sahibinden 2 kez ücretsiz ilan verme / Sahibinden.com, ilan verenler için geçici numara servisini duyurdu - Webrazzi

Sahibinden 2 Kez Ücretsiz Ilan Verme

sahibinden 2 kez ücretsiz ilan verme

Sahibinden.com, ilan verenler için geçici numara servisini duyurdu

Sahibinden.com, kullanıcıların gerçek telefon numaralarını kullanmadan ilan verebilecekleri geçici numara servisinitanıttı.

Servis, sitede ilan vermek isteyen ancak kişisel telefon numarasını paylaşmak istemeyen kullanıcıların, sahibinden.com tarafından atanan geçici bir telefon numarasıyla alıcılarla iletişime geçmesini sağlıyor.

İlan vermek isteyen kullanıcılar geçici numara servisine iletişim bilgileri bölümünden erişiliyor. Bugüne kadar ilanda yalnızca numaranızın görünüp görünmeyeceğine karar verebildiğiniz bölümde "İlanda sahibinden.com geçici numara servisi kullanılsın" seçeneğinin eklendiğini görüyorsunuz.

Geçici numara servisini seçmeniz durumunda, sahibinden.com, ilanınızın iletişim bilgisi alanında,  "0850" ile başlayan gizlenmiş bir numara gösteriyor.

sahibinden geçici

İlanla ilgilenen alıcılar, iletişim bilgilerini görüntülemek için "numarayı göster" seçeneğini tıkladığında sahibinden.com, ilan verenler için beş dakikalığına geçerli olacak geçici bir numara atıyor. Bu numaraya gelen çağrıları ilan verenin telefonuna yönlendiren sahibinden.com, alıcılar için kalan süreyi ekranda gösteriyor.

sahibindencom numara gizle

Bu sürede ilan verenle iletişime geçememeniz durumunda, atanan geçici numara siliniyor ve yeniden numarayı göster seçeneğini tıklamanız gerekiyor. Sahibinden.com her arama için ayrı bir numara tanımlıyor. Gerçek numaranız sahibinden.com ile paylaşılıyor ancak ilanı gören alıcılar tarafından görülemiyor.

sahibinden geçici numara

Sahibinden.com geçici numara özelliği ilk etapta yalnızca emlak ilanı vermek isteyen bireysel kullanıcılara açık. Ücretsiz olarak sunulan servisin, kullanıcı geri dönüşlerine göre ilerleyen zamanlarda daha geniş kategorilere uyarlanması mümkün.

Kullanıcı bilgilerinin gizliliği gözetilerek yapılan yeniliğin telefon numarasını başta güvenlik olmak üzere birçok farklı nedenle paylaşmaktan çekinen ilan verenler tarafından olumlu karşılanacağını söyleyebiliriz.

İlan Verme

İlan vermek ücretsiz mi?

Tasit.com’da bireysel üyelere ilan vermek ücretsizdir.

Hangi ürünler için buradan ilan verebilirim?

Her marka ve modelden araba, ticari araç ve motosiklet ilanları verebilirsiniz.

Nasıl ilan veririm?

tasit.com’a ilan vermek için, ‘Ücretsiz İlan Ver’ linkine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ilanınızın tipini, marka ve modelini seçtikten sonra ‘Devam et’ linkini takip ederek diğer bölümlere geçebilirsiniz.

Bu bölümlerde;

  • Eğer varsa ürüne ait fotoğraf ekleme,
  • Fiyat ve ürün detaylarını belirleme,
  • İlanınızı ön plana çıkartacak doping seçeneklerini belirleme,

işlemlerini tamamladığınızda ilanınız yayına hazır hale gelecektir. Yayına hazır hale gelen ilanlar editörlerimiz tarafından kontrol edilmek ve çok kısa bir süre içerisinde yayına alınmaktadır.

İlan vermek için üyelik zorunlu mu?

İlan vermek için üye olmanız gerekiyor.

İlan için gönderdiğim fotoğrafı ilanımda neden göremiyorum ?

İlanınıza eklediğiniz fotoğraf, anında yayınlanmayabilir. Eklediğiniz fotoğraflar editörlerimiz tarafından incelendikten sonra kısa süre içerisinde yayınlanacaktır.

Verdiğim ilan neden reddedildi?

Verdiğiniz ilan yayınlanmadan önce editörlerimiz tarafından incelenmektedir. İlanınız birçok nedenden ötürü reddedilmiş olabilir ama en yaygın nedenler:

Verdiğiniz ilanın kategorisi yanlış ise, ilanınız editörlerimiz tarafından reddedilir. İlanınıza uygun kategori bölümünü seçerek yeniden ilan girişi yapınız.

Sakıncalı veya hakaret içeren metinler, yanıltıcı bilgilerin bulunduğu ilanlar reddedilir. (Hakaret, siyasi, dini, kişilik haklarına müdahale, pornografik görüntü)

İlanınız için kullandığınız görseller ve açıklamalar yanlış veya uygunsuz ise veya marka model ve görsel uyuşmazlığı varsa ilanınız editörlerimiz tarafından reddedilir.

İlan verebilmek için hangi durumlarda kurumsal üyelik gerekmektedir ?

Sahibinden olmayan ticari ilan sahiplerinin ve ücretsiz ilan hakkını doldurmuş kurumların “Kurumsal Üyelik”e geçmeleri gereklidir.

İlanım ne zaman onaylanacak?

Kaydedilmiş ilanınız, editörlerimiz tarafından kontrol edildikten sonra, çok kısa bir süre içerisinde yayına girecektir.

İlanımın vitrine çıkması için nasıl doping alabilirim?

Ana sayfadan Bana özel>İlanlarım> adımları takip edilerek ilanınızın yayınladığı sayfada bulunan “Doping” butonunu tıklayarak size en uygun dopingleri satın alabilirsiniz.

İlanıma fotoğraf yüklemek ücretli mi?

Bireysel üye olarak her ilanınıza 5 fotoğraf ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Kurumsal üyelerimiz 5 veya 15 fotoğrafın dahil olduğu paketlerimizden yararlanabilirler.

İlanımı nasıl değiştirir veya yenilerim? 

İlanınızı değiştirmek için “Bana özel” bölümünden “İlanlarım” ı seçerek yayındaki ilanlarınızı ilanın altındaki “Değiştir” e tıklayıp ilanınızı sınırsız olarak güncelleyebilir veya “Resim Ekle” ile yeni fotoğraflar ekleyebilirsiniz.

İlanınızı yenilemek ve yeni ilanlarla daha üst sıralarda listelenmesini sağlamak için, kurumsal üyelik paketlerimizden alabilir ve “Yenile” butonuna tıklayarak ilanınızı yenileyebilirsiniz.

İlanımı nasıl silebilirim?

Bana özel” bölümünde “İlanlarım” alanına girdiğinizde ilanınızın alt bölümünde bulunan “Sil” butonuna tıkladığınızda ilanınız silinecektir.

Kaç adet ücretsiz ilan verebilirim?

Bireysel üyelerimiz 2 ilan, kurumsal üyelerimiz  “Süper Paket” için aylık 5 ilan, “Pro Paket” için sınırsız ilan verebilirler.

Kurumsal üyelik paketleri için tıklayınız.

Bireysel üyeyim, ücretsiz ilan hakkımı doldurdum ne yapmalıyım?

Bireysel üyelerimiz her zaman toplamda en fazla 2 ilan verebilirler. Bu ilanları vermenin bir zaman kısıtı da bulunmamaktadır. Ücretsiz ilan hakkınızın dolması durumunda eski ilanlarınızdan birini silerek yeni bir ilan verebilirsiniz.

Sahibinden.com da ilan verirken çok dikkat edin ( Başımdan geçen bir olay )

  • Onbaşı
    26 Mesaj
    Konu Sahibi
    Eğer ilan verecekseniz mutlaka izleyin arkadaşlar..
    Nasıl çakal bir firma bu sahibinden nasıl milletin parasının üzerine yatıyor görün
    Merhaba
    Aslında yazacaktım uzun uzadıya ama video çekeyim dedim.Hem daha açıklıyıcı olur hem de derdimi daha iyi anlatırım




  • Video'daki mevcut kırmızı motorun tam modeli nedir? Kullanışlımıdır? Bende 100cup var. Eğer gerçekten iyiyse satıp bundan almayı planlıyorum. Kullanma amacım motor kullanmayı öğrenme, gezme, market ihtiyacı giderme, arkadaşlarımla buluşma vs. işler. Hızla işim olmaz. Yavaş giderim zaten. Cubla yaptığım max.hız zaten 50-60km. Eğer bu motor daha iyi daha rahat dersen değiştirmeyi düşünebilirim. Sanırım otomatik vites oluyorlar.
  • Yüzbaşı
    979 Mesaj
    senin yaşadığın veya rastladığın yasak ALIM ilan sayısı oldukça fazla olmasının yanı sıra....

    bir defa kendi ismim ve cep tlf um ile üyelik açtım.. ve açtığıma ğişman oldum.. iletişim bilgilerimin hepsini public hale getirdiler.. mail cep herşey...
    arkasına üye olduğum mail adresi ile üyeliğimin kapatılmasını istedim... bana onay mail i gönderiyorlar.. onaylıyorum. bu sefer sistemde kayıtlı olan mail ile aynı değil diye mesaj geliyor.. aradım tlf ile... ... oğlu.. mail i üye olduğum yere gönderirken sorun yok.. o mail e gelen linki onaylayınca neden bu mail adresi üye olunmamış diye mesaj çıkartıyorsunuz diye bastım.. kalayı.. tam 1 hafta uğraştım.. defalarca aradım...ve sonunda üyeliğimi kapattım ama.. halen emin değilim üyeliğimin ve üyelik bilgilerimin silindiğinden...

    ümraniye de bu firmanın merkezi sanırım..

    dolayısı ile bu firma ve çalışanları veya tlf a çıkacak kişiler için ... rastlayabileceğiniz ennnnnnn ...çocukları...

    sen dur daha neler yaşıcağını söyleyimmm.. senin ilanın yayınlanmadı ama 2-3 güne başka birisi senin motorun resimleri ile satış ilanı açar ise hiç şaşırma...
    olay şu.. ilanı silmeyi unuttum sana başka bir motor verelim gibisine.. yani senin kaynağı başkaları kullanacaktır...

    git orjinal tlf satış ilanı olan listelere vs vs.. orjinal samsung A5 diyelim 2000 lira ya... adam aynı bölümde 500 liraya replika satıyor... ve o kişiye/firmaya ait ilanları defalarca şikayet etmeme veya edilmesine rağmen aynı kişiler bu replikaları satmaya devam ediyor. ama artık samsung bölümü haricindeki bölümlere de açıyorlar

    dolayısı ile...

    doğruya doğru.. şahsi olarak alıp kullanmadığı eşyası çok biri olmama rağmen 2009 dan beri hiç kullanılmamış bir motorun ilanına bend eşüphe ile bakarım ama onların açmadıkları onaylamadıkları ilan için para alıyor olmaları ... ne bekliyorsun ki...

    o sitenin kurallarından bir tanesi olan satıcının iletişim bilgisi yani şirket veya cep tlf bilgisi paylaşılmak zorunda.. ama satıcıların .. ki bunlar genelde vurkaç da artık kurumsal olmuş satıcıların çoğunun tlf u yok..

    sen 30 lira ile kurtulduğuna sevin diyerek teselli ol demekten başka bişi yapamıyoruz dostum...

    tüketici kurumlarına başburmanı gerekirse daha fazla ücret ödeyerek .. para iadesini unut.. sen şikayetini yap öncelikle




  • Yarbay
    12957 Mesaj
    Hocam geçmiş olsun kötü bir tecrübe yaşamışsınız. Ancak bu işin peşini bırakmayın bence. Paranızı iade almanız lazım.
    Motosiklet için aylık ücretsiz 1 ve yılda toplam 3 kez ilan verebilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/kac-adet-ucretsiz-ilan-verebilirim-WQQaXQQ8884WQQpXQQhelp

    Rekabet kurulu bunlar hakkında soruşturma başlattı. Aşağıdaki haber alıntıdır.

    Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticareti A.Ş.’nin hâkim durumunu aşırı fiyat uygulamak suretiyle kötüye kullandığı iddiası üzerine yürütülen önaraştırma, Rekabet Kurulu tarafından karara bağlandı.

    Önaraştırmada elde edilen bilgi ve belgeler ile yapılan tespitleri 04.05.2017 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticareti A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına, 17-15/175-M sayı ile karar verdi.

    Bilindiği üzere 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesi, hâkim durumun kötüye kullanılmasını yasaklamaktadır.




  • Onbaşı
    26 Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    Hocam geçmiş olsun kötü bir tecrübe yaşamışsınız. Ancak bu işin peşini bırakmayın bence. Paranızı iade almanız lazım.
    Motosiklet için aylık ücretsiz 1 ve yılda toplam 3 kez ilan verebilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/kac-adet-ucretsiz-ilan-verebilirim-WQQaXQQ8884WQQpXQQhelp

    Rekabet kurulu bunlar hakkında soruşturma başlattı. Aşağıdaki haber alıntıdır.

    Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticareti A.Ş.’nin hâkim durumunu aşırı fiyat uygulamak suretiyle kötüye kullandığı iddiası üzerine yürütülen önaraştırma, Rekabet Kurulu tarafından karara bağlandı.

    Önaraştırmada elde edilen bilgi ve belgeler ile yapılan tespitleri 04.05.2017 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticareti A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına, 17-15/175-M sayı ile karar verdi.

    Bilindiği üzere 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesi, hâkim durumun kötüye kullanılmasını yasaklamaktadır.


    hocam muhtemelen geri alırım parayı ama insanın enayi yerine konması çok canını sıkıyor.
    Fok balığı gibi konuşan sürekli ezbere cevaplar veren çağrı merkezi çalışanlarıda işin farklı bi yönü..

    Zaten telefondaki kıza da bastım fırçayı hiç istemediğim halde.
    Ya diyorum ki bana ezbere cevap vermeyin bakın mantıklı bi cevap verin 2-3 dk anlatıyorum tane tane..
    Konu hakkında başka yardımcı olabileceğim birşey yok diyor.
    Sanki önüne koymuşlar 1 sayfa metin hep aynı cevaplar




  • Yarbay
    12957 Mesaj
    suzukiboys kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri hepsi aynı, geçen 3 ay önce de benzer bir şeyi hepsiburada.com ile yaşadım. Kargo gelmediği halde gelmiş gibi işlem yaptılar, aynı gün kargo denilen ürün 13 gün sonra geldi bu arada kargocu ve hepsiburada müşteri hizmetlerine ağzıma geleni söyledim, karşımdaki da elbette insan ama lafım tabi ki firmaya idi. "Kalite standartları gereği görüşmeniz kayıt altına alınacaktır" Diyor ya otomatik yanıt sistemi, ona hepten uyuzum söylemeyeceğim şeyleri söylüyorum bu yüzden. (tabi küfür etmeden) Madem yetkili bilgili cevap veremiyorsun beni tatmin edecek bir çözüm sunamıyorsun bunu hakediyorsun demek ki.
    Sanki müşteri hep yalancı ve hizmeti almış da para iadesi istiyormuş gibi eğitiyorlar bunları.
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir