ibrahim adnan saraçoğlu kudret narı / seafoodplus.infom Adnan Saraçoğlu - Yazarın kitapları

Ibrahim Adnan Saraçoğlu Kudret Narı

ibrahim adnan saraçoğlu kudret narı

Korona sonrası gelişen semptomlara karşı Destekleyici ve Takviye Edici Öneriler

Tanınmayan düşman tehlikelidir. Eğer siz düşmanınızı tanırsanız, ona karşı hangi silahları kullanmanız gerektiğine de karar verebilirsiniz. Bu virüste önemli olan; bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye çalışırken, virüsün direncini nasıl kıracağımızın da bilinmesidir.  Kovid sonrası devam eden kemik ağrıları, yorgunluk, tat ve koku alma zorluğu, uykusuzluk gibi şikayetlerin devam etmesi durumunda; kemik ağrılarına karşı; kırkkilit ve kuşburnu çayı içilebilir.

DEVAMINI OKU
Prof. Saraçoğlu, Sinop'ta Öğrencilerle Buluştu!

Kurucumuz Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU, 11 Ekim tarihinde “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği, Dünyada Hayvancılık ve İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkisi” konulu konferansta Sinop Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi..

DEVAMINI OKU
Mirasımız Ata Tohumları

Kurucumuz Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU, Ata Tohumları projesi kapsamında yürütülen çalışmaları Yenişafak gazetesine anlattı..Türkiye’nin “yerli tohum milli mesele” anlayışıyla yılında başlattığı çalışmalar meyvelerini verdi.

DEVAMINI OKU
seafoodplus.infoçoğlu ile Rize'de Sağlıklı Yaşam Konferansı

seafoodplus.infoçoğlu Rize'de "Sağlıklı Yaşam" konulu konferansta Karadeniz yöresinin zenginliklerine, fındık ve çay yetiştirilirken dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekerken; ata tohumlarının önemi ve oldukça zengin Anadolu topraklarına ait sebze-meyve tohumları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

DEVAMINI OKU
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresinde Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu

Modern Tıp ve Tamamlayıcı Tıbbın entegrasyonunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen 1. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi, ulusal ve uluslararası katılım ile  yoğun ilgi gördü. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresine Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu da geliştirdiği ürünlerini piyasaya sunduğu Prof Saraçoğlu markası olarak katılım sağladık. 

DEVAMINI OKU
'Osmanlı'nın bitkisel tedavi arşivi Nobel'i alabilir'

Saraçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bitkisel tedavinin Anadolu Selçuklu ve Osmanlı döneminde yoğun şekilde kullanıldığını söyledi.

DEVAMINI OKU
Prof Saracoglu Katılımıyla Bayim Olur Musun? Fuarı

Prof Saracoglu markası olarak Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da gerçekleşen Bayim Olur Musun? fuarına katıldık. 

DEVAMINI OKU

Haberlerin Tamamı İçin Tıklayınız »

İbrahim Saracoğlu Soru Sor

İbrahim Adnan Saraçoğlu, 11 Nisan tarihinde Mersin‘de doğmuştur. Aslen Safranbolu'ludur. Mersin İleri İlkokulu‘nda, İstanbul Avusturya Lisesi ve Mersin Akdeniz Koleji‘nde okudu. İbrahim Saraçoğlu, evli olduğu Arzu Acay‘dan yılında boşandı. İki çocuğu vardır.

yılında Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisinde Kimya Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra, yılında yüksek lisans ve doktora çalışmasını Avusturya Graz Teknik Üniversitesi‘nde Fizikokimya Kürsüsü‘nde mastır ve doktora yaptı.

yılında Doçent, yılında Profesör oldu.

yıllarında Graz Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Kürsüsü‘nde asistan, yıllarında Çukurova Üniversitesi, yıllarında Avusturya Karl Franzes Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve yılları arasında da Viyana Teknik Üniversitesi‘nde profesör olarak öğretim görevlisi; yılları arasında AVL Araştırma Merkezi‘nde araştırmacı ve yönetici olarak çalıştı.

İbrahim Saraçoğlu, profesör olduktan sonra doğal bitki özlerinin insan sağlığı üzerindeki etkileri ve hastalıkların tedavisinde doğal bitki kürlerinin kullanımı üzerine çalışmalar yapmıştır. Prostatit ve prostat büyümesinin tedavisi için brokolinin kür şeklinde kullanımı üzerine çalışmalar yapan Saraçoğlu, bu çalışmaları ile dünya çapında adından söz ettirmiştir. Ayrıca yine dünyada ilk defa olmak üzere Lavanta bitkisinin Hepatit B ve Hepatit C rahatsızlıkları üzerindeki etkilerini de ortaya çıkaran İbrahim Saraçoğlu, dünya bilim çevrelerinin tanıdığı ve her çalışmasını yakından takip ettiği bir isim haline gelmiştir.

İbrahim Saraçoğlu buluşlarıyla ‘ün üzerinde patent aldı. Çalıştığı araştırma konularında bilimsel makale yazdı. yılında televizyonda ilk kez brokoli kürünü açıkladı. yılında Türkiye‘ye yerleşerek fitoterapi alanında çalışmaya başladı. Bitkilerdeki Sağlık Mucizesi, Bitkisel Sağlık Rehberi, Tıbbi Bitkiler Rehberi, Bitkisel Kürler Rehberi ve Tıbbi Bitkiler ve Bitkisel Sağlık Rehberi kitaplarını yazdı.

İbrahim Saraçoğlu'nun geliştirdiği, önleyici ve koruyucu doğal bitkisel kürler uluslar arası yayınlanmış birçok kitapta kaynak olarak gösterilmekte ve yurt dışı üniversiteler prof saraçoğlu'nun geliştirmiş olduğu kürleri araştırmalarına almaktadırlar.

İbrahim Saraçoğlu Mart yılında Ankara'da dünyanın 3. büyük Tohum Gen Bankasının açılmasına ve yine aynı yıl Haziran/ da Türkiye'nin ilk Resmi Tıbbi Bitkiler Araştırma Laboratuarının açılmasında etkin görev aldı. İbrahim Saraçoğlu Marmara Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim dalında ve İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü‘nde Gıda Kimyası, Bitki Kimyası ve İleri Bitki Kimyası dersleri verdi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir