yumoş 42 yıkama / Yumoş Sıvı Deterjan Siyah 42 Yıkama ml

Yumoş 42 Yıkama

yumoş 42 yıkama

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Hassas 42 Yıkama Ml

Çamaşırlarda mükemmel denecek dereceden etkili temizliğe neden olan Yumoş markasının sevilen ürünü, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan ürün ile beraber çamaşırlarda görülen temizlik kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Yumoş bakım deterjanı adı altında sunmuş olduğu ürün 42 yıkamaya kadar kullanılabilmektedir. Uzun süreler çamaşırların yıkanmasını sağlayan bu ürün, sıvı formda sunulmaktadır. Her kullanıcının zevkine ve ihtiyacına karşılık veren ürün, çamaşırlarda ideal bir kullanım sağlamaktadır. Çamaşırlarda yer alan kirlerde de oluşan yoğunluğa aldırış etmeden etkili bir temizlik sağlayarak, çamaşırlarınızın temiz ve güzel görünmesine olanak tanır. Az miktar kullanılarak oldukça güzel bir iş çıkaran Yumoş sıvı bakım deterjanı fazla konulsa dahi yıkandığı esnada kalıntı bırakmayarak istenmeyen görünümlere neden olmaz. Bunun yanı sıra bu ürün doğa ve cilt dostu bir izlenim vererek güvenli kullanım sunar.

  • Doğa Dostu
  • Üstün Teknoloji
  • Etkili Temizlik

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı ile Etkili Temizlik

Marka, sevilen ürünlerinde yenilikçi adımlar atarak her geçen gün gelişmektedir. Kullanıcıların isteklerini karşılayan ürünlere imza atan markanın sevilerek kullanılan bu ürünü çamaşırlarda üst düzey bakım sağlar. Hassas kumaşlarda sevilerek tercih edilen bu ürün sayesinde tüylenme ve benzeri sorunlar ortadan kalkmaktadır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama ml özellikleri arasında en sevileni hassas kumaşlarda bile tüylenme sorununa neden olmamasıdır. Çamaşırlara ipeksi bir dokunuş katan bu sıvı deterjanı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tüylenmenin yanı sıra yıpranma sorununu da ortadan kaldırarak giysilerinizin ilk günkü yumuşaklığına ve görünümüne ulaşmasını sağlar. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama ml giysileri özenle temizlerken ihtiyaç duyulan bakımı sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmiştir. Narin ve hassas olan giysilerin ilk günkü haline kavuşturur. Bunun yanı sıra üstün teknolojisi sayesinde çamaşırların liflerini sararak onarır ve korur.

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Yorumları

Giysilerde oldukça etkili temizlik ve bakımı sağlayan bu ürün, kullanıcıların severek kullandığı sıvı deterjanlar arasında yer alır. Yıllardan beri deterjan konusunda öncü markalar arasında yer alan Yumoş, sunmuş olduğu bu ürün ile beğenileri kazanmaktadır. Giysilerin dokusunu koruyan ve bakım sağlayan bu ürün her yaştan kullanıcıya hitap etmektedir. Bebeklerin giysilerinde bile gönül rahatlığıyla kullanılabilen bu ürün anne ve babaların favorileri arasında yer almaktadır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama ml kullananlar üründen aldığı verimden memnun kalmaktadır. Markanın sunmuş olduğu bu ürün, ciltte herhangi bir sorun oluşturmamaktadır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama ml yorumları kullanıcıların görüşleri ve üründen duyduğu memnuniyetlerden oluşmaktadır.

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Fiyatı

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Hassas 42 Yıkama Ml kullanıcıların giysilerinde rahatlıkla kullandığı sıvı deterjanlardan biridir. Yumoş markası tarafından müşterilerine sunulan bu ürün birden fazla testten geçmektedir. Özel bileşenler ile güçlendirilen bu ürün giysilerden bakım ve temizlik konusunda oldukça iyi iş çıkarmaktadır. Giysilerin ihtiyacı olan bakımı etkili bir şekilde karşılar ve kullanıcıların beğenisini kazanır. Giysilerde ferah ve hoş bir koku bırakır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama ml fiyatları her bütçeye uygundur. Uzun süreli kullanım sağlayan bu ürün kalabalık aileler için oldukça ideal bir seçenektir. Az miktar konulsa bile etkili temizlik sunması ise ürünün sunmuş olduğu avantajlar arasında yer alır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama ml satın al işlemini Trendyol üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Yumoş Renkli Sıvı Bakım Deterjanı 42 Yıkama Ml

Mehves SMüşteri

lk defa sizden alışveriş yaptım ve daha önce neden yapmamışım diye inanın kendime kızdım. sayfanın güzelliği ayrı fiyatlar ayrı kargo hızı ayrı kargo elemanın kibarlığı ayrı he aldığım ürününün itinayla hazırlanışına hayran kaldım ben daha önce başka bi yerden aldığım hiç bir üründe bu kadar güzel paketleme görmedim.aşırı memnun kaldım sizleri tebrik ediyorum işininizi severek yaptığınız o kadar belliki .tekrar tekrar teşekkür monash.pw böyle kalın inşmonash.pw bol satişlar diliyorum .saygılar.

Müşteri

Ad Soyad : Gulmin Ş Konu : Memnuniyet Mesaj Gonderdiginiz cam kavanoz konservelerimi bugun teslim aldımonash.pw cok guzel monash.pw bir sorun yasamadımonash.pwur ediyorum

Selma Renk BMüşteri

Merhaba, Müşteri yorumu yapmak için yazacak yer bulamadığımdan size maille ulaşmak istedim. Yayınlarsanız sevinirim. Sipariş verirken bu kadar çok memnuniyet olması açıkçası beni tedirgin etmişti. Ama gerçekten haklılarmış. Ürünler orijinal, paketleme mükemmeldi. Şimdiye kadar defalarca alışveriş yaptım. İlk defa bu kadar özenle hazırlanmış kargo teslim aldım. Başarılarınız daim olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler.

A.GüldalMüşteri

Merhaba, ORDERBlEC numaralı siparişim çok iyi paketlenmiş bir şekilde ve çok kısa sürede elime ulaştı. Özenli çalışmanız için teşekkür eder, bereketli işler dilerim.

zehraMüşteri

Hakikaten hızlı ve güvenilir hizmetiniz için tebrik ediyorum,aldığım ürün bayram sonrasına kalır mı diye tereddüt ediyordum ancak çok hızlı yetişti, teşekkürler ve başarılar

Esra ÇMüşteri

Merhaba. Sizlerden ilk defa alışveriş yaptım. Açıkçası biraz tereddüttüm vardı. Ama ürünün paketlenmesi, ürünün teslimat süreci ve süresi için çok teşekkür ederim. Bundan sonra müşteriniz olarak devam edeceğim. Başarılarınızın devamını dilerim.

monash.pwastaMüşteri

Merhaba dün verdiğim siparişlerim geldi sayfanızı ilk defa gördüm çok tereddüt ederek sipariş verdim harıka çok beğendim hızınız için ayrı teşekkür ederim bundan sonra bütün sayfaları siliyorum artık sizsiniz alışveriş sayfamız çok teşekkür ederim hayırlı bol kazançlarınız olsun

aYNUR DMüşteri

10tane sackremi sipariş ettim fakat aradılar beni ellerinde 6adet olduğunu söyledi bayan tamam dedim geriye kalan 4adet sackreminin parasini iki gün içinde iade ettiler kartıma ayrıca kargo ucretide almadılar son derece çözüm odakli güvenilir bir firma sadece sackreminn bir tanesinin kapağı biraz çatlamis oda muhtemelen kargodan kaynaklı çok önemli bişey deyildi firmaya ve kargoya çok tesekur ederim kargoda hızlıydı

Ahmet BMüşteri

İlk kez alışveriş yaptığım için tereddütlerim vardı ama denemek için de olsa ilk siparişimi verdim ve hemen ertesi gün elime ulaştı paketleme 10 numaraydı ürün hızlı ulaştı. Büyük firmalardan bile daha çabuk elime sağlıklı bir şekilde ulaştığı için çok teşekkür ederim. Inşaallah her zaman bu kalitenizi korur üstüne koya koya daha büyük yerlere gelirsiniz .

Yeter VMüşteri

Merhabalar, paketimi teslim aldım. Elinize emeğinize sağlık bayram hediyem için çok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz. Sizlerde hep mutlu olun inşallah. Sağlıklı günler dilerim. İyi bayramlar..

sedefMüşteri

Siparişim eksiksiz geldi. Ilginiz için teşekkürler. Sizinle ilk kez çalıştık ama bundan sonrası favorimsiniz bilin istedim. Cok teşekkürler

cenker yMüşteri

sipariş verdiğim ürünleri özenli paketleyip ve zamanında gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim

deniz dMüşteri

hafta ortası sipariş vermek pek yaptığım 1 şey değildir ama iyiki de öyle yapmışım 27 ocakta verdiğim siparişteki peynir 29 liraydı daha ben teslim almadan 32 lira 98 kuruş olmuş fark 3 lira 98 kuruş 2 tane almıştım 7 lira 98 kuruş yapıyor bu çok iyi oldu geçtiğimiz perşembe akşamı yolladığım iletişim formunda bugün artık cuma oldu demiştim siparişimi pazartesi yollarsanız benim için daha iyi olur diye yazmıştım dikkate alıp pazartesi yolladığınız için teşekkür ederim peyniride daha kargoya vermeden fiyatı artınca gelmez para iadesi alırım diye düşünüyordum ama geldi çok sağolun işiniz gücünüz hep rast gitsin yeni siparişlerde görüşmek üzere hoşçakalın.

İsmail G.Müşteri

Bu kadar iyisini beklemiyordum helal olsun :) Fiyatları gayet uygun, ihtiyacım olan ürünlerin hepsi vardı. Siparişimi verdim. Ertesi gün elime ulaştı. Düzgün ve özenli paketlenmiş, ürünler kaliteli. Teşekkür ediyorum, güven verdiler. Ekonomiklik var, hız var, titizlik var daha ne olsun :)

Ayşenur DMüşteri

DAHA ÖNCE KARGO DA EKSİK ÜRÜN İÇİN İLETİ YAZMIŞTIM ÜRÜNLERİM GELDİ BENİMLE İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR.

Hacı MMüşteri

Magazanızdan İki defa online alışverişim oldu memnuniyetimi ifade etmek isterim özellikle kargoyu hazırlayan ve E fatura hazırlayan personelinizi tebrik eder başarılar dilerim. Teşekkürler

Suat DMüşteri

İlk defa o da tesadüfen bulduğum firmanızdan yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Hızlı kargo (1 gün) ve özenli paketleme için teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan böyle alisveris için arayacağım ilk site siz olacaksınız. Hayırlı işler diliyorum, isiniz rast gitsin.

Atilla AMüşteri

Fiyatları çok uygun. Bu sebeple ilk kez alışveriş yaptım bu siteden. Yaklaşık parça bir siparişti. 1 ürünün rengi farklı geldi. Ancak ürünlerin kalitesinde hiçbir sorun yok. Gayet düzgün paketlenmiş. Küçük problemleri dert etmeyecekseniz güzel bir site öneririm.

Sevilay Müşteri

Çok hızlı gönderim mükemmel paketleme teşekkürler

Sinan ÇMüşteri

Alış veriş yaprken monash.pw çok güvenilir bir site. emeği geçenlere teşekkür ederim.

Emre MMüşteri

İlk kez alışveriş yaptım. İstanbul&#;da yaşıyorum verdiğim siparişler eksiksiz ve hasarsız geldi. Çok memnun kaldım. Teşekkürler

İlker DMüşteri

Sipariş vermemden 24 saat bile geçmeden kargom iyi paketlenmiş olarak sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Ayrıca yolladıkları hediye ürün içinde teşekkürler :)

Ziynet KMüşteri

Tesekkur ederim. Az önce ürünleri teslim aldımonash.pweme için ayrıca teşekkürler.6 temmuz öğleden sonra alışveriş yapmıştım ve. Bugün teslimat gerçekleşmonash.pw teşekkürler kolay gelsin hayırlı işler.

YaşarMüşteri

Siparişim hızlı ve özenli ambalajlanmış olarak elime ulaştı. Çok tesekkur ederim.

Cihan UMüşteri

Kargom geldi tsk ederim kac senedir sitelerden ayni islak mendili aliyorum ama boyle özenli paket ilk defa goruyorum 2 li olarak tsk ederim dogru adres guvenilir

Şahin B.Müşteri

Herşey için teşekkür ederiz Türkiye&#;nin bir ucundaan bir ucuna hızlı bir şekilde geldi aldiklarimiz ve özenle tek tek sarılmış böyle bir hizmet görmedim ben hiç

Yumoş Bakım Deterjanı Renkli 42 Yıkama Ml.

Kurumsal Fatura

Tahmini Kargoya Teslim: 3 gün içinde

favori

Hızlı teslimat yapan satıcı var !

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Yumoş Bakım Deterjanı Renkli 42 Yıkama Ml
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

13 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Yumoş Bakım Deterjanı Renkli 42 Yıkama Ml.

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Yumoş Bakım Deterjanı Renkli 42 Yıkama Ml
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır