mke hurda işletmesi müdürlüğü iletişim / MKE Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İletişim Bilgileri

Mke Hurda Işletmesi Müdürlüğü Iletişim

mke hurda işletmesi müdürlüğü iletişim

Mke Hurda İşletmesi Müdürlüğü

Mke Hurda İşletmesi Müdürlüğü Firmamız Ankara şehrinde Yenimahalle ilçesinde Gazi, Hipodrom Cad. No, Yenimahalle/Ankara adresinde bulunmaktadır.

Mke Hurda İşletmesi MüdürlüğüSektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Mke Hurda İşletmesi Müdürlüğü Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Mke Hurda İşletmesi Müdürlüğü firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Mke Hurda İşletmesi Müdürlüğü firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Makine ve Kimya End&#;strisi Kurumu Genel M&#;d&#;rl&#;ğ&#; MKE Hurda İşletmesi M&#;d&#;rl&#;ğ&#; Kırıkkale Hurda M&#;d&#;rl&#;ğ&#; Toplu İş S&#;zleşmesi İmzalandı

# #
Fazla &#;alışma &#;creti %60
Evlenme Yardımı TL
&#;ocuk Yardımı 50 TL (HER AY
Silah Tazminatı G&#;NL&#;K 4 TL
Bayram &#;deneği TL
Yakacak Yardımı AYLIK 60 TL
&#;denek Yardımı -
İlkokul i&#;in TL
Ortaokul i&#;in TL
Lise ve Dengi Okullar i&#;in TL
Y&#;ksek Okullar ve &#;niversite i&#;in (okulun normal eğitim s&#;resi artı 1 yıl s&#;re ile sınırlı olmak &#;zere) TL
&#;l&#;m Yardımı -
İş&#;ilerin İş Kazası Sonucu &#;l&#;mleri Halinde TL
İş&#;ilerin Normal &#;l&#;mleri Halinde TL
İş&#;inin Ana, Baba, Eş ve &#;ocuklarının &#;l&#;m&#; Halinde TL
Tabii Afet Yardımı -
İş&#;ilerin Yangın, Deprem, Sel ve Benzeri Afetlerden Zarar G&#;rmeleri Halinde TL'YE KADAR

Yeniçeri Özel Güvenlik Hiz. A.Ş. (Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü Kırıkkale Hurda Müdürlüğü) tarafından yetkilendirilen TÜHİS-Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası ile Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (GÜVENLİK-İŞ) – arasındaki Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Yüksek Hakem Kurulunca Karara Bağlanmıştır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

MKE A olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, MKE A.Ş olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dâhil, MKE A.Ş ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

Kişisel Verilerin Toplanması, İşlenmesi ve İşleme Amaçları
Kişisel verileriniz, MKE A.Ş tarafından verilen hizmet, ürün ya da ticari faaliyete bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle beraber; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. MKE A.Ş’in ürün ve hizmetlerinden yararlandığınız müddetçe oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir. Ayrıca, MKE A.Ş hizmetlerini kullanmak niyetiyle internet sayfamızı kullandığınızda, MKE A.Ş’i veya internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, MKE A.Ş’in düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katıldığınızda kişisel verileriniz işlenebilecektir.

Toplanan kişisel verileriniz, MKE A.Ş tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların ilgili birimlerimiz tarafından yapılması, MKE A.Ş tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, MKE A.Ş’in ve MKE A.Ş’le iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, MKE A.Ş’in ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve MKE A.Ş’in insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde işlenecektir.

İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
Toplanan kişisel verileriniz; MKE A.Ş tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların birimlerimiz tarafından yapılması, MKE A.Ş tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, MKE A.Ş’in ve MKE A.Ş’le iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, MKE A.Ş’in ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile MKE A.Ş’in insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.
Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda MKE A.Ş tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda MKE A.Ş’in sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile edinilir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin (1) ve (2) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun Maddesinde Sayılan Hakları
Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıda düzenlenen yöntemlerle MKE A.Ş’e iletmeniz durumunda, MKE A.Ş talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, MKE A.Ş tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

sayılı Kanun’un maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle MKE A.Ş’e iletebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu, şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için, başvurunuzu, sayılı Kanun gereğince, yazılı olarak MKE A.Ş’e iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede MKE A.Ş’e sayılı Kanun’un maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir