levent koksal dans okulu / T.C.M.E.B ÖZEL LEVENT KÖKSAL DANS KURSU » Avcılar / İstanbul

Levent Koksal Dans Okulu

levent koksal dans okulu

Silivri’ye özel Levent Köksal Dans ve Sanat Merkezi


 

 

Özel Levent Köksal Sanat Okulları, Silivri'de açtığı şubeyle ilçemizde büyük bir eksikliği kapatarak dans ve müzik severlere kendilerini geliştirmek için imkan sunuyor. Yeni Mahalle, Ak Sokak Villa 41 adresinde bulunan kurumda konusunda uzman ve sertifikalı eğitmen kadrosuyla her yaş için Hobi Sınıfları ve Milli Eğitim Bakanlığı Sertifika Programı eğitimleri veriliyor. Bunlar arasında bale, dans, spor, müzik & enstrüman, İngilizce ve drama var. Kayıtlar sezon boyunca sürüyor.

ÇOCUKLAR İÇİN BALE
Çocuklarınızın ruhsal, bedensel ve kültürel gelişimi için doğru bir eğitimi tercih edenler Özel Levent Köksal Sanat Okulu'nun hizmetlerinden yararlanabilir. Burada verilen bale eğitimi sayesinde çocuğunuzun daha esnek, ince, zarif, sağlam ve sağlıklı bir vücuda sahip olması sağlanacak. Bir bale öğrencisinin duruşu, yürüyüşü, oturup kalkışı, her ortamda her zaman hayranlık uyandıracak kadar farklı. Tüm hareketlere yansıyan bir zarafet ve asalet var. Bunların dışında bale çalışması çocuklara iş disiplini sağlayacak. Bu da okul derslerinde, diğer aktivitelerde ve ev yaşamında da kendini gösterecek.

ÇOCUKLAR İÇİN HİPHOP
Çocuklarınızın isteğine göre her türlü popüler müziğe uyum sağlayıp özgürce dans edebilecekleri bir diğer branş olan HipHop'u da tercih edebilirsiniz. Bu dans kursu ile çocuklarınız özgür ritmin ezgilerine kendilerini kaptırabilir. Tüm dünyada fenomen haline gelen Hiphop dansı Türkiye'de de hızla yayılmaya ve hayran bulmaya devam etmekte ve çocukların gözde dans seçenekleri arasında yer almakta.

MÜZİK EĞİTİMLERİ
Mustafa Kemal Atatürk'ün "Dans medeni bir ihtiyaçtır” sözünü hatırlatan Özel Levent Köksal Sanat Okulları'nda uzman eğitmen kadrosu tarafından her yaşa uygun müzik eğitimi verilmekte. Piyano, keman, gitar, flüt, bağlama, şan ve solfej dersleri verilmekte.

YETİŞKİNLER İÇİN DANS
Sosyal Latin Dansları eğitim programında tüm sosyal Latin Dansları; Salsa, Bachata, Cha Cha, Merengue ve Rueda eğitimi verilmekle birlikte ağırlıklı olarak Salsa işlenmekte. Salsa; Küba kaynaklı, coşkulu ve neşeli bir dans olup salon dansları içerisinde en yaygın ve öğrenilmesi kolay dans türü. Ders programı haftada bir gün 1,5 saat eğitim ve haftada bir gün 2 saat pratik şeklinde.
Özel Levent Köksal Sanat Okulları'nda verilen diğer danslar arasında Arjantin Tango, Roman-Oryantal, Halk oyunları ve Düğün dansı da yer alıyor. Taleplere göre her branş için hafta içi ve haftasonu sınıflar açılabilmekte.

KÖKSAL: KOCAMAN BİR AİLEYİZ
Özel Levent Köksal Sanat Okulları kurucusu Levent Köksal, gazetemize yaptığı özel açıklamada şunları söyledi: "Kocaman bir aileyiz. Çok değerli velilerimiz, dansın melekleri miniklerimiz, yetenekli gençlerimiz, birlikte yol aldığımız eğitim kurumlarımız, meslektaşlarımız, emeğimizi ve yüreğimizi paylaştığımız tüm dansa ve sanata gönül veren dostlarımız var. Ailemiz biraz daha genişledi ve çeşitlendi. Avcılar'dan sonra Silivri'de buluşuyoruz. Dansla beraber artık diğer sanat dallarında da öğrenciler yetiştirmeye başladık. Silivri'de tam kapsamlı bir sanat okulu hayal ettik ve gerçekleştirdik. Artık hem dans edeceğiz, hem de gitar, piyano, keman veya bağlama çalacağız ya da resim yapacağız veya fotoğraf çekeceğiz, hatta koro oluşturup şarkılar söyleyeceğiz. Biraz satranç oynayacağız biraz tiyatro ama mutlaka kocaman bahçemizde keyifli molalar vereceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz ve velilerimiz ile hayatımıza renk katmaya devam edeceğiz.”
Özel Levent Köksal Sanat Okulları Silivri Şubesine nolu telefondan ulaşabilirsiniz. seafoodplus.info


Renginar seafoodplus.info

Açı dershanesi dans okulu kuruyor

EĞLENMEK AMACIYLA YARIŞMAYA KATILDILAR

Dün Açı Dershanesi’ne gelen Türkiye’nin ünlü dans eğitmeni Levent Köksal Açı Dershanesi Kapaklı Şube Müdürü Demet Kurucu tarafından karşılandı.  Açı Dershanesi ile kuracakları dans kulübüne kendisine ait “Levent Köksal Dans ve Spor Kulübü”nden isim hakkı verileceğini belirten Köksal, dans kulübünde bale, hiphop, tango, salsa, pilates ve oryantal dersleri verileceğini söyledi. İlk hedeflerinin 1 Haziran’da ülke genelinde düzenlenecek olan serbest stil dans yarışmasına katılmak olduğunu söyleyen Köksal “Öğrenciler geçen sezon eğlenmek amaçlı Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı. Öğrencilerimin dans karografisini her tarafından kırparak kısaltmışlar. Dolayısıyla gösteri bişeye benzemedi. Dolayısyla öğrencilerim elendi” dedi.

DANS HAYATIMA 8 YAŞINDA BAŞLADIM

Köksal, dans hayatına, 8 yaşında, ağabeyi Fahrettin Köksal’dan etkilenerek başladığını ifade ederek “İlk dans eğitimimi 2. sınıfta arkadaşlarıma verdim. İlk dans grubumu da o zaman kurdum. İlk gösterimi ise yılsonu karne günü’nde okulumda gerçekleştirdim. yaşlarımda, düzenlenen çay partileri ve gündüz matinelerinde sık sık boy göstererek, düzenlenen yarışmalarda birincilikler elde ettim. Bir dönem, Hakan Peker Dans Grubu’nda yer aldım” dedi. ?da, Pazar 89 programında dans gösterisi hazırlamaya başladığını ifade eden Köksal “Ebru Gündeş, Hakan Peker, Ali Güven, Grup Vitamin, Ferda Anıl Yarkın, Akın, Orhan Gencebay, Hatice, Mine Koşan, Rober Hatemo gibi birçok sanatçının klip çalışmalarında yer alarak koreografi ve sanat yönetmenliği yaptım” diye konuştu.

Haber / Sevay KARDEŞ

GELECEĞİN DANS&#;ILARI KAPAKLI’DA YETİŞECEK

Ünlü dans eğitmeni Levent Köksal, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde açtığı dans okulu ile geleceğin dansçılarını yetiştirecek. Açılışı yapılan dans okulunda Levent Köksal Dans ve Spor Okulları Türkiye şampiyonlarının sunduğu gösteriler ilgiyle izlenirken, Levent Köksal da dansçılara zaman zaman eşlik etti.
Aldığı ödüllerle ve birçok sanatçının klip çalışmalarında koreografi ve sanat yönetmenliği yaparak dikkat çeken dans eğitmeni Köksal, Kapaklı ilçesinde Açı Dershanesi bünyesinde dans okulu açılacağı sözünü tuttu. Dansçı Levent Köksal, dans ve spor okulları zincirine Kapaklı’yı da ekledi.
Türkiye genelinde dans yarışmaları düzenleyen Köksal'ın açılışı yapılan dans okulunda Yıldız Dans ve Spor Kulübü’nde bale, hiphop, tango, salsa, plates ve oryantal dersleri verileceği kaydedildi. Dansın ilk çağlardan beri var olan bir aktivite olduğuna dikkat çeken Levent Köksal, "İnşallah hep birlikte güzel işlere imza atabiliriz" temennisinde bulundu.
"TÜM DÜNYAYA ADINI DUYURABİLECEK DANSÇILAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan dans okulu açılış programı gitar dinletisi ile devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Açı Dershanesi Müdürü Demet Kurucu, "Dershanemiz bünyesinde Levent Köksal gibi büyük bir isimle birlikte dans okulu kurulması, bizim için de oldukça memnuniyet vericidir. Temennimiz bu dans okulunda tüm dünyaya adını duyurabilecek dansçıların yetişmesidir" dedi ve okulun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
"GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"
Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan ünlü dansçı Levent Köksal, "Mustafa Kemal Atatürk, ‘Dans medeni bir ihtiyaçtır’ diyerek, dansın bir ulus için ne denli önemli olduğuna dikkat çekmiştir. Bu anlamda Yıldız Dans ve Spor Kulübümüzle Kapaklı’da böyle bir adım attık. İnşallah hayırlı olur" ifadelerini kaydetti.
Dansın ilk çağlardan beri var olan bir aktivite olduğuna dikkat çeken Köksal, "Öyle ki insanlar ilk çağlardan bu yana sevinçlerini, acılarını, kısacası her türlü duygu ve düşüncelerini dansla ifade etmeye çalışmıştır. Bugün sosyal ve sanatsal aktiviteler sıralamasında dans ilk üçte yer almaktadır" dedi. Birkaç ay sonra yapılacak organizasyonlarda İstanbul ve Türkiye’nin diğer illerinden profesyonel dansçıları Kapaklı’ya getirebileceklerini kaydeden Levent Köksal, "İnşallah hep birlikte güzel işlere imza atabiliriz" diye konuştu.
Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, ilçenin tarihi hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunarak, "Yıllardır bu tür güzellikleri Kapaklı ile nasıl buluşturabileceğimizin mücadelesini verdik. Kapaklı artık tüm ülke için bir çekim merkezi haline geldi. Dans okulunun başta İsmetpaşa Mahallesi sakinleri olmak üzere tüm Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni ederim. Kapaklımız bu tür yatırımlarla modern bir şehir haline gelecektir" şeklinde konuştu.
ŞAMPİYONLAR İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Program, Levent Köksal Dans ve Spor Okulları’nın Türkiye şampiyonu olan minikler dans grubunun gösterisi ile devam etti. Programda daha sonra sahne alan büyükler Türkiye hip hop şampiyonları, yaptıkları gösteri ile büyük alkış aldı. Birbirinden tehlikeli ve zor hareketleri sunan dansçılar, Kapaklı halkından büyük ilgi gördü. Programda Levent Köksal da ara ara dansçılarına eşlik etti.
Gösterilerin ardından açılış kurdelesi kesildi. Program dans okulunda verilen kokteyl ile son buldu.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir