pırlanta beş taş yüzük fiyatları / Beştaş Pırlanta Yüzük Fiyatları ve Modelleri | Sina Pırlanta

Pırlanta Beş Taş Yüzük Fiyatları

pırlanta beş taş yüzük fiyatları

Beştaş Pırlanta Yüzükler

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni

Kişisel verileriniz bizim için önemlidir. Kişisel verilerinizin işlenmesi süreçlerinde kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak kullanılmasını önlemek ve muhafazasını sağlamak için, mevzuat uyarınca uygun güvenlik düzeyini sağlamak adına gerekli tedbirler alınmaktadır.

 

VERİ SORUMLUSU

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ (“Tebliğ”) kapsamında  “Veri Sorumlusu” sıfatıyla Med-Art Sağlık Hizmetleri ve Kuyumculuk Ltd. Şti. (“Şirket”) tarafından hazırlanmıştır. 

 

Ticari Unvanı: Med-Art Sağlık Hizmetleri ve Kuyumculuk Ltd. Şti.

MERSİS No:

Adres: Mollafenari Mh. Şeref Efendi Sk. No: Fatih/İSTANBUL

Telefon: 66 00

E-Posta:[email&#;protected]

 

Şirketimize sağlamış olduğunuz e-posta adresiniz Kanun’a ve ilgili mevzuata uygun olarak tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla işlenmektedir.

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLEME AMAÇLARI

Kişisel Verileriniz, ürün ve hizmetlerimizin sunulması, ürün ve hizmetlerimizi tanıtılması, çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi, aldığınız/alacağınız ürün ve hizmetlere ilişkin tarafınızla iletişim kurulabilmesi, yeni ürün çalışmaları yapılması, belirli kalite standardının sağlanması, pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi, özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza yönelik çalışmalar, reklamlar ve gösterimler yapılması, talep, öneri ve şikayetlerinizin takibi ve değerlendirilmesi, reklam-tanıtım-promosyon süreçlerinin yürütülmesi, web sitemiz üzerinden kullanıcı deneyiminin artırılması, analiz ve şirket içi raporlama faaliyetlerinin yürütülmesi, işlem güvenliğinin sağlanması, hukuki ve yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi amaçlarıyla işlenebilecektir.

 

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARMA AMAÇLARI

Kişisel Verileriniz, Kanun’un temel ilkelere uygun olarak yukarıda sayılan “Kişisel Verilerin İşleme Amaçları” dahilinde, yurt içinde bulunan iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, iştiraklerimiz, hissedarlarımız, topluluk şirketlerimiz, denetim şirketleri, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları, kanunen yetkili özel hukuk kişileri ile paylaşılabilecektir.

 

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLAMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel Verileriniz, sanal mağazaya (seafoodplus.info) Şirketimizin sahibi olduğu ya da hizmet aldığı çağrı merkeziyle yapılan görüşmelerde, ürün ve hizmet tanıtımları yapılırken, kendi bünyemizde ya da yetkilendirdiği firmalarca açılan mağazalarda, ürün/hizmet tanıtılması, çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi amacı ile işitsel, elektronik veya yazılı olarak toplanabilmektedir.

Ayrıca Kişisel Verileriniz Kanun’un 5. maddesinde belirtilen ve aşağıda sayılan hukuki sebeplere dayalı olarak işlenmektedir. Kanun uyarınca aşağıda sayılan kişisel veri işleme şartlarının varlığı halinde, açık rızanız alınmaksızın kişisel verileriniz işlenebilecektir.

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

Yukarıda sayılan kişisel veri işleme şartlarının olmadığı hallerde  kisisel veri işleme faaliyetleri için müşterilerin açık rızalarının alındığını ve açık rıza olmaksızın işleme faaliyeti yapılmadığını bildiririz.

 

AÇIK RIZA

Kişisel verileriniz,  Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. Açık rızamın aranıdığı hallerde, kişisel verilerimin Aydınlatma Metni’nde belirtilen esaslar uyarınca işlenmesini ve Aydınlatma Metni’nde belirtilen üçüncü kişilere aktarılmasını kabul ediyorum.

 

KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kanun’un “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11 inci maddesi kapsamındaki taleplerinizi Şirketimizin taleplerinizi Mollafenari Mh. Şeref Efendi Sk. No: Fatih/İSTANBUL adresine yazılı olarak veya [email&#;protected] e-posta adresimize güvenli elektronik imza ile ya da Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de belirtilen diğer yöntemlerle Şirketimize 

iletebilirsiniz.

 

Şirketimiz işbu Aydınlatma Metni’nin yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutar.

 

5 Taş Yüzükler

Beştaş Yüzük

Gerçek kalite doğru fiyat güvencesiyle pırlanta beştaş yüzükler Ariş Pırlanta’da…

Ariş Pırlanta’nın aşkla, sanatla, ustalıkla hazırladığı beştaş yüzükler, hem görünümüyle hem de anlamıyla en çok tercih edilen pırlanta yüzükler arasında yer alıyor. Farklı pırlanta kesimlerinde, farklı karat büyüklüklerinde, renk seçeneklerinde ve berraklık derecelerinde her biri özenle seçilmiş pırlantalarla hazırlanan Ariş beştaş yüzükler modelleri, her zevke uygun seçeneklerden oluşuyor.

Beştaş Yüzük Neyi Temsil Eder?

Beştaş yüzük, birlikteliğin veya evliliğin beşinci yılını temsil ettiği gibi, aşkın sembolü tektaştan sonra, birlikte geçen yılları, mutlu anıları ifade etmektedir. Sevgi, saygın, sadakat, samimiyet ve sağlıkla geçen yılların sembolü olan beştaş yüzük, beraberliğin evrelerini de anlatmaktadır. Tanışma, flört, nişanlanma, evlilik, çocuk sahibi olma gibi dönemleri ifade eden beştaş yüzükler, seven iki kişinin anılarının benzersiz bir temsili olarak önem taşır.

Benzersiz bir beşinci yıl (veya beşin katları olabilir), ışıltılı bir doğum hediyesi arıyorsanız pırlanta beştaş yüzük şık ve anlamlı bir yüzük seçimi olacaktır.

Beşinci yıl veya doğum gibi özel günleri beklemeden, beraber geçirdiğiniz ışıltılı anıları taçlandırmak için düğün hediyesi olarak da sevdiğiniz kişiye beştaş yüzük alabilirsiniz. Beştaş yüzükler, nişan alyansı olarak da kullanılmaktadır. Beştaş yüzük tercihi genellikle pırlanta olduğu gibi safir, yakut, zümrüt gibi değerli taşlarla da hazırlanabilmektedir.

Beştaş Yüzük Hangi Ele Takılır?

Pırlanta beştaş yüzük, her iki elde de taşınabileceği gibi genellikle, evlenmeden önce sağ elde, evlendikten sonra ise sol elde kullanılmaktadır. Beştaş yüzük tercihe göre, düz evlilik alyansının yanında, tek başına ve tektaş yüzükle olmak üzere farklı şekillerde kombinlenerek kullanılabilmektedir.

Beştaş Yüzük Kimlere Hediye Edilir?

Genellikle evlilikle, beraberlik ile ilişkilendirilse de, bir pırlanta beştaş yüzüğü, annenize doğum günü hediyesi olarak da tercih edebilirsiniz. Sizin için özel olan, hayatınızda değerli lan herkes için beştaş yüzüğü hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz.

Beştaş Yüzük Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Beştaş yüzük seçimi yaparken güvenilir bir yerden alışveriş etmek önceliğiniz olmalıdır. Güvendiğiniz bir markadan, sertifikalı ürün satın almanız iyi bir alışveriş yapmanızı sağlar. Beştaş modeli seçerken, önceden alınmış olan tektaş yüzük varsa tektaş modeli ile aynı veya yakın bir montür seçimi yapılması hoş bir görünüm sağlayacaktır. Beştaş yüzük için modellere bakarken belirtilen karat ağırlığı beş taşın toplam karat ağırlığıdır. karatlık bir beştaş yüzükten bahsediliyorsa, beştaş yüzüğün her biri 0,30 karat olan tek taşlardan oluştuğunu gösterir. 

Pırlanta Beştaş Yüzük Nasıl Temizlenir? Bakımı Nasıl Yapılır?

Pırlanta beştaş yüzük temizliği tüm pırlantalı ürünlerde olduğu gibi özen isteyen bir işelmdir. Beştaş yüzüğünüzün profesyonel bir bakımdan ve temizlik aşamalarından geçmesini istiyorsanız Ariş mağazalarına getirebilirsiniz. Evde bakım uygulamak, yüzüğünüzü temizlemek istiyorsanız, ılık deterjanlı suda 5 dakika yüzüğünüzü beklettikten sonra bir diş fırçasıyla nazikçe temizleyip ardından durulayabilirsiniz. Durulama işleminden sonra yumuşak bir havlu yardımıyla silerek parlaklığını sağlayabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir