çağatay ulusoy medcezir saç modeli / Erkek Saçı Modelleri, Çağatay Ulusoy Saç Modelleri | Bizimzaman

Çağatay Ulusoy Medcezir Saç Modeli

çağatay ulusoy medcezir saç modeli

Medecezir dizisinin Yaman’ı Çağatay Ulusoy saç modeli ile gençlerimizin beğenisini kazanıyor.

Çağatay Ulusoy’un berberi olan Şükrü Dudu, Çağatay’ın 4 yıldır saçlarının yaratıcısı imaj makerıdır. Best Model yarışmasından sonra “Adını Feriha Koydum” dizisindeki Emir’in saçlarının yaratıcısıdır.

gallery_image_dizi_VzhWhD4dc

Medcezir dizisindeki Yaman’ın saç modelinin yaratısı Şükrü Dudu şöyle anlatmıştır.

Öncelikle Çağatay Ulusoy’un kuaförü, aynı zamanda birçok ünlünün de birlikte çalıştığı Dudu, dizi başlamadan önce bu saç modeli için saçların uzaması yaklaşık 4 ay bekledi. Saçlar uzadıktan sonra oyuncunun saçları, defrize işlemi ile düzleştirildi. Yaklaşık 3 aya boyunca düz kalacak saçları, 2 ton da açıldı. Böylece şu anki saç modeline kavuşmuş oldu.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Şükrü Dudu sözlerine şöyle devam etmiştir. Tabii şunu da belirtmek lazım ki; her ne kadar dağınık gözükse de o saçlar ile dizinin çekimlerinden önce en az bir saat uğraşılmaktadır. Yani saçlarınıza yukarıdaki işlemleri yaptırdıktan sonra anında aynı görünüme kavuşmasını beklemeyin. Her saç modeli gibi bu saç modeli de düzenli olarak bakım istemektedir. Genel olarak dalgalı gibi gözükse de ciddi anlamda hoş duran bu model, yakın zamanda daha pek çok kişide gözükecek gibi.

seafoodplus.info’un haberine göre, ünlülerin berberi Şükrü Dudu,  geçen hafta Londra’da Dünya Saç Tasarım Fuarı’na katılmış. Türkiye’den fuara katılan tek erkek berberi olan Şükrü Dudu, “Hem öğrendik hem öğrettik” diye anlattığı fuardan yeni saç stilleri ile birlikte dönmüş.

_2

Türkiye’nin en ünlü erkek berberlerinden biri olan Şükrü Dudu, Cuma günü gösterime giren ‘Fury’ filminde Bred Pitt’in kullandığı saç modelinin bu yılın trendi olacağını söyledi. “Erkeksi ve enerjik bir model. Türk erkeğine uygun olduğu için kısa sürede herkeste göreceksiniz. Bu modeli Türkiye’de biz uygulamaya başladık, şimdi müşterilerimiz istiyor.

B03GKyMIMAAukjX[1]

Çağatay Ulusoy ve “Kiraz Mevsimi”  dizisinin yıldızı Serkan Çayoğlu’nun da berberi olan Dudu, trendlerin oluşmasında ünlülerin olduğu gibi Türkiye’de de etkili olduğunu söyledi.

Serkan-Cayoglu-thximages serkan

Çağatay Ulusoy’un ve Serkan Çayoğlu’nun saç tasarımlarını yaptığını hatırlatan Dudu, “Mustafa Sandal gibi ünlülerin ve iş adamlarını bu modeli uygulamaya başladık bile. Yakında görmeye başlayacaksınız” demiştir.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : [email protected]

Blog: seafoodplus.info

Blog: seafoodplus.info

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

 

 

Post Views

Çağatay Ulusoy'un saçları moda oldu

Çağatay Ulusoy'un saçları moda oldu

Çağatay Ulusoy'un saçları moda oldu

Çağatay Ulusoy'un dizisi için uzatıp şekil verdiği yeni saç modeli Hülya Avşar'ın da övmesinin ardından moda oldu.

'ÇAĞATAY O SAÇ İÇİN 4 AY BEKLEDİ'

Ünlülerin kuaförü Şükrü Dudu'nun yarattığı model, gençler arasında çok rağbet görüyor. Birçok berber salonunda gençler Ulusoy'un fotoğrafını gösterip aynı saç modelini istiyor. Çağatay Ulusoy, o saçlara kavuşmak için 4 ay bekledi. Kıvırcık saçları uzadıktan sonra, defrize işlemiyle düzleştirildi. 3 ay düz kalacak saçlarının rengi de 2 ton açıldı.

Google News ile Takip Et

Erkek Saçı Modelleri, Çağatay Ulusoy Saç Modelleri

Çağatay Ulusoyun saç kesim modelleri
Moda Erkek Saçları Modelleri Kesimleri

Yılın Modası Erkek Saç Modeli Stilleri
yılında, televizyon dizilerinden Adını Feriha Koydum ve Medcezir dizileriyle adını duyuran ve genç kızların hayranı olduğu Çağatay Ulusoy'un saç modelleri damga vuracak gibi görünüyor.
Gerek Emir, gerekse Yaman rolleriyle hayran kitlesini sürekli artırmakta olan yakışıklı manken ve dizi oyuncusu Çağatay Ulusoy'un birbirinden karizma saç modelleri, bir çok erkek tarafından şu anda bile aranan modeller arasında yer alıyor.
Genç kızlar ise sevgililerinde bu saç modellerini görmek istiyorlar.
Demesi bizden beyler)))
Çağatay ulusoy'un bulabildiğimiz farklı saç modellerini sizler için seçtik.
Bu gidişata bakılırsa yılında en moda, en karizma, en tarz saç modelleri bunlar olacak gibi görünüyor.

Şimdi moda bu!

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir