odeabank genel müdürlük telefon / Odeabank Genel Müdürlük Şubesi

Odeabank Genel Müdürlük Telefon

odeabank genel müdürlük telefon

Odeabank Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Odeabank çağrı merkezi numarası hakkında bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde Odeabank müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden Odeabank şikayet hattına erişebilirsiniz. Odeabank müşteri hizmetleri direk bağlanma üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Odeabank, Bank Audi öncülüğünde 1 Kasım tarihinde Maslak şubesiyle müşterilerine hizmet vermeye başlamış bir anonim şirketidir. Yeni kurulmuş olmasına rağmen çoğu kişinin tercihi olmuştur. Yenilikçi ve müşteri memnuniyet politikasıyla her geçen gün hizmetlerini ilerletmektedir.

Birikim ve yatırım yapanların yeni gözde bankası olan Odeabank, piyasada verdiği en yüksek faiz oranı ile yatırımcıların tercihi olmuş durumda. Yaptığı kampanyalar ve her geçen gün daha da geliştirdiği bankacılık hizmetiyle kısa sürede ismini duyurmuştur.

Odeabank Çağrı Merkezi Numarası

Günümüzde birçok kişinin maaş kartı ve kredi kartı bulunmaktadır. Odeabank müşterilerine bireysel ve kurumsal olarak hizmet eden bir bankadır. yılında kurulmuştur. Bankamızdan ihtiyaç, taşıt ya da ev kredisi çekebilirsiniz. Banka müşterimiz değilseniz hemen hesap açtırabilir ve uygun faiz miktarlarından faydalanabilirsiniz. Bankamızdan bireysel emeklilik başvurusu yapabilirsiniz. Her ay ödeyeceğiniz katkı paylarınız ile belirli olan süreyi ve yaşı tamamladığınızda devletten de katkı payı alarak emekli olabilirsiniz. Odeabankçağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca seafoodplus.info adresimizi ziyaret ederek diğer avantajlarımızı da inceleyebilirsiniz. İnternet şubemizden ya da mobil bankacılık sisteminden faydalanarak havale, eft, fatura ya da kira ödeme gibi işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Her türlü konuda sormak istediğiniz sorular için çağrı merkezlerimiz siz müşterilerimiz için oluşturulmuştur. Çağrı merkezlerimizi karşılaşmış olduğunuz her türlü konuda arayabilirsiniz.

Odeabank Müşteri Hizmetleri Numarası

Yenilikçi bakış açısı ve müşterilerine yaklaşımlarından dolayı oldukça favori bir duruma gelen Odeabank, her geçen gün şube sayısını da artırmaktadır. Bireysel müşterilerine sunduğu yatırım hesapları ve kredilerinin yanı sıra; kurumsal müşterileri için de ticari krediler sunmaktadır. Her türlü konuda soru ve görüşleriniz için müşteri hizmetleri de kişilere sunulmaktadır. Sizler için hazırlanmış olan bankacılık işlemleri, kampanyalar ve diğer işlemleriniz için 84 44 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Öneri, istek ve şikayetlerinizi Odeabankmüşteri hizmetleri numarasıüzerinden kolaylıkla iletebilirsiniz.

Karşınıza çıkacak olan sesli yanıt sisteminde ihtiyacınız olan bölümle ilgili tuşlamayı gerçekleştirerek müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz. Banka hakkında bilgi almak, kredi kartı talebinde bulunmak, şifre işlemlerinizi gerçekleştirmek, kayıp ve çalıntı kartlarını bildirmek için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Odeabank Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma

Bankamızın müşteri hizmetleri ile direk bağlantı kurabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken yukarıdaki numarayı aradıktan sonra ‘6’ tuşlamanızdır. Uzun süre hatta beklemeden müşteri temsilcimiz ile iletişime geçebilmeniz bu şekilde mümkün olmaktadır. İnternet bankacılığı yolu ile de bizlerle iletişim kurmanız mümkündür. Müşteri kitlesi büyüdüğü için Odeabank müşteri hizmetlerine direk bağlanma en kısa sürede çözüm sunmaktadır.

Odeabank Şikayet Hattı

Müşteri memnuniyetine oldukça fazla önem veren bankamız, onların arz, talep ve şikayetleri ile de ilgilenmektedir. Bankamızdan ve çalışanlarımızdan oluşabilecek şikayetlerinizi tarafımıza bildirmeniz halinde sorununuza en kısa süre içerisinde çözüm getirilecek ve kişilerin her türlü mağduriyetleri giderilecektir.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Odeabank müşterileri için sorunlarını aktarabilecekleri Odeabankşikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

İLETİŞİM

İletişim Merkezi : 8
Genel Müdürlük : +90 84 44

Adres : Esentepe Mahallesi Büyükdere Cad. Levent Apt. No/ Şişli/İstanbul

Odeabank Çağrı Merkezi: 8

Odeabank&#;ın &#;lü bir çağrı merkezi iletişim telefon numarası bulunmaktadır. 7/24 ulaşabileceğiniz bu çağrı merkezi aracılığıyla tüm bireysel veya kurumsal olan bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilir, kayıp/çalıntı kart bildiriminde bulunabilir, internet bankacılığı veya mobil bankacılık şifre talebinde bulunabilir, tüm ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca hem bu numara üzerinden hemde aşağıda verilen bağlantıdaki iletişim formu aracılığıyla Odeabank&#;a istek, soru, görüş ve önerilerinizi kolayca bildirebilirsiniz.

Odeabank Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
8

Çağrı merkezi numarası çalışma saatleri içinde iletişime geçebilirsiniz. Odeabank çağrı merkezi numarasına 8 numaralı telefondan erişebilirsiniz.

İletişim

İletişim Merkezi Telefon Numarası : 8
Genel Müdürlük İrtibat Telefon No: +90 84 44
E-posta İletişim Adresi : Bize Ulaşın Formu
Adres Bilgisi : Esentepe Mahallesi Büyükdere Cad. Levent Apt. No/ Şişli/İstanbul

Arama Terimleri:  odeabank iletişim bilgileri, odeabank telefon no, odeabank irtibat tel, odeabank canlı destek, odeabank müşteri temsilcisi, odeabank şikayet hattı, odeabank müşteri hizmetleri, odeabank müşteri hizmetleri numarası, odeabank çağrı merkezi numarası, odeabank iletişim numarası, odeabank çağrı merkezi, odeabank müşteri hizmetleri direk bağlanma

Odea Bank A.Ş. web sitesinde yer alan tablo, grafik ve analizler ile diğer içerik, Odea Bank A.Ş. tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklar ya da üçüncü kişilerden elde edilen bilgi ve veriler kullanılarak, herhangi bir maddi menfaat temin edilmeksizin, genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Bu sebeple kullanıcıların, bu siteden elde edilen bilgi, görüş, analiz ve tabloları kullanmadan önce bilgilerin doğruluğunu teyit etmeleri önerilmektedir. Odea Bank A.Ş., alınan bilgilerin içeriğini ve doğruluğunu teyit etmediği gibi belirtilen bilgi, görüş, analiz ve tabloların kullanılması dolayısıyla oluşabilecek her türlü zarardan kendisinin, çalışanlarının ve bağımsız danışmanlarının sorumlu olmayacağını açık şekilde belirtir.

Kullanıcı, Odea Bank A.Ş. web sitesine girmek ve sitenin tamamını ya da bir kısmını kullanmakla burada belirtilen koşulları kabul etmiş sayılır. Odea Bank A.Ş., site üzerinde yer alan her türlü bilgiyi dilediği zaman değiştirme, tamamen ya da kısmen kaldırma hakkına sahiptir.

Odea Bank A.Ş. web sitesinde yer alan logo, görsel ve tasarımlara ilişkin fikri haklar Odea Bank A.Ş. ve grup şirketlerine ait olup Odea Bank A.Ş.’den izin alınmaksızın kullanılması, yayınlanması veya dağıtılması yasaktır.


seafoodplus.info
Online CRM, Ön Muhasebe, Stok Takibi, İnsan Kaynakları ve daha fazlası
Müşterileri etkileşimlerinizi, teklif ve siparişlerinizi, faturalama işlemlerinizi, gelir giderlerinizi, kasa banka hareketlerinizi, ürün ve hizmetlerinizi, stoklarınızı, personelinizin özlük bilgilerini, bordrolarını ve daha fazlasını tek platformdan yönetin.
16 gün Ücretsiz deneyin
memnun kalırsanız devam edin

Odeabank Genel Müdürlük Olive Plaza, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi, No Kat Şişli - İstanbul Türkiye

ODEABANK Genel Müdürlük firmasının iletişim bilgilerine (telefon, email, faks, web sayfası, konum, firmatanıtımı, adres, yetkili vd.) bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Firmaya () numaralı telefondan yada infoseafoodplus.info adresinden ulaşabilirsiniz. Firma İstanbul / Şişli şehrinde olup Odeabank Genel Müdürlük Olive Plaza, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi, No Kat Şişli - İstanbul Türkiye adresinde bulunmaktadır. Yandaki haritadan firma konumuna ulaşabilirsiniz. Enlem Boylam bilgilerine ulaşamadığımız firmaların konumu adresten bulunduğu için tam olarak konumu yansıtmayabilir. Firma tanıtımı; Sitede kullanılan banka görsellerinin hakları ilgili şirketlere aittir.

Odeabank Şubeleri

Çalışma Saatleri (Mesai Saatleri)

- & -

Bu sayfada yer alan Odeabank şube telefonları tamamen bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Odeabank ile bir bağlantımız yoktur. Bu sayfada kullanılan Odeabank (Odeabank Logo) logosunun hakları Odea Bank A.Ş. isimli bankaya aittir.

Yeni Açılan Odeabank Şubeleri

Odeabank Samsun Şubesi Odeabank Bodrum Şubesi Odeabank Mersin Şubesi Odeabank Manisa Şubesi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir