marmaris gemi turu / Marmaris Tekne Turu - Süper Tekne - Süper Fiyat - Süper Hizmet

Marmaris Gemi Turu

marmaris gemi turu

Marmaris Tekne Turları Programları Hakkında

Tekne turumuz ile birbirinden güzel yerleri ziyaret etmeden önce, dilerseniz sizinle tura gelmeden önce nelere dikkat etmeniz ve çantanıza neler koymanız gerektiğinden bahsedelim;

  • Çantanıza mutlaka şapkanızı, güneş gözlüğünüzü ve güneş kreminizi koymalısınız.
  • Yanınıza mayo, havlu ve gerekiyorsa kolluk, makarna vb. yüzme ekipmanları almalısınız.
  • Turdan telefonunuzun ve kameranızın şarjının tam olduğuna emin olun, enfes kareler sizi bekliyor!
  • Beklenmedik bir hava değişimi yahut başka sebepler olduğunda güzergahımızda bazı değişiklikler olabilir.

Marmaris tekne turu rotaları muhteşem noktalardan oluşmaktadır. Bu noktalarda mavi ve yeşilin melezi ve kristal suları turun tadını çıkarmanıza yardımcı olacak.

Saat sabah ’da, sizleri konforlu ve modern aracımızla Marmaris’te kaldığınız otelden alacağız. Ardından teknemizin kalkacağı limana haraket edeceğiz. Kısa bir yolculuktan sonra araçtan inip tekneye geçeceğiz.

Limanda profesyonel ekibimizin üyeleri tarafından karşılanıp tekneye buyur edildikten sonra beğendiğiniz bir yeri tercih ederek yerleşeceksiniz. İki katlı teknemizde ister gölgede, ister güneş altında kalan bölümlerden birini dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz.

Akvaryum Koyu &#; Marmaris Tekne Turunun ilk Durağı

Adının hakkını sonuna değin veren Akvaryum Koyu güzergahımızın ilk durağıdır. Turkuaz ve tertemiz sularının ışıldadığı ve çarşaf gibi serildiği bu koyda, yemyeşil ağaçlar eşliğinde benzersiz bir yüzme deneyimi yaşayacağız. Mavinin bütün tonlarının ayağınızın altına serileceği Akvaryum Koyu, tekne turu için mükemmel bir başlangıç olacak.

Fosforlu Mağara

Fosforlu Mağara, gece ufuktan indiğinde parıldayan taşlardan oluşan doğal bir mağaradır. Tabii biz bu noktayı gündüz vakti ziyaret edeceğimizden bu görsel şöleni kaçıracağız. Fakat yalnızca ufak teknelerin yanaşabildiği ve dalış aktivitesinin vazgeçilmez duraklarından biri olan Fosforlu Mağara, gündüz bir başka güzel!

Kumbulük & Amos

Bir sonraki durağımız Kumlubük ve Amos olacak. Kıyılarını ve tepelerini beyaz evlerin süslediği, en genel haliyle otantik bir havaya sahip Kumlubük ve Amos’un tertemiz sularıyla buluşup etrafı izlemenin keyfine varacağız. Tabii ki hatırlatmakta fayda var: Durduğumuz her noktada yüzmek zorunda değilsiniz; teknede kalmayı tercih edip güneşlenebilir, içeceğinizi yudumlayıp bol bol fotoğraf da çekebilirsiniz.

Turunç

Pek bilinmediğinden saklı bir cennet değerine sahip Turunç, Marmaris tekne turu güzergahımızın bir sonraki durağı olacak. Burası, bulundukları koyun adını yaşatmayı hedefleyen turunç ağaçlarına ek olarak şirin evler, sokaklar, tertemiz sular ve yumuşacık kumlu kıyılarla bezenmiştir. Turunç’ta 1 saatlik molamız esnasında doyasıya zaman geçireceğiz.

Marmaris Tekne Turunun Son Durağı &#; Yeşil Deniz

Kayalarla örülü kıyıların ortasında turkuaz renkli bir inciyi andıran Yeşil Deniz Koyu, tekne turu rotamızın son durağı olacak. Kıyılarının minik beyaz taşlarla bezendiği bu tertemiz sularda tekneye binmeden önce son bir kez daha serinlerken harika atmosferin, tatlı meltemin ve pırıl pırıl güneşin tadına varacağız.

Denizle buluşmamız sona erdiğinde tekneye çıkacağız ve hiç bitsin istemesek de dönüş yolunu tutacağız. Biraz yorgun ama epey mutlu bir halde tekne keyfimizi sonlandırdıktan sonra, yaklaşık – civarında Marmaris’teki limana yanaşacağız.

Burada aracımız sizi otelinize götürmek için hazır bekliyor olacak. Böylece Marmaris tekne turu son derece konforlu bir şekilde sona erecek.

Marmaris Korsan Tekne Turu

Marmaris’te organize edilmekte olan birçok tekne turu bulunmaktadır. Fakat yaz sezonu itibari ile daha önce Antalya’da özellikle çokça görülen korsan gemilerden Marmaris’e getirilerek faaliyete geçmiştir. İlk etapta bu korsan gemilerinin getirilme amacı çocuklar için olsa da daha sonra yetişkinlerin de ilgisini çektiği için konsept değişikliğine giderek hem yetişkinlere, hem de çocuklara hitap etmeye başlamıştır.  Marmaris Korsan Tekne Turu ile arkadaş grubunuz yada ailenizle güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Marmaris Korsan Tekne Turu diğer tekne turlarına nazaran daha az yüzme molası vermektedir. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi teknede yapılan köpük partisi diyebiliriz. Tekne turumuzda misafirlerimizin eğlenebilmesi ve keyif alabilmesi için tekne personelimiz gün boyu çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Marmaris Korsan Tekne Turu yaz sezonu boyunca her gün düzenlenmektedir. Bu turumuza katılacak olan misafirlerimiz gün boyu doyasıya eğlenceye ve muhteşem yüzme molalarına hazır olmalıdır.

BU TURUN FIYATI SADECE TL – Online Rezervasyon

Marmaris Korsan Tekne Turu Programı

Sabah saat ’da transferlerimiz ile turumuz başlamaktadır. Saat civarı tüm misafirlerin tekneye giriş yapmasıyla birlikte teknemiz saat gibi limandan hareket etmektedir. İlk olarak verdiğimiz yüzme molası Akvaryum koyudur. Akvaryum koyunda yaklaşık 30 ile 45 dakika arasında yüzme molası verilmektedir. Bir sonraki yüzme molamız Amos’tur. Amos da 40 dakika yüzme molası verilir ve son yüzme molası Turunç. Turunç Marmaris’e bağlı olan çok tatlı, ufak ve şirin bir tatil kasabasıdır. Burada yaklaşık olarak 1,5 saatlik serbest zamanınız olacaktır. Bu zamanı dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz.

Marmaris Korsan Tekne Turu programı arasında çeşitli animasyonlar ve köpük partisi bulunmaktadır. Özellikle çocukların köpük partisi olduğu zaman ne kadar mutlu ve keyifli olduğunu görmek sizleri de memnun edecektir. Bu tekne turumuzla aileniz ile arkadaşlarınızla güzel anılar biriktirmiş olacaksınız. Korsan teknelerimiz 3 katlı olup ilk katı öğle yemeği servisi için ve gölgelik oturma alanları ile dekore edilmiştir.

Çocuklar için Marmaris Korsan Tekne Turu

Marmaris’te maalesef çocuklarımız için çok fazla alternatif bulunmamaktadır. Sınırlı sayıda çocukların katılabileceği ve eğlenebileceği aktiviteler bulunmaktadır. Bunlardan en iyileri için Atlanstis Su Parkı ve Marmaris Korsan Tekne Turu diyebiliriz. Ufak misafirlerimizin en çok bu 2 aktivteden keyif aldığını söyleyebiliriz. Çocuklar için Korsan Gemi Turu süresi boyunca çeşitli aktivteler ve köpük partisi düzenlenmektedir. Bu yüzden tatil planlarınız arasında tekne turuna katılmak ve çocuk sahibi iseniz Marmaris Korsan Tekne Turu tamda sizin için iyi tercih olacaktır. Çünkü sizler kadar çocuklarınızın da eğlenmeye hakkı olduğunu düşünüyoruz.

Marmaris Korsan Tekne Turu Gezilen Koylar

Marmaris Korsan Tekne Turu güzergahımız limandan hareket eden teknemiz ilk olarak Akvaryum koyunda yüzme molası vermektedir. Buradaki yüzme molamız yaklaşık 40 dakika kadardır. Bir sonraki durağımız ise Fosforlu Mağara olacaktır. Özellikle yabancı turistler bu mağara ziyaretleri sırasında demir para atarak dilek dilemektedirler. Buradaki molamız fotoğraf çekmek için sadece 10 dakikadır ve burada yüzmek kesinlikle yasaktır. Daha teknemizde çeşitli aktiviteler ve köpük partisi yapılır. Teknemizde gün boyu yararlanabileceğiniz meşrubat, çay, kahve servisimiz olduğunu tekrar size hatırlatalım. 🙂 Sonraki durağımız Amos koyu olacaktır. Burada ki molamız da 40 dakika yüzme molasıdır. Amos Turunç kasabası yakınlarında yer almaktadır ve denizi gerçekten muhteşemdir. Son durağımız ise Turunç kasabası daha önce de belirttiğimiz gibi çok şirin, sessiz,sakin ve ufak bir tatil kasabasıdır. Yaklaşık 1,5 saat serbest zamanınız olacaktır. Vaktinizi en iyi şekilde geçirmeniz dileğiyle. 🙂

Marmaris Korsan Tekne Turu Yorumları

Marmaris Tekne Turları hakkında bir çok iyi yada kötü yorumlar okumuş veya duymuş olabilirsiniz. Korsan tekne turları hakkında da bir çok yorum sahibi olmuş olabilirsiniz. Fakat sizlere şunu söylemek isteriz Marmaris’te bile korsan gemilerinin sayısı gün ve gün artmakta. Takdir edersiniz ki her korsan gemisinin sahibi ve işletmecisi farklı olduğu için hizmet kalitesi farklı olabilmektedir. Eğer Marmaris Korsan Tekne Turu için iyi bir adres arıyorsanız sizde bizi tercih edebilirsiniz.

Marmaris Korsan Tekne Turu İletişim

Marmaris’te firmamıza ait 2 adet korsan teknemiz bulunmaktadır. Firmamız yılından süre gelen ve halen hizmetlerine devam eden, hakkımızda rahatlıkla fikir ve güven edinebileceğiniz bir firmadır. Firmamız hakkında da bir çok yorum yapılmaktadır. Ümit ediyoruz ki sizin gibi değerli misafirlerimiz de bizler ile katıldıkları turlardan sonra fikirlerini ve hakkımızda ki yorumlarını iyi yada kötü web sitemizde bizimle paylaşır.

8 Gün 7 Gece

Çıkış Limanı: Marmaris

Varış Limanı: Marmaris

Çıkış Günleri: Her Cumartesi

 

PROGRAM;

1. Gün: Misafirlerimiz ’ dan sonra tekneye gelip yerleşebilirler. Tur hakkında bilgilendirme ve akşam yemeği ile servisimiz başlar. Ülkemizin önemli bir turizm merkezi olan ve büyük bir limana sahip Marmaris Limanı’nda ilk gün geceleme yapılır.

2. Gün: Kahvaltı sonrası Ekincik Körfezi’ne doğru demir alınır. Ekincik Körfezi’nde isterseniz opsiyonel olarak düzenlenen Dalyan turuna katılıp kral kaya mezarlarını ve Caretta Caretta kaplumbağalarına ev sahipliği yapan İztuzu plajını gezebilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme Ekincik Körfezi’nde yapılır.

3. Gün :Bugün dalgaları ile ünlü Dişibilmez ve Kurtoğlu Burunlarını deniz sakinken geçebilmek için sabah çok erken demir alınır ve Göcek Körfezi’nde bulunan Tersane Adası’nda kahvaltı ve yüzme molası verilir. Daha sonra denize gömülü hamam kalıntılarınından adını alan Kleopatra Adası’na gidilir. Sonraki güzergahımız akşam yemeği ve geceleme yapacağımız Kızılada’dır.

4. Gün :Sabah Fethiye Limanı’na gelinir. Antik çağ döneminde Telmessos diye adlandırılan Fethiye, Likya Uygarlığı’nın en önemli şehirlerinden biriydi. Burada opsiyonel olarak jeep safari turuna katılabilirsiniz. Safari turuna katılmak istemeyen misafirlerimiz ile Samanlık Koyu’na hareket edilir. Öğle yemeği ve yüzme molası sonrası teknemiz Ece Saray Marina’ya akşam yemeği ve geceleme için demir atar. Misafirlerimiz limana yakın barlar sokağı ve çarşıda dilediği gibi alışveriş yapıp gece eğlencelerine katılabilirler.

5. Gün :Sabah kahvaltısının ardından teknemiz Göcek Körfezi’ne doğru demir alır. Göcek koylarının simgesi ve gözbebeği olan Yassıca Ada’ya demir atılarak öğle yemeği ve yüzme molası verilir. Akşam yemeği ve geceleme Göcek koylarında olacaktır.

6. Gün :Kahvaltının ardından ismini Türkiye’de Mavi Yolculuk kültürünün tanınmasında önemli bir rolü olan sanatçımız Bedri Rahmi Eyüpoğlu’ndan alan Bedri Rahmi Koyu’na varılır. Bu koyumuzda sanatçının kaya üstüne yaptığı balık resmini ve antik çağa ait kral kaya mezarlarını da görebilirsiniz. Daha sonra Sarsala Koyu’na ve ardından geceleme de yapacağımız Ağa Limanı’na varılır. Ağa Limanı’nda kısa bir yürüyüş sonrası Bizans dönemine ait kalıntılar ve eski tiyatroyu gezip günbatımını izleyebilirsiniz.

7. Gün :Sabah kahvaltısının ardından KumluBük e doğru demir alınır ve öğle yemeğiyle yüzme molası burada verilir. Ardından ikindi çayı ve turumuzun son yüzme molası için Cennet Adasına varılır. Daha sonra buradan demir alınarak geceleme için Marmaris Limanı’na doğru hareket edilir. Arzu eden konuklarımız Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan bu güzel kentimizi gezip, gece hayatını yaşayabilirler.

8. Gün :Kahvaltının ardından saat ’ a kadar teknemizden ayrılabilirsiniz.

FİYAT DETAYLARI
•Fiyatlar 2 kişilik kamarada 1 kişi 1 hafta tam pansiyon konaklama esasına göre hazırlanmıştır ve EURO cinsindendir.
•Tek kişi farkı (Single Supplement) % 60
•Turlarımızda çocuk indirimi uygulanmaz. 12 yaşından küçük çocuklar tekneye kabul edilmez.

FİYATA DAHİL OLANLAR
• Tam pansiyon konaklama: Kahvaltı, öğle yemeği, 5 çayı (kek-bisküvi servisi) ve akşam yemeği.
• Yemeklerde su ücretsiz olarak servis edilir.
• Günlük Saat klima hizmeti.
• Liman masrafları ve çıkış işlemleri.
• Seyir belgesi ve gerekli işlemler için gemi acente masrafları.
• Palamar ücretleri.
• Mürettebat servisi.
• Kullanma suyu.
• Dizel ve benzin giderleri.
• Temiz nevresim ve banyo havlularının temini (Plaj havlusu dâhil değildir).
• Yattaki ekipmanların ücretsiz kullanımı (maske, palet, şnorkel olta takımları vb.)
• Yat sigortası (Kişisel seyahat sigortanızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.)

FİYATLARA DAHİL OLMAYANLAR:
• Alkollü, alkolsüz içecekler ve şişe suyu ücretli olarak yat barından temin edilir.
• Tur güzergâhındaki ören yeri giriş ücretleri, müze girişleri ve opsiyonel kara turları.
• Havaalanı transferleri.

 

(Kaptan gerekli gördü hallerde emniyetli bir seyir için rota ve zamanlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.)

 




Kabin Kiralama Detayları ;

Kabin turlarında uygulanan fiyatlar iki kişilik kabinde tek kişi fiyatlarıdır ve EURO bazındadır. Kabinde tek kişi kalmak isteyen misafirlerimiz % 70 fiyat farkı ödemesi gerekmektedir. Aile turu kabin kiralama programında ( ebebeynleri ile aynı kamarada kalmak şartı ile) yaş arası çocuklar için % 50 ücret uygulanır. Standart, klimalı, lüks, Yunan Adaları kabin kiralamalarında 12 yaş altı çocuklar tura kabul edilmez. Yunan Adaları kabin kiralama programında yurt dışı çıkış harçları ve vize işlemleri giderleri misafirlerimizce karşılanır.

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir