harbiye orduevi / Harbiye Orduevi Fiyatları ve Hizmetleri

Harbiye Orduevi

harbiye orduevi

Harbiye Orduevi

harbiye orduevi
AdresHarbiye Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Şişli / İstanbul

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

Harbiye Orduevi hakkında

Harbiye Orduevi; modern tasarımı, geniş ve ferah salonuyla ilgi gören düğün mekanları arasında! Burası çok merkezi bir konumda yer alıyor ve bilinir bir yer olmasının da avantajlarını sunuyor. Her sene çok sayıda çift düğün, kına gecesi, nişan töreni gibi organizasyonlar için burayı ziyaret ediyor.

Ordueviyle ilgili bilmen gereken detaylara geçelim şimdi:

Harbiye Orduevi düğün fiyatları

Kokteylli düğün fiyatları (Kişi başı min.)Yemekli düğün fiyatları (Kişi başı min.)
Hafta içi 50-80 TLHafta içi 80-100 TL
Hafta sonu 80-100 TLHafta sonu 100-150 TL
  • Harbiye Orduevi fiyatları, bölgedeki diğer düğün mekanlarının ortalamasında seyrediyor.
  • Mekanın fiyatları, düğün yapacağın güne ve seçtiğin menüye göre belirleniyor. Belirlenen kişi başı fiyat, davetli sayınla çarpılarak ödemen gereken toplam rakama ulaşılıyor.
  • Hafta içi düğünleri, hafta sonu yapılanlara göre daha uygun fiyatlı oluyor. Bütçen düşükse hafta içi düğünlerine yönelmeni öneririz.
  • Menülerde de ana yemek tercihine göre fiyatlar değişiyor. Beyaz et ve kırmızı et menülerinden dilediğini tercih edebiliyorsun.
  • Harbiye Orduevi’nin zengin menü seçenekleri var. Sunulan lezzetlerde değişiklik yapmalarını da talep edebiliyorsun.
  • Tüm yemekler, profesyonel aşçılar tarafından yapılıyor.

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

Harbiye Orduevi’nin yaklaşık 750 davetli kapasiteli, oldukça geniş bir organizasyon alanı var. Burası kapalı bir salon. Yüksek tavanı ve kolonsuz yapısı sayesinde çok ferah bir alan oluşturmuşlar. Havalandırma sistemleri de çok iyi.

Salonun camından mis gibi bir İstanbul manzarası görünüyor! Kapalı salonlarda böyle bir manzara seyredebilmek zordur, bu fırsatı kaçırma bizce.

Şişli’deki diğer düğün mekanlarına da bakmak istersin belki: En İyi Şişli Düğün Salonları ve Otelleri

Harbiye Orduevi düğün paketleri

Harbiye Orduevi’nde evlenecek çiftlere birbirinden güzel düğün paketleri sunuluyor. Bu paketlerin içerikleri, çiftin bütçesine ve taleplerine göre değişiklik gösterebiliyor.

Paket dahilinde sundukları hizmetler şöyle:

  • Yemek servisi
  • Ses ve ışık sistemleri
  • Mekan süslemeleri
  • Servis personelleri
  • DJ ve orkestra
  • Fotoğraf ve video çekimi
  • Organizasyon sorumlusu
  • Düğün pastası

Ordueviyle görüşmeye gittiğinde, kafana takılanların hepsi organizasyon sorumluları tarafından yanıtlanıyor. Anlaştıktan sonra da isteklerin göz önünde bulundurularak güzel bir düğün akışı oluşturuyorlar. Düğün günü ise aynı ekip bu akışın kusursuz bir şekilde uygulanması için çalışıyor ve hep yanında oluyor. Profesyonel bir elin hep yanında olduğunu hissetmek de tüm çiftleri rahatlatıyor!

Harbiye Orduevi iletişime geçen çiftlere hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgiyi de aktarıyor.

Dekorasyon ve süsleme

Harbiye Orduevi’nin şık ve sade süslemeleri var. Zaten süslemelere yetkililerle beraber karar veriyorsunuz. İstediğin tarzdan, renklerden bahsediyorsun ve onlar sana seçenekleri sunuyor. Ortaya çıkan bu süslemeler de mekanın güzel aydınlatmalarıyla bir bütün oluyor!

Salonda dikkatimizi çeken detaylar şöyle:

  • Çiçek aranjmanları
  • Gelin yolu
  • Masa süslemeleri
  • Kırmızı halı
  • Şık servis takımları

“Ben bambaşka bir süsleme istiyorum” dersen, dışarıdan başka bir organizasyon firmasıyla da çalışabilirsin. Mekanın bu konuda kısıtlaması yok.

Gayrettepe’de de ilgini çekecek düğün salonları var: En İyi Gayrettepe Düğün Salonları ve Fiyatları

Müzik

Harbiye Orduevi’nde saat 00:00’a kadar müzik ve eğlence devam ediyor! Eğlendirmeyi bilen bir orkestrayla anlaşmaları var. Ekiple düğününden önce görüşerek; çalınmasını istediğin müzik tarzını, ilk dans şarkını ve repertuvarla ilgili diğer taleplerini belirtebiliyorsun.

Düğün fotoğrafçısı

Orduevinin bünyesinde hizmet veren fotoğraf ve video ekipleri bulunuyor. Tüm organizasyon başından sonuna kadar bu ekip tarafından video kaydına alınıyor ve fotoğraflarla ölümsüzleştiriliyor.

Avrupa Yakası’ndaki uygun fiyatlı düğün mekanlarına da göz at: Kişi Başı 30-50 TL’den Başlayan Yemekli Avrupa Yakası Düğün Mekanları

Alkışlarımız

  • Harbiye Orduevi düğünleri, yemekli veya kokteyl şeklinde yapılabiliyor. İki alternatifi de uygulayabiliyor olmaları çok iyi.
  • Panoramik şehir manzarası eşliğinde evlenmek isteyenler için burası biçilmiş kaftan!
  • Burada dört mevsim düğün yapabilirsin! Kapalı salon olmasından dolayı kötü hava şartları etkileyemecektir.
  • Mekanda çiftin hazırlanabilmesi ve dinlenebilmesi için gelin-damat odası bulunuyor. Burası senin ve müstakbel eşinin rahat edeceği şekilde düzenleniyor
  • Harbiye Orduevi’nde yemekli bir düğün yapmayı planlıyorsan, düğünden önce mekana giderek menü tadımı yapabiliyorsun. Bu sayede davetlilerine sunacağın lezzetleri önceden tatma imkanın oluyor.
  • Güler yüz her zaman, her alanda çok önemli! Sen de böyle düşünüyorsan Harbiye Orduevi çalışanları güler yüzlü tavırları ve profesyonel yaklaşımlarıyla çiftlerin moralini en üst seviyede tutuyor.

Diğer organizasyonlar

Harbiye Orduevi düğünler haricinde şu organizasyonlara da kapılarını açmış durumda: Kına gecesi, nişan merasimi, nikah töreni, kokteyl, kurumsal etkinlik, söz organizasyonu, doğum günü, baby shower, mezuniyet balosu.

Harbiye Orduevi nerede?

Harbiye Orduevi adres: Harbiye Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Şişli / İstanbul

Harbiye Orduevi, ‘Kime sorsan gösterir’ diyebileceğimiz kadar merkezi bir konuma sahip. Buraya özel araçlarla da toplu taşımayla da kolaylıkla ulaşılabiliyor. Toplu taşıma aracı kullanacak olan davetlilerin otobüs hatlarını tercih edebilirler.

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları

Benzer Mekanlar

Harbiye Orduevi

Harbiye Orduevi, İstanbul'un Şişli ilçesi sınırları içinde bulunan Türkiye'deki en büyük orduevi. Diğer ismi Harbiye Subay Orduevi'dir.

Mimari tasarımı Metin Hepgüler tarafından 1969 yılında yapılan yapının inşaatına 1971 yılında başlanmış ve 1974'te tamamlanmıştır. 44.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve birinci sınıf otel niteliğindeki Harbiye Orduevi subayların kullanımına açıktır.[1]

İnşası 1974'te tamamlanan orduevi daha önce yakınında bulunan eski Mekteb-i Harbiye binasının bir bölümünde hizmet vermekteydi. 21 katlı bina, devlet misafirhanesi olarak da kullanılmaktadır. 164 odası, restoranı, çay ve pasta salonları,spor salonu, öğrenci etüd salonu, düğün salonu, çeşitli davet ve kokteyl salonları, çocuk oyun salonları, butik, kadın ve erkek kuaför salonları, yüzme havuzu, kapalı otoparkı, solaryum ve kütüphanesi bulunan kompleks 2000 yılında Uluslararası Kalite Belgesi ISO 9002 ödülüne layık görülmüştür.

14 Temmuz 1997'de orduevine lav silahıyla düzenlenen saldırıda binanın duvarına isabet eden materyal ufak çaplı hasara yolaçtı. 5 Ekim 2000 tarihinde, akşam saatlerinde Harbiye Orduevi'ne bombalı saldırıda bulunmak isteyen bir terörist, zaman ayarlı bombanın erken patlamasıyla yaşamını kaybetti.[2]

Kaynakça[değiştir kaynağı değiştir]

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir