bahçelievler ağız diş sağlığı randevu / Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bahçelievler İstanbul| monash.pw

Bahçelievler Ağız Diş Sağlığı Randevu

bahçelievler ağız diş sağlığı randevu

MEDICANA BAH&#;ELİEVLER Ağız ve Diş Sağlığı

Medicana Bahçelievler Hastanesi Diş Kliniği, 01 Aralık tarihinde açılarak, İstanbulluların hizmetine girmiştir. Dünya standartlarına paralel çalışan, bilimsel araştırmalarıyla adından söz ettiren klinik, uzman ve akademik bir kadroya sahiptir. Hastaların tedavilerinde ileri teknoloji kullanılarak, en üst düzeyde hasta memnuniyeti sağlanması amaçlanmaktadır. Medicana Bahçelievler Diş Kliniğinde tam steril koşullarda çalışılmaktadır.

Hastaların diş hekimliği teknolojisinin en son gelişmelerinden yararlanması ve ağız diş sağlığı hizmetlerinin daha yaygın olarak hastalara sunulması amacıyla yola çıkan Medicana Bahçelievler Hastanesi Diş Kliniği, hafta içi , Cumartesi ve Pazar günleri saatlerinde hizmet vermektedir.

HİZMETLERİMİZ

    • Oral Diagnoz ve Radyoloji
    • Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi
    • Çene Eklemi Hastalıkları ve Tedavisi
    • İmplantoloji
    • Dental Lazerle Tedavi
    • Dental Kozmetik - Beyazlatma
    • Estetik Diş Hekimliği
    • Periodontoloji
    • Protez
    • Endodonti
    • Estetik Dolgu Tedavileri
    • Pedodonti
    • Ortodonti
    • Ağız Kokusu Tedavileri

 

Medicana Bahçelievler Hastanesi Agız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde uygulanan özellikli işlemlerden bazıları:

ÇENE - YÜZ PROTEZLERİ                                

OBTURATÖR PROTEZLERİ

Baş-boyun bölgesinde görülen kanserlerin tedavileri sonrasında ağız içerisinde oluşan defektler hastalarda estetik, konuşma,  beslenme  ve enfeksiyon gibi problemler yaratır. Bu problemlerin giderilmesi amacı ile kliniğimizde obturatör  protez işlemi yapılmaktadır. Obturatör protezler ağız içerisindeki tümör çıkarılırken ameliyat sırasında uygulanabileceği gibi, ameliyat sonrasında iyileşme döneminde de  uygulanmaktadır. 

EPİTEZ PROTEZLERİ "GÖZ-KULAK-BURUN TÜMÖRÜ TEDAVİSİ"

Göz, kulak, burun bölgesinde görülen tümörlerin tedavilerinde  bu bölgede bulunan organların çıkarılması sonucu uygulanan göz, kulak, burun  protezleri (epitez)   kliniğimizde uygulanmaktadır.

UYKU APNESİ TEDAVİSİ

Horlama, uyku esnasında üst hava yollarının tıkanması sonucu meydana gelen ,yüksek sesli nefes alıp-verme durumudur.

Cerrahi müdahalenin gerekmediği veya hafif şiddetli apne varlığında, ağız içi (horlama engelleyici aparey) protezlerle (plaklarla) bunun önüne geçilebilmektedir. Kullanımı kolay ve alışma süresi oldukça kısadır. Bu apareylerin kullanımı sonrasında  daha rahat ,derin bir uyku ve dingin bir vücut demektir….

TME PROBLEMİ "ÇENE EKLEMİ BOZUKLUĞU TEDAVİSİ"

Çene-Eklem  bozuklukları, alt-üst çeneyi birbirine bağlayan eklem ve kasların doğru çalışmamasından kaynaklanır. Çene ekleminin bozukluğunun en belirgin belirtisi çene ekleminde çiğneme kaslarında hissedilen ağrı ve kıtırtı hissidir.

Eklem şikayeti olan kişiler vakit geçirmeden bir diş hekimine muayene olmalıdır. Eklem şikayetinize göre size gece plağı , okluzal splint veya  çiğneme kaslarına botox işlemi uygulayarak ,rahatsızlığın daha ileri boyutlara taşınması engellenerek cerrahi müdahele önlenebilir…

Bah&#;elievler Ağız ve Diş Sağlığı Doktorları

İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Sitede yer alan makaleler bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir zaman bir hekim tedavisinin ya da konsültasyonunun yerini monash.pw sitemizin içeriği, asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. Mutlaka hekime başvurunuz.

Açık erişim Sağlık arşiv , site içeriklerinden özgürce istifade monash.pwki içerikler ek koşul belirtilmediği sürece Creative Commons License Creative Commons Attribution lisansı kapsamındadır.

Ancak bazı içeriklerde ek koşullar uygulanıp telif hakları değişmonash.pw gösterilmeden içerikleri dağıtma koşullarını makalelerin kaynakça bölümünde belirtir içerik sahibinin web sitesine link veririz.İçerikleri kaynak belirtmeden kopyalamadan önce içerik sahibinin bağlantısına tıklayıp telif hakkı lisans durumuna bakınız.Dış sitelerin içeriğinden sitemiz sorumlu değildir, dış bağlantılarda herhangi bir hak idda edemez ve hiç bir kullanıcıya kopyalama hakkı monash.pw fazla detay için "Kullanım Koşulları" sayfamızı okuyunuz.

monash.pw

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır