cem yılmaz dayısı / Cem Yılmaz’dan Sadun Boro anısı

Cem Yılmaz Dayısı

cem yılmaz dayısı

kaynağı değiştir]

Müzik[değiştir
\n

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisinde dayısıyla ilgili anlattığı hikâyeyi iktidara uyarladı. Babacan, \"Cem Yılmaz son gösterisinde dayısını anlatıyor. İktidar, aynı Cem Yılmaz’ın dayısı gibi. Cem Yılmaz’ın dayısı arabayı kullanırken bir trafik kazası yapıyor. Camdan fırlayıp gidiyor. Hafif de bir baygınlık geçiriyor. Daha sonra uyanıyor. Şöyle bir üstünü başını çırpıyor. Bir bakıyor uzakta bir kaza olmuş çarpışmış bir arabalar var. Arabanın yanına gidiyor. Kaza oldu diyorlar, birkaç da yaralı var. Polise soruyor, yaralılar var amaşoförü bulamıyoruz diyor polis. Cem Yılmaz’ın dayısı da beraber arayalım diyor. Başlıyorlar beraber şoför aramaya… Ben diyorum ki buradan Sayın Erdoğan’a;  şoförü aramayın boşuna aynaya bakın yeter\" dedi.

\n

Babacan, Millet İttifakı’nın Balıkesir mitinginde konuştu. Babacan, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, \"14Mayıs’ta aslında bir referandum var. Bu seçim aslında sadece iki tercihli bir referandum. Temelde iki tercih var. Birinci pusulada sayın Erdoğan, Sayın Kılıçdaroğlu gerisi teferruat. İkinci pusulada Cumhur İttifakı -Millet İttifakı var. Gerisinin zaten bir iddiası yok. Ben kazanacağım iddiası yok\" yorumunu yaptı. 

\n

Babacan, “Bizim çiftçimiz sadece seçim döneminde mi akla gelecek. İktidar panik halinde vaatler sıralamaya başladı. Şimdi parça parça destekler açıklıyorlar, günaydın ya. Seçime kalmış 20 gün 20 senedir yapmadıklarını 20 güne sığdırmaya çalışıyor. Bu millet kanmayacak artık\" diye konuştu.

\n\n

\"İktidar, aynı Cem Yılmaz’ın dayısı gibi\"

\n

Babacan, şu ifadeleri kullandı:

\n

\"Cem Yılmaz son gösterisinde dayısını anlatıyor. İktidar, aynı Cem Yılmaz’ın dayısı gibi. Cem Yılmaz’ın dayısı arabayı kullanırken bir trafik kazası yapıyor. Camdan fırlayıp gidiyor. Hafif de bir baygınlık geçiriyor. Daha sonra uyanıyor. Şöyle bir üstünü başını çırpıyor. Bir bakıyor uzakta bir kaza olmuş çarpışmış bir arabalar var. Arabanın yanına gidiyor. Kaza oldu diyorlar, birkaç da yaralı var. Polise soruyor, yaralılar var ama şoförü bulamıyoruz diyor polis.  Cem Yılmaz’ın dayısı da beraber arayalım diyor. Başlıyorlar beraber şoför aramaya….

\n

\"Erdoğan, şoförü aramayın boşuna aynaya bakın yeter\"

\n

Ben diyorum ki buradan sayın Erdoğan’a; şoförü aramayın boşuna aynaya bakın yeter. Bu kazayı siz yaptınız, bir de gelmiş bizimle şoförü arıyor. Dış güçler diyor, falancalar diyor. Tek yetkili, tek imzalı olduğunuz gün bu ülkeyi yoldan çıkardınız, şarampole yuvarladınız, 86 milyonu da yaraladınız.

\n

Sizin bundan sonra yapacağınız tek bir şey var artık. Bir durun artık, bir susun artık. İyisiyle, kötüsüyle artık kaza alanı terk edin de biz gelelim yapacağımızı yapalım. Bu işi toparlayacak kadrolar biziz. Enkaz edebiyatı yapmayacağız.

\n

\"Birinci pusulada Sayın Erdoğan, Sayın Kılıçdaroğlu gerisi teferruat\"

\n

14 Mayıs’ta aslında bir referandum var. Bu seçim aslında sadece iki tercihli bir referandum. Temelde iki tercih var. Birinci pusulada Sayın Erdoğan, Sayın Kılıçdaroğlu gerisi teferruat. İkinci pusulada Cumhur İttifakı -Millet İttifakı var. Gerisinin zaten bir iddiası yok. Ben kazanacağım iddiası yok.\"

\n\n
kaynağı değiştir]

10 Mart 'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 'te resmen boşanmış olan sanatçının, Yağtu ile birlikteliğinden Kemal adında bir oğlu vardır.[29]

Ödülleri[değiştir kaynağı değiştir]

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nda Cem Yılmaz

Cem Yılmaz'ın anne tarafı Yunanistan'ın Selanik kentinden göç etmiş, baba tarafı ise Sivas'ın Gürün ilçesinin Eskihamal köyündendir. 23 Nisan tarihinde İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini Mehmet Âkif İlkokulu'nda tamamladı. Ortaokulu Bahçelievler Kâzım Karabekir Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra, Etiler Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi'nin turizm işletmeciliği bölümüne kaydoldu, ancak eğitimini yarım bıraktı.[1]

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, dergi binasının en alt katında açılan Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurdu. yılında Özlem Tekin'in çıkardığı Kime Ne albümünün bir şarkısının klibinde rol almıştır.

Sinemaya girişi[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir