bilecik fen lisesi üniversite başarısı / Bilecik Fen Liseleri Yüzdelik Dilimleri (Son 4 Yıl)

Bilecik Fen Lisesi Üniversite Başarısı

bilecik fen lisesi üniversite başarısı

Bozüyük Fen Lisesi’nin YKS başarısı

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Bilecik Fen Liseleri Yüzdelik Dilimleri (Son 4 Yıl)

LGS ye girenler aşağıda yer alan Bilecik Fen Liseleri yüzdelik dilimlerini ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu yüzdelik dilimleri , , ve Lise 1. yerleştirme sonucunda elde edilmiş olup LGS ye girip tercih yapacak olan lise adayları yüzdelik dilimlerini göz önünde bulundurmalılar. Bilecik nitelikli liseler. Bilecik Fen Liseleri taban puanları , Bilecik’ da Sınavla Öğrenci Alacak Nitelikli Liseler. Bilecik ‘da Hangi Liseler Sınavla Öğrenci Alacak. Bilecik’ da Lise Giriş Sınavı Yapacak Liseler. Sayfamızdaki verilerin tamamı MEB tarafından yayınlanmış olan en son güncel taban puanları ve yüzdelik dilimleridir.

İşte Bilecik Fen Liseleri Yüzdelik Dilimleri ;

Okul AdıOkul TürüÖğretim SüresiYabancı DiliKont.



En Az Yüzdelik



BİLECİK/BOZÜYÜK/Bozüyük Fen LisesiFen Lisesi4 yılİngilizce &#; Kız/Erkek60
60
60
5,51
5,78
4,99
4,72
BİLECİK/MERKEZ/Refik Arslan Öztürk Fen LisesiFen Lisesi4 yılİngilizce &#; Kız/Erkek90
90
90
6,04
6,17
5,39
5,3

Diğer Bilecik Liseleri için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Bilecik Anadolu İmam Hatip Liseleri Yüzdelik Dilimleri Son 4 YIL

Bilecik Anadolu Liseleri Yüzdelik Dilimleri Son 4 YIL

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yüzdelik Dilimleri Son 4 YIL

Bilecik Liseleri Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri (Tümü) İçin Tıklayınız

Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri (Tümü) İçin Tıklayınız

Tüm Lise Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimleri (Son4 Yıl) İçin Tıklayınız

LGS PUAN HESAPLAMA

Bilecik Fen Liseleri Kontenjanları Yüzdelik Dilimleri , Bilecik Fen Liseleri Yüzdelik dilimleri , Bilecik Fen Liseleri Kontenjanları , Bilecik Fen Liselerin en küçük puanları , Bilecik Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları,  Bilecik Fen Liseleri Kontenjanları Yüzdelik Dilimleri

Bilecik Fen Liseleri Kontenjanları , Bilecik Fen Liseleri Kontenjanları Yüzdelik Dilimleri , Bilecik Fen Liseleri Yüzdelik dilimleri

Bilecik / Bozüyük / Bozüyük Fen LisesiFen Lisesiİngilizce60,5,51Bilecik / Merkez / Refik Arslan Öztürk Fen LisesiFen Lisesiİngilizce90,6,04Bilecik / Merkez / Ertuğrulgazi LisesiAnadolu Lisesiİngilizce,15,62Bilecik / Merkez / Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip Lisesiİngilizce30,38,71Bilecik / Merkez / Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik Programıİngilizce30,45,14Bilecik / Merkez / Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip Lisesiİngilizce60,47,94Bilecik / Merkez / Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik Programıİngilizce30,48,63Bilecik / Bozüyük / Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik Programıİngilizce30,93,83Bilecik / Bozüyük / Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip Lisesiİngilizce30,97,14Bilecik / Bozüyük / Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik Programıİngilizce30,99,41Bilecik / Bozüyük / Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik Programıİngilizce30,

Fen lisesi mezunuyum sayısalda oldum. Ege üniversitesi tıp fakültesinde 1. sınıfım. Bilecik ve İzmirdeki öğrencilere uyguna ders ve soru çözümü yapabilirim.

Pelin ile ilgili bilgiler

Bilecik refik arslan Öztürk fen lisesi öğrencisiyim. Sayısal öğrencisiyim. Matematik fizik kimya biyoloji derslerim çok iyidir. Yks sınavında matematik dersinden iki yanlışım vardı. Bu sene hedefim ilk beş bin. Matematik konusunda çok iyi yardımcı olabilirim. İlkokul ortaokul lise öğrencisi fark etmez hepsine ders verebilirim.

Dersle ilgili bilgiler

Dersin işlenebildiği tüm diller :

Dersleri işleme şeklim ilk olarak konuyu anlatmak. Konuyu kavrattıktan sonra öğrencime ben soru çözerim. Örnek soruları çözdükten sonra öğrencime soru hazırlarım ve o soruları çözmesini isterim. Soru çözerken zorlandığı veya yanlış yaptığı şeyleri belirterek beraber çözerim. En son olarak taktikleri veririm ve konuyla alakalı ödev veririm.

Referanslar

Referanslar öğretmenin yakınları ve tanıdıklarından gelir

  • Çok iyi ve tatlı bir işleyişiniz var

    Çok iyi ve tatlı bir işleyişiniz var

Ücretler

Paket fiyatları

  • 5 saat: ₺
  • 10 saat: ₺

ücretsiz dersler

Pelin ile yapacağınız bu ücretsiz ilk ders, birbirinizi tanımanıza ve sonraki dersleriniz için ihtiyaçlarınızı belirtmenize olanak sağlayacaktır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir