bayan giyim siteleri isimleri ucuz / Kadın Giyim - Yeni Sezon Kadın Giyim Modası | Cappmoda

Bayan Giyim Siteleri Isimleri Ucuz

bayan giyim siteleri isimleri ucuz

HIZLI TESLİMAT

Aynı Gün Kargo

KOŞULSUZ İADE

İade

MÜŞTERİ DOSTU

% Müşteri Memnuniyeti

KAPIDA ÖDEME

Kredi Kartı & Nakit

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

SSL Bit Şifreleme

TAKSİT İMKANI

12'ye Varan Taksitler

İnsanların barınma ve beslenme ihtiyaçlarının yanı sıra önemli bir başka ihtiyacı daha vardır: Giyinme. Bu ihtiyacı gidermek için de genellikle mağazalar ziyaret edilirdi.. Ancak internetin yaygınlaşması ve e-ticaret fırsatlarının artması ile ziyaretler alışveriş sitelerine kaymaya başladı. Özellikle giyim siteleri açısından, son yıllarda çok ciddi sıçramalar yaşandı. Bu yüzden ülkemizde en çok ziyaret edilen ve benim de tercih ettiğim en iyi giyim siteleri listesini sizlerle paylaşacağım.

En İyi 8 Giyim Siteleri

Sizlerle bugün paylaşacağım giyim siteleri listesinde özel bir giyim markasını göremeyeceksiniz. Çünkü, burada listelenenler, birçok farklı markanın ürününün satışını yapan web siteleridir. Bana göre giyim siteleri denildiği zaman, bütün markalara ulaşabilmek gereklidir. Son olarak, en iyi giyim siteleri listesinde eksik olduğunu düşündüğünüz siteler var ise lütfen yorum bölümünden bunu benimle paylaşınız.

Boyner

Boyner

Türkiye’nin en büyük alışveriş markalarından birisi olan Boyner, yılında kurulmuştur. İlk olarak fiziksel mağazalarıyla müşterilerine ulaşan Boyner, aynı kaliteyi internet sitesine de taşımıştır. Kadın giyim markalarından, kozmetik ürünlerine, ev eşyalarına dair bölümlerden çocuk giyim ürünlerine kadar birçok farklı ürün siteden incelenebilir. Bizim özellikle incelemek istediğimiz bölüm olan giyim markaları için ise sürekli bir indirim sezonu yaşanmaktadır. Düzenli takip edildiği takdirde sitede ciddi indirimlere ulaşmanız mümkündür.

Web Sitesi:seafoodplus.info

Morhipo

Morhipo

Morhipo yılında kurulmuş olup, Boyner Grup’a bağlıdır. Özellikle e-ticaret alanında kampanyalı ürün satışları ile bilinmektedir. Örneğin, markalara özel seri sonu indirimli satışlar gibi birçok farklı kampanyaları bulunmaktadır. Bunları sitelerinin ana sayfasından direkt olarak takip edebilirsiniz. Bunların dışında yeni ürünleri incelemek için “Sezon” bölümüne giriş yapabilirsiniz. Erkek giyim bölümünü, özellikle de takım elbise modellerinin yer aldığı bölümü incelemenizi önermekteyim.

Web Sitesi:seafoodplus.info

Tozlu

Tozlu

seafoodplus.info yılında kurulmuş başarılı girişimlerden bir tanesidir. Giyim siteleri listesine eklemek istememin en büyük sebebi kadın giyim konusunda çok başarılı ürünlere ev sahipliği yapmasıdır. Özellikle sezon ürünlerinde uyguladıkları indirimler ile müşterilerin beğenisini kazanan bir firmadır. Sitede triko, tayt ve sweat modelleri daha sık tercih edilmektedir. Ana sayfada birçok farklı marka için özel fiyatlandırmaları görebilirsiniz. Bunları takip ederek aradığınız ürünleri, en uygun fiyatlardan elde etmeniz mümkündür.

Web Sitesi:seafoodplus.info

Trendyol

Trendyol

Türkiye’nin en büyük dijital satış platformlarından bir tanesidir. Bütün markaları kendi bünyesinde barındıran Trendyol’da birçok küçük ve yeni markayı görmeniz de mümkündür. Kadınların en sık tercih ettiği ve sürekli indirimlerini takip ettiği sitelerden bir tanesidir. Özellikle çocuk giyim konusundaki markalarını takip etmenizi öneririm. Siteye kayıt olarak kendi profilinize en beğendiğiniz ürünleri favori olarak ekleyebilir ve bunları takip edebilirsiniz. Sonuç olarak, indirim sezonlarında bu ürünlerdeki kampanyalardan anında haberdar olacaksınız.

Web Sitesi:seafoodplus.info

SefaMerve

Sefamerve

Yıllardır tesettür modasına yön veren markalardan bir tanesidir. Satışını yaptığı markaların kaliteli ürünlerini en uygun fiyatlardan listelediği için, birçok üründe stok tükenmesi gibi durumlarla karşılaşmanız mümkündür. Ayrıca, size en uygun teklifleri görebilmek için sitedeki güncel kampanyaları takip etmenizi öneririm. Yeni eklenen ürünleri en yeniler bölümünden takip edebilirsiniz. Sitenin en çok satılan ürün kategorilerinden ikisi, tunik ve trikolardır.

Web Sitesi:seafoodplus.info

Tesettür ile ilgiliyseniz tesettür giyim siteleri içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Modanisa

Modanisa

yılında kurulan Modanisa, İstanbul merkezli bir giyim markasıdır. Yıllardır çok başarılı işlere imza atmayı başaran bu marka, Türkiye’nin başarılı tesettür giyim sitelerinden birisi haline gelmiştir. Özellikle başörtüsü modelleri müşteriler tarafından çok beğenilmektedir. Bunlara ek olarak, rakiplerine göre en büyük avantajlarından birisi de büyük bedenler için sattığı ürünlerdir. Bu ürünleri kendi kategorisinde incelerseniz ne kadar başarılı bir iş çıkardıklarını görebilirsiniz.

Web Sitesi:seafoodplus.info

Sportive

Sportive

40 yıla yakın bir süredir sektörde bulunan firma, Sportive markasını ’den itibaren kullanmaya başlamıştır. Uzun yıllardır da internet üzerinden satışlarını devam ettiren firma çok başarılı bir müşteri desteğine sahiptir. Satışını yaptığı markalar arasında özellikle Niike, Adidas ve Puma için aktif kampanyalarını takip etmenizi öneriyorum. Kadınlara özel olarak üretilen kaliteli taytlar sitenin en çok satılanları arasındadır. Hem spor yaparken hem de günlük hayatta kullanabileceğiniz ürünlerdir.

Web Sitesi:seafoodplus.info

KoraySpor

Korayspor

yılında kurulan Koray Spor, yılında internet üzerinden spor giyim alanında satışlara başlamıştır. Aradan geçen 15 yılı aşkın sürede, dünyanın en büyük markaları ile anlaşmalar yaparak bu ürünleri kullanıcılara en uygun fiyatlardan sunmaya çalışmıştır. Sitede genel olarak kategoriler erkek, kadın ve çocuk olarak 3’e ayrılmaktadır. Dilerseniz spor türlerine göre ürünlerde arama da yapabilirsiniz. Özellikle markalar için inceleme yapmak isterseniz bunu da kendi filtreleri üzerinden yapmanız mümkündür. Sundukları müşteri desteği ile de sadece satış yapana kadar yanınızda olmadıklarını gösteriyorlar.

Web Sitesi:seafoodplus.info

Yazıyı beğendiyseniz, arkadaşlarınızla paylaşmak için alttaki sosyal medya butonlarını kullanabilirsiniz. Eğer burada yer alan sitelerle ilgili bir deneyiminiz var ise onları yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Kategoriler EN İYİ SİTELER

Paylaşmak Önemsemektir!

Emre Ordulu

Emre Ordulu

Merhaba, Emre Ordulu ben. YTÜ mezunu bir Makine Mühendisiyim. İnternette gezmeyi ve yeni ürünler bularak bunları denemeyi çok seviyorum. Bu deneyimlerimi de sizlerle paylaşmak için yazılar yazıyorum. Bugüne kadar binlerce farklı ürünü deneyimlediğim için bu konuda kendime çok güveniyorum.

KADIN

Patırtı Kadın Giyim

Binlerce ürün, online alışveriş keyfi, hesaplı şıklık! Modanın adresi Patırtı kadın giyiminde öne çıkan ürünleri ile aradığınız her parçayı bulmanız için filtreleme seçeneği ile sizlerle! Filtre kısmından seçeceğiniz beden, renk, kategori ve fiyat seçenekleri ile aradığınız ürüne ulaşmanız çok kolay!

Patırtı Kadın Giyim Ürünleri

Kadın abiye modelleri, yazlık elbise modelleri, salopetler, t-shirt modelleri, şortlar, yüksek bel pantolon çeşitleri, büyük beden şıklığı.. Aradığınız, dolabınıza dahil etmek istediğiniz her parçayı Patırtı’da bulabilirsiniz.

Basic Modeller

Günlük şıklığınızı tamamlayacak düz, baskısız, oversize t-shirt modelleri ile minimal bir tarz yaratabilirsiniz. Renkli basic t-shirt modelleri dolabınızın joker parçalarından biri olacak. Sizi ‘bugün ne giysem?’ derdinden kurtaracak basit ama farklı tarzlara uygun binlerce t-shirt modelini keşfedin! Günlük şıklık için taş unisex tshirt, pudra unisex t-shirt seçenekleri ve çok daha fazlası sitemizde!

Şık Elbise Modelleri

Tek parça kombin yapmanın kolaylığı ve şıklığı başka hiçbir şeyde yok değil mi? Dolabınızdan hızlıca seçtiğiniz elbisenizi şık bir ayakkabı ile kombinleyerek davetlere, özel gecelere katılabilir, sneaker tarzı rahat ayakkabılar ile tercih ederek ise günlük hayata entegre edebilirsiniz. Hal böyle olunca da her kadının en kurtarıcı parçası elbiseler oluyor! Aradığınız binlerce elbise modeli Patırtı’da! Kadın giyiminin vazgeçilmez parçası olan kadın elbisemodelleri farklı kumaş, desen ve fiyat seçenekleri ile sizlerle buluşuyor. En çok tercih edilen kadın elbise modellerinden biri olan Hasır kemerli hardal midi boy elbise modasından ilham alıyor! Hasır parçaların hit olduğu bahar ve yaz mevsiminde kumaşı ile sizi terletmeyecek, hasır detayları ile şıklığınızı tamamlayacak, sıcacık hardal rengi ile içinizi açacak bir parça. Kendinden kemerli oluşu bel oyuntusunu ortaya çıkartan detayı, hasır bir çanta ve salopet tarzı ayakkabılarla kombinlenmesi onu tam bir yaz elbisesi yapıyor!

Abiye Modelleri

Her tarza ve yaşa uygun abiye bulmak için artık mağaza mağaza gezmenize gerek yok! Birden fazla abiyeyi anında değerlendirmek, online alışverişin rahatlığı, dilediğiniz kumaş ve fiyat seçeneğine sahip binlerce abiye Patırtı’da! Yakın zamanda bir davetiniz mi var? Nikah, doğum günü veya kına organizasyonunuz mu var? Siz bu tatlı heyecanı yaşarken elbise bulamayacağım diye stres yaşamanıza gerek yok, şık abiye modelleri elinizin altında. 

Mevsimlere uygun abiye seçerken renklere ve kumaşlara dikkat etmelisiniz. Saten kumaşa sahip elbiseler her mevsim için kullanışlıdır ve şıklığınızı tamamlar. Likralı kumaşa sahip kaliteli penyeler ise vücudunuzu sarar, sizi fit gösterir. Abiye modellerine kadar verirken ise vücut proporsiyonuna dikkat etmelisiniz. Kırmızı balık model abiye vücut kıvrımlarınızı nazikçe ortaya çıkartan, yaka kısmındaki fırfırları ile de elbiseye zarif bir hareket katan, en çok tercih edilen abiye modellerinden.

Midi Elbise Modası

Midi boy elbiseler birçok vücut tipine yakışır, kullanımı ve kombinlenmesi çok kolay parçalarındandır. yılında midi boy elbiseleri çok daha fazla görüyoruz, çünkü hafif Retro bir havası olan bu elbiseler 60’lı yıllara vurgu yapıyor. Geçmişe duyulan özlem ile günümüz modasına uyarlanan birbirinden şık midi boy elbise modellerine birlikte göz atalım;

Desenli kemerli bordo midi boy elbise uçuşan kumaşı ile tam anlamıyla baharı anımsatıyor! İçinde bulunan minik çiçek desenleri ile romantik bir yanı da bulunan bu elbiseyi hasır çantalar, mantar topuklu ayakkabılar, hafif bir ten makyajı ve iri bukleler ile kombinleyebilir, kendinizi günün prensesi gibi hissedebilirsiniz.

Kruvaze kadın midi boy elbise ise dolabınıza eklediğinize en mutlu olduğunuz parça olacak! Bu elbiseyi hayal ettiğiniz her ortamda değerlendirebilirsiniz. Her türlü kombinde kullanılmaya müsait bu rahat elbise gold detaylı takılar, bilekten bağlamalı incecik topuklu ayakkabı ile birlikte harika bir davet elbisesi olurken bembeyaz, detaysız spor ayakkabılar veya espadril babetler ile yaz gecelerinde muhteşem bir günlük elbiseye dönüşebilir!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir