ingilizce kapıyı kapat ne demek / Sesli Sözlük - close the door on

Ingilizce Kapıyı Kapat Ne Demek

ingilizce kapıyı kapat ne demek

[email protected]

Son Dakika Avcılar Haberleri

  • 11:54Avcılar'da Zincirleme Kaza: 2 YaralıAvcılar'da Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

    Avcılar'da trafikte hızlı seyreden bir otomobil, motosiklete ardından da taksiye çarptı. Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, D-100 yan yol Merkez-Üniversite Metrobüs Durağı yanında meydana geldi. Motosiklet sürücüsü ve taksi şoförü yaralılar hastaneye kaldırıldı.

  • 11:53Avcılar'da Zincirleme Kaza: 2 YaralıAvcılar'da Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

    Avcılar'da trafikte hızlı seyreden bir otomobil, motosiklete ardından da taksiye çarptı. Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Motosiklet sürücüsü Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne, taksi şoförü ise Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı görenler, motosiklet sürücüsünün arkadaşını indirdikten sonra dikkatsiz bir şekilde yola çıktığını ve otomobilin onu sürüklediğini belirtti.

  • 10:53İstanbul Avcılar'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralıİstanbul Avcılar'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

    İstanbul Avcılar'da 2 otomobil ve 1 motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan motosiklet ve taksinin sürücüleri, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Trafik yoğunluğu oluşan yolda, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla ulaşım normale döndü.

  • DünDün 14:29İETT otobüsü park halindeki otomobile çarptıİETT otobüsü park halindeki otomobile çarptı

    Avcılar'da İETT otobüsü manevra yaparken park halindeki bir otomobile çarptı. Kazanın ardından yolcular otobüsten inerek başka bir aracın gelmesini bekledi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları sakinleştirdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çarpma anı ve sonrasında yaşanan tartışma yer alıyor.

  • DünDün 11:26Avcılar'da Takside Kadına Şiddet UygulandıAvcılar'da Takside Kadına Şiddet Uygulandı

    Avcılar'da bir takside kadına şiddet uygulandı. Tartışma sırasında kadını darbeden saldırgan, taksi şoförüne de yumrukla saldırarak aracın anahtarlarını aldı. Olaya tanık olanlar, saldırganın kadını zorla arabadan indirmeye çalıştığını ve çantasını alarak kaçtığını belirtti.

  • DünDün 10:49TİGEM'in İstanbul'daki kurban pazarında hayvanlar yüzde 20 daha ucuza satılıyorTİGEM'in İstanbul'daki kurban pazarında hayvanlar yüzde 20 daha ucuza satılıyor

    TİGEM'e bağlı Ardahan Göle'deki çiftlikte yetiştirilen büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar, İstanbul Avcılar'daki kurban pazarında ortalama fiyatlardan yüzde 20 daha düşüğe satılıyor. Göle TİGEM çiftliğinin işletmecisi ve Altun Grup Tarım ve Hayvancılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Altun, organik, aşısı yapılmış ve sağlıklı kurbanlık almak isteyenlerin yüzde 20 daha uyguna kurbanlıklarını alabileceklerini söyledi. Altun, İstanbul'a getirdikleri hayvanları Kurban Bayramı'nda burada bulunan mezbahanede kesip temiz ve hijyenik ortamda barkodlayarak müşterilere sunduklarını belirtti.

  • DünDün 10:33İstanbul'da polis kılığına giren şebeke çete yakalandıİstanbul'da polis kılığına giren şebeke çete yakalandı

    İstanbul'da polis olduklarını söyleyerek yolda yürüyen bir kişinin 300 bin lirasını gasp eden, Avcılar'da 15 yaşındaki bir çocuğu kandırarak evde bulunan 700 bin liralık ziynet eşyasını çalan ve daha sonra da çalan 5 kişilik şebeke gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, çok sayıda mermi, kelepçeler, tepe lambası, el telsizleriyle bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilere ayrıca, Maltepe'deki olayda ikiz plaka kullandıkları için trafik polisleri tarafından 4 bin 64 lira para cezası kesildi.

  • DünDün 10:33İstanbul'da Polis Olduklarını Söyleyerek Gasp ve Dolandırıcılık Yapan 5 Kişi Yakalandıİstanbul'da Polis Olduklarını Söyleyerek Gasp ve Dolandırıcılık Yapan 5 Kişi Yakalandı

    İstanbul'da polis olduklarını söyleyerek yolda yürüyen bir kişinin 300 bin lirasını gasp eden, Avcılar'da 15 yaşındaki bir çocuğu kandırarak evde bulunan 700 bin liralık ziynet eşyasını kendilerini teslim etmesini sağlayan ve daha sonra da çalan 5 kişilik şebeke gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 2 adet tabanca, çok sayıda mermi, kelepçeler, tepe lambası, el telsizleriyle bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilere ayrıca, Maltepe'deki olayda ikiz plaka kullandıkları için trafik polisleri tarafından 4 bin 64 lira para cezası kesildi.

  • DünDün 09:56İstanbul'da sivrisinek tedirginliğiİstanbul'da sivrisinek tedirginliği

    p>İSTANBUL'da bir çok ilçede sivrisinek şikayeti arttı.

  • DünDün 09:53İSTANBUL'DA SİVRİSİNEK TEDİRGİNLİĞİİSTANBUL'DA SİVRİSİNEK TEDİRGİNLİĞİ

    p>İSTANBUL'da bir çok ilçede sivrisinek şikayeti arttı.

  • DünDün 00:45İBB, 23 Haziran Demokrasi Şenliği düzenlediİBB, 23 Haziran Demokrasi Şenliği düzenledi

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen '23 Haziran Demokrasi Şenliği'ne İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve birçok davetli katıldı. İmamoğlu, etkinlikte sunucu İbrahim Selim'in sorularını yanıtlarken, siyasetin profesyonel bir meslek gibi olmadığını ve değişim zamanının geldiğini belirtti.

  • DünDün 00:36Ekrem İmamoğlu: 'Toplumla Sevgi Bağınız Kopmuşsa O Gün Siyasetteki Görevinizi Bırakmalısınız'Ekrem İmamoğlu: "Toplumla Sevgi Bağınız Kopmuşsa O Gün Siyasetteki Görevinizi Bırakmalısınız"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘23 Haziran Demokrasi Şenliği’ etkinliğinde, “Gerçekten toplumla sevgi bağımız kopmuş ise o gün siyasetteki görevinizi bırakmalısınız. Bu sevgi bağı meselesi önemli” dedi.

  • 23.06.202323 Haz 18:36Avcılar'da Yangın: Yaşlı Kadın Komşuları Tarafından KurtarıldıAvcılar'da Yangın: Yaşlı Kadın Komşuları Tarafından Kurtarıldı

    Avcılar'da otluk alanda başlayan yangın, kulübeye sıçradı ve bitişiğindeki binada mahsur kalan yaşlı kadın komşuları tarafından kurtarıldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

  • 23.06.202323 Haz 18:22Avcılar'da Yangın: Yaşlı Kadın Komşuları Tarafından KurtarıldıAvcılar'da Yangın: Yaşlı Kadın Komşuları Tarafından Kurtarıldı

    Avcılar'da otluk alanda başlayan yangın, kulübeye sıçradı ve bitişiğindeki binada mahsur kalan yaşlı kadın komşuları tarafından kurtarıldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

  • 23.06.202323 Haz 13:24İstanbul'da düğün ve asker konvoyu yapan sürücülere cezaİstanbul'da düğün ve asker konvoyu yapan sürücülere ceza

    İstanbul'da Kağıthane, Sultanbeyli, Ümraniye ve Avcılar'da düğün ve asker konvoyu oluşturan 22 sürücüye idari para cezası uygulandı. İl Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik akışını tehlikeye atan sürücülerin sosyal medya ve ulusal haber bültenlerinde çıkan görüntüleri üzerine çalışma başlattı. Ekipler, tespit ettikleri sürücülere Karayolları Trafik Kanunu uyarınca ceza kesti.

  • 23.06.202323 Haz 12:34İstanbul'da düğün ve asker konvoylarına ceza yağdıİstanbul'da düğün ve asker konvoylarına ceza yağdı

    İstanbul'da düğün ve asker konvoylarının trafiği tehlikeye atan görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca polis ekipleri harekete geçti. Plakaları tespit edilen 22 araç sürücüsüne toplam 66 bin 557 lira ceza kesildi. Ceza yazılan suçlar arasında araç kullanırken diğer araçların güvenle girebileceği mesafe bırakmamak, duraklama yasağına uymamak, saygısızca araç kullanmak, film cam kullanmak, abart egzoz kullanmak gibi suçlar yer aldı.

  • 23.06.202323 Haz 12:30İstanbul'da Düğün ve Asker Konvoylarına Cezaİstanbul'da Düğün ve Asker Konvoylarına Ceza

    İstanbul'da düğün ve asker konvoylarının trafiği tehlikeye atan görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca polis ekipleri harekete geçti. Plakaları tespit edilen 22 araç sürücüsüne toplam 66 bin 557 lira ceza yazıldı. Ceza yazılan suçlar arasında araç kullanırken diğer araçların güvenle girebileceği mesafe bırakmamak, duraklamanın yasak olduğu yerde duraklamak, saygısızca araç kullanmak ve film cam takmak gibi suçlar yer aldı.

  • 22.06.202322 Haz 14:09İstanbul'da Trafik Kavgaları Kamerada: Yumruk Darbelerine Dayanamadı, Bariyeri Aşıp Yere Düştüİstanbul'da Trafik Kavgaları Kamerada: Yumruk Darbelerine Dayanamadı, Bariyeri Aşıp Yere Düştü

    Güngören-Merter istikametinde ilerleyen bir kişi trafikte tartıştığı kişinin önce aracıyla önünü kesti ardından darp etti. Avcılar'da ise otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü sözlü tartışma yaşadı. Görüntüler vatandaş kameralarına yansıdı. Yaşanan tartışmaların birinde aldığı darbelerin etkisiyle bariyerlerin diğer tarafına düşen adamı çevredeki sürücüler araya girerek kurtardı. Olaylar anbean vatandaş kameralarına yansıdı.

  • 22.06.202322 Haz 11:35İstanbul millet bahçeleriyle nefes alıyorİstanbul millet bahçeleriyle nefes alıyor

    İstanbul'da sayısı 15'i bulan millet bahçeleri kentin dört bir yanında oluşturduğu yeşil koridorlarla vatandaşların şehrin karmaşasından uzaklaşarak nefes almalarına imkan sunuyor.

  • 21.06.202321 Haz 11:30Kahramanmaraş Depremi'nde enkaz altında kalan öğrenci arama-kurtarma ekibiyle buluştuKahramanmaraş Depremi'nde enkaz altında kalan öğrenci arama-kurtarma ekibiyle buluştu

    Hatay'da Kahramanmaraş Depremi'nde enkaz altında kalan bilgisayar mühendisliği öğrencisi Ali Korkmaz, kendisini 53 saat sonra enkaz altından kurtaran arama-kurtarma ekibiyle aylar sonra bir araya geldi. Depremde annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Ali Korkmaz, kız kardeşiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Buluşma sırasında duygusal anlar yaşandı.

  • 21.06.202321 Haz 11:28Kahramanmaraş Depremi'nde enkaz altında kalan öğrenci arama-kurtarma ekibiyle buluştu duygusal anlar yaşandıKahramanmaraş Depremi'nde enkaz altında kalan öğrenci arama-kurtarma ekibiyle buluştu duygusal anlar yaşandı

    Hatay'da Kahramanmaraş Depremi'nde enkaz altında kalan bilgisayar mühendisliği öğrencisi Ali Korkmaz, kendisini 53 saat sonra enkaz altından kurtaran arama-kurtarma ekibiyle aylar sonra bir araya geldi. Depremde annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Ali Korkmaz, kız kardeşiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Buluşma sırasında duygusal anlar yaşandı.

  • 21.06.202321 Haz 09:00Avcılar'da TIR kaza yaptı: Şoför yaralandıAvcılar'da TIR kaza yaptı: Şoför yaralandı

    AVCILAR'da TEM Otoyolu'nda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR aydınlatma direğine çarptı. Kabinden sıkışan şoför yaralandı.

  • 20.06.202320 Haz 14:56Avcılar'da İki Aile Arasında Kavga: 2 Kişi YaralandıAvcılar'da İki Aile Arasında Kavga: 2 Kişi Yaralandı

    Avcılar'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında sokakta çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu. Kavga anları çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İki kişinin yaralandığı olayda, iki genç diğer ailenin otomobiline saldırarak camlarını kırdı. Polis ekipleri olay yerine gelerek müdahale etti.

  • 20.06.202320 Haz 14:45Avcılar'da iki aile arasında kavga: 2 kişi yaralandıAvcılar'da iki aile arasında kavga: 2 kişi yaralandı

    Avcılar'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında sokakta çıkan kavga sonucunda 2 kişi yaralandı. Kavga anları çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis ekipleri müdahale ederek kavgayı sonlandırdı.

  • 19.06.202319 Haz 14:33Avcılar'da Engelli Motosikleti ÇalındıAvcılar'da Engelli Motosikleti Çalındı

    64 yaşındaki Zehra Can'ın engelli motosikleti evinin önünden çalındı. Damar tıkanıklığı nedeniyle bacakları kesilen Can, motorunu protez almak için satmayı planlıyordu. Gözyaşları içerisinde destek bekleyen Can, motorunun geri getirilmesi için yardım çağrısında bulundu.

  • 19.06.202319 Haz 10:43Yenimahalle Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret EttiYenimahalle Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Babalar Günü dolayısıyla Şehit Polis Memuru Tugay Can Kızılırmak ve Şehit Astsubay Üstçavuş Ahmet Serbes'in ailelerini ziyaret etti. Yaşar, ziyaretlerinde ailelere Kuranı Kerim, Türk Bayrağı ve şehidin fotoğrafının bulunduğu çerçeve hediye etti.

  • 19.06.202319 Haz 10:36Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şehit Ailelerini Ziyaret EttiYenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Babalar Günü dolayısıyla Şehit Polis Memuru Tugay Can Kızılırmak ve Şehit Astsubay Üstçavuş Ahmet Serbes'in ailelerini ziyaret etti. Yaşar, ailelerle bir araya gelerek Babalar Günü'nü kutladı ve şehitlerimizi minnet ve rahmetle yad etti. Ayrıca, ailelere Kuranı Kerim, Türk Bayrağı ve şehidin fotoğrafının bulunduğu çerçeve hediye etti.

  • 19.06.202319 Haz 09:54TEM Otoyolu'nda Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 YaralıTEM Otoyolu'nda Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan hafif ticari araç, Sultangazi mevkisinde bariyerlere çarparak devrildi. Kazada yaralanan sürücü, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu, aracın vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.

  • 19.06.202319 Haz 09:03Avcılar sahilinde denize giren çocuk boğularak hayatını kaybettiAvcılar sahilinde denize giren çocuk boğularak hayatını kaybetti

    Avcılar sahilinde denize giren 14 yaşındaki Ahmet Alizzo, yüzerken fenalaşarak boğuldu. Cankurtaranlar tarafından fark edilerek sahile çıkarılan ve hastaneye kaldırılan Ahmet Alizzo, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sırasında sahilde bulunan bir kişi, çocuğun hastaneye kaldırıldığında çok kötü durumda olduğunu belirtti.

  • 19.06.202319 Haz 03:17Avcılar'da Suriye uyruklu genç denizde boğulduAvcılar'da Suriye uyruklu genç denizde boğuldu

    Avcılar Denizköşkler halk plajında denize giren 14 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmed Alizzo boğularak hayatını kaybetti. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılan genç, özel bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • 18.06.202318 Haz 23:59Avcılar'da Denizde Fenalaşan 14 Yaşındaki Çocuk Hayatını KaybettiAvcılar'da Denizde Fenalaşan 14 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

    Suriye uyruklu 14 yaşındaki A.A., Denizköşkler'de denize girerken fenalaşarak hayatını kaybetti. Avcılar Belediyesi zabıtası ve can kurtaranlar tarafından denizden çıkarılan çocuk, sağlık ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren müdahalesine rağmen kurtarılamadı. A.A.'nın cenazesi özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

  • 18.06.202318 Haz 22:33Avcılar sahilinde denize giren çocuk boğularak hayatını kaybettiAvcılar sahilinde denize giren çocuk boğularak hayatını kaybetti

    Avcılar sahilinde denize giren 14 yaşındaki Ahmet Alizzo fenalaşarak boğuldu. Cankurtaranlar tarafından fark edilerek hastaneye kaldırılan Alizzo, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alizzo'nun astım hastası olduğu öğrenildi.

  • 18.06.202318 Haz 22:17Avcılar sahilinde 14 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybettiAvcılar sahilinde 14 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti

    Avcılar sahilinde denize giren 14 yaşındaki Ahmet Alizzo fenalaşarak boğuldu. Cankurtaranlar tarafından fark edilerek hastaneye kaldırılan Alizzo, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alizzo'nun astım hastası olduğu öğrenildi.

  • 18.06.202318 Haz 21:59İstanbul Avcılar'da Suriye uyruklu çocuk denizde boğulduİstanbul Avcılar'da Suriye uyruklu çocuk denizde boğuldu

    İstanbul'un Avcılar ilçesinde halk plajında denize giren Suriye uyruklu 14 yaşındaki Ahmed Alizzo boğularak hayatını kaybetti. Olayda cankurtaranlar ve sağlık ekipleri müdahale etti ancak genç kurtarılamadı.

  • 18.06.202318 Haz 12:19YKS'nin ikinci oturumu için sınava geç kalan öğrenci, kapıdaki velilerin ısrarı sonucu sınava alındıYKS'nin ikinci oturumu için sınava geç kalan öğrenci, kapıdaki velilerin ısrarı sonucu sınava alındı

    Üniversite adayları, YKS'nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne girmek için sabahın erken saatlerinde okul önlerinde beklemeye başladı. Avcılar'da sınava girecek bir öğrenci ise, sınava son anda yetişti ve velilerin ısrarı sonucu görevlilerin kapıyı açmasıyla içeri girdi. Sınav saat 10.15'te başladı ve bazı okullarda kapılar kapatıldıktan sonra geç kalan öğrenciler için velilerin ısrarıyla kapılar açıldı.

  • 18.06.202318 Haz 12:18YKS sınavına geç kalan öğrenci son anda içeri alındıYKS sınavına geç kalan öğrenci son anda içeri alındı

    Üniversite adayları, YKS'nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne girmek için sabahın erken saatlerinde okul önlerinde beklemeye başladı. Avcılar'da sınava girecek bir öğrenci ise, sınava son anda yetişti. Kapılar kapandıktan sonra okul önüne gelen öğrenci, velilerin ısrarı sonucu, görevlilerin kapıyı açmasıyla içeri girdi. Sınava hazırlanan öğrencilerin heyecanla beklediği YKS'nin ikinci oturumu Alan Yeterlilik Test sınavı saat 10.15'te başladı.

  • 18.06.202318 Haz 12:08Ata şiddet yorumu nedeniyle bin 300 lira adli para cezasıAta şiddet yorumu nedeniyle bin 300 lira adli para cezası

    Manisa'nın 100'üncü kurtuluş yıldönümü töreninde atın tokatlanması sırasında çekilen görüntülere yorum yapan Yıldıray Dağdeviren, ata şiddet uygulayanın şikayeti üzerine 'hakaret' suçundan bin 300 lira adli para cezasına çarptırıldı. Dağdeviren, karara itiraz etti.

  • 18.06.202318 Haz 11:54Ata şiddet yorumu nedeniyle bin 300 lira para cezasıAta şiddet yorumu nedeniyle bin 300 lira para cezası

    Manisa'nın 100. kurtuluş yıldönümü töreninde atın tokatlanması sırasında çekilen görüntülere yorum yapan Yıldıray Dağdeviren, ata şiddet uygulayanın şikayeti üzerine 'hakaret' suçundan bin 300 lira adli para cezasına çarptırıldı. Dağdeviren, karara itiraz etti. Ayrıca, ata şiddet görüntülerine tepki gösteren Dağdeviren hakkında da 'hakaret' suçundan dava açıldı ve 87 gün hapis cezası verildi.

  • 17.06.202317 Haz 13:17İstanbul'da 6 ilçeye 24 saat su verilemeyecekİstanbul'da 6 ilçeye 24 saat su verilemeyecek

    Yeni hattın İstanbul'un içme suyu sistemine entegrasyonu için gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Avcılar ve Büyükçekmece'de 24 saat su kesintisi yapılacak.

  • 17.06.202317 Haz 13:16İstanbul'da 6 ilçeye 24 saat su verilemeyecekİstanbul'da 6 ilçeye 24 saat su verilemeyecek

    İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Terkos-İkitelli İsale Hattı'nın entegrasyonu için yapılacak çalışmalar sebebiyle 19 Haziran 2023 Pazartesi günü 06:00 ila 20 Haziran 2023 Salı 06:00 saatleri arasında 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu. Su alamayacak bölgeler arasında Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece ilçelerinin bazı mahalleleri yer alıyor.

  • 17.06.202317 Haz 12:30İstanbul'un bazı bölgelerine 24 saat su verilemeyecekİstanbul'un bazı bölgelerine 24 saat su verilemeyecek

    İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece'ye 19 Haziran Pazartesi 06.00-20 Haziran Salı 06.00 saatleri arasında 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu. İSKİ, Avrupa yakasının artan su ihtiyacını karşılamak amacıyla 2 bin 500 milimetre çapında ve 33,6 kilometre uzunluğunda inşa edilen Terkos-İkitelli İsale Hattı imalatının tamamlandığını açıkladı. Su alamayacak bölgeler de açıklandı.

  • 17.06.202317 Haz 11:27YKS'na geç kalan öğrenci kapıya tırmanarak içeriye girmeye çalıştıYKS'na geç kalan öğrenci kapıya tırmanarak içeriye girmeye çalıştı

    AVCILAR'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'na geç kalan öğrenci kapıya tırmanarak içeriye girmeye çalıştı. ÖSYM tarafından düzenlenen YKS'nin ilk oturumu başladı. Adaylar sınav başlamadan önce bahçede bekletilirken, kapının kapatılmasından 20 saniye sonra geç kalan bir adayın ailesi ile birlikte geldiği görüldü. Kapıyı açamayan adaylar demir kapıyı tırmanarak içeriye girmeye çalıştı ancak görevliler tarafından engellendi.

  • 17.06.202317 Haz 10:58İstanbul'da bazı bölgelere 24 saat su verilemeyecekİstanbul'da bazı bölgelere 24 saat su verilemeyecek

    İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Terkos-İkitelli İsale Hattı'nın içme suyu sistemine entegrasyonu için yapılacak çalışmalar nedeniyle Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ile Büyükçekmece'nin bazı mahallelerine pazartesi günü saat 06.00'dan itibaren 24 saat su verilemeyecek.

  • 17.06.202317 Haz 10:18Avcılar'da Pencere Demirleri Sökülerek Girilen Evde Ölü BulunduAvcılar'da Pencere Demirleri Sökülerek Girilen Evde Ölü Bulundu

    Avcılar'da inşaat ustası eşi Zakine Doğan'a ulaşamayınca evini kontrol ettirmek istedi ve pencere demirleri sökülerek girilen evde ölü bulundu. Şüpheli ölüm olarak kaydedilen olayda, kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

  • 17.06.202317 Haz 10:13Avcılar'da Pencere Demirleri Sökülerek Girilen Evde Ölü BulunduAvcılar'da Pencere Demirleri Sökülerek Girilen Evde Ölü Bulundu

    Avcılar'da yaşayan Zakine Doğan'ın yakınları tarafından haber alınamayınca evine giden eşi, pencere demirleri sökülerek girilen evde eşini ölü buldu. Olayın ardından itfaiye, polis ve acil sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucu Zakine Doğan'ın şüpheli ölümü kayıtlara geçti ve cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

  • 17.06.202317 Haz 09:21Avcılar'da Silahlı Çatışma: Bir Kişi Ağır YaralandıAvcılar'da Silahlı Çatışma: Bir Kişi Ağır Yaralandı

    Avcılar'da iki sürücü arasında başlayan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Cadde ulaşıma kapatılırken, polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  • 17.06.202317 Haz 00:27Avcılar'da Silahlı Çatışma: Bir Kişi Ağır YaralandıAvcılar'da Silahlı Çatışma: Bir Kişi Ağır Yaralandı

    Avcılar'da iki sürücü arasında başlayan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Cadde ulaşıma kapatıldı ve polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  • 17.06.202317 Haz 00:21Avcılar'da Silahlı Çatışma: Bir Kişi Ağır YaralandıAvcılar'da Silahlı Çatışma: Bir Kişi Ağır Yaralandı

    Avcılar'da iki sürücü arasında başlayan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Cadde ulaşıma kapatılırken, polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  • 17.06.202317 Haz 00:09Avcılar'da Husumetli Olduğu İleri Sürülen Şahsı Kurşun Yağmuruna Tutan Şahıs AranıyorAvcılar'da Husumetli Olduğu İleri Sürülen Şahsı Kurşun Yağmuruna Tutan Şahıs Aranıyor

    Avcılar'da bir şahıs, husumetlisi olduğu ileri sürülen 27 yaşındaki genci kurşun yağmuruna tuttu. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken 27 yaşındaki genç kurşunların isabeti sonucu göğsünden ve kafasından ağır yaralandı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

  • 16.06.202316 Haz 23:58Avcılar'da Husumetli Olduğu İddia Edilen Şahıs Gençleri KurşunladıAvcılar'da Husumetli Olduğu İddia Edilen Şahıs Gençleri Kurşunladı

    Avcılar'da bir şahıs, husumetlisi olduğu ileri sürülen genci kurşun yağmuruna tuttu. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, 27 yaşındaki genç kurşunların isabeti sonucu göğsünden ve kafasından ağır yaralandı.

  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir