edirne 1 murat devlet hastanesi ortopedi doktorları / Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi - Edirne

Edirne 1 Murat Devlet Hastanesi Ortopedi Doktorları

edirne 1 murat devlet hastanesi ortopedi doktorları

Edirne, Ortopedi Ve Travmatoloji

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Akupunktur Daha fazla

6 görüş

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi

Gastroenteroloji , Nöroloji , Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları , Hematoloji , Psikiyatri , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Dermatoloji , Nefroloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Aile Hekimliği , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Ağız ve Diş Sağlığı , Kulak Burun Boğaz , Yoğun Bakım , Nükleer Tıp , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Neonatoloji , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Çocuk Endokrinolojisi , Çocuk Nörolojisi , Çocuk Psikiyatrisi , Göğüs Cerrahisi , Çocuk Cerrahisi , Koroner Yoğun Bakım , Çocuk İmmünolojisi , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Biyokimya , Tıbbi Mikrobiyoloji , Çocuk Nefrolojisi , Çocuk Yoğun Bakımı , Tıbbi Patoloji Daha fazla göster

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Hakkında

Adres:

Hadımağa Mevkii, Helvacısakaoğlu Sokak. / Edirne

Yol tarifi, adresi nerede?

Edirne Devlet Hastanesi yılından yılına kadar hastalara hizmet vermeye devam etmiş, ancak aynı yıl yaşanan depremde hastane tamamen yıkılmış ve daha önceden kabristan olan şu anki yerinde hastane inşaatı başlamıştır. yılında tamamlanarak yataklı olarak hizmet vermeye başlamıştır. ’lı yıllarda şimdiki servislerin olduğu bölüme bir doğumevi yapılmış, doğumevi ve hastane birleştirilerek yataklı olarak hizmet vermeye başlamıştır. yılı sonunda Çocuk Kliniği binası eklenerek, daha modern ve gelişmiş bir hastane olmuştur. Edirne Devlet Hastanesi, Selimiye Devlet Hastanesi ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakanlığı kararı ile tarihinde Edirne Devlet Hastanesi adını almıştır.

Edirne Devlet Hastanesi tüm kaynaklarını verimli kullanarak, hasta, hasta yakını ve çalışan güvenliğini, memnuniyetini önemseyen; güler yüzlü, etik, hasta haklarına saygılı hizmet vermek ve takım çalışması içinde hedeflerimizi büyütmeye çalışmaktadır.

Bölgede çağdaş tıbbın tüm olanaklarını kullanan uluslararası standartlarda tanı, tedavi ve bakım hizmeti veren bir devlet hastanesi olma yolunda ilerlemektedir.

Op. Dr. İlkay Yavaşman Albayrak
Op. Dr. İlkay Yavaşman Albayrak
Uzm. Dr. Yeliz Eker
Uzm. Dr. Leyla Çevirme Karataş
Uzm. Dr. Leyla Çevirme Karataş
Uzm. Dr. Çetin Gül
Uzm. Dr. Vesıle Uyanık
Op. Dr. Melda Oltulu Canbaz
Op. Dr. Melda Oltulu Canbaz
Uzm. Dr. Ayten Üstündağ
Uzm. Dr. Asuman Doğan İnal
Uzm. Dr. Asuman Doğan İnal
Kadın Hastalıkları ve Doğum,
Op. Dr. Hüseyin Kurgan
Dr. Ümit Arslan
Uzm. Dr. Zeliha Türkyılmaz
Uzm. Dr. Zeliha Türkyılmaz
Dr. Selami Faruk Altaner
Dr. Ilgın Ece Alada Özdemir
Dr. Ilgın Ece Alada Özdemir
Uzm. Dr. Ayhan Akpınar
Uzm. Dr. Müge Sakaroğlu
Uzm. Dr. Nurettin Kargı

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Doktorları

Kas-iskelet sistemi, kemikler, kaslar, eklemler, bağlar ve sinirlerden oluşur. Hareket sisteminin travmaları ve cerrahi gerektiren kronik rahatsızlıkları ile ilgilenen Ortopedi ve Travmatoloji alanı hangi hastalıklara bakar?

Ortopedi ve Travmatoloji; Kas iskelet sistemi hastalıkları, travma yaralanmaları, el, omuz, dirsek, diz rahatsızlıklarının tanı ve tedavilerini gerçekleştirir. Ortopedi ve Travmatoloji, öncelikle doğuştan gelen sakatlıklarda tedavi amaçlı oluşturulmuş, zaman içerisinde gelişerek birçok rahatsızlığın ve yaralanmanın tedavisini kapsayan bir tıbbi bölüm dalı haline gelmiştir.

  • Doğumsal kalça çıkıkları
  • Menisküs yaralanmaları
  • Bacaklardaki eşitsizlikler
  • Sinir sıkışmaları
  • Kemik iltihapları
  • Eklem ağrıları
  • Eklem kireçlenmeleri
  • Topuk dikeni
  • Lif kopmaları
  • Kıkırdak yaralanmaları
  • Romatizmalar
  • Boyun ve bel fıtıkları
  • Eklem bağlarındaki ezilme ve burkulmalar
Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar?

Edirne Sultan 1. MuratDevlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Hekimleri alanında uzman doktor kadrolarınca oluşmakta olup son teknoloji ile üretilmiş tıbbi cihaz ve ekipmanlar ile hastalarına hizmet sunmaktadır.

Ortopedi ve Travmatoloji Doktorları

ALO hattını arayarak Edirne Sultan 1. MuratDevlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarından ve tarih seçiminden sonra randevunuzu oluşturabilirsiniz.

MHRS sistemi üzerinden ALO hattını arayarak Edirne Sultan 1. MuratDevletHastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanları ve tarih seçiminden sonra randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Adres: Hadımağa Mevkii, Helvacısakaoğlu Sokak., Merkez/Edirne Merkez/Edirne

Tel: +90 55 10 – 17
Fax: +90 55 18

Bir önceki yazımız olan Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi İç Hastalıkları(Dahiliye) Doktorları başlıklı makalemizde Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi İç Hastalıkları(Dahiliye) Doktorları, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi İç Hastalıkları(Dahiliye) İletişim Bilgileri & Adres ve Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi İç Hastalıkları(Dahiliye) Kliniği Hakkında hakkında bilgiler verilmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir