cuma dizileri / TRT 1 - Yayın Akışı

Cuma Dizileri

cuma dizileri

Cuma günü hangi diziler var? Cuma dizileri ve yayın akışı listeleri

Cuma günü hangi diziler var? Cuma dizileri ve yayın akışı listeleri
Cuma dizileri neler? TV yayın akışı listelerinde bu akşam hangi dizi ve program var? İşte TRT 1, Star TV, Fox TV, Show TV, Kanal D ve Atv yayın akışı listesi!

Cuma dizileri ve tv kanallarının yayın akışı listeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Bu akşam hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlanacak? Yayın akışlarına dair tüm merak edilenleri siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik! TRT 1, Show TV, Kanal D, Atv, Tv8 ve Star TV gibi yüksek bütçeli dizileri yayınlayan popüler kanalların Cuma yayın akışı listeleri haberimizde!

CUMA GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR? 8 HAZİRAN CUMA 2023

KANAL

DİZİBÖLÜMSAAT

SHOW TV

KIZILCIK ŞERBETİ (SEZON FİNALİ)2920:00
STAR TV

YALI ÇAPKINI (SEZON FİNALİ)

3620:00

ATV

ATEŞ KUŞLARI1920:00

TRT 1

BARBAROS HAYREDDİN (FİNAL)2020:00

CUMA DİZİLERİ VE KONULARI:

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ KONUSU

Yüzyıllara meydan okuyan İstanbul ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ kılmak için her türlü sıkıntıya göğüs geren polislerimizin hikayesi Arka Sokaklar. İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle İstanbul’un sokaklarında huzuru pekiştirmek için karşılaştıkları her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşırlar. Bazen güldüren, bazen ağlatan hikayelerle karşımıza çıkan dizide ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba ana karakterdir. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatmaktadır.

Cuma günü hangi diziler var?

KASABA DOKTORU

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve ARC Film tarafından Güney Kore dizisi Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Doktor Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Doktor Ali’nin şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak. Doktor Ali, Doktor Ömer ve idealist Doktor Leyla’yı bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun mücadelesi ve her şeye rağmen insanları hayatta tutmaya çalışmaları seyirciye aktarılacak.

YALNIZ KURT

Golyat’a karşı verilen mücadelenin insanüstü serüvenini Atv ekrana taşıyan Yalnız Kurt dizisinde Golyat, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri bölen, darbelerle hükümet devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran emperyalist bir güç birliğidir. Ekonomik tetikçilik yaparak etnik ayrımcılığı körükleyen, iç karışıklıklar çıkaran hatta dini kullanarak saf insanları aldatan, her türlü terör örgütü ve cemaat kuran Golyat, dünyayı istediği gibi dizayn etmektedir. Mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel bir güç olan Golyat, Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarında birinci dereceden sorumludur.

YALI ÇAPKINI

Yalı Çapkını, çapkınlıklarıyla ünlü bir genç olan Ferit’i ailesinin memleketleri Gaziantep’te buldukları genç ve güzel bir kız olan Seyran’la evlendirme hikayesi anlatılıyor. Dizide usta oyuncu Çetin Tekindor’un Ferit’in dedesi Halis Ağa’yı canlandırıyor.

CUMA GÜNÜ YAYINLANIP FİNAL YAPAN DİZİLER

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİ KONUSU

ES film tarafından TRT1 için yapılan Payitaht Abdülhamit Osmanlı Devleti’nin son zamanlarını ve en tartışmalı dönemlerini anlatıyor. 33 yıl tahtta kalan Sultan 2. Abdülhamit’in tahttaki son 13 senesinin ele alındığı dizi özellikle Sultan Abdülhamit’in ince zekası ve yönetim anlayışıyla dış güçlerin Osmanlı toprakları üzerindeki sinsi emellerinin önüne geçme çabasını ele alıyor.

RAMO DİZİSİ KONUSU

Murat Yıldırım’ın diziye adını veren ‘Ramo’ karakterini oynadığı dizi, iki aile arasındaki çatışmayı konu alıyor. İki aile arasındaki amansız mücadele sırasında yeşerecek tutkulu bir aşk dizi severleri ekrana kilitliyor.

KIRMIZI ODA DİZİSİ KONUSU

Gerçek hayattaki yaşanmışlıklardan uyarlanan Kırmızı Oda, ibret verici olaylardan esinlenecek. Psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının dile geldiği “Kırmızı Oda” da her bölümde farklı bir hikâye ekrana gelirken acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyiciyi kendine çekecek. Seyircinin ruhunun kapalı kapılarını aralamayı amaçlayan psikolog rolünü ise Binnur Kaya üstlenirken kendini hasta görenler; kimselere açıklayamadıkları sırlarını paylaşırken; izleyiciler de kendi geçmişleri adına bir iz bulacak.

SON YAZ DİZİSİ KONUSU

Cumhuriyet Savcısı olan Selim Kara, eşi Canan, kızı Yağmur ve oğlu Ata ile sakin bir yaşam sürmektedir. Son Yaz dizisi Selim ve suç dünyasına fazlasıyla yakın olan Akgün Gökalp Taşgün'ün hayatlarının birbirine bağlanmasını ve sonrasında yaşanacakları konu alıyor. Selim, yıllar önce bir mafya lideri olan Selçuk Taşkın'ı tutuklar ve aradan yıllar geçtikten sonra ondan bir teklif alır. Akgün de babasının izinden giderek suça fazlasıyla meyilli bir hayat sürmektedir. Ayrıca tehlikeli insanlara bulaşması nedeniyle ölümle burun burunadır. Selçuk da oğlunu güvende tutmasını ve ona yol göstermesini ister. Karşlığında ise Selim'in çok önem verdiği bir davada tanıklık yapacaktır. Selim de işine fazlasıyla bağlı olduğu için bu teklifi kabul eder. Akgün fazlasıyla başına buyruk olduğu için kafasının dikine gitmeyi durdurmaz. Selim ise verdiği sözün arkasında durarak onu yola getirmeye çabalar. Akgün, Kara ailesinin hayatına bomba gibi düşerken Yağmur ve Akgün arasında bir yakınlaşma yaşanır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU

Star Tv ekranlarında ilk bölümü 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak Seni Çok bekledim dizisi bu akşam görücüye çıkıyor. Başrollerinde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar yer alıyor. Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği Seni Çok Bekledim dizisinde çekimler Erzincan, İstanbul ve Katar'da sürdürülürken dizinin konusu ise şöyle; 

Kadir ( Özcan Deniz) kendi başına büyümüş, başarılı iş adamıdır. Ayliz ( İrem Helvacıoğlu) kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başarmış güçlü yapısı ile dikkat çeken kadın karakterlerimizde. Kadir ve Ayliz'in yolları uzun yıllardır birbirleri ile kesişmiş fakat kader onları hep bir şekilde engellemiş. Ama artık düzen değişip ikisi aynı yollada bir mucizeye tanık olunca ikisi içinde zorlu ama duygu yüklü bir hayatın ilk dakikaları başlamış oluyor.

09-06-2023 Yazar Hakkında
Bugün tvde neler, hangi diziler var İşte, Kanal D, Show TV, ATV, Star, TRT 1, TV8, Fox TV yayın akışı ve tv rehberi" width="620" height="350">
2/8KANAL D YAYIN AKIŞI
3/8STAR TV YAYIN AKIŞI
4/8ATV YAYIN AKIŞI
5/8SHOW TV YAYIN AKIŞI
6/8TRT 1 YAYIN AKIŞI
7/8FOX TV YAYIN AKIŞI
8/8TV8 YAYIN AKIŞI

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir