fiorino kullanıcı yorumları / Fiat Fiorino Combi Multijet Emotion Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Fiorino Kullanıcı Yorumları

fiorino kullanıcı yorumları

Fiorino Alınırmı

  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    evet beyler fiorino alınırmı.
    ticari de olsa vergisi,her sene muhayenesi benim i&#;in sorun değil (hız limitleri dışında) ama &#;ok fazla uzun yola gitmem 40 yılda bir giderim oda zaten kendi otomobilimlede ge&#;miyorum &#;ok sorun olmaz yani hızda.
    &#;le &#;ok kalıplı bir adam değilim boy 70 &#;ivarı kilo ama kendi peugeout aracımda &#;ok bunalıyorum ufakta gelmiyor yalan değil ama 1 sene ford connet kullandım askerde 1 sene boyunca bin km civarı yol yaptım malum baskada arabaya hi&#; binmedim o y&#;zden &#;ok daralıyom arabanın i&#;inde vergisini muhayenesini g&#;zden &#;ıkardım husisilerine b&#;tcem yetmiyor şimdilik o yuzden ticari alıcam.
    birde bnm arabam dizel ama 70 bg torkuda d&#;ş&#;k heralde bilmiyomda araba yokuşta gitmiyor şehir i&#;i ben 8 litrenin aşasına d&#;şemedim en az 8, 10 litreleri g&#;rd&#;ğ&#;m oldu he sakin kullanmıyom &#;ok belki d&#;şer ama alışkanlık sakin kullanamıyom. 8 litre &#;ok geldiğinden değil he araba gitmiyor o y&#;zden zoruma gidiyo araba gitse 8 değil 18 yaksın gidiyor derim ama yok gitmiyo.
    yani uzun lafın kısarı ben motor 90 bg lik bi arabayı 1 sene kullanınca kendi arabamdan soğudum motor bir arabaya binsem kim bilir neler olacak o y&#;zden hi&#; d&#;ş&#;nmek bile istemiyorum.
    fiorinolarda tipleri hoşuma gidiyor boyut olarakta connet lere yakın 95 bg likleri de performansı falan da aynıdır heralde yani sizce ne yapmalıyım alınırmı fiorino nasıl bir arabadır biraz uzattım ama seafoodplus.infoın.







  • Binbaşı
    Mesaj
    connecte binip fiorino d&#;ş&#;nmek sa&#;ma olur gibi geliyor. motorlu linea kullanmıştım connect ile alakası yoktu. Eğer aynı motor var ise aralarında performans olarak &#;zer sizi. Hem multijet hemde luk connect kullanmış biri olarak s&#;yliyorum
  • fiorino connect gibi geniş bir ara&#; değil. i&#;ine binmeden karar vermeyin. ayrıca C sınıf bir ara&#;ta bakabilirsiniz.
    astra focus seafoodplus.info scenic.
  • Emekli Yönetici
    Mesaj
    Premio donanım almayacaksanız Fio'ya hi&#; bulaşmayın 75 HP motor var Premio donanım dışındakilerde. Sadece 95 HP'lik motor Premio donanımda var.
  • Yarbay
    Mesaj
    model ve &#;zeri (en son makyajlı kasa) 95 beygirlik premio donanım bir fiorino alabilirseniz &#;ok g&#;zel seafoodplus.infoız boyasız olanların seafoodplus.info fiyatları arasında değişiyor. 3 sene kullansanız size binek arabaya g&#;re ekstra muayene ve mtv maliyeti tl yi ge&#;mez.
  • Yarbay
    Mesaj
    Premio alırsanız gayet g&#;zel, t&#;ketim olarak da sizi &#;zmez. Bagajı k&#;&#;&#;k olmasa ben de d&#;ş&#;n&#;yordum.
  • Yarbay
    Mesaj
    den bayagi bayagi kotu bir seafoodplus.infoi kesik bir arac kullaniyormussunuz izlenimi veriyor kullanirken ki ozellikle binek aractan gecen birini rahatsiz seafoodplus.info ozellikle alt devirlerde zayif,belli bir devre kadar hicbirsey seafoodplus.info olarakta guvensiz bir seafoodplus.info yoksa bakin nette ani engel asma testine durum seafoodplus.info diye takla seafoodplus.info pozisyonu,pedal direksiyonla iliskulide kotu hissettirdi bana.

    Illa sikti diyorsaniz baska bir arac bakin,mesela seafoodplus.info cok cok cok iyi bir seafoodplus.info sik ,hem genis ve seafoodplus.info cogunda cam tavanda seafoodplus.info rahat binersiniz.
  • Binbaşı
    Mesaj
    fiorino-curier connecten bi segment d&#;ş&#;k yani k&#;&#;&#;k ara&#;lar.
    s&#;r&#;şkeyfi i&#;in cıvık-corolla. a&#;ık filtre & eksoz vb modlarla zevk artar.
    illa ticari derseniz curier daha mantıklı . journey otomobil ruhsatlı
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    At arabasi alin genc bir at ve lastikleri kasasi falan temiz bir arac, ferah sekilde seyahat olanagi bulursunuz hocam. Birkac cuval da yulaf tamamdir.



    Saka bir yana fiorinoyu tavsiye etmek mumkun degil hakkinizda hayirlisi olsun.
  • 75lik otomatik vitesli versiyonunu kullandım, sizin de u ge&#;mediğinizi d&#;ş&#;n&#;nce ideal bir tercih. Ben hız olarak 'ye kadar &#;ıktım. Araba da 5 kişiydik. Normal kullanımda &#;ekişte hi&#; sorun olmaz.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    kullandım bika&#; kere hoşuma seafoodplus.infoet seafoodplus.info sorunu olmuyor sadece.
  • Yarbay
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    75hp kg y&#;kle bile paşa paşa gider.
    doblo klasiği u&#;r&#;ten bunumu y&#;r&#;temeyecek.
    bana g&#;re multijet fiorinoya &#;uk oturmuş.
    dobloya az geliyordu.
  • Yarbay
    Mesaj
    Ağırlıklı şehir i&#;i kullanılacaksa alınır. 75 hp'lik eski motorlar yaramaz ama euro 6 95 hp'lik olan g&#;zeldir.



    Yorumumu aynı zamanda doblo kullanıcısı olarak ve Ford Focus 3, fiesta, eski kasa i20, yeni kasa i20, reno clio kullanmış biri olarak yapacağım.



    Şehir i&#;i kullanması, s&#;rmesi, park etmesi &#;ok rahat bir ara&#;. Sadece 10 derece altında ve yoğun dur kalk trafikte yakar. Onda da start stop sistemi bir miktar &#;&#;z&#;m oluyor. Şehir i&#;inde ya i20 (yeni kasası olursa. Eskisinin frenleri berbat.) ya fiesta yada Fiorino derim. &#;st sınıf ara&#;lar &#;ok hantal kalıyor.



    Şehirler arası g&#;zel yol tutuşu olarak Focusla kıyaslamak focusa hakaret olur. I20 ve fiesta ile uzun yol yapma fırsatım olmadı ama Focusla &#;ok yol yaptık. &#;ok keskin virajlı yollarda 70'e kadar g&#;ven veriyor. Virajlar otoban kıvamına geldik&#;e , d&#;z yolda 'e kadar r&#;zgar olmadık&#;a &#;ıkılır. R&#;zgar varsa direk hızını - y&#;nde etkiliyor. &#;ok şiddetli r&#;zgarlarda 50'ye kadar d&#;şt&#;ğ&#;m oldu.



    T&#;ketim d&#;z yolda ben litreye kadar &#;ekmeyi başardım. Bol tırmanışlı bir yolda litreyi kolay kolay ge&#;miyor.



    Yalıtım konusunda beni &#;ok şaşırttı. Motor, yol ve r&#;zgar yalıtımı gayet iyi. Zaten 70 le gittiğiniz i&#;in soğul asfalt dahil &#;ok fazla ses olmuyor.



    Konfor da aynı şekilde bu arabada beni olduk&#;a şaşırtan mevzuların başında. &#;n koltukları Focus'la hemen hemen aynı konforda. Arkada zıplatıyor sadece. Focusta olmayan bunda olan g&#;zel bir detay daha var. Arka yolcuların ayaklarını ısıtmak i&#;in paspasların &#;n&#;nde hava kanalları var. Havayı yere y&#;nlendirdiğinizde arka yolculara da direkt hava gidiyor. (Focus'ta arka yolcular i&#;in tutamak bile olmadığı d&#;ş&#;n&#;l&#;rse - sadece askılık var- baya baya Forda g&#;re f sınıfı bir olay)



    Ses sistemi klasik fiat. Teyp g&#;zel. Haritasını servise gitmeden g&#;ncelleyip, yeni haritaları evde y&#;kleyebiliyorsun ki yurt dışında 19 euroya navigasyonu kullanma imkanı var. Hoparl&#;rler &#;ld&#;rmez ama s&#;r&#;nd&#;r&#;r. G&#;nde 3 vakit Fiatı ve emeği ge&#;en herkesi hatırlattırır Focus gibi ses bekleme yani. Tiskotek olayı yok.



    Motor zaten efsane. 95 hp. Triger zincirli. devir altına d&#;ş&#;rmediğin s&#;rece rampa mampa hissetmez. Rampada dizel gibi değil atmosferik gibi gaza basıp devir verirsen u&#;ar. Ama ben devirde git&#;em diyorsan multijet gitmez. devirlerde iyi gider (tabii burada tdci ile kıyaslamıyorum, onun rakibi multijet) tdci da g&#;zel makineydi ama biri cc biri litre yine tam rakip değiller.



    Vites ge&#;işleri Focus kadar iyi. Vites yolları kısa ve vites elinin altında. Kamyon gibi bir vites yok tıkır tıkır değişiyor ve oranları &#;ok g&#;zel. Motora tam istediğin devri verebileceğin şekilde ayarlanmış



    Courier fio'dan daha iyi yol tutar diye d&#;ş&#;n&#;yorum ama s&#;r&#;ş pozisyonu fio gibi yukarıda değil. &#;ok aşağıda. Ben y&#;ksekte gitmeyi sevdiğimden fiorinoyu aldım.



    Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin hocam.




  • Binbaşı
    Mesaj
    Benim vardı ticari ge&#;tiği i&#;in satmıştım sizin i&#;in problem değil zaten &#;ok kullanışlı bir ara&#; full versiyonu alırsanız harika ses yalıtımı &#;ok iyi ,yakıt uzun yolda lere d&#;ş&#;yor şehir i&#;i kullanacağınız şehire bağlı civarı aslında tam bir aile aracı istediğin y&#;k&#; koy gitsin
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california

    Bilmediğim i&#;in soruyorum 4 tekerde de fren diski var mı?

    Yok hocam. Arkalar kampana. Evet bu devirde hala kampana fren var



    Ama ş&#;ylede bir durum var, arabanın gittiği s&#;ratlerde duruyor. Yani arkalar disk olsaydı vs daha hi&#; demedim. Basınca gayet stabil duruyor araba. B sınıfında en sevdiğim hb olan i20'den frenleri daha iyi hatta. Şimdi şu var siz 'ten fren yapmak istiyorsanız onu bilemem. Panikte 70, g&#;nl&#;k kullanımda 'a kadar ben eksikliğini hissetmedim, daha y&#;ksek hızlara da &#;ıkmadım zaten



    hız yapma niyetiniz varsa yerden y&#;ksek ve tavanı y&#;ksek her arabadan uzak durun gidin en az c sınıfı sedan alın keyifle hızınızı yapın. Fiorino ile tarlaya girilir ama hız yapılmaz.




  • Binbaşı
    Mesaj
    Alınır bir depo ile km gidiyorum 45 litre
    Arka amaortis&#;rleri y&#;ksek olduğundan arkada oturanları rahatsız ediyor
    Ara&#; dolu ise bayırda tıkanıyor onun dışında memnunum 6 yıl oldu
  • Binbaşı
    Mesaj
    Ara&#; Auto Show testinde fren sistemi &#;ok beğenilmiş bir ticari i&#;in rekor duruş km hızda 37 metre piyasadaki &#;oğu spor ara&#;tan iyi
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

Fiat Fiorino Alınır mı? Fiorino Combi Özellikleri Nelerdir?

Fiorino, yılından beri Fiat tarafından &#;retilen bir hafif ticari ara&#;tır. Fiorino gibi ara&#;lar genelde k&#;&#;&#;k işletmeler veya geniş ailelerin tercih ettiği modellerdir. Bu model ara&#;larda yakıt t&#;ketimi, kapasitesi, performansı gibi konular b&#;y&#;k merak konusu oluyor. Hem kendimce kısa bir Fiat Fiorino incelemesi yapayım hem de Fiat Fiorino kullananlar bu ara&#; hakkında ne yorumlar yapmış onları aktarayım.

Fiat Fiorino Alınır mı? Fiorino Combi Özellikleri Nelerdir?

Fiat Fiorino Combi Teknik &#;zellikleri Nelerdir?

Fiat Fiorino Combi modelleri &#;&#; farklı motor se&#;eneği ile &#;retilmiş. Benzinli, LPG’li ve dizel Fiorino şeklinde &#;retilen versiyonlardan benzinli yani en ucuz fiyatlı Fiorino’yu ele alalım.

Fire motor se&#;eneği olan versiyonda cc silindir hacmine sahip bir motor bulunmaktadır. 4 silindirli olan bu motor 77 beygir g&#;c&#;ndedir. nm azami tork ve km/s azami hıza ulaşabiliyor. Fiat Fiorino yakıt performansına bakacak olursak, şehir i&#;inde km’de lt, şehir dışında ise lt yakıt t&#;ketimi mevcut. Karma yakıt t&#;ketimi ise 7,3 lt.

Şanzıman tarafında ise 5 ileri vitesli manuel şanzıman kullanılmış. Ayrıca aracın &#;nden &#;ekişli olduğunu belirteyim.

Fiat Fiorino Yedek Par&#;a Fiyatları Nasıldır?

Fiat Fiorino yorumlarına bakacak olursanız, insanların yedek par&#;a fiyatlarından memnun olduğunu g&#;rebilirsiniz. Sadece Fiorino modellerinde değil, b&#;t&#;n Fiat marka arabalarda yedek par&#;a fiyatları uygundur. Bunun en b&#;y&#;k sebebi ise T&#;rkiye’de &#;retiliyor olmasıdır.

Fiat Fiorino Yorumları Nelerdir?

Fiat Fiorino kullanıcı yorumları şu şekilde:

  • “Sağlam, dengeli bir ara&#;. Virajlarda zorlamazsan kafadan kayma yapmıyor, direksiyon &#;ok net ve g&#;venli.”
  • “Frenlerin dozajı &#;ok iyi. Aynalarda ve arka camda g&#;r&#;ş a&#;ısı &#;ok rahat, sıkıntı yok. Dizel olmasına rağmen iyi izole edilmiş i&#;eriye motor sesi fazla gelmiyor, konfor ve s&#;spansiyon binek ara&#;ları aratmıyor.”
  • “Fiorino'nun tavanı y&#;ksek &#;ok rahat binilebilir fakat r&#;zgarda normal bir otomobilden daha fazla sallanır.”


Bu yorumlar genelde 75 beygir g&#;c&#;ndeki Fiat Fiorino kullanıcıları tarafından yapılmış, yani Fiorno 75 HP kullanıcı yorumları olarak değerlendirebilirsiniz.

Benim Fiat Fiorino yorumum ise bir ticari ara&#; arıyorsanız veya geniş bir aileye sahipseniz alınabilecek ara&#;lardan bir tanesi olduğunu d&#;ş&#;n&#;yorum. &#;zellikle ge&#;en seneye g&#;re bagaj hacmi genişletilmiş lt bagaj hacmi bulunuyor. Arka koltukları yatırdığınızda ise taşıma hacmi lt oluyor. Yani her t&#;rl&#; k&#;&#;&#;k taşımacılığı yapabilirsiniz.

Fiorino yorumlarını ve &#;zelliklerini paylaşmaya &#;alıştım, umarım yardımcı olabilmişimdir.

seafoodplus.info Platformu
TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsinizBuraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. redkit Mesaj Gönderim Zamanı: , #1

  2. pasa_kocak90 Mesaj Gönderim Zamanı: , #2

  3. fatihaçıkel Mesaj Gönderim Zamanı: , #3

  4. mavicnc Mesaj Gönderim Zamanı: , #4

  5. officer Mesaj Gönderim Zamanı: , #5

  6. kazazede Mesaj Gönderim Zamanı: , #6
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

    Zaten Değerlendirdiniz!0
    evet bende fiorino almayı düşünüyorum.
    otomobil ruhsatlı olarak e bırakıyolar en seafoodplus.info arabayı çok methettiler seafoodplus.infoan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa seafoodplus.infoik dizel olarak en uygun bu araba var.

  7. zinnur Mesaj Gönderim Zamanı: , #7

  8. kazazede Mesaj Gönderim Zamanı: , #8
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

    Zaten Değerlendirdiniz!0
    evet seafoodplus.infoen ticari ruhsatlı, istersen otomobil ruhsatlı olarak.

  9. nedenben Mesaj Gönderim Zamanı: , #9

  10. mehmetselcuk Mesaj Gönderim Zamanı: , #10

  11. redkit Mesaj Gönderim Zamanı: , #11

  12. kazazede Mesaj Gönderim Zamanı: , #12
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

    Zaten Değerlendirdiniz!0
    otomatik fiorino alan ve kullanan kimse yokmu. fiorino hakkında bilgisi olan yazsıseafoodplus.infoş fiorinoyu sormuş, araç tavsiyesi istememiş arkadaşlar.

  13. parsam Mesaj Gönderim Zamanı: , #13

  14. hakkimuratli Mesaj Gönderim Zamanı: , #14

  15. redkit Mesaj Gönderim Zamanı: , #15


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir