ismail balabanın sevgilisi / İsmail Balaban’ın sevgilisi İlayda Şeker’den şok itiraf!

Ismail Balabanın Sevgilisi

ismail balabanın sevgilisi

İsmail Balaban'ın Uzatmalı Sevgilisi İlayda Şeker Yaraları Kanattı! Öyle Bir Açıklama Yaptı ki Mesaj Değdiği Yerleri Kanattı! İsmail Balaban Ne Yapacak?

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban yarışma sonrasında annesinin 'YILAN' dediği nişanlısından ayrılarak yarışmada birlikte yarıştığı İlayda Şekerile aşk yaşamaya başlamıştı. İlayda Şeker ile aşkı magazin ve sosyal medya gündemine damga vurmuştu. Ha bugün ha yarın evlenecekler denen aşıklar ilişkiyi uzattılar ama evlilik hala gelmedi. Uzun süre gündemin zirvesinde yer alan ilişki ile ilgili İlayda Şeker'den flaş bir açıklama geldi.

Haberin devamı diğer sayfada...

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#ismail balaban ve ilayda şeker aşkı, İlayda Şeker kaçyaşında, ismail balaban ilayda şeker evlendi mi, İlayda Şeker  haberleri, ilayda şeker ifşa, ilayda şeker dekolte, İlayda Şeker  nereli, İlayda Şeker  kimdir, İlayda Şeker  kaç yaşında, survivor ilayda şeker, ilayda şeker son dakika, ismail balaban şampiyon, ismail balaban kaç lira aldı, survivor 2021 ismail balaban, İsmail Balaban habereleri, ismail balaban kaç yaşında, ismail balaban ilayda şeker haberleri, ismail balaban nereli, ismail balaban son dakika, ismail balaban ifşa, survivor, Survivor Türkiye 2021 izle, Survivor 2021 yarışları, Survivor Türkiye 2021 kesintisiz izle, survivor 2021, aşk





Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker'den romantizm dolu paylaşım!

İsmail Balaban ve İlayda Şeker ikilisi son zamanların dikkat çeken çiftleri arasında yer alıyor. Instagram üzerinden takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapan İlayda Şeker, bir takipçisinin sorusuna romantizm dolu paylaşım yaptı.

İLAYDA ŞEKER'DEN ROMANTİZM DOLU PAYLAŞIM

İlayda Şeker ve İsmail Balaban bir süredir aşk yaşıyor. Sosyal medya üzerinden soru-cevap etkinliği yapan İlayda Şeker, "Hayatın anlamı size ne ifade ediyor?" sorusuna, İsmail Balaban'ın fotoğrafını koyup "İsmail" yazdı.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker'den romantizm dolu paylaşım!

İlayda Şeker'in bir takipçisi, İsmail Balaban ile verdiği pozları neden Instagram hesabından yayınlamadığını sordu. Şeker ise nazara inandığını ve bu yüzden paylaşım yapmadığını belirtti.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker'den romantizm dolu paylaşım!

Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker'den romantizm dolu paylaşım!

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İsmail Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker'den 'evlilik' cevabı

'Survivor 2021' sırasında annesiyle telefonda konuştuktan sonra nişanlısından ayrılması çok konuşulan İsmail Balaban ile yarışmanın ardından aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker, artık birlikteliklerini gizlemiyor.

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ 

Aşklarıyla gündemden düşmeyen ikilinin, sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı, "İsmail, İlayda'ya evlilik teklifi etti" iddialarına neden olmuştu. Şeker'in parmağındaki tektaş, görenleri şaşırtmıştı.

İDDİALI FOTOĞRAFLARINI KALDIRDI! 

Survivor İlayda, İsmail Balaban ile aşklarını ilan ettikte sonra sosyal medya hesabında değişikliğe gitmişti. Daha önce iddialı paylaşımlarda bulunan Şeker'in, Balaban'ın isteği üzerine bazı fotoğraflarını sildiği iddia edilmişti. İsmail Balaban'ın (34), kendisinden yedi yaş küçük olan sevgilisinin Instagram profilinde yer alan bazı görüntüleri fazla cesur bulduğu öne sürülmüştü.

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK 

Son olarak İlayda Şeker, 250 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde verdiği cevaplarla gündeme geldi. Her fırsatta Balaban'ın memleketi Antalya'ya giden İlayda, "Düğün ne zaman?" sorusunu, "Arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız? Ben Antalya'da yaşıyorum. Sizce neden?" şeklinde yanıtladı. Öte yandan Survivor İlayda, "Beş yıl sonra kendini nerede görüyorsun?" sorusuna ise "Elmalı, Akçay'da görüyorum" yanıtını vererek, evlilik iddialarını güçlendirdi.

"BÜYÜSÜ BOZULUR" 

En mutlu olduğu anın Fenerbahçe'nin 2014 yılında gerçekleşen şampiyonluğu olduğunu belirten Şeker, "Bir tane daha var ama onu söylemem, bende kalsın. Büyüsü bozulur" ifadelerini kullandı.

'İLOŞ' VE 'İSOM' 

Geçtiğimiz günlerde İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in, el ele olduğu bir video ortaya çıkmıştı. Böylelikle aynı araba içerisinde seyir halinde olan 27 yaşındaki Şeker ve 34 yaşındaki Balaban, birlikteliklerini ilan etmişti. İkilinin, birbirlerinin sosyal medya pozlarını yorumsuz bırakmadığı da görülmüştü. İlayda Şeker'in, İsmail Balaban'a "İsom" şeklinde yorum yazarken, Balaban ise Şeker'e "İloş" şeklinde seslenmişti.

"ONUN ADINI ANMA" 

İsmail Balaban, 'Survivor 2021'de kazandığı iletişim ödülünde annesini aramış ve nişanlısı hakkında duydukları karşısında büyük bir şok yaşamıştı. Balaban'ın annesi, "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Beni burada öldürdüler. O bıraktığın kız değil Ben neler çektim. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. Dört aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" demişti.

#Kocaeli haberler, kocaeli haber, kocaeli gazete, kocaeli haberleri, kocaeli son dakika haberleri, kocaeli güncel haberler, kocaeli gazeteleri, güncel haberler, son dakika kocaeli, kocaeli son dakika haber, kocaeli, Kocaeli gazetesi, son dakika haber, kocaeli güncel, kocaeli son dakika, son dakika, kocaeli güncel haberleri, , İlayda Şeker, İsmail Balaban, survivor

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır