nevşehir dorse / Damperli Dorse Fiyatları & Modelleri | monash.pw

Nevşehir Dorse

nevşehir dorse

Trailer Service ahşap kasa, dorse kaynak işleri, dorse boyama ve tamirat olarak Nevşehir Merkez de hizmet vermekteyiz.

Sunulan hizmetlerin en kaliteli ve sorunsuz şekilde sunulmasıTrailer Service firmamız için oldukça önemlidir. Sizlerin bu alanda en başarılı ve profesyonel hizmeti alabilmeniz için konusunda uzman kişiler ile önemli bir çalışma ekibi kurmuş durumdayız. Ekibimiz ile sizlere en kaliteli ve profesyonel hizmeti sorunsuz olarak monash.pwiv alanında çok fazla talep edilenTrailer Service firmamız özellikle Nevşehir bölgesinde çok fazla ilgi görmektedir. Sunduğumuz kaliteli hizmetlerimiz ile sorunların çözüme ulaştırılması konusundaki isteğimiz ile her zaman çok fazla ilgi görmüş ve tercih edilmiş durumdayız. Sürekli olarak geliştirdiğimiz hizmetlerimiz konusunda uzman olan ve onlarında sürekli kendini geliştirdiği ekibimiz ile sizlere sunulmaktadır.

Otomotiv sektöründeki marka firmalardan birisi olan Trailer Servicebünyesinde oldukça kaliteli bir teknik kadro bulunmaktadımonash.pwşarının kaliteli ekip çalışmasından geçtiğini bildiğimiz için çeşitli eğitimler ve seminerler ile beraber çıtayı her zaman yükseltmekteyiz. Böylece donanımlı ve nitelikli olan teknik ekibimizle birlikte hizmet portföyümüzü de güncellemekteyiz.

Firma Etiketleri

22mHAVUZ TİP DAMPER

Brüt Ağırlık
:
Kg (Azami yüklü ağırlık)
Tipi
:
( PLT-3 ) -3 Dingilli Yarım Boru Tipi Damper
Ağırlık (Boş)
:
Kg – 22 m3
Lastik
:
6+1 adet /65 R 22,5
Şasi
:
Aşırı yüklemeler ve Zor şartlara da göz önüne alınarak dizayn edilen yüksek mukavemetli çelikten "I" kesitli olarak otomatik kaynak makineleriyle imal edilmektedir.
Kasa Malzemesi
:
Damper dorse kasa tabanı 4 mm HB ( * Brinel Sertlik Değeri: , Aşınmaya Mukavim Sac), Yanlar 4 mm HB malzemeden veya isteğe ve kullanıma uygun kalınlık değerlerinde üretilmektedir. Ayrıca ilave destek büküm sacı mm ST 52 kalitedir.
Fren
:
Çift Hatlı Havalı EBS KNORR markadır.
Lift
:
1 adet, 4 veya 5 kademeli Ağır Hizmet Tipi Kaldırma Lifti.
Arka Kapak
:
Mekanik açılır.
Aksesuarlar
:
6 çamurluk (Plastik), Su tankı, Lastik Dayama Takozu, Plastik takım dolabı, Alüminyum bisiklet korkuluğu,
Ölçüleri
Toplam Boy
:
mm - mm
Kapasite
:
20 m3 - 32m3 arası isteğe bağlı.
Genişlik
:
mm (İç Kasa Genişliği : mm)
Kasa Yüksekliği
:
mm - mm
Kasa Boyu
:
mm - mm
Elektrik Tesisatı
:
EEC 24 Belgeli Avrupa normlarına uygundur.
Ayaklar
:
2X 24 ton kapasiteli çift devirli mekanik ayak.
Boya
:
2 kat epoksi astar, istenileFFn renk son kat Akrilik boya kullanılmaktadır.
King Pimi
:
2" flanşlı civatalı, yüksek düzeyde gerilme kopmalara dayanıklı, dövme çelikten imal. Vida bağlantıları sayesinde pratik değiştirilebilme imkanı. E belgelidir.

Damperli Dorse Nedir ?

İhtiyaçlarınızı karşılayacak ve güvenli operasyonlara başlamanıza yardımcı olacak birçok tasarıma, kapasiteye ve özelliklere sahiptir. En önemlisi, bu römorklar size piyasada aklınıza gelebilecek en uzun ömrü sunuyor. Farklı devrilme seçenekleri vardır. Dökme ürünleri çok kolay ve verimli bir şekilde taşımanıza ve boşaltmanıza yardımcı olur. Sonunda operasyonlarınız oldukça uygun olacaktır. Özellikle büyük işler için çok harika bir çözüm haline geldiler. Operasyonlarda güvenlik, mallarınızı boşaltmak için iyi tasarlanmış bir mekanizma ile iyi bir şekilde halledilir. Damperli dorse  inşaat, tarım ve geri dönüşüm endüstrilerinde ve diğer birçok alanda uygulanabilir. Farklı şekil ve tiplerde gelirler. Bu nedenle, özel ihtiyaç ve gereksinimlerinize göre çeşitliliğe sahip olacaksınız. 

Damperli dorse gövdesi, ayrılabilir yan duvarları olan bir yatağa sahip geleneksel bir çerçevedir. Geleneksel tasarımlar genellikle arka menteşe üzerinden tekerleklerin desteklendiği ve monte edildiği çerçeveye bağlanır. Kurulum daha sonra kayar menteşe için bir kılavuza sabitlenir. Yatak levhasının önü, çekme çubuğuna kilitlenme özellikleri ile donatılmıştır. Yatak, yine tek bir bacak veya masa olarak kullanılan çok sayıda geri çekilebilir ayak ile donatılmıştır. Bağlantı kolu, römork eksenlerine paralel olan ilgili eksenlerde salınmak üzere genellikle uçlarından menteşelidir. Damperli dorse işiniz için isteyebileceğiniz römorklardır, çünkü sağlam bir kullanım için güçlü kılan yuvarlak çelik bir gövdeden yapılmıştır. Agregalar, asfalt ve kum gibi aşındırıcı malzemeleri bu yapıdaki diğer malzemeler arasında ekonomik ve özel olarak taşımak için tasarlanmıştır. Daha güvenli ve verimli yük taşıma römorklarına olan ihtiyaç, bu teknolojinin damperli dorse yapımında kullanılmasını sağlamıştır. Bazı kargolar manuel yükleme ve boşaltma gerektirse de, inşaat malzemeleri gibi ürünler boşaltma sırasında özel bakım gerektirmez. Tek yapmanız gereken kargonuzu gideceğiniz yere varabilmek. Bu durumda, kargonuzu azar azar çıkarmak için zaman harcamanıza gerek kalmayacak. 

Bir damperli dorse römorkunuzun üzerine monte edilen hidrolik sistemler sayesinde bunu mümkün kılar. Şimdi iş gereksinimlerinize yakın bir seçenek sunmak için, damperli dorse pek çoğu tasarımları mevcuttur. Şimdi, bu kılavuzda belirtildiği gibi her birinin yararlarına bakarak bir arka damperli kamyon ve kaydırmalı damperli kamyon arasında seçim yapabilirsiniz. Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Damperli dorse son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Damperli Dorse esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz damperli dorse satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır