood'da birkaç filmde oynadım." dedi.

Bosna Hersek'e "Müslüman bir kadınla evlenmek için" gelme kararı aldığını anlatan Strik, "Hollywood'da bir Müslüman kadın bulamayacağımı biliyordum. Babam Boşnak. Dedem, amcalarım ve akrabalarım Bosna Hersek'te yaşıyordu ve Saraybosna'yı çok seviyordum. Sadece ilk başlardaki sorun iş imkanı olmamasıydı." diye konuştu.

"GÖZLERİM ANADOLU'YU GÖRMEK İSTİYOR"

Strik, Türkiye'den, Türkçe öğrenmek ve dizilerde oynamak için bir davet geldiğini ve bu daveti hemen kabul ettiğini belirterek "Çok zor oldu ama Türkçe öğrendim. TRT'de birkaç dizide ve bazı bağımsız filmlerde oynadım. Ardından, TRT Belgesel'de, 'Ailenin Yeni Üyesi' isimli bir kültür programı başladı ve bu programda 5 sene görev aldım. Bu sayede dünyayı gezdim ve bu benim için iyi bir tecrübe oldu." ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda yine TRT Belgesel'de başlayacak yeni bir programda da sunuculuk yapacağını kaydeden Strik, şöyle devam etti:

"Yeni bir macera başlayacağı için çok mutlu oldum. Programda, daha çok aksiyon ve zor işler olacak ve yeni bir isim koyacağız. Reshad Strik, Anadolu'yu gezecek. Benim gözlerim Anadolu'yu görmek istiyor. Ben, Batılı bir Müslüman'ım ama köküm Osmanlı. Ben Türkiye'yi çok seviyorum ve insanları, kültürleri, köyleri keşfetmek istiyorum."

AVUSTRALYA'DA KUR'AN DERSİ ALDIĞIM İMAM ISPARTALIYDI

Strik, çocukluk yıllarında Avustralya'da Kur'an dersi aldığı cami imamının Ispartalı Selim isimli bir Türk olduğunu, o yıllarda Türkiye'yle ilgili çok bilgi sahibi olmadıklarını, sadece Türkiye'de meşhur olan lokum, kebap gibi yiyecekleri bildiklerini kaydetti.

"TÜRKİYE ÇOK İYİ BİR KONUMA GELDİ"

Türkiye'nin şu an "lider ülke" konumunda olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyadaki Müslüman ülkelere yardım ettiğini ifade eden Strik, "5 yıl (ABD) California'da yaşadım. Durum çok kötüydü, kuzeyden güneye kadar sokaklar evsiz insanlarla doluydu. Türkiye'nin ve California'nın nasıl olduğuna bakmamız lazım. Bana göre Türkiye çok iyi bir konuma geldi." dedi.

Strik, Türkiye'ye ilk kez 'da geldiğini kaydederek "İstanbul'a ilk gelişimdi. Dünyada İstanbul kadar bereketli bir şehir yok. İstanbul, bütün Müslüman dünyasının, hatta dünyanın başkenti. Çok güzel bir şehir. Bütün sokaklarında camiler ve minareler var. Nasıl hissedebilirim ki?" ifadelerini kullandı.

Türk insanının çok çalışkan olduğunu söyleyen Strik, Türkiye'ye "ülkeyi korumak lazım" mesajını da vermek istediğini belirtti.

aa

Ailenin Yeni Üyesi Reşat Reshad Strik kimdir? TRT1'de yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu Reshad Strik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Reshad Strik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ailenin Yeni Üyesi Reşat Reshad Strik kimdir? TRT1'de yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu Reshad Strik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Reshad Strik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

reshad strik kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Reshad Strik kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran doğumlu Ailenin Yeni Üyesi'nin sunucusu Reshad Reşat Strik Avustralyalıdır. Bosnalı Müslüman bir babanın ve Avustralyalı bir Katolik'in dördüncü çocuğu. Babası Bosna Herseklidir. Oyuncu, yapımcı ve sunucu Reşat Strik, eşi ve çocukları ile İstanbul Üsküdar'da yaşıyor. Reshad Strik, 22 Haziran tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerinin ilk dönemlerinde Avustralya'da "Blue Heelers" ve "Headland"da rol alan Strik, daha sonra ABD'ye gitti. Amerika'da, ilk olarak "Tepenin Gözleri 2"de Mickey adlı bir Amerikan askerini canlandırdı. Çok geçmeden ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde rol aldı. Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi "Don't Look Up" filminde ilk kez başrol oyuncusu olarak oynadı. yılında Bosna Hersek'e giden oyuncu iki uzun metrajlı film ve reklam çalışmaları yaptı. Aynı zamanda burada bir evlilik de yapan Reshad Strik yılında Türkiye'ye geldi. Bir yıl boyunca Türkçe dersi alan oyuncu, Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizilerinde rol aldı. Reshad Strik, eşi ve iki çocuğuyla İstanbul'da yaşıyor.


Arya Yıldız



nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir