sera saklı bahçe inciraltı izmir / Saklı Bahçe İzmir Fiyatları ve Hizmetleri

Sera Saklı Bahçe Inciraltı Izmir

sera saklı bahçe inciraltı izmir

Arka Bahçe Et ve Mangal, Balçova, nerede, Otobüs, Metro, Tren veya Vapur ile nasıl gidilir?

Balçova şehrinde Arka Bahçe Et ve Mangal konumuna Toplu Taşıma

Balçova, Türkiye'deki Arka Bahçe Et ve Mangal adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Arka Bahçe Et ve Mangal adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Arka Bahçe Et ve Mangal adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Arka Bahçe Et ve Mangal için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Fahrettin Altay; Ata Durağı; Başak; Dörtyol; Dokuz Eylül; Üçkuyular.

OtobüsMetro:İZMIR METROSU

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Arka Bahçe Et ve Mangal için yol tarifi alın.

Arka Bahçe Et ve Mangal adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Balçova konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Arka Bahçe Et ve Mangal için Otobüs, Metro, Tren ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Arka Bahçe Et ve Mangal adres: Balçova Sandal Sokak, 38 Sokağı

Saklı Bahçe, İzmir

saklı bahçe, i̇zmir
Adresİzmir Çeşme Yolu No: 40 İnciraltı Balçova İzmir

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

Saklı Bahçe İzmir hakkında

İzmir, Saklı Bahçe ile kır düğünü mekanlarında ne kadar iddialı olduğunu kanıtlıyor. Saklı Bahçe İnciraltı’nda yılından beri hizmet veren, her biri kendi alanında ustalaşmış bir ekiple çalışan gözde bir mekan.  Hem açık hem de kapalı davet alanına sahip. Düğünlerin dışında nişan, söz, kına gecesi için de harika organizasyonlar düzenliyor.

Şehir gürültüsünden uzak bir kır düğünü için en iyi İnciraltı düğün salonları yazımızda zaten Saklı Bahçe’ye yer vermiştik. İşletme doğanın sadeliğini bozmadan düğününde isteyebileceğin sahne, ışık, görsel şovlar gibi tüm eğlenceli detaylara özen göstermiş. Mesela konukların geceyi bir dakika bile kaçırmadan sahnenin üzerindeki barkovizyondan izleyebilir.

Bir düşün, sen de düğününe şöyle bir giriş yapmak istemez misin?

Saklı Bahçe düğün fiyatları

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu) - TL
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi) - TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu) - TL
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi) - TL
  • düğünlerinde çiftlere özel 5 taksit fırsatı ile ödeme kolaylığı var. Ayrıntıları ve kampanya bilgilerini iletişime geçtiğinde sormayı unutma!
  • İzmir’de kır düğünü mekanı sayısı oldukça fazla. Yani bolca seçeneğin var. Kafandaki rakamlara uyan diğer mekanlara, ince eleyip sık dokuduğumuz çok havalı İzmir kır düğünü mekanları listemizden bir göz atabilirsin.
  • Saklı Bahçe aynı anda birkaç organizasyona birden kapılarını açabilecek kadar profesyonel ve hızlı bir hizmet vaat ediyor. Servis gece ’te son buluyor.
  • Bu kadar ince düşünülerek tasarlanmış bir düğün mekanı olmasına karşın, alçak gönüllü davranıp başka bir organizasyon firması ile çalışmana itiraz etmiyorlar.
  • Konuklarına vejetaryen ve çocuk menüleri gibi farklı seçenekler ikram edebilirsin. Menüye karar vermek, zengin meze ve ikram çeşitleri arasından tercih yapmak için sana özel organizasyon sorumlusu ile önceden bir tarih belirleyip ön tadım imkanın olacak. Menüde değişikliğe gitmek istediğin takdirde de yardımcı oluyorlar.

Tek yapman gereken hayalindeki düğün için sorularını kafanda netleştirmek. Fiyat teklifi alıp hemen bu sorularının cevaplarına kavuşabilirsin.

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

Kır bahçesi , kapalı salonu kişilik.

Düğün paketleri ve organizasyonu

Ağaçların altında bir kır düğünü, beyazlar içinde güzeller güzeli sen ve yanında da yakışıklı damat bey&#; İşte bu mutlu tablonun geri planındaki tüm detaylar Saklı Bahçe düğün paketlerinde saklı. Ekstra dans gösterileri veya şovlar istersen hiç çekinme, ilet.

  • Düğün pastası
  • Düğün giriş müziği
  • Masa, sandalye süsleme
  • Gelin ve damat masası
  • Ses, ışık, volkan, sis gösterisi
  • Menü tadımı
  • Menüde değişiklik
  • Organizasyon sorumlusu
  • Orkestra ve solist ile canlı müzik
  • Fotoğraf ve video çekimi
  • Video çekimi
  • Barkovizyon gösterimi
  • Ücretsiz otopark ve vale hizmeti

Dekorasyon ve süsleme

Saklı Bahçe İzmir rustik tarzı, doğası ve ahşap temasıyla İzmir kır düğünü mekanları arasından sıyrılarak  büyüleyici bir ambiyans yaratıyor. Cam suplalar, fenerler, aynalar, masalarda canlı çiçekler ve ışıl ışıl bir gece hayallerinin ötesine geçebilir. Biz siyah ve beyazın ağırlıklı kullanıldığı masa süslemelerini çok asil bulduk. Masalardaki runner’ların dantelleri gibi minik ama şık detaylarla en güzel gününü özelleştirmek sana kalmış. Merak etme, tarzına uygun seçimler yapabilmek için organizasyon sorumlusu ve güler yüzlü bir ekip seni bekliyor olacak.

Gönlünden yaz gelini olmak geçse de, düğün tarihin buna el vermiyorsa üzülme. İzmir kapalı düğün salonları yazımız ne güne duruyor! 

Müzik

Dans etmek için fazla bahaneye ihtiyacın olmayacak; çünkü orkestra ve sahne şahane! Saklı Bahçe İzmir&#;de canlı müzik konusunda o kadar iddialı ki, yakın bir zamanda Saklı Bahçe Sahne adı altında özel geceler düzenlemeye de başlamışlar. Bu arada eğlence ’te son buluyor.

Düğünlerini yaparken tercihlerini Saklı Bahçe olarak yapan şu çiftin ilk dansı sence de çok romantik değil mi?

Düğün fotoğrafçısı

Saklı Bahçe İnciraltı içindeki en lüks ve kaliteli düğün mekanlarının başında geliyor. Aynı kaliteyi fotoğrafçı hizmetinde de sürdürüyorlar. Zaten bu bahçenin her köşesinde fotoğraf çektirmek isteyeceğine eminiz. Çok cici bir köprüsü ve havuzu olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar. Ama drone ile çekim de dahil fotoğraf ve video konusunda hizmetleri bol.

Otopark

Saklı Bahçe Düğün Salonu özel aracıyla gelecek olan misafirler için araçlık bir otopark tahsis etmiş. Ayrıca vale hizmetiyle misafirlerinin kendini daha özel hissetmesi de cabası.

Alkışlarımız

  • Detaylarda gerçekten zariflik hep ön planda. Runner’ların dantelleri bizi çok eskilere götürdü. 
  • Aşırıya kaçılmamış, her aksesuar ve renk kullanımı dozunda. Yani doğaya zıt bir dekorasyon parçasına rastlamadık.
  • Görsel şöleniyle bizi kendine hayran bıraksa da havai fişeklerin kuşlara ve doğaya zarar verdiği artık bilinen bir gerçek. Doğa dostu Saklı Bahçe İzmir bu nedenle havai fişek ve benzerini kullanmıyor.
  • Kocaman bir otoparkının olması harika.
  • Özellikle çocuklu misafirlerin güvenle, rahat edebileceği bir ortam olduğunu da söyleyelim.
  • Bahçedeki mor salkımlar ve onlarla uyum içindeki mor koltuklarla dekore edilmiş köşeden kalmak istemeyebilirsin.
  • Menü tadımı yaptırıyorlar.

Keşkelerimiz

  • Böyle güzel bir mekanda insan eğlenmeye doymaz. Keşke after party de olsaydı!

Diğer organizasyonlar

Kır düğünü konsepti ön planda olsa da, Saklı Bahçe işini severek yapan ekibiyle nişan, sünnet, kına geceleri, parti ve balolarda özetle tüm hava koşullarında organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. 

Saklı Bahçe İnciraltı Balçova’da nerede, kiminle görüşebilirsin?

Saklı Bahçe tarifi için sana 9 Eylül Hastanesi’nin tam karşısında olduğunu söyleyebiliriz. Konuklarına Narlıdere Büyük Migros yolunu kullanmalarını da tavsiye edebilirsin. 

Adres: İzmir Çeşme Yolu No İnciraltı Balçova İzmir

Fiyat Teklifi Al

Benzer düğün mekanları

Benzer Mekanlar

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir