bim 10 haziran 2022 / BİM 10 HAZİRAN KATALOĞU

Bim 10 Haziran 2022

bim 10 haziran 2022

BİM Aktüel 10 Haziran kataloğu yayınlandı! BİM'de bu hafta neler var?

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

BİM 10 Haziran Aktüel Ürünler Kataloğu

Bim 10 Haziran kataloglarının kesinleşmesiyle fırsatlar alışveriş listelerine bomba gibi düştü. Yaklaşan fırsatlar ile Bim Aktüel katalogları önemli indirimleri bünyesinde barındırarak her kesimden tüketiciye hitap ediyor. Bu haftanın önemli ürünlerini sunacak olan Bim Aktüel 10 Haziran kataloğu için haberimiz ile detaylara erişin, işte her şey:

Bim Aktüel kataloglarında nefesler tutuldu. Merakla beklenen Bim 10 Haziran listeleri için gün saymaya başladık bile. Şimdiden kampanya listelerine göre alışveriş listelerinizi dizayn etmeye başladığınızdan bu haberimizden öğrenecek çok şeyiniz var. Türkiye&#;de en önemli kampanyaları yapan BİM, bu ürünlerde müthiş fiyatlar da sunuyor olacağından ilk üründen son ürüne tüm detayları görmelisiniz. İşte merak edilenler&#;

BİM 10 Haziran &#; Bim Aktüel

BİM, gerek içeriği gerek kalitesiyle geleneği sürdüren müthiş bir katalog ile yeni haftasında müşterisi karşısına çıkıyor. Bim 10 Haziran kataloglarında bulunacak olan ilk üründen son ürüne tüm detayları anlatamasak da genel hatlarıyla fırsatlara değinmeye başlıyoruz. İlk üründe Xiaomi Redmi 9C 3/64 Cep Telefonu TL fiyatla raflarda oluyor. Ürün hakkında teknik detayları katalog görseli aktarırken ilgili katalog sayfasında diğer ürünlerde tropikal desenler dikkatlerden kaçmıyor. Bim 10 Haziran kataloglarında bulunan bu listeli ürünlerde ilk olarak valizler sizlerle oluyor. Büyük Boy ABS Valiz TL, Orta Boy ABS Valiz TL ve Küçük Boy ABS Valiz TL fiyatla sizlerle oluyor. Tatil veya seyahat hazırlığı içinde olanlar için önemli olan bu ürünleri &#;Tropikal Desen&#; etiketli ürünler takip ediyor. Bu anlamda Sırt Çantası 79 TL, Yolluk 80&#; cm 99 TL ve Banyo Paspası 2&#;li 89 TL fiyatla geliyor. Ayrıca Masa Örtüsü &#; cm 69,50 TL, Mevsimlik Yüz Havlusu 22,50 TL ve Mevsimlik Banyo Havlusu 39,50 TL&#;den sizlerle oluyor. Ayrıca şık görünümlü olan bir diğer Bim 10 Haziran ürününde Kapı Önü Paspası 14,50 TL&#;den geliyor. Devamında Sandalye Minderi 15,50 TL ve Rakle Meşrubat Bardağı cc 9,50 TL olarak devam ediyor. Erkek Ottoman Şort 29,50 TL, Kadın Viskon Pantolon 39,50 TL ve Portpfino gr 16,50 TL. Hobi ürünlerinde Zühre gr 17,50 TL, Papaya gr 16,50 TL ve Palmiye gr 15,50 TL. Ayrıca Asya gr 17,50 TL. Sona doğru ise Kız &#; Erkek Çocuk Baskılı Tshirt 24,50 TL ve Çocuk Gözlüğü 29,50 TL. Bim Aktüel 10 Haziran kataloglarında indirimler böyle. Dahası resmi adres bim. com. tr &#;de yer almakta.

Bim 10 Haziran Aktüel Ürünler kataloğunda çeşitli piknik ve kamp ürünleri ile züccaciye ürünleri büyük fırsatlar sunarken televizyonlarda da harika kampanyalar bulunacak. Bim Aktüel listelerinde yer alacak olan Büyük Boy Otomatik Çadır TL&#;den sizlerle olacak. Bir diğer üründe Stanley Outdoor Termos Litre TL ve Stanley Outdoor Termos 1 Litre TL&#;den raflarda yer alacak. Devam eden kampanyalarda INTEX Şişme Yatak TL ve Çok Amaçlı El Aleti TL&#;den gelecek. Bir diğer kampanyalı üründe ise Kampçı Yemek Pişirme Seti TL ve Cibinlikli Hamak TL&#;den satılacak. Bim Aktüel listelerinde Kamp Bıçağı TL, Çadır Lambası ve Sinek Öldürücü TL ve Kafa Lambası 99 TL. Ayrıca Solar Isınınan Katlanır Su Deposu 99 TL, Kamp Çatal &#; Kaşık &#; Bıçak 39,50 TL ve Kampçı Küreği 99 TL. Kampçıların vazgeçilmezi Kampçı Baltası 99 TL&#;den sizlerle. Bu haftanın bir diğer ürününde Şarjlı Sinek Öldürücü Raket TL. Benzer şekilde Fosforlu İp 15m 49,50 TL, Gergi Lastiği 27,50 TL ve Bahçe Plaj Şemsiyesi TL. Aktüel Ürünler arasında en dikkat çekici ürünlerden bir ide Ahşap Kollu Plaj sandalyesi 94,50 TL&#;den geliyor. Fırsat ürünlerinde piknik ve kamp ekipmanları yer alıyor. Daha fazlası resmi adreste bulunuyor. Züccaciye ürünlerinde ise öncelikle Chef&#;s Tek Fiyat Yanmaz Yapışmaz Ürünler 42,90 TL&#;den geliyor. Bu ürünleri sütlükler, kavanozlar ve nicesi takip ediyorken sayfada Arnica Cyclone Elektrikli Süpürge TL olarak yer alıyor. Müthiş fırsatlar sunan 10 Haziran Bim kataloğunda televizyonlar dahi 1 sayfayı kaplıyor. İçerisinde Dijitsu, Woon markalı ürünler bulunan bu TV&#;ler 58 inçten 32 inçe kadar geniş ürün yelpazesi ile Bim&#;de yer alıyor. Dahası, fazlası ve tüm detayları resmi adres bim. com. tr &#;den öğrenmeniz gerekmektedir. İndirimli ve güzel günler dileriz.

Bim Aktüel Katalogları: 10 Haziran

Katalogları, ürünleri, stok durumlarını, indirim tarihlerini v.s. katalog sahibi marketin resmi web sitesinden teyit ediniz.

Güncel Kataloglar

Bim aktüel - A aktüel - Şok aktüel için incelemelerimiz bağlayıcı değildir. İlgili marketin websitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Bug&#;n satışta! BİM akt&#;el kataloğu 10 Haziran Cuma… Bu hafta BİM akt&#;el &#;r&#;nler neler?

BİM mağazalarında haftanın iki günü aktüel ürünler tanıtılıyor. Salı ve Cuma günlerinde alışveriş tutkunlarıyla buluşan indirimli ürünler mağazalarda yerini alıyor. İşte bu haftanın ikinci kataloğunun tamamı…

BİM AKTÜEL KATALOĞU ÜRÜNLERİ SAYFA 1

Kataloğun ilk sayfasında 50, 55 ve 58 ekran android TV’ler, full HD uydu alıcılı smart LED TV, smart android TV ve HD ready uydu alıcılı TV gibi ürünler bulunuyor.

Bugün satışta BİM aktüel kataloğu 10 Haziran Cuma… Bu hafta BİM aktüel ürünler neler

BİM AKTÜEL 10 HAZİRAN CUMA KATALOĞU SAYFA 2

Kataloğun ikinci sayfasında Xiaomi Redmi 9C, büyük, orta ve küçük boy valiz çeşitleri, sırt çantası, yolluk, masa örtüsü, sandalye minderi, banyo havlusu, baskılı tişört, çocuk gözlüğü, pantolon ve şort gibi ürünler bulunuyor.

Bugün satışta BİM aktüel kataloğu 10 Haziran Cuma… Bu hafta BİM aktüel ürünler neler

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU SAYFA 3

Kataloğun üçüncü sayfasında ise şişme yatak, termos, kampçı yemek pişirme seti, kafa lambası, kampçı baltası, ahşap kollu kamp sandalyesi, katlanır su deposu, musluklu termos, buzluk, powerbank ve plaj şemsiyesi gibi ürünler mevcut.

Bugün satışta BİM aktüel kataloğu 10 Haziran Cuma… Bu hafta BİM aktüel ürünler neler

BİM AKTÜEL CUMA KATALOĞU SAYFA 4

Kataloğun son sayfasında ise tek fiyat yanmaz yapışmaz ürünler, elektrikli süpürge, basmalı otomatik çırpıcı, narenciye sıkacağı, çöp kovası, kavanoz kapağı ve tek fiyat plastik ürünler bulunuyor.

Bugün satışta BİM aktüel kataloğu 10 Haziran Cuma… Bu hafta BİM aktüel ürünler neler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir