en iyi köpek traş makinesi hangisi / Yopigo Pet Tıraş Makinesi Kedi Köpek Tüy Kesme Yorumları, Fiyatı - Trendyol

En Iyi Köpek Traş Makinesi Hangisi

en iyi köpek traş makinesi hangisi

yopigo Pet Kedi Köpek Tıraş Seti Pet Evcil Hayvan Tüy Kesme Traş Tıraş Makinesi Kpg PET54AC

yopigo Pet Kedi Köpek Tıraş Seti Pet Evcil Hayvan Tüy Kesme Traş Tıraş Makinesi Kpg

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : YOPİGO TÜRKİYE

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

favori

  • Kullanım:Kuru
  • Tip:Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi:Vücut
  • Garanti Tipi:İthalatçı Garantili
  • Renk:Siyah
  • Başlık Sayısı:

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün YOPİGO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kutu içeriği: 1 şarjl ı pet tıraş makinesi 4 adet numaralı tarak 1 adet korumalı şarj adaptörü 1 adet bakım yağı 1 adet temizlik fırçası kullanım kılavuzu
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

yopigo Pet Kedi Köpek Tıraş Seti Pet Evcil Hayvan Tüy Kesme Traş Tıraş Makinesi Kpg

  • Kutu içeriği: 1 şarjl ı pet tıraş makinesi 4 adet numaralı tarak 1 adet korumalı şarj adaptörü 1 adet bakım yağı 1 adet temizlik fırçası kullanım kılavuzu
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • KullanımKuru
  • TipKablosuz
  • Tıraş BölgesiVücut
  • Garanti Tipiİthalatçı Garantili
  • RenkSiyah
  • Başlık Sayısı
  • Burun ve Kulak Temizleme BaşlığıYok

En iyi kedi tıraş makinesi &#; 10 öneri

Kedi tıraş makinesi, tıraş işleminin hızlı, pratik ve en uygun ve iyi şekilde gerçekleşmesi için önemlidir. Bu nedenle en iyi olanın seçim yapılması gerekir. Pet kuaför hizmeti alan kedi sahipleri, tüylü dostları için en uygun olan kedi tıraş makinesi hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Böylece yapılan işlemlerin ne kadar iyi olup olmadığını ve nedenlerini bakım işlemi yapan kişinin mesleğinde ne kadar uzman olduğu ve daha pek çok konuyu anlayabilir ve haklarında yorum yapabilir.

Kedi Tıraş Makinesi

Tüy dökülmesi, ev halkı ve patili aile üyesi için bazen sıkıntı verici boyutlara ulaşır. Tıraş edilen kediler, bakım sayesinde birçok fayda kazanırlar. Tüy yumağı yutmaktan kurtulur, deri hastalıkları varsa daha çabuk iyileşir ve topaklanma sorunundan uzak tutulurlar. Ev halkı için ise kedi tüyü zararlı olduğu için tüylerden uzak olmak büyük bir faydadır. Bu nedenle kedilerin düzenli olarak tıraş edilmeleri gerekir.

Kedilerin gövdeleri tüyler ile kaplıdır. Bu nedenle serilerinde meydana gelen yaralanma ya da herhangi bir cilt sorunu olduğunda tüylerinden belli olmayabilir. Bu yüzden üç ayda bir kedilerin tıraş olması gerekir. Üstelik tıraş kedilerin tüyleri üç aydan daha fazla süre dökülmez. Bunun yanı sıra sıcak yaz aylarında yapılan bakımlar sayesinde sıcaktan bunalmazlar ve terlemezler. Kedi tıraşının sadece pet kuaförleri ve veterinerler tarafından yapılmaları gerekmektedir. Bu konuda uzman olmayanların işlem yapmasını önermiyoruz. Hem kesimin sağlıklı hem de düzgün bir şekilde gerçekleşmesi için pet kuaförü ziyareti gerekmektedir. Ancak daha önce belirttiğimiz gibi en iyi kedi tıraş makinesi ve makineleri hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. İşte sizler için hazırladığımız en iyi kedi tıraş makineleri ve özellikleri&#;

1- Moser Kedi Tıraş Makinesi

Alman ürünlerinin ne kadar dayanıklı ve kaliteli olduğunu çok iyi biliriz. Bu nedenle en iyi kedi tıraş makinesi için ilk sırayı Moser ’ye verdik. Uzun ömürlü olan bu makine, özel çelikten üretilmiş ve özel kesim bıçaklara sahiptir. Başlıklarının kolayca değişebilmesi sayesinde tıraş işlemlerinde iken bıçakları kolayca değiştirmek mümkündür. Ayrıca makinenin hafif olması ve deri üzerinde kaymaması oldukça iyi bir özellik. Ağır ve kaygan yapıya sahip olanlar ile yapılan tıraşlar çok daha zorlu olabiliyor. Bu makinenin en sevilen özelliği ise sesinin çok az olmasıdır. Kedilerin ses konusundaki duyarlılığı nedeni ile bu kedi tıraş makinesi en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Kullanım için fişini prize takmak ve açma düğmesine basmak yeterli olacaktır.

2-Heiniger Kedi Tıraş Makinesi Saphir Kablolu

İkinci az sese sahip olan kedi tıraş makinesi ise İsviçre yapımıdır. Başlıkları çok kolay bir şekilde çıkarılıp takılabiliyor ve 35 wattlık mıknatıslı motor sayesinde çalışıyor. Bu tıraş makinesinin sevilen diğer özellikleri arasında;

  • kolay kavranabilir,
  • hafif,
  • taşınabilir ve
  • birçok başlığa sahip olması yer almaktadır.

3- Moser Kedi Tıraş Makinesi

Moser, kedi tıraş makinesi denildiğinde akla gelen ilk markadır. Bu nedenle bir diğer ürünü olan modelini de belirtmek istedik. Alman ürünü olan bu tıraş makinesinde iki hız kademesi bulunuyor. Diğer kedi tıraş makineleri sessiz iken bu ürün ultra sessizliği ile tanınıyor. Bu nedenle kediler tıraş olduğunu bile kolay kolay anlayamıyor. 45 wattlık motoru olan bu ürün kabloludur ve kablo uzunluğu 3 metredir. Bu sayede kedi tıraşı yapılırken ek bir kabloya ihtiyaç duyulmaz.

4- Fayuan Rf Kedi Tıraş Makinesi

Kablolu olan Fayuan marka kedi tıraş makinesi en iyi listesinde yer almaktadır. Çelik ve üç adet başlığa sahiptir. Böylece hem uzun yıllar kullanılır hem de birçok işlem aynı makine ile yapılabilir. Motor gücü oldukça yüksek olmasına rağmen çok sessiz bir şekilde çalışır. Tüyleri inceltmek için özel bıçaklar içermektedir. Paketinin içerisinde bıçak başlıkları ve temizleme yağı bulunmaktadır.

5- Gemei GM Elektrikli Kedi Tıraş Seti

Çelik malzemeden üretilmiş olan uzun ömürlü, dayanıklı, oldukça sessiz ve güçlü bir motora sahiptir. Ergonomik olması sayesinde ele tam oturur ve onunla işlem yapmak çok keyiflidir. Kullanımının kolay olmasının yanı sıra temizliği de kolaydır. Sonuç itibari ile her işlem sonrası bıçakların ve makinenin hijyeninin sağlanması gerekmektedir. Kaliteli bir ürün olduğu için pek çok uzman tarafından kullanılıyor.

6- Yopigo Pet CUT Turbo Kedi Traş Seti

T stil bıçak başlığına sahip olan kedi tıraş makineleri, uzman pet kuaförleri için önemlidir. Bu nedenle bu üründe diğerleri gibi çok tutuluyor. Çünkü birçok özelliğe sahip ve özellikleri sayesinde kedi tıraşları çok daha kolay yapılıyor. Bu özellikler arasındaki en sevilenler;

  • Uzun ömürlü,
  • Sessiz,
  • Kullanımı kolay,
  • Ergonomik,
  • Şarjlı ve
  • Uygun fiyatlıdır.

Şarjı dolu olduğunda bir saat hiç durmadan çalışan bu kedi tıraş makinesi, kablo derdini ortadan kaldırıyor. Ayağınızın altına dolanan ve işlemi yaparken sürekli çevrenizde olan kablolardan kurtulmak için Yopigo markasının şarjlı ürününü tercih edebilirsiniz.

7- Wahl Animal Starter Kablolu Tüy Kesme Makinesi

Kablo uzunluğu üç metre olan Wahl markalı kedi tıraş makinesi, sessizliği sayesinde bakım işlemlerini huzurla bir şekilde yapmalarına destek veriyor. Paslanmaz bıçak başlıkları sayesinde uzun yıllar boyunca ürün kullanılabiliyor. Farklı başlıkları ve tarağı bulunduğu için fazladan ekipman almanıza gerek bırakmıyor.

8- Bobo BO Kablosuz Kedi Traş Makinesi

Kablosuz tıraş makinesi arayanlar için bir ürün daha belirtiyoruz. Bobo markalı bu kedi tıraş makinesi, en iyi listesi içerisinde ilk sıralarda yer alıyor. Oldukça sessiz bir yapıya sahip olmasının yanı sıra kablosuz olması, oldukça iyi. Şarj göstergesinden ne kadar daha çalışabileceğini anlamak oldukça kolay. Paslanmaz bıçaklara sahip ve hafif olduğu için tıraş işlemleri oldukça kolay oluyor.

9- Princo PR Evcil Hayvan Traş Makinesi

Farklı uzunluktaki tüyler için ayarlanabilir bıçak başlıklarına sahip olan bu makine elektrik ile çalışmaktadır. Kullanımı oldukça kolaydır ve makine hafif bir yapıya sahiptir. Ne yazık ki gürültülü bir makinedir. Paslanmaz çelikten üretilen bıçaklar uzun ömürlüdür. Ancak ses nedeni ile kullanımı çok kolay olsa da bazı kediler için sorun olabilir. Bu nedenle eğer sessiz bir makine arıyorsanız, farklı modellere göz atmalısınız.

Princo PR Evcil Hayvan Traş Makinesi

Kedi tıraşı için büyük bir hassasiyet gerekir. Derilerinin zarar görmemesi için iyi bir makine kullanılmalıdır. Bu nedenle Princo markalı bu kedi tıraş makinesi aradığınız ürün olabilir. Dört farklı bıçak ucuna sahiptir ve farklı kesimler yapmanıza olanak tanır. Motorunun oldukça sessiz olması sayesinde kedilerin ürkmesine neden olmaz. Paslanmaz çelikten üretilen bıçakları oldukça uzun ömürlüdür.

Kedi tıraş makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

kedi tıraş makinesi seçimi

Tıraş işleminin kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesi, kedilerin daha az gerilmesine neden olacaktır. Sağlıklı ve uygun şartlarda bakım yapmak için kullanılan ekipmanın özel olarak seçilmesi gerekmektedir. Kedi tıraşı için en önemli malzemelerden biri olan tıraş makinesi seçiminde dikkat edilmesi gerekenler aşağıda belirtilmiştir.

  • Kediler genellikle tıraş makinesi ile tıraş edilir. Bu nedenle kedi tıraş makinesi önceden tanıtılmalı ve kediler ses duyarlı olduğu için sessiz olanlar tercih edilmelidir.
  • Bıçak kısımları paslanmaz çelikten üretilmiş olan kedi tıraş makineleri seçilmelidir. Böylece hijyen koşullarına uyulmuş olunur ve makinenin ömrü artar.
  • Hassas kedi cinsleri için hassas uçlu olanlar tercih edilmelidir.
  • Makine tercihi yaparken temizliğinin kolay olmasına önem verilmelidir. Temizliği kolay yapılmayan ürünler, zamanlar bakteri üretimine neden olabilir.
  • Tüy boylarının farkları nedeni ile farklı uçlara sahip olanlara yönelmek en idealidir.
  • Kavraması ve işlem yapılması kolay olan kedi tıraş makineleri seçilmelidir. Ele kolay oturan ve kavraması kolay olanlar tıraş işlemlerini kolaylaştıracaktır.

En iyi olarak gördüğümüz 10 kedi tıraş makinesini sizler için belirttik. Kullanımı kolay olan, sesli ya da sessiz ve kablolu ya da kablosuz gibi aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok çeşit bulunmaktadır. Ancak tekrar belirtmek isteriz ki, kedi tıraşı yapmak için eğitim almış olmalı ve deneyime sahip olmanız önemlidir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir